Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 183 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      113
    • да правят какво си искат
      5%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      54
    • по-скоро НЕ
      65%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      56%
      102
    • не
      43%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 3 минути, parmobil написа:

И ако пак ми кажеш, че Канада и Австралия се управляват от британската корона и по-конктретно Чарлз III, няма да си играя с теб пък.

Колкото и да ти е смешно.

"Чарлз, който ще бъде държавен глава на Обединеното кралство и на още 14 държави, включително Австралия, Канада, Нова Зеландия и Папуа Нова Гвинея, защити действията си."

https://euronewsbulgaria.com/news/3804/negovo-velichestvo-charlz-iii

https://bg.wikipedia.org/wiki/Чарлз_III

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 250,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

току-що, M.Николов написа:

"Чарлз, който ще бъде държавен глава на Обединеното кралство и на още 14 държави, включително Австралия, Канада, Нова Зеландия и Папуа Нова Гвинея, защити действията си."

Ми покажи ни как им влияе? Как ги е натиснал да направят нещо?

преди 5 минути, parmobil написа:

А ти как реши за "чифутите"? Я да видим СССР/РФ и чифутите, ако обичаш! Да видим и други избрани от теб страни, които да се мерят по площ с матушка!. И ако пак ми кажеш, че Канада и Австралия се управляват от британската корона и по-конктретно Чарлз III, няма да си играя с теб пък.

Покажи кога Московия го е владяла, моля!

Ти си този, който отрича правото на палестинците да се борят за земите си.

Принц Чарлз е шеф-диригент на Австралия и Канада! Провери.

После можеш и да кажеш как е постигнато това :) 

преди 3 минути, M.Николов написа:

Забравих, че искаше нещо да кажеш по история, но се измъкна неловко за Британската империя, а не продължи с "уроците" за руската.

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Ти защо искаш да се помага на Ливан, след като не искаш да помагаме на Укрия, господин борец срещу двойните стандарти и лицемерито? :giggle1:

Пак това пусто твое "четене с разбиране". Упражнявай се повечко, че вече ми е жал да те гледам толкова функционално неграмотен :(

Моето искане е каквото е за едните - такова да е и за другите. Щом се помага на Укрия, сега да се помага и на Ливан. Ти кое точно не разбра, та ме изкара лицемер?

преди 2 минути, parmobil написа:

Забравих, че искаше нещо да кажеш по история, но се измъкна неловко за Британската империя, а не продължи с "уроците" за руската.

Отново глупости, казах ти, че нямаш основата за да водя някаква дискусия с теб.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Пак това пусто твое "четене с разбиране". Упражнявай се повечко, че вече ми е жал да те гледам толкова функционално неграмотен :(

Моето искане е каквото е за едните - такова да е и за другите. Щом се помага на Укрия, сега да се помага и на Ливан. Ти кое точно не разбра, та ме изкара лицемер?

Аз па чух от някъде, че "няма опция" да се оставят укрите да извършват някакъв геноцид. 

на 14.08.2024 г. в 17:54, ivottoshev написа:

За да могат бандеровци да си довършат геноцида в Донбас? Ми, не, няма такава опция в менюто, Мирчолина :)

Я се скарай на този лъжец :giggle1:

преди 17 минути, M.Николов написа:

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Ти си този, който отрича правото на палестинците да се борят за земите си.

Принц Чарлз е шеф-диригент на Австралия и Канада! Провери.

После можеш и да кажеш как е постигнато това :) 

Само да не скачате скоро, като някой каже, че Радев е шеф-диригент в България :giggle1:

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Ти защо искаш да се помага на Ливан, след като не искаш да помагаме на Укрия, господин борец срещу двойните стандарти и лицемерито? :giggle1:

Пак ли не разбра какво искам? Ще ти го напиша с големи буквички и ще го болдна, и ако пак не схванеш - нищо не мога да направя повече за теб:

ИСКАМ КАКВОТО Е ЗА ЕДНИТЕ - ТАКОВА ДА Е И ЗА ДРУГИТЕ!!!

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Пак ли не разбра какво искам? Ще ти го напиша с големи буквички и ще го болдна, и ако пак не схванеш - нищо не мога да направя повече за теб:

ИСКАМ КАКВОТО Е ЗА ЕДНИТЕ - ТАКОВА ДА Е И ЗА ДРУГИТЕ!!!

