Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

И това по време на пандемия. Според техните думи. И сигурно, за да не се срине системата... На такива им е малко оставката.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 4 минути, ncl написа:

И това по време на пандемия. Според техните думи. И сигурно, за да не се срине системата... На такива им е малко оставката.

Каква система да се срине. То и преди нямаше здравна система в България. От това по-зле накъде. 

преди 2 минути, ncl написа:

Предизвикват криза с която да оправдаят действията си, защото прогнозите им не се случиха! И са готови дори да приложат възрастова дискриминация, защото тази заповед е точно това. В останалите дни пак се преглеждат деца, но възрастните само в понеделник, сряда и петък. И тази заповед идва след 4 почивни дни! Реално в 5 поредни дни, възрастните в България са оставени без адекватна медицинска помощ. Геноцид!

току-що, _Belial_ написа:

Предизвикват криза с която да оправдаят действията си, защото прогнозите им не се случиха! И са готови дори да приложат възрастова дискриминация, защото тази заповед е точно това. В останалите дни пак се преглеждат деца, но възрастните само в понеделник, сряда и петък. И тази заповед идва след 4 почивни дни! Реално в 5 поредни дни, възрастните в България са оставени без адекватна медицинска помощ. Геноцид!

дай линк моля, че не ми се рови... към заповедта.

преди 4 минути, acnekt написа:

Каква система да се срине. То и преди нямаше здравна система в България. От това по-зле накъде. 

Душко, отиваш при джипито и той те връща! Цялото ДКЦ е празно, но ти казват "ела утре".

преди 5 минути, Kiddo69 написа:

дай линк моля, че не ми се рови... към заповедта.

Нямам линк към заповедта, но имам снимка от ДКЦ.

94247439_686822528745843_450353926160515

преди 22 минути, acnekt написа:

Това не е вярно. Преди 89-та имаше добре работеща здравна система. А ако мислиш, че сега е зле, само почакай...

По време на коронавирус: наръчник за постигане на пълно и трайно безправие в България | Новини и анализи от България | DW | 20.04.2020

преди 15 часа, Димитър 59 написа:

За да се подсилва страха,който идва от медиите,сега добавиха допълнително радиация идваща от пожар в Чернобил.

ЕК за пожара край Чернобил: Няма радиация, няма нужда и от излишен шум

Разкритие: Борисов разпореждал среднощните брифинги

Всичко е ясно, а  ТОВА  е типично за Борисов, когато му припари на за*ника.

ГЕРБ не се регистрираха

Минути, след като ГЕРБ обявиха, че няма да участват в извънредното заседание на Народното събрание, то пропадна. Едва 91 депутати се регистрираха и така не беше събран нужният кворум от 121 народни представители.

Наложи се втори опит, тъй като в залата бяха установени 87 народни представители. След това председателят на парламента Цвета Караянчева обяви, че заседанието няма да се състои.

След събрани 65 подписа от “БСП за България”, парламентът трябваше да изслуша премиерът Бойко Борисов за актуалното състояние в страната във връзка с пандемията от коронавирус и ефективността на предприетите здравни, икономически и социални мерки.

Според ГЕРБ, опозицията се опитва да си прави пиар в пленарна зала.

преди 52 минути, witness написа:

Инициативата е директен отговор на многото призиви за „имунен паспорт“, дигитален сертификат

дали думата digital certificate означава точно това, което си мисля?

преди 3 минути, Mapuku написа:

ГЕРБ не се регистрираха

Минути, след като ГЕРБ обявиха, че няма да участват в извънредното заседание на Народното събрание, то пропадна. Едва 91 депутати се регистрираха и така не беше събран нужният кворум от 121 народни представители.

Наложи се втори опит, тъй като в залата бяха установени 87 народни представители. След това председателят на парламента Цвета Караянчева обяви, че заседанието няма да се състои.

След събрани 65 подписа от “БСП за България”, парламентът трябваше да изслуша премиерът Бойко Борисов за актуалното състояние в страната във връзка с пандемията от коронавирус и ефективността на предприетите здравни, икономически и социални мерки.

