Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 183 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      113
    • да правят какво си искат
      5%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      54
    • по-скоро НЕ
      65%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      56%
      102
    • не
      43%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 3 часа, N1K17Y написа:

В шизофреничната ти реалност, всичко е възможно :giggle1:

На време се усети и даде заден. Браво :yanim:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  --- 

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

За първото ти твърдение съм съгласен. Палестинците са справедливо бомбандирани, защото подкрепят и не се противопоставят на терористичната групировка Хамас. Така стават съучастници на терористите. Ей, един път и ти да разсъждаваш правилно. Браво, имаш напредък. :)

За второто ти твърдение обаче не съм съгласен. Сърбите не са нападнали страна от НАТО и по тази причина не заслужаваха бомбандировки. Имаха законно правителство, което не одобрявах, но не са били управлявани от терористична групировка. 

Защо пък "напредък"?!? Та аз от самото начало ви казвам, че за вас палестинците, които се борят за земята си са терористи, а еврейските окупатори - невинни жертви.

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 250,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

преди 11 часа, ivottoshev написа:

На време се усети и даде заден. Браво :yanim:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  --- 

Защо пък "напредък"?!? Та аз от самото начало ви казвам, че за вас палестинците, които се борят за земята си са терористи, а еврейските окупатори - невинни жертви.

Каква е тая борба да стреляш с ракети по някой който не те напада? Това си е чист терор. Същото направи и НАТО в Югославия през 1999 г., само че с по-големи мащаби. 

преди 6 часа, Мечо Хубавеца написа:

Каква е тая борба да стреляш с ракети по някой който не те напада? Това си е чист терор. Същото направи и НАТО в Югославия през 1999 г., само че с по-големи мащаби. 

Кой не те напада бре, аланкоолу :hit:

Той не само те е нападнал, но е окупирал и земята ти.

Няма смисъл да преливаме от пусто в празно. Ако някак си успееш да пребориш мнението на ООН и Хага, можем да водим дискусия. До тогава няма смисъл :getout:

Брей, Ердоганиус, който се гримира като биологичен баща на камиларите от Газа на кучето, много мекушав го вади.
Вчера трима рамбовци и една фуста, да му превземат завода за байрактари и 10 часа падни-стани. В края на патакламата единият се саморязка, а другите капут.

Но йудурма-та продължава с юруш в Сирия и в Ирак. И се разразило едно люто бомбене над 32 цели. Едно е да плюеш в микрофона по адрес на Израел относно "геноцида", а друго е да лупиш с „безразсъдни“ бомбардировки на кюрдски позиции. Всеки отнет живот на цивилни или техни сгради става пасив, за което ще ти напомнят, на какъв бял гълъб се гиздищ за Газа на кучето. Поне листовки да бе пръснал 1 час преди вендетата "ай сиктир бабаит бибисикем а бакалъм турлю гювеч!", но нейсе.

Бомбардирането на празни сгради, принадлежащи на ПКК е нонсен и показуха, тъй като апапите са готови за подобен отговор и организират нещата така, че подобен развой, да не пречи на тяхната мисия.

17 въздушни удара над офиса на Ал-Маядин тази нощ в Бейрут.
хизбалла повече няма да гледа "Лека нощ деца" и програма "Время". То от днес за утре нова телевишка се не чини. И за какво се правиха на лъжливото овчарче. Признаха за заместника, на заместника на насралата, че е морто, а новия-четвъртия е на круиз в Техеран, но се изнервил, да не го халосат ненадейно като ханията.

А Макрончо? Циклофренията не прощава.
Този вместо да втрива женшен в сухожилията на баба му го раздава имбецил. Като ти пука за бедния Ливан, шушни на чалмите да включат 1701 и тупурдията ще секне веднага. Не, бал с маски организира, за да събере подаяния и блокажи на военни доставки му се присънили.