Пак ли не разбра, че написаното си стои? :giggle1:

на 2.10.2024 г. в 16:16, N1K17Y написа:

ТИ твърдиш, че геноцид в Косово е нямало, а краварите без причина са бомбили Сърбия. ТИ твърдиш, че "укрите" са извършвали геноцид в Донбас, Русия ги спасява. И искаш и двете да бъдат наказани еднакво :laughing5:

Абе... не ти е лесно да работиш с толкова слаб материал. 

Платените тролове работещи с умисъл ще се сетят да ползват различни акаунти, но уви, когато си психично болен, стигаш до тази ситуация да искаш различни неща всеки ден 

преди 12 минути, M.Николов написа:

Отново глупости, казах ти, че нямаш основата за да водя някаква дискусия с теб.

Ти не си водил никаква досега. Само слагаш емотиконки.

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Само да не скачате скоро, като някой каже, че Радев е шеф-диригент в България :giggle1:

И къде в моя пост се споменава думата шеф-диригент?

преди 23 минути, M.Николов написа:

Ти не си водил никаква досега. Само слагаш емотиконки.

Няма и как да водя с теб, след като само за тази вечер съм ти показал две фрапантни грешки!

току-що, N1K17Y написа:

Пак ли не разбра, че написаното си стои? :giggle1:

Платените тролове работещи с умисъл ще се сетят да ползват различни акаунти, но уви, когато си психично болен, стигаш до тази ситуация да искаш различни неща всеки ден 

Какво противоречие видя в постовете ми?!?

След като по международните критерии в Косово е имало геноцид, значи че и в Донбас е имало геноцид. Ситуациите са идентични и действията на "полицаите" (в случая Кравария и Русия) са идентични. Защо за едните нямаше санкции а за другите има - това оставям на теб да обясниш :)  

Цитат

По въпроса, че Израел пазел цивилното население като го предупреждавал да бяга преди да го избие, българите върнали се от Ливан, други работи разправят. Никакви израелски предупреждения не стигат до тях, защото нямат интернет в следствие на нападението на Израел. Та предупрежденията са проформа, за пред останалият свят.

Българи в Ливан: Израел пуска бомби по невинни, като във филм на ужасите сме.

Нормалната част от света е наясно с това. Останалата си затваря очите и си запушва ушите.:angry:

Какво противоречие видя в постовете ми?!?

След като по международните критерии в Косово е имало геноцид, значи че и в Донбас е имало геноцид. Ситуациите са идентични и действията на "полицаите" (в случая Кравария и Русия) са идентични. Защо за едните нямаше санкции а за другите има - това оставям на теб да обясниш :)  

Аз твоите критерии коментирам :giggle1:

преди 10 минути, M.Николов написа:

И къде в моя пост се споменава думата шеф-диригент?

Няма и как да водя с теб, след като само за тази вечер съм ти показал две фрапантни грешки!

Да, ти реши да споменеш още по голяма глупост, Австралия и Канда се управляват от Чарлз 3-ти :) 

image.png.f8548a613401ea78c9e70af549dca75c.png

преди 11 минути, M.Николов написа:

Вероятно са пропуски в твоето образование.

Цитат

И какво излезе? Този непробиваем железен купол всъщност въобще не дава гаранция, добре че бяха франсетата да прихванат ракети.
Ще ми се всички да се откажат от Израел и да ги оставят на произвола на войната. Каквото и колкото имат, с това да се отбраняват.

Не знам обаче защо някои от вас си мислят, че ядрените запаси на Израел имат какъвто и да е шанс срещу тези на Иран, Турция и Русия. Толкова за момента, вероятно и други играчи ще се появят скоро.

Не разбирам и защо мислите, че която и да е медия, от която и да е страна на конфликта не изопачава фактите в свой интерес?
Не е ясно още колко ще просъществуват. Доказаха, че са напълно неспособни да следват пътят на логиката- поне Биби и военната му върхушка.

Защото феновете на САЩ и ционистите са пропити от собствената си пропаганда!!!!

Вероятно са пропуски в твоето образование.

Сигурно ще да е така, твоите грешки са пропуски в моето образование.:D

Определено има нещо македонско в теб.

Цитат

Чакай малко. Железен купол не е създаван изобщо за такива ракети. Направиха го за да спира обстрела от Хамас, които използват хиляди ракети тип Катюша. Това са малки, евтини ракети с малък обсег, но в един залп могат да бъдат хиляди. С тях се справя отлично. Ракетите от Иран са балистични ракети, големи и скъпи. Те излитат в космоса и обикновено там ги прихващат, но с други ракети, които също са по-големи и скъпи. Това което показваха по клиповете как падат ракети в Израел са умишлено пропуснати ракети. Балистичните ракети летят по определена траектория и като ги засекат могат да изчислят къде ще падне. Тъй като иранските рекети не са много точни като засекат, че някоя ще падне в полето не хабят скъпа ракета да я прихващат, а я оставят.

