Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 183 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      113
    • да правят какво си искат
      5%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      54
    • по-скоро НЕ
      65%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      56%
      102
    • не
      43%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 часа, Bubbles написа:

Само че едно е да метнеш неко ракета и съвсем друго да избиеш 50К души за норматив, нали?

Нали....едно е да убиват пет човека на три месеца, друго е да изтрепят 50 000 за година в ивицата Газа...Я си представи обаче, че между тези пет човека е някой твой роднина...ще си на същото мнение предполагам....какво толкова, изтреляли ракета, нищо работа...                   Има хора, които не им харесва това и искат да избият тези, които изттелват ракети, колкото и безобидно да ти се струва...

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 250,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

Ga4__3QWgAAw1R6?format=jpg&name=large

Агресивните израелски военни и ... мирните палестински жители, страдащи от тях

преди 20 часа, FBI-International написа:
преди 22 часа, Bubbles написа:

И пак ще питам утре ако обявят ГЕРБ за терористична организация и почнат да бомбят България кво праим?

Добре ли си? 

Можеш ли да посочиш един път, кога е бил добре? Аз не мога!

Радио Ереван научило,  че Камала Харис щяла да реши конфликта в близкия Изток с мирно решение,  а в Украйна нещастията щели да продължават още дълго.      А дали въобще в САЩ ще я изберат?   Доналд Тръмп щял да направи точно противоположното...   

Израел забранява Агенцията на ООН за палестинските бежанци

Преди това пък стреляха с танкове и обгазяваха мироопазващите сили на същото това ООН...

Санкции ще се налагат ли на мръсните евреи, или такива има само за държави, които са неудобни на Кравария?

Към такъв свят ли се стремим, където за нарушения на международното право едни ще бъдат наказвани, а други милвани по главичките? Това ли са всъщност евроатлантическите ценности? 

Цитат
Кой изкарвал напред, жените и децата, че да мрат. Ако не си забелязала, държавата Израел командва къде да опънат палатковите лагери, жените и децата. И като се струпат и ги опънат, където ще ли да са в безопасност, Израел им пуска бомбите, и след това обявява че е направил удар по Хамас. Не го ли забелязваш това. Според теб как се получава така, че за да избиеш 1 000 терориста, си изтрепал цял град цивилни жени и деца. Друг е въпроса и как се получава така, че на всеки убит бунтовник, се появяват двама нови. И за това войната не спира. Защото като са ти избили жената и детето, след като си ги завел там където държавата ти е казала че ще са в безопасност и там няма да бомбардира. Какъв става тоя човек, и какво ще прави от тук нататъка. Много ясно че ще се влее в палестинската съпротива. Защото няма вече какво да губи. Държавата Израел още преди войната, му е отнела правата и достойнството, а сега му е отнела, и семейството. Ето ти готов терорист.

:yanim::yanim::yanim:

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Израел забранява Агенцията на ООН за палестинските бежанци

Преди това пък стреляха с танкове и обгазяваха мироопазващите сили на същото това ООН...

Санкции ще се налагат ли на мръсните евреи, или такива има само за държави, които са неудобни на Кравария?

Към такъв свят ли се стремим, където за нарушения на международното право едни ще бъдат наказвани, а други милвани по главичките? Това ли са всъщност евроатлантическите ценности? 

Кво ООН-е бе Иво?
При тях няма снтименталност,международни организации и тнт.
Врага си е враг,и го ликвидират дори зад граница.
Каквото и да говорим в това отношение нямат равни.

преди 5 часа, Църо Арматурата написа:

Кво ООН-е бе Иво?
При тях няма снтименталност,международни организации и тнт.
Врага си е враг,и го ликвидират дори зад граница.
Каквото и да говорим в това отношение нямат равни.

Когато някой нарушава международните норми - "справедливият" и "демократичен" Запад или налага санкции, или направо използва военна сила. Такава е била линията на поведение до сега.

Защо в този случай е различно?  

току-що, ivottoshev написа:

Защо в този случай е различно?  

Ти ми кажи.
Нщкой спря ли ги?
Вяли мрънкания и толкоз....от Газа руини.

преди 22 минути, Църо Арматурата написа:

Ти ми кажи.
Нщкой спря ли ги?
Вяли мрънкания и толкоз....от Газа руини.

Аз знам защо е така, ама някои хора тук като Пармобил, Лоботомиро20, Мечир Хубавецоглу и сие се правят на луди и гледат на ситуацията със широко затворени очички. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Аз знам защо е така, ама някои хора тук като Пармобил, Лоботомиро20, Мечир Хубавецоглу и сие се правят на луди и гледат на ситуацията със широко затворени очички. 

Такава е реалноста Тошев,колкото и да не ни се иска.
Между другото аз подкрепям Израел.

