Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 183 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      113
    • да правят какво си искат
      5%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      54
    • по-скоро НЕ
      65%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      56%
      102
    • не
      43%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 40 минути, miro20 написа:

Пий си хапчетата, че пак се осра :)

НЯмаш отговр , нали :)  Наврял си чушки в чушкопека :)  

На какво да имам отговор бре, Насраний? Хората от Общото събрание на ООН нямат отговор, когато Вучич ги пита какви са разликите, искаш аз да имам такъв :getout:

И това какво общо има с въпросите, които ти зададох: 

Според Хага - Израел са окупатори.  Ти нали уж си против окупаторите по принцип? Или си против само някои окупатори, а за другите си ОК да си окупират колкото и когото си поискат?

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 250,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

на 8.10.2024 г. в 17:19, ivottoshev написа:

Вучич

То и Хитлер да се изкаже за евреите, същата работа...

Важното е че нито едно от нещата които съм казал не можеш да оспориш .

Гърчи се копейка.

По темата... не съм изненадан че израелците намират руско оръжие в складовете на любимите ви терористи :

Страна терорист помага на терористи.. 

И кога Вучич се е изказвал за евреите бре, бавний?

преди 3 часа, miro20 написа:

По темата... не съм изненадан че израелците намират руско оръжие в складовете на любимите ви терористи :

Щеше да е изненада да не намират такова!

Все пак РФ е втория износител на оръжие в света, а почти всички арабски държави са им клиенти.

преди 4 часа, miro20 написа:

То и Хитлер да се изкаже за евреите, същата работа...

Що намеси идолът си Хитлер?!? Очакваш да те спаси от излагацията по някакъв чудодеен начин ли?

Тук иде реч за хората от Общото събрание на ООН, които не могат да посочат нито една от разликите, които ти и аверите ти от Тролската централа сте измислили. 

преди 18 часа, miro20 написа:

.. не съм изненадан че израелците намират руско оръжие в складовете на любимите ви терорист

Страна терорист помага на терористи.. 

„Администрацията на Нетаняху за пореден път доказа, че няма намерение да установява мир в региона, като атакува Ливан“, заяви Ердоган и добави, че е морално задължение на всички да се изправят срещу това, което той нарече „израелски държавен тероризъм“.

А сега де. Сигурно и миротворците са "членове на Хизбула", а?

Лондон е "ужасен" от информацията, че Израел обстрелва миротворци в Ливан

Мироопазващите сили на ООН в Ливан (ЮНИФИЛ) съобщиха, че израелски танк вчера е стрелял по щаба им в южния ливански град Накурах, като е поразил наблюдателна кула и е ранил двама миротворци. Освен това силите на ООН заявиха, че булдозер на израелската армия е разрушил няколко предпазни стени около техни позиции в южния ливански град Лабуне и към тях са се насочили израелски танкове. 

Ха да видим дали този път ще има последствия за долната еврейска сган, или "справедливият" Запад за пореден път ще си затвори очите :(

Носят се слухове, че началника на генералния щаб на Израел Херцл Халеви е бил думнат.

преди 1 минута, ruraru написа:

Носят се слухове, че началника на генералния щаб на Израел Херцл Халеви е бил думнат.

Жена му ли го е хванала в крачка...Бива ли така...

преди 5 минути, ruraru написа:

то и за теб се носят слухове - че правиш опити да забременееш:D  от Херцл Халеви

на 12.10.2024 г. в 2:21, ivottoshev написа:

А сега де. Сигурно и миротворците са "членове на Хизбула", а?

Лондон е "ужасен" от информацията, че Израел обстрелва миротворци в Ливан

Мироопазващите сили на ООН в Ливан (ЮНИФИЛ) съобщиха, че израелски танк вчера е стрелял по щаба им в южния ливански град Накурах, като е поразил наблюдателна кула и е ранил двама миротворци. Освен това силите на ООН заявиха, че булдозер на израелската армия е разрушил няколко предпазни стени около техни позиции в южния ливански град Лабуне и към тях са се насочили израелски танкове. 

Ха да видим дали този път ще има последствия за долната еврейска сган, или "справедливият" Запад за пореден път ще си затвори очите :(

Да бе, миротворци. Най-нагло раздават сникерси!!! :wub:

преди 50 минути, N1K17Y написа:

Да бе, миротворци. Най-нагло раздават сникерси!!! :wub:

Бушончето ти май съвсем изпуши. Жалко, имаше "хляб" в теб :(

пп: Ново развитие. Долната еврейска сган използва и хим. оръжие срещу силите на ООН:

Миротворците на ООН в Ливан: Израелските танкове навлязоха насилствено

„Въпреки че си сложиха защитни маски, 15 миротворци претърпяха последици, включително кожно дразнене и стомашно-чревни реакции, след като димът навлезе в лагера“, се казва в съобщението и се добавя, че те се лекуват.

Сега е редно да си припомним фалшивият предлог за нападението над Ирак, ама май същият "справедлив" и "високоморален" Запад, който тогава използва лъжата за хим. оръжие на Садам и изби стотици хиляди иракчани, сега ще си пасува :( 

Едните удрят израелска военна база близо до Хайфа. 

Другите бомбят деца, намерили убежище в палатки пред болница.

на 28.09.2024 г. в 22:54, Филипов написа:

Би ли си направил труда да погледнеш назад колко от твоите клипове от темите са изтрити  с прекратени тролски профили ?

Повечето, да не кажа почти всички :)

Дали защото не си просто фейкомет ?

Иначе всички копейки знам симпатизирате на тези "семейни ценности" :

Че жената е като животните и т.н.

преди 3 часа, miro20 написа:

Мирчолина, пак ли получи избирателна слепота та не видя въпроса ми?

Ще ни кажеш ли дали евреите са окупатори, както твърди Хага, или този съд е неадекватен и мнението му не струва?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ще ни кажеш ли дали евреите са окупатори, както твърди Хага, или този съд е неадекватен и мнението му не струва?

Питай Кокич.   Миро мълчи като не ще да те разсмива.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

И да са окупатори пак ще ги харесвам, защото има много смешни вицове за тях. :) 

Неадекватен е. Иска да съди Путин. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.