Анклава е разделен отдавна на две и камиларите буквално са надиплени в южната Газа на кучето.
Да чакаш на подаяние от консерви и сухари, да те лупи дъжд в някаква найлонова палатка и да се.реш сред руини е ег.ати сървайвъра.
Биби обяви амнистия на всеки, който доведе заложник и право да си бие капаците накъде му скимне по света. А за капак, милиардер на SodaStream заяви, че ще даде $100 000 на калпак, да има кураж, като се впусне в приключение към новия свят. Така е другаре, в Леванта парите са превише всего и пиздра ви макина на хага и мага. По-силният винаги печели!

на 25.09.2024 г. в 23:02, Bubbles написа:

Как така кое? 500 души невинни жертви за ден, това е няма такава гнус и тия отрепки трябва да бъдат спрени на часа.

Предложи как да избият терористите без да пострадат мирни граждани и вероятно ще те предложат за Нобелова награда за мир...

преди 55 минути, Мечо Хубавеца написа:

Предложи как да избият терористите без да пострадат мирни граждани и вероятно ще те предложат за Нобелова награда за мир...

Кой определя кои са терористи и кои не?

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тия които убиват, изнасилват и отвличат хора какви да са? 

то и затова терористите се крият в гъсто населени места - за тях живота неструва - и затова сега мрът невинни ливанци

преди 8 минути, Мечо Хубавеца написа:

За кои "убивани, изнасилвани и отвлечени" хора става въпрос? За тези, които по собствена воля и с пълното съзнание че правят нещо незаконно са се заселили на чужда територия ли? Тези хора са престъпници и заслужават съдбата си. 

преди 5 минути, ivottoshev написа:

За кои "убивани, изнасилвани и отвлечени" хора става въпрос? За тези, които по собствена воля и с пълното съзнание че правят нещо незаконно са се заселили на чужда територия ли? Тези хора са престъпници и заслужават съдбата си. 

Разбрах, щом живеят на територия, която е спорна могат да бъдат убивани, изнасилвания и отвличани....                     Ако завариш у вас циганка да краде и я изнасилиш, как мислиш, ще те съдят ли или защото е крадла ще ти се размине?

преди 23 минути, Мечо Хубавеца написа:

Разбрах, щом живеят на територия, която е спорна могат да бъдат убивани, изнасилвания и отвличани....                     Ако завариш у вас циганка да краде и я изнасилиш, как мислиш, ще те съдят ли или защото е крадла ще ти се размине?

Тази територия ти можеш да я наричаш "спорна" или дори ако искаш "еврейска", но истината е, че тя е незаконно отнета територия, а долната паплач, която се е заселила там заслужава всичко, което ѝ се случва и ще ѝ са случва в бъдеще. Не е като да нямат изход - просто изпълняват резолюциите на ООН и МНС и се изтеглят. При това положение, ако все още бъдат подлагани на тормоз, тогава, ЕДВА ТОГАВА, ще можеш да наречеш Хамас "терористи"

Аз да изнасиля циганка? Ти за какъв ме имаш? Да не съм си го намерил на улицата, та ще го завирам по циганските дупки?!?

пп: АЕ лека ти нощ, че сутринта ме чакат задачки-закачки. Ако съм в кондиция, утре вечер може пак да си хортуваме :)

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Тази територия ти можеш да я наричаш "спорна" или дори ако искаш "еврейска", но истината е, че тя е незаконно отнета територия, а долната паплач, която се е заселила там заслужава всичко, което ѝ се случва и ще ѝ са случва в бъдеще. Не е като да нямат изход - просто изпълняват резолюциите на ООН и МНС и се изтеглят. При това положение, ако все още бъдат подлагани на тормоз, тогава, ЕДВА ТОГАВА, ще можеш да наречеш Хамас "терористи"

Аз да изнасиля циганка? Ти за какъв ме имаш? Да не съм си го намерил на улицата, та ще го завирам по циганските дупки?!?

пп: АЕ лека ти нощ, че сутринта ме чакат задачки-закачки. Ако съм в кондиция, утре вечер може пак да си хортуваме :)

Лека нощ.                Разбрах те, щом са на територия, която се смята, че не е тяхна, подлежат на всякакви мъчения.... Та ако крадлата не е циганка, а красива българка, ще й вдигнеш полата и натопиш чушката...Така ли е? Щом я влязла у вас, може да я насилваш...

