Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Получих заплаха от хакер

Featured Replies

Кой не е обърнал внимание на това, а?!

https://www.kaldata.com/it-новини/мвр-предупреждава-български-интерне-332691.html

преди 3 часа, RudeBoy написа:

Аз имам общо 3. 

А аз 13.
От които и два на mail.bg  и два на abv.bg , ама подобни писъмца не идват.
На yahoo.fr направо го бяха блокирали, щото го ползвам точно за да го давам на всякакви мераклии за всякакви регистрации.
А си имам и един с женско име, да замазвам следите още по-успешно. Правя си гаргара с всякакви пишман тарикати тръгнали лични данни да събират.

на 2.04.2020 г. в 23:10, CaptainJord написа:

Здравейте, сега си проверих имейла и имам заплаха от хакер.. Обаче мисля, че е с цел измама, защото ми е написано, че имам уебкамера, а аз същност нямам уебкамера и ми казва да му изпратя 1200лв по биткойн адрес.. Според вас дали този имейл е спам, смисъл дали е написано специално или е към много хора..

Хах, глупакът е променил малко текста, като гледам! :D Първата версия на тази измама, която получих миналата година Септември месец далеч не беше толкова културно написана. Твърдеше, че ми е хакнал C и D, камерата и е криптирал всичките ми файлове и искаше 400 лв., за да ги отключи. Аз реших да се изгавря с него и му отговорих, че ми е много интересно как точно е хакнал дялове, които нямам (защото тогава още нямах дюъл буут с Боза и бях само с линукс) и камера, която нямам. Казах му и че откуп от 400 лв. е несериозна работа и никой няма да се върже, та сега е качил цената. :D Но си остава забавен виц, който можеш да игнорираш.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!
Днес си отворих пощата и в папка спам имах подобно съобщение само, че срокът беше 50 часа и писмото беше изпратено от същата поща моята, все едно аз съм си го ирпратил. Не съм влизал в подобни сайтове, но все пак технологията е толкова напреднала, че знам ли с фотошоп и какво ли ое не може да направят нещо. Има ли от какво да се притеснявам според вас, има ли как найстина нещо да са направили подобно. Исках да видя дали найстина е моя профил и отговорих нещо от сорта днйаднйасд и да, моя профил беше. Изтрих съобщението, какво друго да направя? Може ли да има някакви последствия знам ли?

преди 11 минути, Princo59 написа:

Може ли да има някакви последствия знам ли?

няма ве, не се притеснявай
начи, ако се беше разровил в темите на форума, щеше да видиш ,че мнозина се забавляват с тва писмо дето са го получили
не си първият дето го е получил такова в пощата

Да, но повечето хора до колкото четох са го получили на английски, а моя е на Български.

Колеги а дали може да се провери някъде самия БИТКОЙН На кого е и някаква информация за него ?

преди 29 минути, Princo59 написа:

Да, но повечето хора до колкото четох са го получили на английски, а моя е на Български

Два пъти в тази тема е даван линк,нека да станат три пъти за следващите питащи по темата: МВР предупреждава...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.