Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

ДНК заразяването във ваксината срещу COVID на Pfizer надвишава 500 пъти допустимите нива, установи проучване...

Ново рецензирано проучване поражда загриженост относно неадекватните методи за тестване за измерване на ДНК примеси във ваксините срещу COVID-19 иРНК. Експертът по геномика Кевин Маккернан критикува методите на изследването,като твърди, че замърсяването все още е над допустимите граници и че настоящите разпоредби са „напълно негодни за целта“.Това означава, че Pfizer проверява по-малко от 1% от оригиналния шаблон. Останалите 99% остават неанализирани, което води до „мащабно недостатъчно откриване на ДНК примеси“.

16 май 2024 г. pfizer-covid-vaccine-contaminated-exceed
  • Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 часа, Димитър 59 написа:

ДНК заразяването във ваксината срещу COVID на Pfizer надвишава 500 пъти допустимите нива, установи проучване...

Ново рецензирано проучване поражда загриженост относно неадекватните методи за тестване за измерване на ДНК примеси във ваксините срещу COVID-19 иРНК. Експертът по геномика Кевин Маккернан критикува методите на изследването,като твърди, че замърсяването все още е над допустимите граници и че настоящите разпоредби са „напълно негодни за целта“.Това означава, че Pfizer проверява по-малко от 1% от оригиналния шаблон. Останалите 99% остават неанализирани, което води до „мащабно недостатъчно откриване на ДНК примеси“.

16 май 2024 г. 

Пускай статиите непреведени, за да не могат да се юркат с теб заради някой нескопосан гугълски превод, защото  нямат какво друго да кажат.

преди 21 часа, ivanivanov3 написа:

Факт е, че официалните медицински власти получаваха пари от Фармамафия-та(БигФарма)

това къде, като че ли е

преди 21 часа, ivanivanov3 написа:

твои интерпретации,

преди 8 часа, Димитър 59 написа:

а знаеш ли колко ДНК има в ГМО-то с което се тъпчеш цял ден:)

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

това къде, като че ли е

По света

В България са по-скромни, естествено😉

А ето и професор, който лекува с Ивермектин-

Скрий си се в дупката,тролче!

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

По света

В България са по-скромни, естествено😉

освен жирналя които си изскукват сензации от .............................. друго можеш ли да покажеш

Странни методи на лечение. Живак

Универсалният лечител - Керосинът

както казах на митето - наистина намаля хоспитализациите

направо отиваш в дупката в земята

преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

освен жирналя които си изскукват сензации от .............................. друго можеш ли да покажеш

Официално файзер си го декларират, олигомайфренд! Няма жирналя 😂

pfiz.jpg

преди 14 часа, ivanivanov3 написа:

Официално файзер си го декларират, олигомайфренд! Няма жирналя 😂

pfiz.jpg

а нещо да кажеш за киросина дет те пръскат от самолетите - май е полезно а:)

преди 14 часа, Без умствен капацитет написа:

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

а нещо да кажеш за киросина дет те пръскат от самолетите - май е полезно а:)

Пръскат с керосин?

Къде? Как?

😂

преди 20 минути, ivanivanov3 написа:

Пръскат с керосин?

Къде? Как?

😂

да да с изгорен керосин - изпий една чаша от лека и всичко ще ти мине, защото като изгориш рецепторите не усещаш болка - страничния ефект е смърт, но нали според вас човек все някога ще умре:)

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

да да с изгорен керосин - :)

Чудя се защо толкова упорито повтаряш,за кой ли пореден път от доста месеци,това самолетно гориво? Какво общо има с ковида или пландемията?Просто това е поредната недомислена опорка,спусната ти отгоре,която със сигурност не разбираш,но продължаваш да я набутваш в темата.

да да с изгорен керосин - изпий една чаша от лека и всичко ще ти мине, защото като изгориш рецепторите не усещаш болка - страничния ефект е смърт, но нали според вас човек все някога ще умре:)

Изгореният керосин  вече не е керосин, глупи.

Ограмоти се какво е!

😂

17.05.2024 г. // Итън Хъф // Нещата са на път да станат наистина грозни в нашата земя сега, когато „ваксините“ срещу коронавируса на Ухан (COVID-19) имаха няколко години, за да нанесат щетите, които са били програмирани да нанесат в телата на десетките милиони хора, които са ги взели. Covid-vaccine-world.jpg
преди 33 минути, Димитър 59 написа:
17.05.2024 г. // Итън Хъф // Нещата са на път да станат наистина грозни в нашата земя сега, когато „ваксините“ срещу коронавируса на Ухан (COVID-19) имаха няколко години, за да нанесат щетите, които са били програмирани да нанесат в телата на десетките милиони хора, които са ги взели. Covid-vaccine-world.jpg

чакай - докато умреш от старост:) и аз чакам да уран много които като теб си хапват редовно ГМО

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Чудя се защо толкова упорито повтаряш,за кой ли пореден път от доста месеци,това самолетно гориво? Какво общо има с ковида или пландемията?Просто това е поредната недомислена опорка,спусната ти отгоре,която със сигурност не разбираш,но продължаваш да я набутваш в темата.

