Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 185 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      115
    • да правят какво си искат
      4%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      56
    • по-скоро НЕ
      64%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      57%
      104
    • не
      42%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 43 минути, ivottoshev написа:

Значи бебето е виновно... заради това че се е родило в Газа и трябва да го убием? 

Не е смешно, баце

Хич даже не е смешно, тъжно е, но ако не искаме част от тези бебета да ни убият, би била добра мярка, която естествено няма общо с правото и морала...Може би така разсъждават част от евреите...

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 263,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Хич даже не е смешно, тъжно е, но ако не искаме част от тези бебета да ни убият, би била добра мярка

Ми тогава дай да избием и всичкото бебе на брат Сиган у нас, а? Няма да има убити старци за по пет кинта по селата, няма да има джебчии, няма да има гета, в които полицията не смее да влезе...

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Ми тогава дай да избием и всичкото бебе на брат Сиган у нас, а? Няма да има убити старци за по пет кинта по селата, няма да има джебчии, няма да има гета, в които полицията не смее да влезе...

За съжеление туй нещо е незаконно и даже неморално... Иначе е добра идея....Е, ще ми липсват такива като Сашо Роман и Софи Маринова, но ще го птеглътна някак си...П.п. Има и свестни, образовани и работливи цигани, но 90 процента от тях правят лош имиджа на останалите десет... Нещо като политиците са...

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

За съжеление туй нещо е незаконно и даже неморално... 

А за палестинските бебета е законно и морално?

Нещо много ти е избирателен морала.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

А за палестинските бебета е законно и морално?

Нещо много ти е избирателен морала.

Не съм писал такова нещо, а точно обратното. Със зрението ли имаш проблем или само с акъла?

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Не съм писал такова нещо, а точно обратното. Със зрението ли имаш проблем или само с акъла?

Така ли? Преведи ми това долу, плийс. Какво ли е искал да каже авторът?

на 21.01.2026 г. в 19:04, Мечо Хубавеца написа:

Искам да те питам тия терористи не са ли били някога бебета? Не че нещо имам против бебетата...

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Така ли? Преведи ми това долу, плийс. Какво ли е искал да каже авторът?

Давам ти го за домашно, да си го преведеш ти.  Един жокер ти давам. Никъде не се споменава за законност и морал...

преди 6 часа, Мечо Хубавеца написа:

Давам ти го за домашно, да си го преведеш ти.  Един жокер ти давам. Никъде не се споменава за законност и морал...

Аз чета едно нещо в поста ти, ама ти си искал да кажеш друго. И за домашно трябвало да разбера какво е това друго :giggle1:

Не, не се споменава законност и морал. Ама хич даже :giggle1:

преди 15 часа, Мечо Хубавеца написа:

За съжеление туй нещо е незаконно и даже неморално... 

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Аз чета едно нещо в поста ти, ама ти си искал да кажеш друго. И за домашно трябвало да разбера какво е това друго :giggle1:

Не, не се споменава законност и морал. Ама хич даже :giggle1:

Толкова са ти умствените възможности Тошев. Не ме разбираш...Такъв си по природа. :) Споменава се, но не в цитираното от теб по-рано. И пише точно обратното на това, което твърдиш. Виждаш се на какъв хал си, спри го това пиене...

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Толкова са ти умствените възможности Тошев. Не ме разбираш...Такъв си по природа. :) Споменава се, но не в цитираното от теб по-рано. И пише точно обратното на това, което твърдиш. Виждаш се на какъв хал си, спри го това пиене...

Втори пост с алабализми, вместо да обясниш какво си искал да кажеш. Що така? 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Втори пост с алабализми, вместо да обясниш какво си искал да кажеш. Що така? 

Размърдай си малко акъла бе Тошев, доколкото го имаш...               Хайде още един жокер, като за идиот ще ти дам. Когато животът ти е в опасност, понякога се налага да правиш незаконни и неморални неща... Не е хубаво, хич даже, ама ги правиш...Или не ги правиш и рискуваш да се преселиш по-рано в отвъдното...

на 21.01.2026 г. в 22:20, "Саша" написа:

Виновни ли са тези които руZкия мир ги лишава от земя, дом, и нормално бъдеще? 

