Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, _Belial_ написа:

А ти вчера не се ли възмущаваше, че не се спазвала карантината?

Какво общо има?

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, barbuncela написа:

Какво общо има?

Учудвам се просто, на какво се дължи такава промяна.

преди 7 минути, ncl написа:

Не знам. Но като се сравнят починалите през 2019-та и 2020-та, ще се види, че през 2020-та са били по-малко.

Колега,дай малко по-сериозно,моля те,за да има изобщо някакъв диалог.

преди 3 минути, _Belial_ написа:

Учудвам се просто, на какво се дължи такава промяна.

Каква промяна бе? Какви промени те гонят? Едно е да не спазваш нареждания дисциплина, а съвсем друго, че инфото за Италия се оказва неверно!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

Да. ВСЕКИ респираторен вирус. Пневмонии има откак съществува света!

И 14 дена нямаш симптоми и не знаеш че си болен от кое да е респираторно заболяване ли ? :) 

Между другото, никой не споменава и не пита... а колко хора всъщност имат "съпътстващи заболявания" ?

Над 40 г. почти у всеки може да с енамери такова.

Е да, ама тези хора не умират толкова накуп и начесто както от усложненията на новия коронавирус.

О, Калифорния! Продадоха те, предадоха те...

https://www.henrymakow.com/

"Millions of Californians have now lost their jobs and the state is overrun with unemployment claims, but the website for filing claims never works and no one answers the phone. Businesses are going under left and right. Do you think the greedy property owners who rent or lease space to all of those businesses are going to let them slide a month or two because of this "pandemic"? Ha! Think again.

This state was already on the verge of bankruptcy and now this? Are you f-ing kidding me? They better keep those stimulus checks and food stamps coming. If they don't, California is going to see riots that make the Rodney King uprising look like a walk in the park."

Да ви звучи познато? Че пуснали и сума затворници да обогатят пейзажа! А в Европа вкараха джихадисти? Защо ли? Клетки на ИДИЛ.

преди 8 минути, barbuncela написа:

Каква промяна бе? Какви промени те гонят? Едно е да не спазваш нареждания дисциплина, а съвсем друго, че инфото за Италия се оказва неверно!

Защо да спазвам Нареждания на едни нагли гамени , решили за пореден път да жертват народа си и го държат под арест , за да вземат на Европа парите ??

преди 9 минути, miro20 написа:

И 14 дена нямаш симптоми и не знаеш че си болен от кое да е респираторно заболяване ли ? :) 

7 до 14 дни е инкубационния период. Като при всеки грипен вирус. Пълни глупости са твърденията, че при "обикновения грип" той бил 2- 3 дни.

Защо да спазвам Нареждания на едни нагли гамени , решили за пореден път да жертват народа си и го държат под арест , за да вземат на Европа парите ??

Ами на това какво да му отговориш?Седиш си и си мълчиш! Както е, Или излизай и умирай! Но съм сигурна, че не дай боже стане нещо, устата ще ти бълва змии и гущери, че не са се погрижили за тебе. Гражданските ти права и свободи и т.н.  Изобщо познат бабитлък! Вижте ме аз съм недосегаем...мда! Позната българска картинка

Хем не правим нищо, хем нямаме решение, хем всичко ни е криво. И не знаем какво точно искаме!

току-що, barbuncela написа:

Ами на това какво да му отговориш?Седиш си и си мълчиш! Както е, Или излизай и умирай! Но съм сигурна, че не дай боже стане нещо, устата ще ти бълва змии и гущери, че не са се погрижили за тебе. Гражданските ти права и свободи и т.н.  Изобщо познат бабитлък! Вижте ме аз съм недосегаем...мда! Позната българска картинка

Да ти кажа, при теб картинката е по- позната. Днес на единия полюс, утре на другия.

току-що, _Belial_ написа:

Да ти кажа, при теб картинката е по- позната. Днес на единия полюс, утре на другия.

Точно така!

преди 1 минута, barbuncela написа:

Точно така!

Извинявай за откровеността ми , но ми звучиш като блондинка !

А аз не харесвам блондинки.

Публикувано във факти.бг: Лекар от Русе: Нека ме арестуват, че говоря истината

преди 5 минути, _Belial_ написа:

преди 1 минута, _Belial_ написа:

звучиш като блондинка !

Добрютру :lol6:

току-що, _Belial_ написа:

А аз не харесвам блондинки.

Да ама не съм.

Пием, пеем буйни песни

и зъбим се на тирана;

механите са нам тесни —

крещим: „Хайде на Балкана!“

Крещим, но щом изтрезнеем,

забравяме думи, клетви,

и немеем и се смеем

пред народни свети жертви!

преди 16 минути, _Belial_ написа:

7 до 14 дни е инкубационния период. Като при всеки грипен вирус. Пълни глупости са твърденията, че при "обикновения грип" той бил 2- 3 дни.

