Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 185 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      115
    • да правят какво си искат
      4%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      56
    • по-скоро НЕ
      64%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      57%
      104
    • не
      42%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Направи тема за мен и ще ти отговоря на всичките ти въпроси. И да, за разлика от теб не ме съжаляват, а ме уважават.                 Не отговори на въпроса ми, по какъв начин ще са ти нужни близките ти, като се гътнеш? За да те погребат подобаващо ли?

Отговорих ти, ама ти се направи на луд. Ето пак. По-ясно от това не мога:

А ако не се гътнеш? Ако просто намалиш с десетина човека бройката на еврейчетата, които иначе биха отишли в Палестина да стрелят по твоите близки?

Колкото до твоят конкретен случай - или те са прекалено глупави и не те познават добре, или ти си прекалено глупав и само си мислиш че те уважават. Не виждам трета възможност.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 263,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

преди 1 час, ivottoshev написа:

Отговорих ти, ама ти се направи на луд. Ето пак. По-ясно от това не мога:

А ако не се гътнеш? Ако просто намалиш с десетина човека бройката на еврейчетата, които иначе биха отишли в Палестина да стрелят по твоите близки?

Колкото до твоят конкретен случай - или те са прекалено глупави и не те познават добре, или ти си прекалено глупав и само си мислиш че те уважават. Не виждам трета възможност.

Ти много работи не можеш Тошев. Не само сърцето ти не работи както трябва Тошев и акълът ти го няма никакъв.....Ама какво да правиш, такъв си по природа, не те упрквам...                                             Точно това се опитах да ти обясня, но ти не ме разбра. Като са очистили тези араби или каквито са други ще знаят, че е много вероятно да не им се размине и на тях. Пак могат да го направят, но не и да спасят роднини, а по религилиозни съображения, като си мислят, че ще отидат в рая. Туй за спасението на роднините пък е супер идотия, която само човек като теб може да измисли. Но дори и ти ше се замислиш преди да вземеш пушката и стреляш...             Трети вариант има. На много по-високо ниво съм от теб Тошев. И като образование, и здравословно, и физическо, и умствено, и имуществено...                                    П.п. Пак ще те попитам, когато някой ден станеш разлагащ се труп, а това време с всеки изминал ден наближава, отнася се за всички не само за теб, за какво ще са ти роднините? Да палят за теб свещи ли? 

.

преди 8 часа, Мечо Хубавеца написа:

Като са очистили тези араби или каквито са други ще знаят, че е много вероятно да не им се размине и на тях. 

Да, знам. Ти не би го направил, защото знаеш че има вероятност да не ти се размине. Нали и аз това казах по-горе? Защо обаче съдиш за всички по себе си - това за мен ще си остане загадка :speak:

преди 8 часа, Мечо Хубавеца написа:

На много по-високо ниво съм от теб Тошев. И като образование, и здравословно, и физическо, и умствено, и имуществено...                  

Ясно. Водещото при теб е да приемаш желаното за реално. Не ме знаеш, не ме познаваш, но пък си сигурен, че си на "много по-високо ниво". Сигурно и за роднините ти си си изградил подобна грешна представа, само защото ти се иска да е така. Това ни води към вариант №2 - ти си прекалено глупав.

Айде казвай си репликата за да е твоя последната дума. Аз казах каквото имах да казвам :)

преди 57 минути, ivottoshev написа:

.

Да, знам. Ти не би го направил, защото знаеш че има вероятност да не ти се размине. Нали и аз това казах по-горе? Защо обаче съдиш за всички по себе си - това за мен ще си остане загадка :speak:

Ясно. Водещото при теб е да приемаш желаното за реално. Не ме знаеш, не ме познаваш, но пък си сигурен, че си на "много по-високо ниво". Сигурно и за роднините ти си си изградил подобна грешна представа, само защото ти се иска да е така. Това ни води към вариант №2 - ти си прекалено глупав.

