Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 185 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      115
    • да правят какво си искат
      4%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      56
    • по-скоро НЕ
      64%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      57%
      104
    • не
      42%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

И какво да му чета на "FT" след като съм в кюпа? Как някакви дядки-журналя на майната си виждат моето бъдеще?
Чети си вестник "Правда" и се шашкай за твоето. А да, мярнах, как колумбийският наркобарон изгонил дипломатите и къса търговски отношения. Очаквано за калъп-бузлуджанец и бац, нарцисът го лишава от виза. 

Иран, Афганистан, Йемен - това са клоаките на света. Земетресението в Афганистан, доказа колко гнила е тяхната версия на исляма. Да не спасяват жени и момичета под развалините, а спасателки нямало в случая и съответно умряха от рани, и кръвоизтичане. Иран - 40 години ислямски диктат. Ни вода, ни жизнен стандарт. Един нефт с сяра на безценица и тенекии пълни с "калай". За гащници в Йемен пък нямам думи. Онзи ден потопиха един холандски танкер и всичката европейска педерасня си трае, начело с бузлуджанчето Гутериш и беззъбият Египет.

Ясно, няма сухо за море, не че и за планина ще заделиш, но ти повтарям пак.
Ти си някакъв субвид на танатос или на сантамуертист. Да се кефиш как урода Ху́тин пуйло́ мята фугаси по невинни хора е грях.  Децата ти ще ги изкупват.

В Старият завет Киро има записана мъдрост.
"За греховете на родителите ще отговарят децата".

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 263,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

преди 2 часа, Profruit написа:

Измести фокуса на темата върху моята личност.

А бре, ти си бил странна птица. Най-напред изтропваш тук че си по-българин от мен, а после се оказва че аз съм измествал фокуса върху теб. Казах ти или да пиеш, или да пишеш по форумите, а не да смесваш двете дейности, щото после не помниш какво си писал и се получават ей тези работи

преди 2 часа, Profruit написа:

Скоро трета година ще потече. Какви концерти, какъв спорт в състояние на война? 

Спорт в Израел няма.

Така е, така е. Спорт и опера няма и да има за ваш'то племе. И спокойствие няма да има където и да си покажете нослетата, обречени сте да сте мишки цял живот. Да, ще вземете Газа, но изгубихте света :)

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Никъде не ви обичат

Някой да ти е казал,че сме приритали светът да ни обича?🤣

трябва да се криете като мишки, или да ви охраняват гавази.

Предложих ти да се хванем на бас, как ще ти покажа,че се разхождам свободно из страна в която исляма е водеща религия. Понеже си скъсан цървул,  а се знае,че аз винаги печеля облози, не посмя. 15 дни из Тунис. Водач и личен шофьор, който ни покани на обрязването на внука си.Чест, каквато се оказва само на близки хора,роднини и сърдечни приятели. Малкия беше много чаровен,понесъл геройски обричането му на вярата на  пророка Мухаммад. Никаква охрана. Между другото, мястото на събитието е джамията Угба ибн Нафи-една от светините на Исляма в тази част на Африка. Кръстена е на генерал, който започва завладяването и налагането на исляма в Магреба. Той основава и Кейруан. Да обрежеш детето си в тази джамия е велика чест  и се разрешава само, ако семейството е доказало своя висок морал и вяра. 

spacer.png

Тунис е като приказка от репертоара на Шехеразада. Може да се разказва с дни. Другото място на което се "криехме" е музея"Бардо" Който иска прави справка в Гугъл/ мястото на "образованието" на повечето от вас тук/ Там се случи друго нещо интересно. Докато обхождахме залите на тази световна забележителност, към нас се приближи един от охраната и тихо ни попита искаме ли да погледнем две специални зали, които ще бъдат открити за посетителите чак след две-три години. Разбира се, че се съгласихме и разбира се,че обещахме щедър бакшиш. Точно и вярно разпознават кой може да си позволи този лукс, а те да припечелят нещо допълнително. Капитана е луд на тема мозайки и беше изключително въодушевен от тази възможност. Качихме се на специален вътрешен асансьор, който ни отведе под купола на сградата. Замряхме от това, което се появи пред нас. Уникални, единствени по рода си в света запазени римски мозайки датиращи от времето на присъствието на Римската империя по тези места. Ти освен скъсан цървул си и с нискоинтелигентно съдържание на пиянде/подобно на другото ,коте се натиска за внимание/,чието единствено мнение по въпросите за Исраел е лична злоба и омраза.Казано е в приказките-простия и тъпия,злобния  и завистливия си остава винаги такъв. Това пращаш до Вселената,това ти се връща обратно. При такива хорица,понятието интелект не може да бъде дефинирано.

