Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 185 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      115
    • да правят какво си искат
      4%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      56
    • по-скоро НЕ
      64%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      57%
      104
    • не
      42%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Амихай Чикли - Министър по въпросите на диаспората на Израел:

„Напуснете Белгия без забавяне“

В едно от най-тревожните изявления на седмицата, Чикли призова евреите да преосмислят безопасността си в определени части на Европа, особено в Белгия.

„Призовавам всеки евреин да напусне Белгия без забавяне“, каза той, позовавайки се на нарастването на насилието, обществената враждебност и възприеманото безразличие на правителството.

линк

@valkiria1, що така бре моме? Пееше ми тук едни песни как си щяла да пътуваш, как незнамсикаквоси, ма май, май, възможните дестинации една по една отпадат, а?  :giggle1:

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 263,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

преди 5 часа, ivottoshev написа:

„Напуснете Белгия без забавяне“

В едно от най-тревожните изявления на седмицата, Чикли призова евреите да преосмислят безопасността си в определени части на Европа, особено в Белгия.

„Призовавам всеки евреин да напусне Белгия без забавяне“, каза той, позовавайки се на нарастването на насилието, обществената враждебност и възприеманото безразличие на правителството.

линк

@valkiria1, що така бре моме? Пееше ми тук едни песни как си щяла да пътуваш, как незнамсикаквоси, ма май, май, възможните дестинации една по една отпадат, а?  :giggle1:

Щото всички ходят с ермолки и давидова звезда на челото и се разпознават отдалече?

преди 9 минути, parmobil написа:

Щото всички ходят с ермолки и давидова звезда на челото и се разпознават отдалече?

Да, другият вариант е да се крият като мишки и да не надигат главички, че може да им хвръкнат.

От ''богоизбраният народ'', тяхната наглост и алчност ги превърна в ''богоизбраните мишоци'' 😄

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Да, другият вариант е да се крият като мишки и да не надигат главички, че може да им хвръкнат.

От ''богоизбраният народ'', тяхната наглост и алчност ги превърна в ''богоизбраните мишоци'' 😄

Ти физически по какво се различаваш от евреи(н), та да не те нарочат?

преди 23 минути, parmobil написа:

Ти физически по какво се различаваш от евреи(н), та да не те нарочат?

Ти сега се опитваш да омаловажиш фактът, че в Белгия толкова ги "обичат", че техен министър им препоръчва да се изнесат от там ли? 

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Ти сега се опитваш да омаловажиш фактът, че в Белгия толкова ги "обичат", че техен министър им препоръчва да се изнесат от там ли? 

Nonsense както винаги. В Белгия евреите са с различни физически и полови белези ли?

преди 52 минути, parmobil написа:

Nonsense както винаги. В Белгия евреите са с различни физически и полови белези ли?

Демек предупреждението на министъра им е безпочвено и не трябва да му се обръща внимание. Разбрах те. 

Само не разбрах ако случайно техните съседи, съселяни, съграждани, колеги и тн., вече знаят че дадените хора са евреи? Тогава дали ще им е нужно да гледат "физически и полови белези", или има опасност направо да тръгнат със сопите да им трошат кратуните?

преди 52 минути, ivottoshev написа:

Демек предупреждението на министъра им е безпочвено и не трябва да му се обръща внимание. Разбрах те. 

Само не разбрах ако случайно техните съседи, съселяни, съграждани, колеги и тн., вече знаят че дадените хора са евреи? Тогава дали ще им е нужно да гледат "физически и полови белези", или има опасност направо да тръгнат със сопите да им трошат кратуните?

По какъв признак? Утре ако те срещна, по какво ще разбера, че не си евреин?

току-що, parmobil написа:

По какъв признак? Утре ако те срещна по какво ще разбера, че не си евреин?

А ако от години си ми съсед, съселянин, съгражданин, колега и тн. и постоянно съм те виждал с "с ермолки и давидова звезда на челото", ще ми трябва ли признак, или направо ще подходя със сопата да ти троша кратуната? За едни белгийци питам.

Когато е очевидно че си загубил спора, по-добре млъкни, вместо да риеш върху себе си. Така само олекваш още повече.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

А ако от години си ми съсед, съселянин, съгражданин, колега и тн. и постоянно съм те виждал с "с ермолки и давидова звезда на челото", ще ми трябва ли признак, или направо ще подходя със сопата да ти троша кратуната? За едни белгийци питам.

Когато е очевидно че си загубил спора, по-добре млъкни, вместо да риеш върху себе си. Така само олекваш още повече.

Аз още не съм видял да си показал по какво се различават евреите по улиците? Но съм загубил спор? Верно? 

преди 8 минути, parmobil написа:

Аз още не съм видял да си показал по какво се различават евреите по улиците? Но съм загубил спор? Верно? 