Айде казвай си репликата за да е твоя последната дума. Аз казах каквото имах да казвам :)

Не само аз, всички разумни хора не биха го направили. Това се опитах да ти обясня, но ти не ме разбираш. В хората има изграден още в ранно детство страх от смъртта. На теб това ти е ясно, защото тази с косата наближава и ти се страхуваш, въпреки че не го признаваш....                                     О, много добре те познавам от написаното от теб във форума. Нещастен инвалид си. Личи си и че не си много добре образован. Зная си и моето ниво, а хора на такова ниво се уважават.                               И аз написах, каквото има да пиша. :)                                    П.п. Пак не ми отговори защо са ти роднини като започнеш да гниеш в земята, като тия двамата араби? Да ти поддържат гроба ли?             

• 2 седмици по-късно...
Цитат
За жалост последните новини за действията на Израел , че няма да се спрат с престъпленията си :
Петима души са простреляни днес при израелски атаки срещу университетски кампус в Бир Зейт на окупирания Западен бряг, съобщи палестинският клон на Червения полумесец, цитиран от Франс прес.

Причината за военната операция не се уточнява, а израелската армия заяви пред АФП, че „събира информация“. 

https://www.bta.bg/bg/news/world/1038514-nyakolko-studenti-sa-ra … ski-universitet-n

Израелският премиер Бенямин Нетаняху омаловажи нарастващото насилие от страна на еврейски заселници срещу палестинци на Западния бряг, като го приписа на малък брой непълнолетни престъпници, предаде ДПА.

В интервю за американската телевизия "Фокс нюз" Нетаняху заяви, че отговорни за подобни инциденти в окупираните територии са "шепа деца".

"Всъщност това са тийнейджъри, които идват от разбити семейства, и правят неща като изсичане на маслинови дървета, а понякога се опитват да подпалят къщи", каза израелският премиер. "Не мога да приема това. Това е саморазправа", допълва той.

https://www.bta.bg/bg/news/world/1036291-nasilieto-za-koeto-sa-o … dniya-bryag-e-izv
Сладки еврейчета лекуват психиката си като унищожават реколтата на палестинци и им палят къщите , колко сладко според Биби , проблем няма .

Най-малко трима палестинци са били убити от израелските сили при отделни инциденти в южния град Хан Юнис в ивицата Газа, предаде Ройтерс, като се позова на палестинските здравни власти.

Според медици сред загиналите са 15-годишно момче, един рибар, убит извън райони, намиращи се под контрола на Израел, както и мъж, който е бил прострелян смъртоносно източно от града, в райони под израелски контрол.

https://www.bta.bg/bg/news/world/1037225-nay-malko-trima-palesti … v-ivitsata-gaza-z
Смели еврейски войници ,браво !

Израелски заселници атакуваха снощи палестинско жилище в южната част на окупирания Западен бряг, напръскаха намиращи се вътре деца със сълзотворен газ и убиха овце, предаде Асошиейтед прес, като се позова на официален палестински представител.

Заселниците разбиха вратата и един от прозорците на жилището, след което започнаха да пръскат помещенията със сълзотворен газ. Три палестински деца на възраст до 4 години бяха обгазени и хоспитализирани, каза Амир Давуд, който ръководи служба, документираща подобни нападения. Той добави, че заселниците са нахлули и в овчарника на семейството, убили са три овце и са ранили четири.

https://www.bta.bg/bg/news/world/1033753-izraelski-zaselnitsi-na … detsa-sas-salzotv
Тук дори не знам какво да кажа ?!
Израелски резервист е блъснал вчера с колата си палестинец, отправящ молитва край пътя на окупирания Западен бряг, а преди това е стрелял с огнестрелно оръжие в същия район, съобщи израелската армия, цитирана от Ройтерс.
https://www.bta.bg/bg/news/world/1034493-izraelski-rezervist-bla … a-zapadniya-bryag

Петима души бяха арестувани заради тяхното предполагаемо замесване в атака на Западния бряг срещу палестинска къща. В нападението беше ранено палестинско бебе, предаде Франс прес, като се позова на израелските власти.

Има и още  подобни , вилнеят като чудовища !

Еврейският "Фейсбук" банва всеки, който е против престъпленията срещу човечеството, които извършва Израел!!!!!!