Пробвай да намериш чрез Гугъл това :

spacer.png

За да отидете на международно спортно или културно събитие, трябва да излезете извън Израел (естествено пак скрити като мишки). И все по-лошо за вас ще става...

Точно на международно културно събитие бяхме поканени. Нито се крием, нито ни охраняват. Опитваш се да вмениш твоите болни фантазии на глупав и озлобен човечец за истина. Кой ти се хваща на приказките и кой ти припява, освен подобните на теб, които търсят и намират в Гугъл това,което им се иска, но е далеч от истината🤣Не ми се иска да ти показвам програмата за следващата година-съвсем ще се скапеш. 😛

преди 11 часа, ivottoshev написа:

С еврейски паспорт...  :giggle1:

Не можеш да скриеш своята простотия, неинформираност и глупост. Това,че Профрут има еврейски паспорт не го прави исраелтянин. Дори да го повтаряш като латерна или  като мантра на прост, необразован човек,какъв то си.  Цървул си и цървул ще си останеш, с цялата отрицателна конотация на тази дума.

преди 13 минути, ivottoshev написа:

...

Не пия Тошев!
Чаша вино по повод и то предпочитам бяло. В лятна жега до една бира, а концентрат до 50гр. Цяла сватба от миналата година ми е свидетел.
И как да пиеш в жега? Скриншот специално за тебе какво е времето зад прозореца.

темп

снимката е кликабелна.

Зарежи бошлафа, ами мисли този Тик-Токер как ще го посрещате? Стара планина, герой на Якоруда? Тук се фокусирай!
И не каза в коя хижа ще си поркаш?  На Цигов чарк, Велинград, Банско или това зависи от настроението на мечо спонсора?

Цитат

Б ългарският гражданин Васил Николаев Димитров е сред задържаните, след като израелските военноморски сили пресекли корабите от флотилията Global Sumud...

преди 10 минути, valkiria1 написа:

Нито се крием, нито ни охраняват. Опитваш се да вмениш твоите болни фантазии на глупав и озлобен човечец за истина.

Значи заповедтта на ваш'то шефче, никъде да не показвате признаци че сте евреи е журналистическа измислица? Също като думите на министъра ви, който ви призоваваше да се изнесете от Белгия?

преди 16 минути, valkiria1 написа:

Цървул си и цървул ще си останеш, с цялата отрицателна конотация на тази дума.

Да, казах ти че за твоите стандарти може и да съм цървул, ма поне не съм се продал заради лукс.

Офца, която е продала тялото и душата си на някой богат чичко-паричко, не може да ме обиди по никакъв начин :)

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Да, ще вземете Газа, но изгубихте света :)

🤣Е, евреите трудно губят нещо,което притежават. Това е ,което не ти дава мира, кара те да злобееш и да плюеш.

Зад Тръмп стоят най-влиятелните еврейски лобита в света. Министърът на финансите на САЩ е евреин.Шефът на Федералния резерв е евреин. и пр. и пр..твоята тиква, няма как да осмисли тези неща.   Зад Макрон-стои Жан Мишел Ротшилд,който финансира президентската кампания на бившия си финансов служител и пр..да не споменавам приложението Вайбър, Фейсбук и пр без които не можете. Да се пенявиш ,да празнословиш  това е твоето единствено преживяване на празния ти безмислен и лишен от цвят  и емоции живот. 

Ммм 

А какво търсите в клоаките ?

Оставете ги бе - да не ви развалят стандарта   И гледам в мола семействата млади еврейчета живеещи тука се множат. Не щат да мрат в танка явно.

Защо бягат от рая - проблем ли има? 

Пп

По въпроса за Путин, той е Натаняху на квадрат. Ама сам си плаща сметката, няма чичко зад гърба си.

С чужди пари работите, за това не ми харесвате 

току-що, valkiria1 написа:

🤣Е, евреите трудно губят нещо,което притежават. Това е ,което не ти дава мира, кара те да злобееш и да плюеш.

Зад Тръмп стоят най-влиятелните еврейски лобита в света. Министърът на финансите на САЩ е евреин.Шефът на Федералния резерв е евреин. и пр. и пр..твоята тиква, няма как да осмисли тези неща.   Зад Макрон-стои Жан Мишел Ротшилд,който финансира президентската кампания на бившия си финансов служител и пр..да не споменавам приложението Вайбър, Фейсбук и пр без които не можете. Да се пенявиш ,да празнословиш  това е твоето единствено преживяване на празния ти безмислен и лишен от цвят  и емоции живот. 

