Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 185 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      115
    • да правят какво си искат
      4%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      56
    • по-скоро НЕ
      64%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      57%
      104
    • не
      42%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

САЩ обмислят разполагане на международни сили в Газа

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 263,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

• 2 седмици по-късно...

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21735586

Яко изказване, заселниците сигурно са много щастливи!:laughing4::giggle1::lol6::yanim:

Сега определено ще стане интересно. От една страна неговите хора, религиозните фанатици няма да му простят това изказване, от друга страна никой от нормалния и цивилизован свят не му вярва на този, независимо какво каже.:popcorn2:

@valkiria1 да се е мяркала скоро? Трябва да коментира това.:popcorn2:

• 2 седмици по-късно...

Тия стават все по - нагли! Много му порасна работата на този диктатор Нетаняху!:angry:

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21872107

Давайте, продължавайте в същия дух, после да не ревете защо ви мразят!

Само Русия и Китай могат да му свият сърмите на този!

преди 7 минути, lebel написа:

Защо не си споменала Валкирия?

Защото тя така или иначе не ми отговаря, нещо е изчезнала, а и е страшно арогантно, злобно, неблагодарно и отвратително същество! Одобрява геноцид и обижда българите!!! Не ми издържат нервите вече да и слушам високопарните ционистки глупости!:angry:

преди 5 часа, M.Николов написа:

Няма да ги чуят, а и Германия много късно се сети да се разграничи от геноцидните убийци! Чистенето на имидж сега не помага!:popcorn2::popcorn2::popcorn2:

А бре казваше им техният шеф-диригент да не надигат много главички и да се крият като мишки, без да показват че са евреи, ама те послушаха ли го? Ми не. Тръгнали да празнуват Ханука на плажа. Ето го резултатът:

"Летяха куршуми, нямаше къде да се скрием": Атентат в Сидни разтърси света в първия ден на Ханука (ОБЗОР)

Цитат

Стрелба на плажа Бондай отне живота на 16 души, ранени са десетки

Ами самоуверените тъпчета са решили, че, като Австралия е остров  и има строг граничен контрол, значи там мюсюлмани и палестинци няма. Толкова и са им знанията за Австралия!:popcorn2:

Аз, например, никога не бих посетила Либия, нито някоя мюсюлманска държава, както и отдавна НЕсветска Турция!

преди 4 часа, Anneliese написа:

Ами самоуверените тъпчета са решили, че, като Австралия е остров  и има строг граничен контрол, значи там мюсюлмани и палестинци няма. Толкова и са им знанията за Австралия!:popcorn2:

Аз, например, никога не бих посетила Либия, нито някоя мюсюлманска държава, както и отдавна НЕсветска Турция!

Тъпката се казва Поля Димитлер - Австралия била остров :D Толкова и са ти знанията за Австралия!:popcorn2:

Континент - остров!

И, само да Ви докладвам, преди да съм забравила, че снощи четох страницата на някой си Алекс Оскар във фейсбук. Имаше много интересни коментари от българи, които явно не са евреи. Единият нарече жълтолентовия Напръдняху, хареса ми!!!:yanim::yanim::yanim: Двама пък се изказаха за случилото се в Газа, а трети спомена, че няма антисемитизъм а антиционизъм. :yanim::yanim::yanim:

Повечето еврейски изказвания бяха не на място. Едните призоваваха за пълно изтребване на Газа, а другите повтаряха в захлас "Весел фестивал на светлината".

Как ли биха реагирали тези зомбита, като им кажеш, че няма точни и сигурни исторически доказателства за еврейско робство в Древен Египет, и че оригиналният Мойсей е бил брат на фараон  и основател на монотеистичния култ към Слънцето, от времето на Нефертити и съпругът и?:popcorn2::popcorn2::popcorn2: И кивот няма!:popcorn2::popcorn2::popcorn2: И има основателни съмнения къде точно се е намирал този храм в Йерусалим. Човек се чуди дали храмовият хълм не им трябва на ционистите, заради легенда за несметни съкровища? Които със сигурност отдавна вече ги няма.:popcorn2::popcorn2::popcorn2:

Имат късмет, че шумерската цивилизация отдавна я няма, иначе не им мърда едно дело за авторски права, че са откраднали историята за Гилгамеш.:popcorn2::popcorn2::popcorn2:

• 2 седмици по-късно...