Валкирия това няма да го коментира, то е ясно.

Покрай празниците гледах анимацията "Книга на книгите" и попаднах на шокиращ епизод. За Вавилонската кула, а за такава беше нарисува и обявена............зикуратът. Шумерският зикурат. Стана ми гадно. Още по - гаден беше епизодът за Йоан Кръстител. Показаха анимация на Втория храм и как изглежда според евреите Светая светих. Не само злато но и..............гръцки сфинксове!!!! За незапознатите, това са като египетските сфинкове, само че с тяло и глави на жени,  лъвски лапи и птичи пера.  А гръцките сфинксове са част от древногръцката култура и нямат нищо, ама абсолютно нищо общо с евреите!!! Направо се вижда евреите как крадат разни неща от чужди култури. Не се и съмнявам, че за религиозните еврейски фанатици зикуратът е дело на дявола. В действителност зикуратът е бил храм на древните шумерски богове, там са се помещавали и административни сгради и дори царски дворци. По времето на Саддам Хюсеин започват рестврационни работи и са щели да възстановят един цял зикурат като историческа и културна атракция. За съжаление, не е довършен. 

Ама иначе евреите могат да си строят в САЩ небостъргачи, нали.................

Грозно ми е, представям си колко се радват, че няма цял един възстановен зикурат.

А Битие и първите части на Библията са мега нелепо написани. От еврейски фанатици. Те представят Бог като жесток и отмъстителен, като зъл, като оръжие.  А Бог не е такъв!!!!!

Не се съмнявам, че са направили кивот на завета. Направили са батерия, на която са се кланяли. Не са познавали електричеството.

За тези, малките неща, се смята, че са истинските кивоти. Такива е имало във всеки дом. И още по - забавно - вътре в тях е имало камъни или някакъв вид изображение на бог. Тази оригинална еврейска традиция е замряла. Много интересно, нали? днешната еврейска религия няма нищо общо с първооригинала си. Тая религия здравата е крала знаци и изображения от чужди култури, после ги представя за свои. Нищо чудно, че евреите мразят Ирак. Днешен Ирак е културен правоприемник на шумерите. И те, и Гърция могат да подгонят евреите за кражба на техни културни обекти!

Ето го кивота:

623b4b2c3e06828e02b34a20_ark-precursors.

През април и юни 1974 г., председателят на ООП Ясер Арафат е на посещение в Москва. След тези посещения СССР обявява, че ООП е “единственият представител на палестинците”. И вмъква организацията в арабско-израелския конфликт със задна дата ! Няма никакво значение, че през 1948 г. не съществува не само палестинска държава, която да се представлява от ООП – не съществува и самото ООП!

Между 1969 и 2004 Арафат превърна тероризма в основно оръжие на ислямския фундаментализъм - както в битката му срещу Израел, така и срещу “неверниците” от целия свят. Но по-важното е, че ООП беше арабската застраховка на Москва. С "освободителите на Палестина" руснаците заместват в ООН Египет, Йордания и Сирия, които претендират, че “окупираните” след войните от 1967 и 1973 територии са техни. Така се появява „палестинска държава“, окупирана от Израел. И съответно - обвиненията в геноцид...

Подкрепата за геноцида си има цена, ама някои богоизбраните не желаят да я плащат.:popcorn2:

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/22078833

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/22080317

Якоооооооооооооооо!!!! Да видим американците и евреите сега как ще палят цветна революция!!!!!!!!:yanim::yanim::yanim:

Евреите в момента сигурно ръсят проклятия. :popcorn2::giggle1::laughing4::lol6:

Такаааааааааааааа, става все по - интересно!:yanim::yanim::yanim:

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/22080723

Мокрите сънища на Напръдняху да разруши Иран няма да му се сбъднат!!!!!:popcorn2:

преди 5 часа, Anneliese написа:

Подкрепата за геноцида си има цена, ама някои богоизбраните не желаят да я плащат.:popcorn2:

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/22078833

Одобряваш ли този палеж и мислиш ли, че ще остане ненаказан?