Заповядано ви е да се криете като мишки и да не показвате че сте евреи. Каза ви се да се изнасяте от Белгия. Това имах предвид като казах че ще изгубите света. Ротшилд и Мотшилд са ясни. Обикновените еврейчета го отнасяте.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Да, казах ти че за твоите стандарти може и да съм цървул, ма поне не съм се продал заради лукс.

Какво да продадеш бе, цървул?  Нямаш интелект,възпитание, обща култура! Кой да ти обърне внимание,какво да оцени в теб,че да иска и да те купи. 🤣

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Офца, която е продала тялото и душата си на някой богат чичко-паричко, не може да ме обиди по никакъв начин :)

🤣🤣🤣🤣🤣

преди 23 минути, Profruit написа:

Не пия Тошев!

И що тогава не помниш какво си писал :speak:

преди 23 минути, Profruit написа:

И не каза в коя хижа ще си поркаш?  На Цигов чарк, Велинград, Банско или това зависи от настроението на мечо спонсора?

Казах ти, че не зависи от Мечо спонсора къде и как ще ме черпи. Държавата го е задължила да черпи, а какво ще правя с паричките му - това решавам аз :D

Сред задържаните от флотилията на психично болната продала се на Хамас, Тунберг има и българин. Известно е ,че на всички дебили в тази флотилия плаща Хамас.

Сега как ще го спасяват от евреите този "герой"?

Да припомня,че сред оставащите живи заложници в Аза има и български гражданин. Защо, идиотите във Външното ви министерство мълчат и чака евреите да го освободят? Въпроса е риторичен. Не ми се четат гнусни коментарии от гнусни цървули и пропалестински оплаквачки.

преди 18 минути, valkiria1 написа:

Кой да ти обърне внимание,какво да оцени в теб,че да иска и да те купи. 🤣

Не може да ме купи, щото не се продавам. Не съм склонен да заменя чест и достойнство за съмнителното удоволствие да ме издържа някоя богаташка и да ме води в Тунис и Мунис.

преди 4 минути, valkiria1 написа:

Да припомня,че сред оставащите живи заложници в Аза има и български гражданин. Защо, идиотите във Външното ви министерство мълчат и чака евреите да го освободят? Въпроса е риторичен. Не ми се четат гнусни коментарии от гнусни цървули и пропалестински оплаквачки.

И сред убитите служители на ООН имаше български гражданин. Що тогава не рева за адекватна реакция от българска страна?

Рано или късно ще изметем идиотите от външно, както и цялата продажна клика.

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Не може да ме купи, щото не се продавам.

Каква чест, какво достойнство-това са приказки на цървулите с които се самоуспокояват, за да не мислят за своята незначителност.

преди 17 минути, ivottoshev написа:

за съмнителното удоволствие да ме издържа някоя богаташка и да ме води в Тунис и Мунис.

Чакай сега, нали бях овца, която се е продала на богат чичко? 🤣Наистина си безнадеждно жалък, ама жалък до живот🤣Жалка мъжка врачка,декларирала "стойността" и целите на целия си живот сред алкохолни изпарения с девиза в подписа му. Житейско  кредо, което категорично  издава нискообразован простичък човечец. Твърде далеч от човек, минал през академична университетска среда.  Опита да се  аргументираш с изблиците на нездравата ти фантазия  не е потвърждение на нищо друго, освен на глупост. Добре известно е и какво друго ти липсва, за да се наредиш до ерудитите.  Толкова си можеш, толкова показваш.😄

преди 4 минути, valkiria1 написа:

Каква чест, какво достойнство 

Няма как да знаеш. Само си чувала за значението на тези думички, но никога не си притежавала тези качества :getout:

преди 6 минути, valkiria1 написа:

Чакай сега, нали бях овца, която се е продала на богат чичко?

А не си ли?

Киро, защо се правиш на дръж ми шапката?
Клоаките търсят, а не Израел в тях. Хуситите първи обявиха война, а за Иран се изтърка плочата от циклене. Не знам какви еврейчета сънуваш, но ти едва ли ще различиш иврит от арабски, а отличието е земя и небе. Особено, ако са от калайдисания африканси ген. Коментираш Тера инкогнита и за пореден път питам, защо евреин е само този роден от майка еврейка?