Ново двайсе. НЕ само че няма да има мерки срещу евреите, но и краварите ще ги защитават ако Иран ги нападне:

"Чакат ви тежки последици": САЩ с остро предупреждение към Иран

Цитат

САЩ предупредиха Иран в Съвета за сигурност на ООН, че го чакат тежки последици, ако предприеме нови атаки срещу Израел или срещу американски военни в Близкия изток

Значи те ще защитават тези, които нападнаха с танкове, а после и обгазиха постове на мироопазващите сили на ООН (част от които са и краварите), от тези, които са решили да стрелят против нападателите им.

Що за логика да защитаваш нападателя си да не бъде нападнат?!?

преди 55 минути, ivottoshev написа:

Значи

Каквото и да значи, теб не те засяга. Освен да ревеш като една гнусна палестинска оплаквачка друго не правиш.Тия холивуудски калдейтски изпълнения си ги дръж за собствена употреба. Безполезно за теб, за палестинските мърши, за Хизбала и за всички. Да е ясно Исраел няма да спре, пред никой, пред нищо. Прекратени са функциите на няколко организации на ООН на територията на медината. В Ливан започна създаването на буферна зона от няколко километра с границата-никакво движение, никаква растителност, голо поле-всеки един който се мерне там под какъвто и да е предлог ще бъде унищожаван като враг. Същото в сектора. Никаква милост, никакви помощи, никакви преференции. Отрязани от дотациите на Исраел. Който иска да си вземе палестинските мърши под опеката, да ги храни, облича и лекува.

САЩ са на финала на президентските избори. Който и да е победителя / ние гласуваме за Тръмп/ , Исраел винаги ще бъде подкрепян. Който може да борави с географски карти да погледне в тях. Исраел е единствената демократична държава в онзи регион. Който разбра разбра! Край на репортажа. Лека нощ!!!

-----------

Нямам време да чета страниците назад.

Капитана и аз се надяваме, Профрут да е добре.

преди 51 минути, ivottoshev написа:

Що за логика да защитаваш нападателя си да не бъде нападнат?!?

Аз това виждам всеки ден и тук и навсякъде с прорашистката ви пропаганда как не трябва да се дава оръжие на Украйна да се защитава от тезикоито нахлуха и унищожават държавата им.

И как не трябва да се дава разрешение за далекобойни ракети , въпреки че  агресора не е питал никого дали да бомбардира жилищни сгради, детски градини, болници и пазари далеч далеч от фронта, на противоположния край на Украйна, Львов и т.н.

:hush:

А ето как да не се шегувате :

:laughing4:

преди 4 часа, valkiria1 написа:

Да е ясно Исраел няма да спре, пред никой, пред нищо. Прекратени са функциите на няколко организации на ООН на територията на медината.

За това сте най-мразеното племе на земята. Не ви интересува нито международното право, нито чуждият живот. Изобщо няма да ми е жал за вас, ако някой ден всички хванете цветята от към корените.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

За това сте най-мразеното племе на земята.

Много сме разстроени, няма да можем да спим😰

Не ви интересува нито международното право, нито чуждият живот.

НЕ!!!!

Изобщо няма да ми е жал за вас, ако някой ден всички хванете цветята от към корените.

Чакай да пресметнем. Сега сме 5785 и още сме на  света. С положителност, няма да дочакаш.

преди 51 минути, valkiria1 написа:

😰

НЕ!!!!

Това ми е ясно, но нека да се видят тукашните заблудени оФце като Пармобилчо, Лоботомиран20, Мечир Хубавецоглу и сие, каква долна паплач защитават.

Благодаря че им показа истинското ви лице.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Това ми е ясно, но нека да се видят тукашните заблудени оФце като Пармобилчо, Лоботомиран20, Мечир Хубавецоглу и сие, каква долна паплач защитават.

Благодаря че им показа истинското ви лице.

Какво си показал? За кое съм заблуден? Теб те гони пионерски идеализъм и whataboutism.

преди 21 минути, parmobil написа:

Какво си показал? За кое съм заблуден? Теб те гони пионерски идеализъм и whataboutism.

Няма нужда да показвам повече нищо. Долният отпадък - Валкирия, сама показа що за сган са мръсните евреи, които и ти така настървено защитаваше:

677555998_.png.4b43fc5739c725e708e80a4447ce61d8.png

Вие ревнахте за клетите палестинци. От ден първи се каза - върнете заложниците и спираме.

Ама се оказа, че няма с кого да се преговаря от палестинската "държава", а с Хамас. Нещо неясно?

преди 19 минути, parmobil написа:

Вие ревнахте за клетите палестинци. От ден първи се каза - върнете заложниците и спираме.

Ама се оказа, че няма с кого да се преговаря от палестинската "държава", а с Хамас. Нещо неясно?

Продължаваш да ги защитаваш, въпреки признанието на гнусното еврейче горе?

Интересен човек си.

пп: Много удобно определи за "ден първи" една от проявите на борците за свобода. Що пък да не определим за такъв ден някоя от датите на които долните евреи не са изпълнили резолюциите на ООН, а?

Как ти звучи: "Върнете териториите, които незаконно сте анексирали и ще ви върнем заложниците" :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.