Доколкото зная в Крим, който е от 12 години руски, руснаците не са колели и бесели...Поправи ме, ако греша...

преди 24 минути, Мечо Хубавеца написа:

Когато животът ти е в опасност, понякога се налага да правиш незаконни и неморални неща... Не е хубаво, хич даже, ама ги правиш...Или не ги правиш и рискуваш да се преселиш по-рано в отвъдното...

Значи могат да се избиват бебетата в Газа, защото като пораснат те могат да станат "терористи" и да застрашат живота ти. Да се избиват обаче децата на бай Сиган е незаконно и неморално, въпреки че и те като пораснат могат да колят бабички по селата за да им вземат пенсията.

Правилно ли съм те разбрал?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Значи могат да се избиват бебетата в Газа, защото като пораснат те могат да станат "терористи" и да застрашат живота ти. Да се избиват обаче децата на бай Сиган е незаконно и неморално, въпреки че и те като пораснат могат да колят бабички по селата за да им вземат пенсията.

Правилно ли съм те разбрал?

Тошев, Тошев, ах ти грешка на природата. Пак не ме разбра. Формално няма разлика между едното и другото, но децата на бай Сиган не разполагат с такива модерни оръжия и не са финансирани от други държави....Демек заплахата е по-малка, а и при добро желание и наличие на финансиране, могат да се настанят всички в затворите... Няма нужда да се избиват. Не че някои екземпляри не го заслужават... Приключих дискусията Тошев. Спри поне за ден-два пиенето...

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тошев, Тошев, ах ти грешка на природата. Пак не ме разбра. Формално няма разлика между едното и другото, но децата на бай Сиган не разполагат с такива модерни оръжия и не са финансирани от други държави....Демек заплахата е по-малка, а и при добро желание и наличие на финансиране, могат да се настанят всички в затворите... Няма нужда да се избиват. Не че някои екземпляри не го заслужават...

Значи твоят морал се движи според това коя заплаха е по-голяма? Да, ама теб е по-вероятно да те убие бай Сиган, отколкото някой палестинец. Нали винаги си демонстрирал че пречупваш всичко през личната си призма? Ся що така се получи, че считаш смъртта на палестинските бебета за морална, а тази на Сигàнчетата за "неморална и незаконна", въпреки че за теб лично те са много по-голяма заплаха? 

преди 17 минути, Мечо Хубавеца написа:

Приключих дискусията Тошев. 

Това трябваше да го направиш още след първият ми пост в нея, когато видя че си заврян в под на кучето опашката.  

преди 11 минути, bulljo написа:

Анка ги кълне до девето коляно, ама и се радвате.

Използвайки последното и най-смъртоносно оръжие на истинския софист, бих казал - това е друго.

пп най-смъртоносно в смисъл... бе, като оня, дето се самоубил с десетина удара с нож, четвъртия и петия - смъртоносни

на 23.01.2026 г. в 12:04, Мечо Хубавеца написа:

Размърдай си малко акъла бе Тошев, доколкото го имаш...               Хайде още един жокер, като за идиот ще ти дам. Когато животът ти е в опасност, понякога се налага да правиш незаконни и неморални неща... Не е хубаво, хич даже, ама ги правиш...Или не ги правиш и рискуваш да се преселиш по-рано в отвъдното...

Доколкото зная в Крим, който е от 12 години руски, руснаците не са колели и бесели...Поправи ме, ако греша...

Ционистки извинения за извършване на масови убийства!!!:vomit::vomit::vomit:

И в същото време забранявате на християните да съчувстват на жертвите.

Жертвите не сте вие, съжалявам. Никой не очакваше от вас да се окажете такива диви зверове. 

Продължавайте да копаете дъното и да измисляте нелепи извинения за убийства на бебета. Гнусни сте!!!!:getout::getout::getout:

Истината и критиката не ви понасят, това го разбрахме вече. Само че, вие сте малцинство. МАЛ - ЦИН - СТВО!!!!! Водещата религия е християнската!

И, понеже се оказахте страшни лайнари и злобари, нямаме против турците да ви завладеят и да постъпят с вас така, както постъпиха с нас 5 века.  Напълно си го заслужавате!