Ботоксът стана мулти под шапката на Чубайс през 90-те. В Москва стана милиардер и парите отдавна не са интерес за него. Когато в краката ти е 1/9 от сушата и ти колиш, и бесиш един хер колко притежаваш. Мъск от вчера е половин-трилионер, но нарциса е над него с жалките 6 млрд.
Извод; властта е над парите колко и да притежаваш. А власт дава само Сатаната, за да избие максимум производи по Божие подобие.

При ботокса е тотална диктатура, докато при Биби е автократия. Включи лампата!
И срещу Биби се водят 4-ри дела за корупция. Най-тежкото е катаргейт - едно хонорарче за теб, че храним хамас. Отделно комисионните от 700млн евро за подводници от Меркел. Къде са парите попита Биби в ефир?

Неговата катастрофа започна месеци преди фаталното изстъпление на хамас. Искаше да замаже следи и въведе в кнесета икономическа реформа, да е над БАГАЦ. Обаче хамас го надхитри и Биби тръгна да маже повече. Затри министъра на отбраната, затри началник-щаба, затри босовете на Шабак и на Моссад. Затри секретаря отговорен за катарските преводи. Саар му беше вярна шестица и се надяваше, че един ден Биби ще кандиса да се кандидатира, а Биби взе и го отлюспи. Всякакви заблудени мераклии за трона също ги преигра. Биби не може да си прости, че хамас го надхитри и изпусна такъв адски зулум. Той ще влезе в пандиза и в историята като правителя-сребролюбец допуснал толкова смърт на сънародници. Затова тръби от всяка тръба, че газарите ще го запомнят за следващите 50 години. Подрастващите днес ще разказват на внуците си какво е било Аза.

Аза няма да бъде анексирана, ни Западния бряг. Това бе Биби-фокус за два заека с един изстрел. Да притихне двамата ястреби: Смотрич и Бен-Гвир, които също са пътници на задаващите се избори и да пресова хамас. Анексия ще има, но не сега. В противен случай гудбай на съглашенията с арабските монархии и гудбай на ЕС - най-големия пазар на израелски технологии.

Минимум 5г ще разчистват бетонни отпадъци и минимум 5г после ще строят, за да се върнат към мирен живот. Минимум 10г, от мен 20г. С този напиращ Китай и прогрес на ИИ - един хер знае какво ще е Аза след 20 години.

Биби загуби информационната война и тук хамас уверено води. Победи, защото внуши на света какви са подтиснати.  Биби загуби СА. Бяха на крачка пред подписване и това разрази синуар. Никакъв рожден ден на володя, за да отвлече Байден от Украйна. Съвпадение, което даде въздух на бункерното деди.

хамас даваше работа на 20 000 боевици. Тях ги изпържиха, но вакуум не се появи. Поредни 20 000 се вляха, защото това е единствената професия за прехрана. Газарите са тотално радикализирани. Над 30 години са ги филмирали как да убиват евреи и стават шахиди.

хамас няма да сложи оръжие. хамас няма да се откаже от донорските пари. Заложниците няма да пусне, защото те са неговия щит и новата тактика на поредния хамас-вожд е да се протака в надежда, че света ще му писне от "геноциди" и ще затисне Израел в ментгеме. Съответно хамас ще оцелее и обяви тотална победа, а петролните монархии ще построят поредна Газа.  Такъв зъб Биби няма да допусне и ще ги размотава от плаж на плаж, докато изгърби и последния камък на чакъл.

Ако кабаев бе вожд на Израел, отдавна да ги е превърнал на стъкло, ама не е. Лъв Шарон ги мачкаше с веригите и си траеха. Но когато отстъпи Гуш Катиф, равините се събраха на едно гробище и му направиха ритуал "огнен удар". Шарон пукна в адски мъки, защото отстъпи земя от ерец Исраел. Биби определено се страхува от подобен ритуал. Мистика еврейска.

Доволен?

преди 13 часа, ivottoshev написа:

.

И сред убитите служители на ООН имаше български гражданин. Що тогава не рева за адекватна реакция от българска страна?