Аха.. пак теорията за "обкновен грип, настинка".

Не вървиш. За 240 страници и тонове инфо в нета ако не си разбрал че няма нищо общо с грипните вируси... няма какво да говорим ... : ) 

преди 6 минути, miro20 написа:

Не вървиш. За 240 страници и тонове инфо в нета ако не си разбрал че няма нищо общо с грипните вируси... няма какво да говорим ... : ) 

Изобщо как така няма лекарство за нещо което убиваме със сапун...

току-що, miro20 написа:

Има всичко общо. Като се отърсиш от облъчването и виждаш, че дори и смъртността е същата. Не само симптомите и клиничната картина на засегнатите органи.

преди 8 минути, XEPO-1 написа:

Изобщо как така няма лекарство за нещо което убиваме със сапун...

Нали ? :)

Това е логиката на тия по горе. Щом нещо си прилича , то е едно и също. Щом се убива със сапун.. ще ядем сапун :) 

От тазсутрешния брифинг , вече се тиражира като виц :

М.рка пита ген. Мутафчийски сутринта, по време на брифинга:
- Води ли се статистика на заразените от коронавирус по кръвни групи?
Ген. Мутафчийски:
- Не се води статистика на заболелите от коронавирус нито по кръвни групи, нито по зодии

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, XEPO-1 написа:

Колега,имаш ли някаква представа какво точно е COVID-19 ? Някаква идея имаш ли с какво се отличава от другите грипни вируси,да кажем?Някаква информация относно това,че карантината е задължително да се въведе преди изобщо да има вирусоносители за да има изобщо някакъв ефект чел ли си?
От близо месец ЦЕЛИЯ СВЯТ говори,пише и излъчва само едно нещо-COVID-19,а за жалост в нашата страна говорим за "умрели доказано от КОВИД "...Жалка история...

И??? кажи ми само крайният срок на тази карантина без или с минимален брой вирусоносител??? От близо месец ЦЕЛИЯТ СВЯТ ни всява страх. Психологически. Много скоро ще го усетим Физически... ама няма да е от Корона.

преди 6 минути, miro20 написа:

От тазсутрешния брифинг , вече се тиражира като виц :

М.рка пита ген. Мутафчийски сутринта, по време на брифинга:
- Води ли се статистика на заразените от коронавирус по кръвни групи?
Ген. Мутафчийски:
- Не се води статистика на заболелите от коронавирус нито по кръвни групи, нито по зодии

Добър въпрос и геералски отговор. Вече си проличава естествената тъпота на касапина.

преди 5 минути, Kiddo69 написа:

От близо месец ЦЕЛИЯТ СВЯТ ни всява страх. Психологически. Много скоро ще го усетим Физически... ама няма да е от Корона.

Всеки го усеща различно.За едни е страх,за други отговорност,за трети безразличие.След като всичко свърши "печеливши" ще са тези които са дали най-малко жертви,а не тези който са станали по-бедни.

преди 10 часа, Mapuku написа:

огромен кеф е тая пландемия и тепърва ще се развива и ще показва колко зли са всъщност хората.

Грешиш, ще покаже и двете страни на медала – и доброто, и лошото у човека.

току-що, XEPO-1 написа:

Всеки го усеща различно.За едни е страх,за други отговорност,за трети безразличие.След като всичко свърши "печеливши" ще са тези които са дали най-малко жертви,а не тези който са станали по-бедни.

Печелившите не са в статистиката... въпросът беше "до кога ще продължи карантината без или с минимален брой вирусоносител". По този модел, с това правителство? И дефинирай "жертви". Жертви на какво??? Изказвайте се отговорно, моля.

Ако се чудите за Африка. Там си имат други болести.

Виждаме, че пандемия има само сред богатите държави по света. Където им голяма гъстота на населението, стрес, мръсен въздух, има и боклуци, които ги ядат хората и постоянната радиация от мобилните антени всичко това отслабва имунната система. Също така полетите на всяка минута също е водещ фактор за пандемията.

преди 1 минута, Kiddo69 написа:

"до кога ще продължи карантината без или с минимален брой вирусоносител".

В Европа тепърва се набавят необходимия брой тестове за антитела и след като се приложат на необходимия за всяка страна брой хора ще се определи до каква степен вирусът е преминал и готови ли са за освобождаване от карантина.Това е единственото условие.Досега конкретно за вируса България действа по модела на европейските страни,без да има някакво забавяне на мерките и резултатите са много добри и са налице-хората ревът,че са затворени заради нещо дето го няма /ако го имаше рев нямаше да има,а щеше да има вой/.

преди 1 минута, acnekt написа:

Виждаме, че пандемия има само сред богатите държави. 

Казано иначе, ебахме мамата на развлекателната индустрия. Ся почва морала

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.