Ето как изглежда МЕСИЯТА според евреите:

Цитат

Еврейската есхатология твърди, че идването на Месията ще бъде свързано с конкретна серия от бъдещи исторически събития, които още не са се случили, а именно завръщането на евреите в родината им, възстановяването на Йерусалимския храм и т.н

От тук https://bg.wikipedia.org/wiki/Исус_в_юдаизма

Тоест,у според евреите, месията им е нещо като Бог на войната, като бога на войната Марс например. За да си сбъднат тяхното нелепо пророчество, те са готови да започнат война, включително и световна война. Защото Храмовият хълм, кой който тези "миролюбци" имат претенции, е собственост на турската държава. Явно се готвят за война с Турция. Смешковци. И после трябва да им вярваме, че били миролюбиви и добри? Че то няма реални доказателства за съществуването на тоя храм и то точно на хълма. Дали пък не искат хълма заради легендите за тайна съкровищница, построена от Соломон? Която със сигурност отдавна е открита и плячкосана, още в античността.

И после нагло се наричат миролюбци. А да не би да сте решили, че кървавият военнолюбец Напръдняху е месията?:lol6::popcorn2:

Нищо чудно, че не признават и не харесват Исус Христос, че го наричат фалшив пророк и т. н.  От военнолюбива и алчна за земни богатства група, какво друго се очаква?

Християните поне не изповядваме никакво насилие, нито омраза, нито култ към земни богатства. Можем да сме вярващи и без Йерусалим. Явно това ви дразни.:popcorn2: Е, не е наш проблем.:popcorn2:

на 14.12.2025 г. в 22:37, ivottoshev написа:

А бре казваше им техният шеф-диригент да не надигат много главички и да се крият като мишки, без да показват че са евреи, ама те послушаха ли го? Ми не. Тръгнали да празнуват Ханука на плажа. Ето го резултатът:

"Летяха куршуми, нямаше къде да се скрием": Атентат в Сидни разтърси света в първия ден на Ханука (ОБЗОР)

Доколкото разбрах единият от двамата стрелци се преселил в отвъдното още същият ден, а другият малко по-късно. Тия дето са решили да правят такива золуми, да знаят какво ги очаква...

на 15.12.2025 г. в 6:26, petie1 написа:

Тъпката се казва Поля Димитлер - Австралия била остров :D Толкова и са ти знанията за Австралия!:popcorn2:

Що издребняваш? Малко по-големичък остров е... Наричат го континент ей така, щото да има повече континенти и големите да изпъкват...

преди 23 минути, Мечо Хубавеца написа:

Доколкото разбрах единият от двамата стрелци се преселил в отвъдното още същият ден, а другият малко по-късно. Тия дето са решили да правят такива золуми, да знаят какво ги очаква...

Да, ама сега десетина еврейчета по-малко ще могат да отидат да избиват роднините им в Палестина.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Да, ама сега десетина еврейчета по-малко ще могат да отидат да избиват роднините им в Палестина.

За какво са им роднини на мъртвите? Ти като се пренесеш в отвъдното, ще имаш ли нужда от близки и роднини? 

преди 47 минути, Мечо Хубавеца написа:

За какво са им роднини на мъртвите? Ти като се пренесеш в отвъдното, ще имаш ли нужда от близки и роднини? 

Ти си мъртъв отвътре. Егоизмът ти и липсата на емпатия са те унищожили. Не би рискувал собственият си живот, дори и от това да зависи животът на близките ти. Би ги оставил да измрат като кучета, ако има вероятност при опита за спасението им да вземеш да пострадаш. 

Изобщо имаш ли хора около теб, които да те уважават?

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Ти си мъртъв отвътре. Егоизмът ти и липсата на емпатия са те унищожили. Не би рискувал собственият си живот, дори и от това да зависи животът на близките ти. Би ги оставил да измрат като кучета, ако има вероятност при опита за спасението им да вземеш да пострадаш. 

Изобщо имаш ли хора около теб, които да те уважават?

Направи тема за мен и ще ти отговоря на всичките ти въпроси. И да, за разлика от теб не ме съжаляват, а ме уважават.                 Не отговори на въпроса ми, по какъв начин ще са ти нужни близките ти, като се гътнеш? За да те погребат подобаващо ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.