UNRWA, това е точната абревеатура в която се е подвизавал този "герой" българин. До един служителите на тази организация бяха членове,  симпатизанти или действащи терористи от Хамас. Алчен за пари. Как иначе ще напуснеш длъжността, капитан далечно плаване и ще се подложиш на Хамас да разпределяш откраднатите помощи между пазарите за търговия на черно.  Удара бе по сграда, която беше обявена за военна цел, а обитателите предупредени да напуснат.В тунела под сградата имаше щаб на Хамас. Това се е знаело от абсолютно всички. Цивилните напуснаха и останаха невридими.  Близките му добре изтъргуваха смъртта му. Получиха обезщетение, което не се полагаше и не заслужаваше. Как стои казуса с българския гражданин, който е отвлечен, измъчван и затворен в тунелите от "борците за свобода", м? Как ще пледирате да "освободите" пък този дебил, който се е продал на Хамас и се прави на "герой" във флотилията на спонсор на Хамас? 

Екранна снимка от видео, показваща служители на UNRWA до бял джип на ООН, отвличащи тялото на Йонатан Самерано, убит от тях на 7 октомври 2023 г.

image.png.cd31a565742dba86b20f8260742e7130.png

Служители на UNRWA,членове на Хамас, участвали в клането на 7 октомври. Единият от тях е този,който отвлича тялото на убития. Това са те ,"героите" на UNRWA,които убиват невинни граждани или отвличат мъртъвци и търгуват с телата им. Гражданските им длъжности- повечето учители, друг  служител в здравен център, иначе терористи от военното крило на Хамас.

Вашия пък "герой"- капитан далечно плаване. Зарязал почтена работа и професия, да се постави в услуга на компроментирана организация. 

"Герои" едни такива,"борци за свобода сравними с Ботевите четници"/според болния ти мозък/

image.jpeg.a4f29beffd7d35847a026e5829df2bba.jpeg

преди 19 часа, Profruit написа:

Аза няма да бъде анексирана, ни Западния бряг. Това бе Биби-фокус за два заека с един изстрел. Да притихне двамата ястреби: Смотрич и Бен-Гвир, които също са пътници на задаващите се избори и да пресова хамас. Анексия ще има, но не сега. В противен случай гудбай на съглашенията с арабските монархии и гудбай на ЕС - най-големия пазар на израелски технологии.

преди 19 часа, Profruit написа:

Биби загуби информационната война и тук хамас уверено води. Победи, защото внуши на света какви са подтиснати.  Биби загуби СА. Бяха на крачка пред подписване и това разрази синуар. Никакъв рожден ден на володя, за да отвлече Байден от Украйна. Съвпадение, което даде въздух на бункерното деди.

Има напредък.

преди 7 часа, valkiria1 написа:

UNRWA, това е точната абревеатура в която се е подвизавал този "герой" българин. До един служителите на тази организация бяха членове,  симпатизанти или действащи терористи от Хамас. Алчен за пари. Как иначе ще напуснеш длъжността, капитан далечно плаване и ще се подложиш на Хамас да разпределяш откраднатите помощи между пазарите за търговия на черно.  Удара бе по сграда, която беше обявена за военна цел, а обитателите предупредени да напуснат.В тунела под сградата имаше щаб на Хамас. Това се е знаело от абсолютно всички. Цивилните напуснаха и останаха невридими.  Близките му добре изтъргуваха смъртта му. Получиха обезщетение, което не се полагаше и не заслужаваше. Как стои казуса с българския гражданин, който е отвлечен, измъчван и затворен в тунелите от "борците за свобода", м? Как ще пледирате да "освободите" пък този дебил, който се е продал на Хамас и се прави на "герой" във флотилията на спонсор на Хамас? 

Тази гнус с вонящата си душица пак залива форума с клевети против България и българите.

https://youtu.be/fhwIm6w5Ai4

https://www.vesti.bg/sviat/koj-e-marin-marinov-bylgarinyt-zaginal-v-gaza-6223861

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/675218-saprugata-na-ubitiya-v-gaza-balgarin-publikuva-posledniya-si-chat-s-nego

https://www.svobodnaevropa.bg/a/marin-marinov-izrael/33395872.html

Падналият сняг на Петрохан бил розов. ОК, приема се. Обаче днес в София първи октомврийски сняг. Браво!
В Поморие +18'С дъждовно, а в Якоруда +8'С тоже дъждовно. Гадост. Тук обаче е едва 9.20ч и темп премина психологическата граница +29'С. Кой как се нареди и тенденцията е до залепи на +39'С по обяд. Грета Туборг да го ду... ! И утре тоже такава погода!

Снощи Йом Кипур завърши в 19.15ч, а днес - петък към 13.00ч ще настъпи пореден вакуум. Към 16.00 сантаклаусите ще обиколят улиците с батмобилите и обявят по рупорите в колко настъпва шабат и така до събота вечер с залеза на слънцето няма никой вкъщи!

