Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наистина ли сме идиоти, или нация с проблеми в мисленето?

Featured Replies

преди 2 часа, barbuncela написа:

Не можем да се откажем от спортни срещи, кино и театър!

Разбира се, че можем. Когато на кантара е живота, нищо не е достатъчно важно, че да го рискува или жертва.

В Япония големият пролетен турнир по сумо – „Хару Башо“ се провежда без публика.

И престанете да наричате нацията ни сбирщина от идиоти. Това е идиотско твърдение! В държавата ни има много идиоти, както и извън нея. Но в себе си носим гените, с които хората са постигали всичко и навсякъде - от наука, спорт и изкуство. Даже във форумните правила са забранени такива публични гнусотии, но стана много модерно да плюем всички останали и да се делим от тях като голямата работа.

ПП: blitz.bg е един от блокираните сайтове в Уикипедия като неблагонадежден източник.

• Отговори 100
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Myanmar написа:

И престанете да наричате нацията ни сбирщина от идиоти. Това е идиотско твърдение!

преди 4 минути, Myanmar написа:

В държавата ни има много идиоти,

Кое от двете е вярното а? Или както ни изнася? И не, че в последните 30 години създадохме или изобретихме нещо, полезно за всички тая "нация техническа"

"Покрай сухото, гори и суровото"  Стара българска поговорка!

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Кое от двете е вярното а?

И двете са верни, какво не разбра. Ако ти си идиот, това не прави нацията ни идиотска. Всяко стадо си има мърша. Ако съдим само по нея се стига до такива теми.

ПП: Ако се приемаш за член на идиотска нация, значи признаваш, че си идиот. Ако ти си идиот, то аз не уважавам мнението ти, а самия ти следва да си толкова прост, че да нямаш правилна оценка. Виждаш ли пак, как модата, особено във виртуала, разни хора да се правят на голямата работа не може да се постигне с лични достойнства, а само като се омаскарява цялата нация. Това е много грозно и говори за личностни дефицити. Не бъдете идиоти, моля!

• Автор
74472664_10156789329370415_8866840316213
Bilyana Petrinska

Това че седите "през седалка" няма да помогне,нито това,че ще спечелите някой лев.
Мечтая в тази държава веднъж да има ПРЕВЕНЦИЯ.
И никога повече да не надделяват невежите хора.Частният сектор заплаши ДЪРЖАВАТА.Пишман новоизлюпени продуценти...
То щото в Италия нама такива като тях...И там малко късно...
Бог да пази.
Глупаци.

А толкова неадекватни и късогледи публикации на колеги прочетох...че не е ИСТИНА.

P.S.Ние сме най-умните от всички заразени дължави,че се сетихме да "седим през стол"..Браво бе!Да го патентоваме викам.
Необятна тъпота

-

Albena Alexandrova Изключително грешно решение според мен, да се отворят отново театри и кина,вместо да се затворят или поне ограничат молове и хранителни заведения...точно сега,когато епидемията тръгва...на везните са ЗДРАВЕТО И РАЗВЛЕЧЕНИЯТА...Аз избирам ЗДРАВЕТО!

• Ina Vasileva
    Ina Vasileva Помислих си, че поне веднъж ще се вземат мерки преди, а не след...е, няма. Не могат да устоят на натиска на тези, които утре пак ще викат същото, само че защото НЕ са им забранили и НЕ са ги предпазили...
    4
    Скриване или докладване на това
  • Stoyan A. Tsvetkov
    Stoyan A. Tsvetkov Прост народ и това си е! Големи театрали, големи артисти, голямо нещо! Нищо нямаше да им стане ако си вземат малко почивка! Нооо,нали трябва да сме "различни", всеки невежа гони своите 15 минутки слава! Само да не стане така, че после китките след пред...Вижте още
    6
  • Ogi Simeonov
    Ogi Simeonov Биляна, подкрепям напълно.
    2
  • Sava Dragunchev Jr.
    Sava Dragunchev Jr. След една седмица пак ще ги затворят, но тогава ще е късно! Жална ни майка!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Май не само аз съм на това мнение....мдааа...

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

Какво ще става с чалготеките? Развалиха и чалгата. Поне има салфетки за бърсане. Само един дезинфектант да сложат или безплатно да предложат още една водчица с куверта.

преди 35 минути, barbuncela написа:
Май не само аз съм на това мнение....мдааа...

Мали, мали, имало и други простакеси, които имат претенции, че народа им е прост, т.е. признават си, че са прости. Добре, че са те да има "смислена дискусия".