Ами, "богоизбраните" да не бяха правили геноцид и нямаше да стане така! Каквото повикало, такова се обадило!:popcorn2:

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/22122776

Голямо БРАВО на Турция!!!!

:yanim::yanim::yanim::yanim::yanim:

https://btvnovinite.bg/svetut/1000-siracheta-plachat-na-diplomiraneto-si-v-gaza-njamat-roditeli-koito-da-prisastvat.html

Най - горещо пожелавам на ционистчетата да изпитат същото!!!!! 

Както и децата от всички държави, съучастници в този отвратителен геноцид!!!!!!

Искам да доживея да ги видя тези боклуци един ден как ще лазят по земята и ще молят за прошка, ризи ще късат  и ще се скъсват от рев!!!!!!!!

Искам да видя палестинчетата с гордо вдигнати глави, свои щастливи и здрави семейства и възстановена родина!!!!

https://trud.bg/a/articles/natsistki-simvoli-na-balgarska-sinagoga-razbuniha-duhovete-v-izrael

Каквото посееш, това ще пожънеш!!!!!:yanim::yanim::yanim:

П.П: Нямам нищо общо с това!!!!

Цитат

"Проява на антисемитизъм в Пловдив. За пореден път беше извършен акт на омраза този път в Пловдив. В края на Шабат вратите на пловдивската синагога „Цион“ бяха надраскани с антисемитски и нацистки символи и обиди. Ръководството на ОЕБ „Шалом“ и ръководството на местната общност в града, информираха властите и изразяваме надежда те да предприемат всички необходими действия за разкриване на извършителите и подвеждането им под отговорност. "За пореден път сме свидетели как постепенно антисемитската риторика и стереотипи се трансформират в действия, породени от омраза. Тези актове не са проблем само на еврейската общност, а на цялото българско общество. Ние можем да изчистим надписите, но заедно трябва да изчистим омразата от самите нас", каза по повод инцидента председателят на ОЕБ „Шалом“ д-р Алина Леви.

Първо се изчистете от ционизма и забраната да съчувстваме на палестинците!!!!!

преди 20 часа, Anneliese написа:

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/22122776

Голямо БРАВО на Турция!!!!

:yanim::yanim::yanim::yanim::yanim:

https://btvnovinite.bg/svetut/1000-siracheta-plachat-na-diplomiraneto-si-v-gaza-njamat-roditeli-koito-da-prisastvat.html

Най - горещо пожелавам на ционистчетата да изпитат същото!!!!! 

Както и децата от всички държави, съучастници в този отвратителен геноцид!!!!!!

Искам да доживея да ги видя тези боклуци един ден как ще лазят по земята и ще молят за прошка, ризи ще късат  и ще се скъсват от рев!!!!!!!!

Искам да видя палестинчетата с гордо вдигнати глави, свои щастливи и здрави семейства и възстановена родина!!!!

На теб Израел какво ти е направил? Защо мразиш евреите? Приличаш ми на русофобите. Те пък мразят руснаците. За това поне има някакви исторически и емоционални прични, макар и лишени от здрав разум, но евреите защо? Какво зло са сторили на теб или България? 

Нямах нищо против тях, докато не ми нарушиха правото на мнение и на свобода на съвестта. Само сложих палче на мението "Напръдняху", който един потребител във фейса беше написал под новина за случилото се в Австралия. Щом се стигна до там да ни банват и за критичния мнения и палчета, нещата вече не са нормални и не трябва да се толерират. Никога, ама абсолютно никога не съм очаквала от жертвите, че ще се превърнат в насилници. И то отвратителни насилници. Не ни дават да съчувстваме на цивилните палестинци, включително и на жените и децата, изкарват даже бебетата палестинчета "терористи". Избиват мирни хора, унищожават земите им, забраняват всякаква критика и всеки, който ги критикува, бил нацист!  Понеже САЩ са с тях, а Напръдняху се е взел за месия, си позволяват страшно много!  Тази тяха арогантност  и показна религиозност вече откровено дразни!!!!! Истината е, че не им пука за Бог, те не вярват в Бог, те всекидневно нарушават десетте Божи заповеди, те се водят по откачения си талмуд. Избиват жени и деца и насила карат света да им подкрепя геноцида!!!!!! Аз се поболявам, че не мога да покажа човещина и съпричастно, защото за тия уроди това било "тероризъм"!!!!! Та, ще видят те сета тероризъм!!!!!!! Дяа продължават още в същия дух и да ни забраняват на нас, християните, да сме човеци, и ще видят те!  За кои се мислят? Те тук са малцинство!!!!!!! Никои са, бе!!!!!! Да продължават с наглостта си и накрая ще си получат каквото търсят!!!!!!!