нали някои ги пръскат от самолети с ковид:)

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

... чакам да уран много 

В превод, неграмотнико...???

😂

преди 14 минути, ivanivanov3 написа:

В превод, неграмотнико...???

😂

знаеш ли че аз, ти, дет-мит, всички сме ГМО-та - взели сме част от гените на единия и другия родител

преди 44 минути, Без умствен капацитет написа:

знаеш ли че аз, ти, дет-мит, всички сме ГМО-та - взели сме част от гените на единия и другия родител

Не е така.При ГМО имаш УМИШЛЕНА промяна на определени гени, докато при нормалното човешко зачатие , не е така .

преди 45 минути, _nib_ написа:

...мислещите да обърнат внимание на цифрите-

С интерес изгледах видеото. Защо пак за капитализъм? Защо не говори за мерките в Русия? Нали там не се подвеждат от западната пропаганда?

Защо сте такива леваци, че паниката ми я представяте като противоборство Изток/Запад?

Няма ли да посочиш мерките в Русия? QR- кодовете за излизане? Насреща съм да дискутираме мерките там и там.

на 18.05.2024 г. в 0:13, ivanivanov3 написа:

Ето какво съм написал:

Факт е, че официалните медицински власти го отхвърлиха.

Факт е, че официалните медицински власти получаваха пари от Фармамафия-та(БигФарма)

Всичко друго са си твои интерпретации, които  между другото не са далече от истината, но точно за тях няма доказателства.

Но все пак те са във властта.Имат сега  възможност-ползват я.

😉

Добре де, ще прочета ли тези документи, в които се посочва, че Русия, Китай, Индия и т.н. са получили пари, за да се преструват, че има ковид?

Кои са официалните медицински власти в тези страни? В посочените от мен неофициални ли са?

преди 20 часа, ivanivanov3 написа:

Не е така.При ГМО имаш УМИШЛЕНА промяна на определени гени, докато при нормалното човешко зачатие , не е така .

едното е на случаен принцип другото не е - но и двете са промяна на гена ГМО - децата на митко са ГМО спрямо гена на митко

преди 2 часа, parmobil написа:

С интерес изгледах видеото. Защо пак за капитализъм? Защо не говори за мерките в Русия? Нали там не се подвеждат от западната пропаганда?

Защо сте такива леваци, че паниката ми я представяте като противоборство Изток/Запад?

Няма ли да посочиш мерките в Русия? QR- кодовете за излизане? Насреща съм да дискутираме мерките там и там.

Добре де, ще прочета ли тези документи, в които се посочва, че Русия, Китай, Индия и т.н. са получили пари, за да се преструват, че има ковид?

Кои са официалните медицински власти в тези страни? В посочените от мен неофициални ли са?

Русия също си играе ролята, а тя не е в полза на редовия гражданин.

Документирано е, че официалните мед. власти са получавали пари от Биг Фарма.Не съм писал, че е документирана причината.Но не е сложно да събереш 1+1 !

И нарочно го написах така, манипулативно-като медиите ;)

А после Митко вярвал на какво ли не!

едното е на случаен принцип другото не е - но и двете са промяна на гена ГМО - децата на митко са ГМО спрямо гена на митко

Е аз ти цитирах определението за ГМО-умишлена промяна на точно определен ген=>естественото зачатие не е ГМО

;)

преди 15 минути, ivanivanov3 написа:

Русия също си играе ролята, а тя не е в полза на редовия гражданин.

Документирано е, че официалните мед. власти са получавали пари от Биг Фарма.Не съм писал, че е документирана причината.Но не е сложно да събереш 1+1 !

И нарочно го написах така, манипулативно-като медиите ;)

А после Митко вярвал на какво ли не!

Е аз ти цитирах определението за ГМО-умишлена промяна на точно определен ген=>естественото зачатие не е ГМО

;)

другото какво е - просто променен ген

а като заливаш клетките с химия в храната не е ли умишлено - доскоро ми викаше дяа не вървам на официалните източници - с агресивната химия - натурална промяна ли се прави

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

другото какво е - просто променен ген

а като заливаш клетките с химия в храната не е ли умишлено - доскоро ми викаше дяа не вървам на официалните източници - с агресивната химия - натурална промяна ли се прави

Тъп ли си?

Как знаеш, кой точно ген в клетката ще   изродиш след заливането й с химия?

преди 21 минути, ivanivanov3 написа:

Тъп ли си?

Как знаеш, кой точно ген в клетката ще   изродиш след заливането й с химия?

как да не се знае, знае се коя химия какви наранявания прави, всеки химикал прави специхични наранявания - дори ветеринар може да ти го каже

сега покрай птичия грип по бозайниците - или ставаме вегани или ядем "кюфтета от епроветка. Вероятно ще се появят и ГМО животни, и няма да разберем - само ще ни кажат - тези са резистентни на вируса

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

как да не се знае, знае се коя химия какви наранявания прави, всеки химикал прави специхични наранявания - дори ветеринар може да ти го каже

При теб определено е премахнат генът, отговорен за мисловния процес.

Ама и ти поне не го криеш😂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.