Карл, след събота идва неделя. То пък БГ-посолството на ул. "Леонардо да Винчи" няма да арбайтен и мъглата ще се разсее чак в понеделник към 10.00ч сутринта.

Накъде бия? Просто е!
Тик-токерът Васил Димитров - българинът, задържан в Газа, с обръщение в социалните мрежи „Приберете ме у дома“.
Е? Кой ще го спасява? Някакво инфо? Или от само себе си всичко ще е ОК? А после от +39'С към сняг си е изпитание. От личен опит. Месеци в активния сезон на плажа на Поморие и повече от колене не нанагазих в родното Черно море. Който е оцелявал в мъжките времена на Николаево и на Венеца ме разбира ... хипотермията ми идва в повече!

Тук Димитров се обръща към виртуала.
Не е първа младост, но пък бил капитан на яхта. Яхти разбирам моделите, които бяха на пристан в Монако. 1500евро на денонощие струва паркинга в дока на княза. За каква яхта и какъв капитан е този Димитров, тръгнал на авантюра, да пробива  държавна граница.
Да си дойдем на думата, колко му е платил хамас? Заради едни селфита с Туборг, а'ре извинете.

https://fakti.bg/bulgaria/1004290--jelazkov-informirali-sme-izraelskite-vlasti-che-ima-balgarski-grajdanin-vav-flotiliata-sumud

https://fakti.bg/bulgaria/1004325-posolstvoto-ni-v-tel-aviv-e-poiskalo-dostap-do-zadarjania-balgarin-ot-flotiliata-za-gaza

преди 9 минути, Profruit написа:

Да си дойдем на думата, колко му е платил хамас? Заради едни селфита с Туборг, а'ре извинете.

Не заприличвай на Валкирия!

преди 2 часа, M.Николов написа:

Не заприличвай на Валкирия!

GyECDOx.png

Хм хм

Като се налеят пари, хамас ще изчезне :)

Биби нагази лука с Катар. Няма ли агенти наети по интернет за взривяване на офис.

пп 

Равини, мистика, евреите без америка сте нищо. Нула.

Няма да изчезне. Няма изгледи. Никой не е победил в партизанска война.
Монархиите са категорични. Пари за въстановяване при 100% изчегъртване на хамас, а някои по-категорични - след като Израел признае Палестина. Даже Египет, който се сеца, да бъде авангард в възстановяването не тъне в мерации да гърби хамас. 

Тази сутрин хамас от Хан Юнис е обстрелял с "тръбите" си пунк за хуманитарна помощ в Рафиах. Не го устройва, някой друг да храни газарите, пада му имиджа.

Мърша има навсякъде.
Разни родни арабухи радикали присегнали на ИД, но много бързо ги изчисляват. Отделно някакви алкажи/дроги през телеграм се цанили към КСИР. 5000$ капаро и 5000$ след като килнат Биби. Два или три подобни случая писаха в газетите. Облякоха пижамите за държавна измяна. Имаше още един дебил дал мъжка дума, че ще взриви Демона. Получил капарото и тутакси амнезия. Надул и обманул. ,А'ре в гълъбарника тоже.
Плоската земя и тук е плоска!

Като са нищо, защо 2.5 млрд мюслита не се стегнат в плътни редици и разтъпчат 7 млн евреи? А?
Само един Египет е 110млн камилари и се счита най-силната арабска армия. Какво чакат?
Мераци и действителност в твоя телевизор силно се разминават.

По некви новини ми се счу, че Гретхен е подписала веднага там квото е треело се подпише и си е била камшика. Но сигурно е фейк. Убеден съм, че тоя колос (не знам как е женския род на това) ше издебне момента (ако вече не го е направила) и ш'се привърже в знак на протест към некой израелски пристанищен кнехт... щех да напиша като една шведска Раймонда Диен, но се отказах... Французойката, мир на праха и (2022, на 93 години), не заслужава сравнението с това недоразумение, дори и като  позитивния персонаж в иронична конструкция.

едит: ако някой вече е споменал някъде за въпросната екстрадиция, моля за извинение.

Дано ми прости и Робърт Бърнс, светла му памет, великолепните стихове на когото  се каня да окепазя, в несръчен опит да се оправдая.

Ако някой постне нещо
в цъфналата ръж
и напише този някой
за някого веднъж,

то нима ще знае всякой
в цъфналата ръж?
че някой е написал нещо
за някого веднъж

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.