Изключително ниско възпитание и култура е нужна за да се поставят под общ знаменател хора, които дори не познаваш. А да говориш така за собствения си народ от 9-10 милиона, значи си жестока хейтърка. Това може да е вървежно само в среда на идиоти, нямам друго обяснение как е култивирано.

преди 25 минути, acnekt написа:

Какво ще става с чалготеките?

Естествен подбор haha.png

Всеки казва, че другият е прост накрая излиза, че всички са. Много интересен народ :lol6:ама не в добрия смисъл.

Алеко перфектно ни е описал.

Ох, фацебука е институция. Значи, ей това е. Седим си, четем си всичките глупости от соц. медиите и жълтите сайтове, трупаме лайкове и високо самочувстие, щото сме коментирали тук-там нещо, с по-две-три приказки, или с цели фермани абсолютни глупости, нямащи почти нищо общо с реалността, освен това че, дее, ами съществуват все пак тези мнения, "родени" изпод нечия клавиатура.

BRUHHHHHHHHHHHH

АЙДЕ СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ!
НЕ ИЗДЪРЖАМ ЧЕСТНО!

Сори че викнах ама верно направо до гуша ми дойде от малоумници!

Ковид, коронавирус, болни, панирани, пържени, умрели, карантини, отменени събития, медиите денонощно тръбят "Вирус тук, вирус там, болен тук, болен там..."
Е какво? Колко са всички болни в свтовен мащаб? Колко от вас са си задали този въпрос?
Отговора е 121 206, това са всички болни от въпросния вирус в ЦЯЛ СВЯТ, цифрата е от днес.
121 206 души от 7 000 000 000 население на планетата? 80 967 от които са в Китай който е с население  почти 2 000 000 000 души!!!
ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ? Юрнало се всичко за маски,, чета в България се пазарувало като за края на света, оня ден бащата звъни вика да не си смял да пътуваш за насам или където и да било...
А знаете ли колко болни има от грип? А дали помислихте колко умрели има от грип?
Знаете ли какво си мисля - Според мен в скоро време ще има повече умрели от инфаркт и инсулт заради паниката която се насажда отколкото от самия вирус.

• Автор
преди 18 минути, Myanmar написа:

Мали, мали, имало и други простакеси

Ама разбира се! Даже двама артисти, и те са от простите, само тука има двама трима дето са "връо" в компетентноста си по всичко!  :getout:

преди 46 минути, acnekt написа:

Какво ще става с чалготеките? Развалиха и чалгата. Поне има салфетки за бърсане. Само един дезинфектант да сложат или безплатно да предложат още една водчица с куверта.

Ти чалготеките не ги мисли, там има рИкия, а рИкията е естествен враг на всеки вирус.

преди 29 минути, sliderum написа:

Ох, фацебука е институция.

Не само, и Kaldata е голяма институция! :giggle1: Може всякакви да чуеш и видиш!

преди 35 минути, Bubbles написа:

Юрнало се всичко за маски,, чета в България се пазарувало като за края на света

Тука си прав. Все едно идва трета световна война! :D

преди 1 час, barbuncela написа:

Ама разбира се! Даже двама артисти, и те са от простите, само тука има двама трима дето са "връо" в компетентноста си по всичко!  :getout:

Освен теб кой е другия?

преди 1 час, Bubbles написа:

А знаете ли колко болни има от грип? А дали помислихте колко умрели има от грип?

преди 1 час, Bubbles написа:

Ти чалготеките не ги мисли, там има рИкия, а рИкията е естествен враг на всеки вирус.

Направо нафталин да пият, да ги мумифицира haha.png

преди 1 час, Kieli написа:

Всеки казва, че другият е прост накрая излиза, че всички са. Много интересен народ :lol6:

Аз не казах, че всички са прости. За мен не съм твърдял такова нещо haha.png

да де всички останали, ама всеки сочи с пръст другия като е нещо лошо и към себе си ако е нещо хубаво :(

преди 15 минути, Myanmar написа:

Освен теб кой е другия

Ало специалиста! И това ли е измислено? Хайда да те чуя, компетентния?

Извънредно: Първа смърт в България от коронавирус

Такива компетентни.....мх.. Точно от такива България стигна до тука! Всезнайковци, и обикновено некъдърни за нищо, освен да ломотат!

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Христо52, за кое ме смяташ компетентен, че ми искаш мнение? Заявих, че като всеки грип, предаван по въздушно-капков път, събирането на хора на едно място е противопоказно. Автора на темата изглежда знае повече, защото го определя като идиотизъм. С нея спори, виждам, че търсиш с някой да се заяждаш, но аз не съм подходящ.