Искаш да кажеш, че няма абсолютно никакъв шанс твой съсед, съселянин, съгражданин, колега и тн. да е разбрал че си евреин? Примерно никой не те е виждал всяка седмица да влизаш в синагогата? Или пък примерно ти абсолютно никога не си носил ермолка на публично място? Това ли е тезата ти? 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Искаш да кажеш, че няма абсолютно никакъв шанс твой съсед, съселянин, съгражданин, колега и тн. да е разбрал че си евреин? Примерно никой не те е виждал всяка седмица да влизаш в синагогата? Или пък примерно ти абсолютно никога не си носил ермолка на публично място? Това ли е тезата ти? 

Ама вернo ли си мислиш, че евреите изглеждат по този начин? И всяка седмица са в синагога? Стига!

преди 7 минути, parmobil написа:

Ама вернo ли си мислиш, че евреите изглеждат по този начин? И всяка седмица са в синагога? Стига!

Разбрах че няма как някой по някакъв начин да е узнал че даден човек е евреин. Това е абсолютно невъзможно и граничи с фантастиката :giggle1:

Какво ли е имал предвид обаче еврейският министър, когато казва че е добре белгийските евреи незабавно да се изнесат от страната :question:

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Цървул със скъсан джоб , докато живота и съществуването ти минават в Калдейта, ние празнуваме Рош аШана  в Тунис. Снимките са с мета данни. Видеата, също.Нали помниш баса-1000 евро, да ти покажа как се крием.🤣

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Мхм, докато жалкия ти животец минава в този форум, исраелските самолети изравняват със земята порт Худейда и Йемен. Правят каквото си искат в небето над Ливан и Сирия. Докато се съсипвате от злоба, ти и няколко други тук фикуси цървули, докато световните дебили признават нещо,което го няма на картата, евреите превръщат сектора в исраелски анклав и анексират Западния бряг. Държава  Палестина няма да има. Нямаш парички да се осмелиш да се хванеш на бас. 🤣Ние щракаме с пръсти в Тунис,  а в хамамите на Ясмин Хамамед араби, тунизийци е евреи се смем на дебилите и  миризливите"цветя" по света. 

преди 55 минути, valkiria1 написа:

Нали помниш баса-1000 евро, да ти покажа как се крием.

Покажи къде съм се хващал на какъвто и да е бас с теб, лъжлива пачавро.

Да, в момента може и да си на сигурно място в някой курорт където ви охраняват полицаи, но няма как всички евреи по света да са вечно охранявани. Все повече от вас ще почнат да си го отнасят. Шефчето ви беше заповядал преди време да се криете като мишки, сега и министърчето ви предупреди племето ви да се изнася от Белгия... Никой не ви понася и просто няма как да избегнете последствията от действията си. Тея 1000 избити и 500 отвлечени евреи от патриотите от Хамас ще са нищо пред това, което ви очаква в световен мащаб. 

преди 55 минути, valkiria1 написа:

Държава  Палестина няма да има. 

Над 150 държави по света (а от вчера и Великобритания, Канада и Австралия) казват че такава държава има. Провери :)

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Провери

Сакън ще открие и Франция.....

преди 1 час, valkiria1 написа:

Нямаш парички да се осмелиш да се хванеш на бас.

Какъв бас с представител на най-долното и лъжливо племе? Да не съм луд бре, оФцо  :hit:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Никой не ви понася и просто няма как да избегнете последствията от действията си. Тея 1000 избити и 500 отвлечени евреи от патриотите от Хамас ще са нищо пред това, което ви очаква в световен мащаб. 

🤣🤣Няма никакво значение ,какво мисли светът за евреите, важно е какво ние мислим за него. 

Над 150 държави по света (а от вчера и Великобритания, Канада и Австралия) казват че такава държава има. Провери :)

🤣🤣Понеже си скъсан цървул, и освен да надуваш кавала  на Хамас, друго не можеш да правиш , пожелай си една екскурзия до "държавата" Палестина.Преди това провери откъде ще влезеш в тази"държава"🤣Например преди няма и седмица, Исраел отказа на Макрон да посети "държавата" Палестина. 🤣Понеже си скаран с географията и не знаеш какво е географски атлас-в Западния бряг можеш да влезеш само през мединат Исраел. Чичко Абу Мазен , който от близо 20 години е нелигитимен президент на автономията, всеки път в който иска да отиде някъде, трябва да иска разрешение за преминаване през Исраел.  🤣

апропо..последните новини от хамама..американските сенатори  от двете партии , единодушно са дали пълна зелена светлина на евреите да анексират Западния бряг. Това е автономията с името Палестина. Както се казва, Исраел си връща пълния контрол над собствената си земя. Докато ХАМАС се крият под земята като мишки и се преобличат в женски дрехи за да бягат от ЦАХАЛ , градът Газа вече е лунен пейзаж. Казано е в прав текст, ако и един заложник бъде убит , палистински сектор Аза ще бъде само в сънищата на скъсани цървули. 

Покажи къде съм се хващал на какъвто и да е бас с теб, лъжлива пачавро.