преди 32 минути, ivottoshev написа:

а нас трябва ли да ни бомбят, защото сме на територията на бившата османска империя:D

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Отне ти бая време, но ти мина срама да защитаваш убийци и изнасилвачи директно, вместо с недомлъвки :yanim:

преди 14 часа, Мечо Хубавеца написа:

А тия които убиват 50 000 души невинно население за има няма месец какви са?
Не можеш да сочиш някого за терорист когато ти си дори по-зле от него, освен това тия заложници дето ги взеха отдавна не са предмет на цел на чифутите.

преди 1 час, Bubbles написа:

А тия които убиват 50 000 души невинно население за има няма месец какви са?
Не можеш да сочиш някого за терорист когато ти си дори по-зле от него, освен това тия заложници дето ги взеха отдавна не са предмет на цел на чифутите.

Като си бил дете и се сбиеше с някой, учителите ти или родителите ти не те ли питаха, кой пръв започна?      Та да си дойдем на думата, тия 50 000 дето са мъртви, нямаше ли да са живи, ако терористите от Хамас не бяха извършили тези престъпления на 07.10.2023 г.? Кой е виновен за смъртта им? П.п. Не са ли убитите палестинци 50 000 за година?

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Като си бил дете и се сбиеше с някой, учителите ти или родителите ти не те ли питаха, кой пръв започна?      Та да си дойдем на думата, тия 50 000 дето са мъртви, нямаше ли да са живи, ако терористите от Хамас не бяха извършили тези престъпления на 07.10.2023 г.? Кой е виновен за смъртта им? П.п. Не са ли убитите палестинци 50 000 за година?

Дрън дрън та пляс, няма никакво оправдание за извращенията които вършат чифутите, освен това аз поне не съм чул в Ливан да се оплакват от Хизбула. Утре със същия успех могат да обявят ГЕРБ за терористична организация и да те гръмнат докато драскаш глупости в Калдата, после аз ще пиша че ако имало друг начин на измислилия го ще трбява да се даде нобелова награда.

преди 36 минути, Bubbles написа:

Дрън дрън та пляс, няма никакво оправдание за извращенията които вършат чифутите, освен това аз поне не съм чул в Ливан да се оплакват от Хизбула. Утре със същия успех могат да обявят ГЕРБ за терористична организация и да те гръмнат докато драскаш глупости в Калдата, после аз ще пиша че ако имало друг начин на измислилия го ще трбява да се даде нобелова награда.

Дали не се оплакват от Хизбула, щом ги гърмят заради тях? Имат си армия, да арестуват бойците от Хамаз и ги предадат на Израел и няма да ги гърмят...Ако не могат да го направят сами, израелската армия ще им помогне... П.п. Да разбирам ли, че одобряваш терористичните действия на Хамас и Хизбулла? Щото ако е тъй, не виждам какво повече да коментираме.

преди 15 часа, N1K17Y написа:

Отне ти бая време, но ти мина срама да защитаваш убийци и изнасилвачи директно, вместо с недомлъвки :yanim:

За безродници копейкаджии комундели като галошефффф и др  има само една "права линия" - линията която диктува рашистката им матушка.

Няма православие, няма българщина,  няма "традиционни ценности" , веднага обръщат  палачинката да защитават ислямистите главорези и крайни ислямистки терористични групировки.

Оказва се, рашисткия режим предупредил колегите си от иранския ислямски режим за предстоящата атака :

https://www.moscowtimes.ru/2024/10/26/rossiya-predupredila-iran-ogotovyaschemsya-udare-izrailya-a146066

Терористи от всички държави, обединявайте се... новия рашисткосъветски  лозунг. :)

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Дали не се оплакват от Хизбула, щом ги гърмят заради тях? Имат си армия, да арестуват бойците от Хамаз и ги предадат на Израел и няма да ги гърмят...Ако не могат да го направят сами, израелската армия ще им помогне... П.п. Да разбирам ли, че одобряваш терористичните действия на Хамас и Хизбулла? Щото ако е тъй, не виждам какво повече да коментираме.