Вие, ционистите, изобщо не цените човешкия живот! Вие сте едни скапани фанатици с мания за трети храм и военен месия.

Не това пише в Библията. Месията не е военен.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Ционистки извинения за извършване на масови убийства!!!:vomit::vomit::vomit:

И в същото време забранявате на християните да съчувстват на жертвите.

Жертвите не сте вие, съжалявам. Никой не очакваше от вас да се окажете такива диви зверове. 

Продължавайте да копаете дъното и да измисляте нелепи извинения за убийства на бебета. Гнусни сте!!!!:getout::getout::getout:

Истината и критиката не ви понасят, това го разбрахме вече. Само че, вие сте малцинство. МАЛ - ЦИН - СТВО!!!!! Водещата религия е християнската!

И, понеже се оказахте страшни лайнари и злобари, нямаме против турците да ви завладеят и да постъпят с вас така, както постъпиха с нас 5 века.  Напълно си го заслужавате!

Вие, ционистите, изобщо не цените човешкия живот! Вие сте едни скапани фанатици с мания за трети храм и военен месия.

Не това пише в Библията. Месията не е военен.

Забравяш, че България е светска държава.                                               Ще разсъждаваш по друг начин, ако някъде към Ахтопол е населено с мангали, част от които са въоръжени до зъби, включително с дронове и ракети и периодично тероризират околностите. Ще искаш тази паплач до крак да бъде избита и няма да те интересува, че бебетата са невинни...

на 23.01.2026 г. в 14:22, ivottoshev написа:

Значи твоят морал се движи според това коя заплаха е по-голяма? Да, ама теб е по-вероятно да те убие бай Сиган, отколкото някой палестинец. Нали винаги си демонстрирал че пречупваш всичко през личната си призма? Ся що така се получи, че считаш смъртта на палестинските бебета за морална, а тази на Сигàнчетата за "неморална и незаконна", въпреки че за теб лично те са много по-голяма заплаха? 

Това трябваше да го направиш още след първият ми пост в нея, когато видя че си заврян в под на кучето опашката.  

Тошев, ако някой те нарече идиот, кажи му да не обижда идиотите.  Няколко пъти написах, че и двете са неморални. Едното обаче би било  превенция от огромна заплаха, а другото би било от малка. Въпреки, че са много застрашени Израел не извършва геноцид над палестинското население, а жертвите са косвени  (около 60 000) и от войната с "борците за свобода". Значи Израел не си позволява да изтреби палестинците.  Ние как тогава да си позволим да изтребим циганите? Ще има огромни последствия за България Тошев. Приключих окончателно с дискусията.

Извинявай, "мангали" не се ли отнасяше само за циганите? В моя град имаме голям цигански квартал, "Раковица" се казва и е първият квартал, който идващите от София виждат. Моята майка беше дълги години начална учителка в училището им. Още си пази всички снимки и картички, подарени и от нейни ученици.  А след промените от 1989 година насам, циганите имат право да се разхождат из града. Не, че сред тях няма и престъпници. Но има и добри, има и възпитани, някои от тях са спирали мама на улицата, за да я поздравят. И те, и родителите им. Има такива, които са оставали да учат до осми клас, има и такива, напуснали училище след четвърти клас заради циганските традиции. Но тук до сега ексцесии и проблеми не съм виждала. 

Що се отнася до турците и арабите - турците не ги харесвам, но не са ми близо и не са ми проблем. Арабите - също. Те пък имат право да се борят за земята си, която вие, ционистите, им откраднахте. Излъгахте целия свят, че сте съгласни да има две държави, водехте война от самото си съществуване на Израел, заграбихте всичко от Палестина и сега ревете на умряло, като лъснаха лъжите ви! Е, съжалявам, не мога да ви подкрепя. Вие постоянно лъжете, манипулирате, изопачавате факти, изопачавате и Библията, четете Стария завет така, както дявола чете Евангелието. Не на мене тия. Нарушихте всичките 10 Божи заповеди и твърдите, че правите добро. Да, в някоя паралелна вселена. Какво ви каза Напръдняху - че той е обещаният месия ли?:giggle1::laughing4::lol6::popcorn2: Винаги се намират психически нестабилни хора с власт и религиозен фанатизъм, които започват да си вярват, че те са Месията, накрая нещата свършват зле за тези самозванци, справка - Дейвид Кореш и "Клонка Давидова". 