Откъде - накъде ще ми забраняват да бъда човек? Откъде - накъде ще ми забраняват да изразявам съчувствие и състрадание с жертвите на истински геноцид?????? Откъде - накъде ще се държат така арогантно с цял свят???????? Ционизмът не е мнение, а престъпление!!!!!! Един ден Напръдняхуто ще е в учебниците по история редом до Адолф Хитлер и Саддам Хюсеин!!!!!!!! Жалко, че няма да съм жива да го видя!!!!!!!

Евреите са големи лъжци. Лъжат, че са толерантни, че са добри!!!!! Затворена общност са! Не искаха да ми дадат информация за някогашната синагога в нашия град! Е, аз пък вече се радвам, че при нас няма евреи, и още повече се радвам, че живея на центъра, а всички централни магазини и заведения днес се стопанисват само от християни!!!!! Да, може и да сме бедни, ама пък поне сме хора!!!!!!!

А ционистката Валкирия и гнусният и мъж са за гонене от страната и отнемане на българското гражданство!!!!!! Много грозни неща изписа тази за България!!!! Ако бяхме нормална, а не мутренска държава, тази щеше да е вън, заедно с мъжа си и детето им, но преди това щеше да бъде хубаво научена да не плюе никога повече!!!!!! Полицията от соца добре щеше да я превъзпита!!!!!!

И сега ми тежи, че не мога по никакъв начин да изразя солидзарността си с палестинците, защото това било подкрепа за тероризъм и алгоритмите банват!!!!!!!

Е, отсега нататък цел на живота ми става да поболя тая нещастна еврейка, да види какво е! Боклук долен!!!!!! При следваща  и повърня към България, ще я докладвам където трябва, включително и в медиите!!!!!! Боклук долен!!!!!!

България не ти е бащиния, ма!!!!! И, като не сте вече благодарни какво сме направили за вас, багажчето и си заминавайте за тъпите пустини и палми!!!!  Тук неблагодарници не щем и няма да търпим!!!!!! А трябва да сте ни вечно благодарни и да ни лижете подметките!!!!!! Не ние на вас!!!!! България е наша, не ваша!!!!!!!!! Не сме ви длъжни с нищо вече!!!!! Щом сте такива неблагодарни чудовища!!!!

преди 4 часа, Anneliese написа:

...

А ционистката Валкирия и гнусният и мъж са за гонене от страната и отнемане на българското гражданство!!!!!! Много грозни неща изписа тази за България!!!! Ако бяхме нормална, а не мутренска държава, тази щеше да е вън, заедно с мъжа си и детето им, но преди това щеше да бъде хубаво научена да не плюе никога повече!!!!!! Полицията от соца добре щеше да я превъзпита!!!!!!

И сега ми тежи, че не мога по никакъв начин да изразя солидзарността си с палестинците, защото това било подкрепа за тероризъм и алгоритмите банват!!!!!!!

Е, отсега нататък цел на живота ми става да поболя тая нещастна еврейка, да види какво е! Боклук долен!!!!!! При следваща  и повърня към България, ще я докладвам където трябва, включително и в медиите!!!!!! Боклук долен!!!!!!

България не ти е бащиния, ма!!!!! И, като не сте вече благодарни какво сме направили за вас, багажчето и си заминавайте за тъпите пустини и палми!!!!  Тук неблагодарници не щем и няма да търпим!!!!!! А трябва да сте ни вечно благодарни и да ни лижете подметките!!!!!! Не ние на вас!!!!! България е наша, не ваша!!!!!!!!! Не сме ви длъжни с нищо вече!!!!! Щом сте такива неблагодарни чудовища!!!!