Многознайкото малко не е в час с новите технологии и с балистичните ракети. :popcorn2:

Да, те могат да излизат в космоса, но могат да летят на границата на космоса или под нея - зависи от дадената задача.

Обаче днешните балистични ракети са такива, че може бързо да си сменят посоката. И са бързи.

Не сме в осемдесетарските "Междузвездни войни" на Роналд Рейгън.

Технологиите днес са усъвършенствани.:popcorn2:

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Аз твоите критерии коментирам :giggle1:

Моите критерии винаги са били отричане на двойните стандарти. Винаги съм се водел от това. В този смисъл - къде точно видя противоречие в постовете ми? Да, според мен не може да се говори за геноцид в Косово. Не и с този нефелен повод за липсата на патрони в джобовете на терористите от АОК. Но според международната общност такъв има и са взети необходимите мерки. В Донбас има мнооооого повече доказателства за геноцид, но понеже мерките ги взима Русия а не Карвария - всячески се пречи и се налагат санкции. 

Ще обясниш ли защо така се получава?

Цитат

Давид и Соломон нали са били там, какво искаш.

:lol6::giggle1: Да, преди четири хиляди години. Съжалявам, ама това не е юридическо основание за заграбване на земи.:popcorn2:

И Адолф Хитлер си е бил въобразил, че там, където археолозите откривали съдове с изобразена на тях свастика, там е имало арийци и съжтветно тези земи трябвало да са германски.:giggle1::lol6::popcorn2:

Моите критерии винаги са били отричане на двойните стандарти. Винаги съм се водел от това. В този смисъл - къде точно видя противоречие в постовете ми? Да, според мен не може да се говори за геноцид в Косово. Не и с този нефелен повод за липсата на патрони в джобовете на терористите от АОК. Но според международната общност такъв има и са взети необходимите мерки. В Донбас има мнооооого повече доказателства за геноцид, но понеже мерките ги взима Русия а не Карвария - всячески се пречи и се налагат санкции. 

Ще обясниш ли защо така се получава?

Щото доказателствата ти са нищо повече от Кремълска пропаганда и лъжи, колко пъти да ти се обяснява? :giggle1:

Противоречията ти в поствоете ти, отново и отново просто ги цитирам и ти се смея, толкова. 

Цитат

Да разбирам ли ,че за теб е нормално да подкрепяш убийства на хиляди деца,защото според мен значи точно това?
И не ми излизай с номера за заложниците,защото повече от 50 години Израел извършва геноцид над палестинците.някъде да си чела за изнасилени палестинки?-Никъде,сигурна съм,ама си нямаш на идея ,колко са много?!
И моля спрете да обвинявате хората в антисемитизъм,защото еврейте в Израел не са семити.
Коренът на омаразата е назад във времето,и не само ще премахнат джамията Ал Акса,но и християнските светини,защото не вярват ,че иИсус е месия,чакат си техния месия.

Нека го направят. Вратите на Европа ще са завинаги затворени за тях!!! Подкрепа от Европа и от нормалните европейци няма да видят!

Нормалните европейци ще ги изгонят, за да си запазят националната си сигурност. И ние би трябвало. По - добре без евреи в страната, отколкото сред нас да има спящи клетки ционистки терористи!

Ще си припомнят израза "Юден раус"!!!!!!!

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Да, ти реши да споменеш още по голяма глупост, Австралия и Канда се управляват от Чарлз 3-ти :) 

Я да видим каква "глупост" съм написал!

Австралия

Форма - федерална парламентарна конституционна монархия

Монарх - Чарлз III

Генерал-губернатор - Сам Мостин

https://bg.wikipedia.org/wiki/Австралия

.....................................................................................................................................................

Канада

Форма - федерална парламентарна конституционна монархия

Монарх - Чарлз III

Генерал-губернатор - Мери Саймън

https://bg.wikipedia.org/wiki/Канада

преди 29 минути, N1K17Y написа:

Щото доказателствата ти са нищо повече от Кремълска пропаганда и лъжи, колко пъти да ти се обяснява? :giggle1:

Противоречията ти в поствоете ти, отново и отново просто ги цитирам и ти се смея, толкова. 

"Алеята на ангелите" е в пъти по-издържано доказателство от "липса на патрони в джобовете"

По въпроса с противоречията мислех че се изяснихме, но все забравям за твоята функционална неграмотност и невъзможността ти да осмисляш написаното. Моя грешка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.