преди 9 минути, Hristo52 написа:

Извънредно: Първа смърт в България от коронавирус

Такива компетентни.....мх.. Точно от такива България стигна до тука! Всезнайковци, и обикновено некъдърни за нищо, освен да ломотат!

Е?

Те и от инфаркт сигурно са умрели поне десетина души днес? Да забраним цигарите, алкохола и стреса?
Като помислиш и от рак ще да са си отишли поне 10 души днес, а ако погледнеш съдържанието на това което ядеш май ще ти се прище да не го ядеш щото 90% от съставките му са химии и боклуци водещи до рак и куп други болести.

преди 3 минути, Myanmar написа:

събирането на хора на едно място е противопоказно

А темата за какво е според тебе а?

Цитат

"До 250 души да се ограничи публиката за спортни мероприятия",

Това което се разрешава и препоръчва според твоя милост е противозаконно нали? Или според тебе 250 човека не са много хора! А те го разрешават! И ние хората се съгласяваме защото се купиха билети и за театър и спортни мероприятия! Е тогава и тези дето разрешават 250 човека, и ония дето се възползват не са ли идиоти? Идиоти са и още как. Без да могат много да мислят и анализират. Само че, вие май си четете много избирателно. Едната не разбрала и т.н.

Хубаво е да мислите преди да пишете!

преди 4 минути, Hristo52 написа:

А темата за какво е според тебе а?

барбунцела се възмущава от това, че българите са идиоти.

Не е като да ѝ е за първи път.

преди 30 минути, Myanmar написа:

Да, и аз се възмущавам! И не го отричам, че това може да го свършат само идиоти! Хора които не могат да мислят! И още ще кажа, че ако ги нямаше тия идиоти, България нямаше да е на това дередже! Щеше да е много по- добре!

До тука сме стигнали от идиоти, идиотско управление и народ, щом народът търпи всичко това!

Е и тия избиха рибата...Е как да наречеш такива?

v-carkvata-ne-gi-loval-koronavirus-bogoslujeniata-ostavat-2.jpg.5e9e37383ec29ebd39f4d7b10878bd99.jpg

Е то 10% не се възмущават, и какво! Айде да излезе един водач де, да поведе 90% "идиоти"?! Да блокираме всичко и всички! 
Проблема е, че всеки мисли само за себе си и своя г@з - тук и сега,  а не за след година, две ... десетилетия, за децата и внуците си, за нацията! 

Не сме идиоти, нито глупави, идиотско и глупаво е отношението ни към случващото се! Кога станахме вкупом да защитим и подкрепим нещо наше, нашият интерес, нашето богатство, нашите деца и родители ... без да се вглъбим в личната полза! Айде де, сложете ръка на сърце и кажете?!

Мрънкаме и се крием зад нямането! Оправдания! Примера е най-добрия учител, и политиците го доказват, ежесекундно! 

преди 3 минути, Meri Meri написа:

Кога станахме вкупом да защитим и подкрепим нещо наше,

Никога! По скоро сме готови да се избием един друг за всяко нещо....

преди 19 минути, Myanmar написа:

Ами тя се възмущава, но това което се прави в момента в Италия граничи с геноцид! Не знам дали е поради идиотизъм или планирано така да стане, но вчера четох излиянията на някакъв италиански лекар и останах с отворена уста! Значи те съветват хората със симптоми (предимно пенсионери), да не ходят веднага в болница, а да изчакат 10 дни в къщи. И не се лекуват в този период, или жулят чайчета и парацетамол. И отиват след десет дена с двустранна пневмония, когато вече положението е изтървано. Пневмонията не се причинява от вируса, а е съпътстваща бактериална инфекция! Те умират от нея, а не от вируса! Пневмонии се лекуват с антибиотици!!! Толкова ли не им стига, та да изпишат антибиотик още на първото кихане, докато организма им е все още в някаква кондиция и да се предотврати пневмонията?

• Автор
преди 12 минути, _Belial_ написа:

Значи те съветват хората със симптоми (предимно пенсионери), да не ходят веднага в болница, а да изчакат 10 дни в къщи

Четох го и аз...Работата е изпусната, правителството е вече безсилно, искат помощ от ЕС. В Италия е вече хаос...говорих вчера с братовчетка ми...наредено е да си седят вкъщи, единствено могат да ходят на работа и пазар... Болници препълнени, и се предпочитат младите да ги лекуват...В началото на кризата, италианското правителство прие същите мерки които сега се вземат тука, по отношение на всичко. Българското правителство върви по същия път

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

току-що, barbuncela написа:

Българското правителство върви по същия път

Господ да пази България.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.