Бях останал с впечатление, че фейсбук ти трябва за връзка с вашите, когато са на пазар, а ти имаш нужда от тях.

Иначе, предполагам, че може да изпратиш протестно писмо (или нещо подобно) на електронната поща на израелското посолство. С копие до електронната поща на палестинското представителство (със статут на посолство) в София. Или обратното (но вече не протестно, а в подкрепа). Или пък и двете... как беше там за двойния дикиш...

Иначе, това за алгоритмите дето банват го разбирам. Сигурен съм, че е неприятно. Това което не разбирам е как, с оглед на всичко написано от теб (дори и в цитата от тоя пост), оцеляваш тук... Не, не, не ме разбирай погрешно. В някакъв смисъл се радвам, че пишеш. Ти си невероятен човешки лакмус, ако позволиш да се изразя така.

преди 5 часа, Anneliese написа:

Само сложих палче на мението "Напръдняху", който един потребител във фейса беше написал под новина за случилото се в Австралия.

Пишеш глупости, и си вярваш. Няма как да те баннат само за един палец. Признай, си, мощно си се окъкала :) . То ако те питам, и в Калдата не пишеш нищо нередно, само изразяваш мнение, нали?... Ама толкова пъти си нарушавала правилата, че се чудя как още не са те баннали и оттук за постоянно. Отнесе само един месец наказание. 

Това, че не можеш да си влезеш в профила във Фейсбук, няма нищо общо с правото на мнение и свободата на словото. Пак да ти кажа - Фейсбук е частна собственост, не е обществена услуга! Там собственикът решава кого да пусне, при какви условия, и може да определя правила за поведение в сайта. Като не ги спазваш - бият ти шута. 

И свобода на словото означава, че можеш да изразяваш политически, религиозни и др. възгледи, без да бъдеш преследвана за това. А не да дрънкаш каквото и където си искаш. Нарушиш ли закона, или правилата в дадено общество - ще си носиш последствията.

преди 12 часа, Anneliese написа:

Нямах нищо против тях, докато не ми нарушиха правото на мнение и на свобода на съвестта. Само сложих палче на мението "Напръдняху", който един потребител във фейса беше написал под новина за случилото се в Австралия. Щом се стигна до там да ни банват и за критичния мнения и палчета, нещата вече не са нормални и не трябва да се толерират. Никога, ама абсолютно никога не съм очаквала от жертвите, че ще се превърнат в насилници. И то отвратителни насилници. Не ни дават да съчувстваме на цивилните палестинци, включително и на жените и децата, изкарват даже бебетата палестинчета "терористи". Избиват мирни хора, унищожават земите им, забраняват всякаква критика и всеки, който ги критикува, бил нацист!  Понеже САЩ са с тях, а Напръдняху се е взел за месия, си позволяват страшно много!  Тази тяха арогантност  и показна религиозност вече откровено дразни!!!!! Истината е, че не им пука за Бог, те не вярват в Бог, те всекидневно нарушават десетте Божи заповеди, те се водят по откачения си талмуд. Избиват жени и деца и насила карат света да им подкрепя геноцида!!!!!! Аз се поболявам, че не мога да покажа човещина и съпричастно, защото за тия уроди това било "тероризъм"!!!!! Та, ще видят те сета тероризъм!!!!!!! Дяа продължават още в същия дух и да ни забраняват на нас, християните, да сме човеци, и ще видят те!  За кои се мислят? Те тук са малцинство!!!!!!! Никои са, бе!!!!!! Да продължават с наглостта си и накрая ще си получат каквото търсят!!!!!!!

Откъде - накъде ще ми забраняват да бъда човек? Откъде - накъде ще ми забраняват да изразявам съчувствие и състрадание с жертвите на истински геноцид?????? Откъде - накъде ще се държат така арогантно с цял свят???????? Ционизмът не е мнение, а престъпление!!!!!! Един ден Напръдняхуто ще е в учебниците по история редом до Адолф Хитлер и Саддам Хюсеин!!!!!!!! Жалко, че няма да съм жива да го видя!!!!!!!