Кои са тия терористични действия ве мой? Питах те вчера според кого Хизбула е терористична организация? Мълчиш.
Пак те питам кой казва че Хизбула е терористична организация?
Ливанците си живееха спокойно до преди изродите да почнат да ги бомбят.
И пак ще питам утре ако обявят ГЕРБ за терористична организация и почнат да бомбят България кво праим?
И отново - Заложниците които отприщиха новата ескалация отдавна не са цел на чифутите.

преди 43 минути, Bubbles написа:

Кои са тия терористични действия ве мой? Питах те вчера според кого Хизбула е терористична организация? Мълчиш.
Пак те питам кой казва че Хизбула е терористична организация?
Ливанците си живееха спокойно до преди изродите да почнат да ги бомбят.
И пак ще питам утре ако обявят ГЕРБ за терористична организация и почнат да бомбят България кво праим?
И отново - Заложниците които отприщиха новата ескалация отдавна не са цел на чифутите.

Айде бе, живяли спокойно. Пак плещиш глупости. Кой направи атентата на летището в Сарафово? Кой обстрелва с ракети дълги години Израел? Да не мислиш, че чифутите не са отвръщали? Като посееш вятър, жънеш буря... П.п. Ако ГЕРБ се занимават с тероризъм срещу чужда държава да ги арестуват и екстрадират.

преди 28 минути, Мечо Хубавеца написа:

Айде бе, живяли спокойно. Пак плещиш глупости. Кой направи атентата на летището в Сарафово? Кой обстрелва с ракети дълги години Израел? Да не мислиш, че чифутите не са отвръщали? Като посееш вятър, жънеш буря... П.п. Ако ГЕРБ се занимават с тероризъм срещу чужда държава да ги арестуват и екстрадират.

Къде отвя плувката ве Мечоо, кфо Сарафово, кфи 5 ле'а? За там още никой не знае кой точно е бил, българския съд води някакво умряло задочно дело срещу Али Баба и четиридесетте разбойника и толкова.
Там обстрелите поначало са си нещо обичайно особено предвид цялото историческо напрежение между евреите и палестинците. Ти го каза стреляли са и едните и другите, ето защо ни едните ни другите имат паво да сочат някого и да го обявяват за терорист.

на 23.10.2024 г. в 21:15, ivottoshev написа:

Кой не те напада бре, аланкоолу :hit:

Той не само те е нападнал, но е окупирал и земята ти.

Няма смисъл да преливаме от пусто в празно. Ако някак си успееш да пребориш мнението на ООН и Хага, можем да водим дискусия. До тогава няма смисъл :getout:

Не може да се говори за неизбежна отбрана когато нападението е приключило или не е започнало. Пише го в НК. Дори да са ги заграбили тези територии неправомерно, това не дава право на арабите да вършат престъпления. Едно неправомерно действие, не оправдава друго такова.

преди 16 минути, Bubbles написа:

Къде отвя плувката ве Мечоо, кфо Сарафово, кфи 5 ле'а? За там още никой не знае кой точно е бил, българския съд води някакво умряло задочно дело срещу Али Баба и четиридесетте разбойника и толкова.
Там обстрелите поначало са си нещо обичайно особено предвид цялото историческо напрежение между евреите и палестинците. Ти го каза стреляли са и едните и другите, ето защо ни едните ни другите имат паво да сочат някого и да го обявяват за терорист.

Щом там са нещо обичайно престелките, да се стрелят, кво пък толкова... Този Али Баба го осъдиха отдавна...

преди 12 минути, Мечо Хубавеца написа:

Щом там са нещо обичайно престелките, да се стрелят, кво пък толкова... Този Али Баба го осъдиха отдавна...

Само че едно е да метнеш неко ракета и съвсем друго да избиеш 50К души за норматив, нали?

преди 1 час, Bubbles написа:

Добре ли си? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.