Според ГЕРБ, опозицията се опитва да си прави пиар в пленарна зала.

А според мен ГЕРБ саботира държавата!

В цял Свят е плъпнала някаква нова болест заради която е обявена пандемия.У нас се търси под дърво и камък доказателство,че такова нещо изобщо съществува...
Гората край Чернобил пламна преди седмица и световните медии го отразиха почти веднага,като изрично съобщиха,че опасност от радиация няма.У нас започва паника заради радиационно облъчване и най-вече за това,че пак никой нищо не ни казва и искат да ни изтровят....

преди 4 минути, Mapuku написа:

а бойко си има държава от 13.03.2020

Стига с този Бойко. Държавата това са нейните поданици. Бойко това, Бойко онова.... Бойко ли кара младежта да се дрогира и да карат като ненормални по пътя....

За мене е лична обида да се наредя и аз тук, но ще направя този компромис. А оная, с преплетените черва и атомните слънца, няма да забравим.

22.PNG

току-що, Mapuku написа:

подчинени на Бойко обаче.

По-точно,нашата държава се управлява от Бойко,защото ние си го избрахме.

преди 1 минута, acnekt написа:

Стига с този Бойко. Държавата това са нейните поданици. Бойко това, Бойко онова.... Бойко ли кара младежта да се дрогира и да карат като ненормални по пътя....

Не ги кара насила, но им позволява да го правят безнаказано.

преди 21 минути, Kiddo69 написа:

...дали думата digital certificate означава точно това, което си мисля?

Ако си мислиш дали ще те следят,означава че ще е 100% така.Дигитален сертификат се издава от ведомство.В него ще са всичките ти данни.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Ако си мислиш дали ще те следят,означава че ще е 100% така.Дигитален сертификат се издава от ведомство.В него ще са всичките ти данни.

аз си мисля за чип.

преди 15 минути, Kiddo69 написа:

дали думата digital certificate означава точно това, което си мисля?

Не зная, и аз бих искала да е по-ясно, но така или иначе като дойде моментът ще стане такова. Иначе аз като несведуща в технологиите си мисля (защото е посочено изрично в статията от втория линк), че става въпрос за същото онова ID2020 и същия цифров сертификат, споменат от Бил Гейтс през март.

"The tech world agrees on the need for some kind of digital certificate. Self-sovereign identity mavens were buoyed by former Microsoft boss Bill Gates asking for digital test certificates during a Reddit AMA last month: “Eventually we will have some digital certificates to show who has recovered or been tested recently or when we have a vaccine who has received it,” said Gates."

Ето още нещо https://www.ledgerinsights.com/nanotechnology-blockchain-covid-19-immunity-passports/

Между другото, един от първите екипи, разработващи васкина, този от Питсбърг, се похвали най-вече не със самата ваксина, а с начина на прилагането ѝ чрез микроигли - 400 на брой върху малък пластир. https://www.upmc.com/coronavirus/vaccine

Vaccine Banner | Coronavirus

https://www.youtube.com/watch?v=gPSWKxyD9lo

преди 4 минути, Kiddo69 написа:

аз си мисля за чип.

Не е чип, а "квантова татуировка". http://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

имам нужда да отида да пия бира... почна да ми се сварява мозъка... сериозно...

Бил Гейтс се опитвал да излекува планетата... от свръх населението.

преди 35 минути, Kiddo69 написа:

Мда, теория на конспирацията...

Още една теория, в която се говори за затворени граници до есента.След това без ваксина и чип,не можело да купиш билет за самолет.Казва също за едни ентусиасти в Америка,влезли със снимащи смартфони в една пълна със ,,заразени" от ковид болница.По техните думи било пусто,а лекарите даже не били виждали болен от короната. 

преди 24 минути, Kiddo69 написа:

аз си мисля за чип.

Той ще има същата функция като дигиталния сертификат ,плюс други които не знаем.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.