🤣Не съм писала ,че си се хванал на бас. Функционално-неграмотен дядо дори не разбираш какво четеш

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Нямаш парички да се осмелиш да се хванеш на бас. 🤣

пояснила съм обстоятелствено защо:

Цървул със скъсан джоб

Надувай, дядо кавала на Хамас , надувай .. 🤣

И докато ние празнуваме и обикаляме из Тунис,  и се "крием" зад камерите си, не забравяй какво съм писала:

Мхм, докато жалкия ти животец минава в този форум, исраелските самолети изравняват със земята порт Худейда и Йемен. Правят каквото си искат в небето над Ливан и Сирия. Докато се съсипвате от злоба, ти и няколко други тук фикуси цървули, докато световните дебили признават нещо,което го няма на картата, евреите превръщат сектора в исраелски анклав и анексират Западния бряг. Държава  Палестина няма да има.

Какъв бас с представител на най-долното и лъжливо племе? Да не съм луд бре, оФцо  :hit:

Истината е,че си беден, злобен, елементарен  и посредствен човечец. Какво да те рита човек, ти си доживотно наказан.

преди 4 минути, valkiria1 написа:

Докато ХАМАС се крият под земята като мишки

Ето на кой е заповядано да се крие като мишка:

https://bnr.bg/horizont/post/102171166/izraelskata-ataka-e-bila-nasochena-sreshtu-voenni-bazi-okolo-teheran-i-domovete-na-visshi-iranski-komandiri

Цитат

Израел затваря посолствата си по света и призова гражданите си да бъдат бдителни и да не показват еврейски или израелски символи на обществени места

Ще влезете в Газа, но ще трябва да излезете от определени части на Европа, особено от Белгия:

„Призовавам всеки евреин да напусне Белгия без забавяне“

Линк

И това е само началото...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

преди 17 минути, valkiria1 написа:

🤣🤣Няма никакво значение ,какво мисли светът за евреите, важно е какво ние мислим за него. 

Истината е,че си беден, злобен, елементарен  и посредствен човечец. Какво да те рита човек, ти си доживотно наказан.

преди 30 минути, valkiria1 написа:

Истината е,че си беден

Е, по твоите стандарти може да съм беден, но поне не ми се е налагало да продавам тялото и душата си заради лукс...

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

преди 10 минути, valkiria1 написа:

Истината боли, а :wub:

Нещо май не ти понесе какво казва вашето министърче  :giggle1:

Турският президент Ердоган повтори обичайните мантри срещу Израел за геноцид , когато звукът в залата, където се провеждаше сесията на Общото събрание на ООН, спря. От залата се разнесоха крясъци и викове, че това е саботаж.
Joe Biden - няма тинтири-минтири. Той е прегризал кабела на микрофона. Голият пистолет в ООН!

Грета Туборг е на седмица разстояние от бреговете на Аза. В Тунис са я разжалвали и сега се клати в малка шлюпка. Ако коритата не се насочат към Ашкелон ще бъдат конфискувани, а табора на Туборг ще полежи в затвор за терористи, за да почувства емоциите от първо лице. Предупредена е!

В град Газа поредният "тошев-патриот" печели от лотарията 72-цепеняци. Тъпанар, да бе метнал руското пушкало. Дочул бръмченето на дрон-разузнавач търси скункс-дупка, но изпреварен от танков снаряд го дипломира в шахед. 

Вчера хамасняците изстреляха две ракети от покрива на висока сграда срещу Ашдод. Долетя самолетче и я ресна заедно с патриотите. Ни Наполеон, ни художника от Австрия, никой не е побеждавал в партизанска война. Биби също е под въпрос.  

Стига цикли с Амихай Чикли. 
До Биби министерствата бяха 12, ерата на Биби ги разду до 32, че и една вагонетка от министри без портфейл. Чикли е верен сателит, отчитащ се пред боса. Негов план от преди дни предвижда репатриране на 1млн евреи в близките 10 години. Истината е, че 2025г бележи 78к израилтяни напуснали завинаги Израаел. Това са млади и високо-образовани. За последните 5 дни над 200 000 израилтяни са отлетяли по света, да празнуват Новата 5786г. Над 60 000 са санта-клаусите в етно-костюмите. Е и, твоите действия? От форума ще съкаш кучетата?

Биби в момента е зад океана и ще има персонална сгляда с There is no Joe Biden. Ще му шушне туй-онуй, ще изпапат по една балклава и ще се чуе дали Източен Ерусалим и Шомрон се връща завинаги към майката земя и духай дуду на камиларите под опашката. 

И я как се изметна жениха на дядото - посолство след дрън-дрън, но моля There is no Joe Biden, да не прави вендета срещу Францата.

преди 33 минути, Profruit написа:

Биби в момента е зад океана и ще има персонална сгляда с There is no Joe Biden. Ще му шушне туй-онуй, ще изпапат по една балклава и ще се чуе дали … 

Защо ли Биби е зад океана? Да не щото проси помощ и подкрепа? Т'ва ми напомня за един друг просяк, дето постоянно обикаля света за същото (м/ду другото и Зелю уж бил еврейче), но да се върнем на главното, а именно - що на ''великият богоизбран народ'' му се налага да лиже краварския гъз, а? Нали сте по-по-най? Или пък не сте?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.