В толкова жестоки престъпления сте набъркани, затова не можете да се спрете. Боите се от военен трибунал, който този път ще е по - справедлив и по - суров от Нюрнбергския и гаври с жертвите ви няма да има, както и измъкване. Знаете, че Аржентина, Бразилия и Чили този път няма да ви дадат убежище. Даже и САЩ няма да ви е 100 % сигурно, ако не палестинец, някой американец християнин ще ви издаде на властите.

Ами, да не бяхте започвали с геноцида. Каквото посееш, това ще пожънеш. И не ни замесвай нас, източноправославните с католиците и кръстоносните походи. Ние нямаме нищо общо. Освен че всъщност армията на Калоян разбива кръстоносците и показва среден пръст на алчния за земи папа.:popcorn2:

Не ни интересува страха ви от араби и турци. Нямаме против Ердоган да ви усмири и превърне в колония.:popcorn2:

Тъкмо ще си платите за вашите либерастки идеи с "турското присъствие".:popcorn2:

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Няколко пъти написах, че и двете са неморални. Едното обаче би било  превенция от огромна заплаха, а другото би било от малка. 

Написа че е неморално чак след като ти намесих бай Сиган. Преди това не виждаше нищо нередно в това  палестинчетата да се избиват, защото те щели да станат терористи. Та нали аз точно заради това дадох сравнението?

А това долу не го ли видя? Как стана така, че считаш палестинчетата за по-голяма заплаха?

на 23.01.2026 г. в 14:22, ivottoshev написа:

Нали винаги си демонстрирал че пречупваш всичко през личната си призма? Ся що така се получи, че считаш смъртта на палестинските бебета за морална, а тази на Сигàнчетата за "неморална и незаконна", въпреки че за теб лично те са много по-голяма заплаха?  

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Приключих окончателно с дискусията.

пп: Както и да е. Аз целта си я постигнах, демек накарах те да признаеш, че това което си написал е неморално и незаконно. Ако мислиш още да се излагаш - давай, развеселявай ни :D

преди 11 часа, Anneliese написа:

...

Вие, ционистите...

Анче, мило... имам неясни подозрения, че Мечо е ционист толко, колко ти - хамаска. С известно опасение ти ги споделям, щото не ми се ще да олабиш устрема си. В края на краищата, доброволно от густото бегат само гламавите. Та... удри, Анче, таа мечка ней наш'та!

ВКЛЮЧВАЙТЕ СИ ТУБАТА, САЩ МАЙ ЩЕ НАПАДАТ ИРАН!!!! 

Цитат

Израелските разузнавателни служби са споделили със САЩ доказателства, че Иран екзекутира протестиращи, въпреки обещанията към Тръмп.

Знаем фалшивите ви доказателства. Знаем, че президентът на САЩ е голям любител на евреите и ционистите.

Сяамо да не ревнете сега, ако подпалите Третата световна война!!!! Ще го отнесете заедно с американците!!!!!:angry::angry::angry:

"Доказателствата" със сигурност са същите като тези за Ирак.

Да не ревнете, като ви ударят иранците Израел. Да взривят директно храмовият хълм, за да го нямате. Тогава да видим за какъв месия ще говорите и какъв храм ще градите. 

Но не се и съмнявам, че и там ще проведете геноцид. Вие това го можете перфектно.

Докато не ви наскача уплашен целият останал мюсюлмански свят. Тогава ще пищите.

А фалшивият ви месия ще си живее живота в САЩ!!!!!

преди 5 часа, Anneliese написа:

ВКЛЮЧВАЙТЕ СИ ТУБАТА, САЩ МАЙ ЩЕ НАПАДАТ ИРАН!!!! 

Който има фейсбук - също! Да си го включва, не че ше го нападат. Макар че... както викаше сенсеят ни по комунизъм през миналия век - тя е стана̀ла една...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.