Евреите са големи лъжци. Лъжат, че са толерантни, че са добри!!!!! Затворена общност са! Не искаха да ми дадат информация за някогашната синагога в нашия град! Е, аз пък вече се радвам, че при нас няма евреи, и още повече се радвам, че живея на центъра, а всички централни магазини и заведения днес се стопанисват само от християни!!!!! Да, може и да сме бедни, ама пък поне сме хора!!!!!!!

Искам да те питам тия терористи не са ли били някога бебета? Не че нещо имам против бебетата...

преди 26 минути, Мечо Хубавеца написа:

Искам да те питам тия терористи не са ли били някога бебета? Не че нещо имам против бебетата...

Ти нали уж си юрист? Какво стана с "невинен до доказване на противното" :speak:  

преди 8 часа, Rudy M. написа:

Пишеш глупости, и си вярваш. Няма как да те баннат само за един палец. Признай, си, мощно си се окъкала :) . То ако те питам, и в Калдата не пишеш нищо нередно, само изразяваш мнение, нали?... Ама толкова пъти си нарушавала правилата, че се чудя как още не са те баннали и оттук за постоянно. Отнесе само един месец наказание. 

Това, че не можеш да си влезеш в профила във Фейсбук, няма нищо общо с правото на мнение и свободата на словото. Пак да ти кажа - Фейсбук е частна собственост, не е обществена услуга! Там собственикът решава кого да пусне, при какви условия, и може да определя правила за поведение в сайта. Като не ги спазваш - бият ти шута. 

И свобода на словото означава, че можеш да изразяваш политически, религиозни и др. възгледи, без да бъдеш преследвана за това. А не да дрънкаш каквото и където си искаш. Нарушиш ли закона, или правилата в дадено общество - ще си носиш последствията.

Аха, а Валкирия може да плюе по нас, българите, и да ни окачествява как ли не, само защото тя е ционистка и всичко и е позволено, така ли? Откъде пък накъде? Точно тя е за бан, ама понеже е от една специална вяра, всички и стъпват на пръсти, без изобщо да го е заслужила.

И не съм се окъкала, беше само за палчето!

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ти нали уж си юрист? Какво стана с "невинен до доказване на противното" :speak:  

...с влязла в сила присъда". Кво да стане, това може да се приложи в правова държава, където не вилнеят безнаказано терористи...или както ти ги наричаш борци за свобода. Когато тези борци се преселят в отвъдното, тогава ще го има това "невинен до доказване на противното с влязла в сила присъда".

преди 35 минути, Мечо Хубавеца написа:

...с влязла в сила присъда". Кво да стане, това може да се приложи в правова държава, където не вилнеят безнаказано терористи...или както ти ги наричаш борци за свобода. Когато тези борци се преселят в отвъдното, тогава ще го има това "невинен до доказване на противното с влязла в сила присъда".

Значи бебето е виновно... заради това че се е родило в Газа и трябва да го убием? 

Не е смешно, баце

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Значи бебето е виновно... заради това че се е родило в Газа и трябва да го убием? 

Не е смешно, баце

В Украйна бебетата, които се раждат виновни ли са? 

току-що, "Саша" написа:

В Украйна бебетата, които се раждат виновни ли са? 

Тези, които са увековечени на "Алеята на ангелите" ли? Ми не, не бяха виновни!

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Тези, които са увековечени на "Алеята на ангелите" ли? Ми не, не бяха виновни!

Виновни ли са тези които руZкия мир ги лишава от земя, дом, и нормално бъдеще? 

преди 2 минути, "Саша" написа:

Виновни ли са тези които руZкия мир ги лишава от земя, дом, и нормално бъдеще? 

Кои са тези?!?

пп: отговарям ти само на още един въпрос и после ще трябва да си търсиш друг, който да ти обръща внимание и да запълва времето ти докато чакаш на тир-паркинг някъде в чужбинско. Ако ще ме питаш нещо, обмисли въпроса внимателно :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.