Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Поздрав от наште братчеди от Татарстан. Нищо че са мусщлмани, са българи.

току-що, IvanKirov написа:

Възраждане са колектор на тъпаците, бабички де въздишат по татовия затвор.

Думи на слепец и глупец. Мисирките много се опитваха и все не успяваха да излезат по-умни. Живееш в балон. Ако видиш истината, направо требе да се гръмнеш от отчаяние.

Рено-Нисан напускат България

Французите закриват директното си представителство в нашата страна

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 22 минути, Toto2 написа:

Думи на слепец и глупец.

Неща соц простотиите на тъпия ви фюрер. Те са за бабички.

Цитат

Решението да се откажат от директно представителство на марките си у нас е следствие от новата политика на главния изпълнителен директор на компанията Лука де Мео, който провежда политика за ограничаване на разходите след като компанията отчете рекордни загуби през 2020 година.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Неща соц простотиите на тъпия ви фюрер. Те са за бабички.

Коце е много далече от соца. Бай ти Пасков е такъв и го отсвирихме леко и културно. Сляп, глух и глупав си, баце. 

И как така тея компании при наший плосък данък не са на печалба бре! Че ч

ак ще бегат с 200 от България. Без санкции. Ний да не сме Русия бре! Баси...

преди 7 минути, Toto2 написа:

Коце е много далече от соца.

Казарма , всички равни, затворени граници, цензура - баш са си соц мизерии. само пикливи старчоци им се кефят.

преди 12 минути, Toto2 написа:

И как така тея компании при наший плосък данък не са на печалба бре!

Кат им удвоиш данъка и другите ще избягат.

току-що, NewRedDragon написа:

копейкин е далеч от всичко. Неграмотен музеен плъх е копейкин

Нагъл алчен и лъжлив.

Аз пък разгледах профила на мацката от фейса, която иванка днес е цитирал. Предвид, че е доста млада, е изритана от изненадващо голям брой работни места.  :)

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Аз пък разгледах профила на мацката от фейса, която иванка днес е цитирал. Предвид, че е доста млада, е изритана от изненадващо голям брой работни места.  :)

В много фирми съм бачкал, изгубих им бройката. В момента пак кандидатствам. Туй прави ли ме изритан, след като сам напускам?

преди 58 минути, Sliderum2 написа:

Комунисте Силдерум тебе те изритаха от мъдураторството :giggle1: Кат другия комуняга Филипов :giggle1:

преди 41 минути, IvanKirov написа:

Туй прави ли ме изритан

Него го изритаха кат мъдоратур затва е наплашен и мисли с малкото соц мозъче(чугун) че и при другите е така :giggle1:

преди 3 минути, Coco1 написа:

Комунисте Силдерум тебе те изритаха мъдураторството :giggle1: Кат другия комуняга Филипов :giggle1:

Слидеров модерст ли е бил?

преди 4 минути, Coco1 написа:

Да, и той беше

Що все най-бесните пенсии издигат? Сърпове и чукове из главите, покрай бръмбарите.

Да се кефиш на копейката си е диагноза.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Що все най-бесните пенсии издигат? Сърпове и чукове из главите, покрай бръмбарите.

90% от контингента на форума са пенсии комуняги. "Знаещи и разбиращи от всичко" :giggle1:

преди 2 часа, IvanKirov написа:

В много фирми съм бачкал, изгубих им бройката. В момента пак кандидатствам. Туй прави ли ме изритан, след като сам напускам?

Да.

преди 11 часа, IvanKirov написа:

От къв зор?

Щом си толкоз шавлив, я глисти, я ритник. Вярно е, че става скучно цял живот на едно място, ама на всеки няколко месеца, или може би в някои случаи и седмици с онази мацка. Ходила е, някак е..., назначавали са я и после са вдявали че само губят и бам шут. Така си представям нещата. Ти я сравняваш със себе си, но спокойно може само така да изглежда. А може и това как ти се представяш, също да не е вярно, което е разбираемо. Кой да знае със сигурност. Понякога дългогодишни съпрузи откриват, че не са познавали половинката си напълно.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Щом си толкоз шавлив, я глисти, я ритник. Вярно е, че става скучно цял живот на едно място, ама на всеки няколко месеца, или може би в някои случаи и седмици с онази мацка. Ходила е, някак е..., назначавали са я и после са вдявали че само губят и бам шут. Така си представям нещата. Ти я сравняваш със себе си, но спокойно може само така да изглежда. А може и това как ти се представяш, също да не е вярно, което е разбираемо. Кой да знае със сигурност. Понякога дългогодишни съпрузи откриват, че не са познавали половинката си напълно.

Aз като ви разправям, че сте бесни пенсионери дето идея си нямате. От 3 до 5 години се задържам у фирма, имал съм случай на втората седмица му оставих ключовете на масата и му се обадих по телефона, че повече няма да се видим. Нямаш си на идея кво е на динамичен пазар, отивам им с една камара международни тапии, качил съм ги в облака да ги видят ако не вярват.

Само партсек знаете вие, дружинната и старшината да ви нареждат, и целия трудов стаж само в един завод.

Копейкин е всякакъв, ама поне знае де е на прасето гъдела, и на бабичката мераците. Щели да възкресяват селата и индустрията, вие с 300 зора не можете да докарате чужденеца в София, все ми е на акъла да мотивираш кадърен млад да седи на село, и да му създадеш условия.

Като кацнат тука пътя с таксито минава през източна тангента, баш през голямата циг ания. На Марс ли сте живяли досега, че да ми претендирате за 70% от доходите, и да занимавате младите с тъпи фуражки.

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Aз като ви разправям, че сте бесни пенсионери дето идея си нямате. От 3 до 5 години се задържам у фирма, имал съм случай на втората седмица му оставих ключовете на масата и му се обадих по телефона, че повече няма да се видим. Нямаш си на идея кво е на динамичен пазар, отивам им с една камара международни тапии, качил съм ги в облака да ги видят ако не вярват.

Само партсек знаете вие, дружинната и старшината да ви нареждат, и целия трудов стаж само в един завод.

Копейкин е всякакъв, ама поне знае де е на прасето гъдела, и на бабичката мераците. Щели да възкресяват селата и индустрията, вие с 300 зора не можете да докарате чужденеца в София, все ми е на акъла да мотивираш кадърен млад да седи на село, и да му създадеш условия.

Като кацнат тука пътя с таксито минава през източна тангента, баш през голямата циг ания. На Марс ли сте живяли досега, че да ми претендирате за 70% от доходите, и да занимавате младите с тъпи фуражки.

Много шум за нищо явно. Динамичен пазар с нейните дейности? Я пак сравнявай 

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Много шум за нищо явно. Динамичен пазар с нейните дейности? Я пак сравнявай 

Не знам за какво говориш, чел си нещо, дето нито ме интересува нито го знам. Тая тема не е за войната, темата е за варненския мошеник и лъжец, дето успява да залъгва изкукалия бабишкер. Мой роднина живее у Варна, редовно срещат мазната копейка с жена си и децата. Ти ми отговори защо се е развел по документи. Щото краде и със зад ника си. Боко ли не ви залъга навремето, Волен ли, Марешки, Симеонов... Кой не ви дръпнал той не ви мандръсал, Копейкин е просто поредният. Знае кво искате да чуете, как искате да изгърбите лошите млади, дето си знаят интереса, и не ходят у Теточковата мизерия да чиракуват за 650 лева месечно.

Копейкин е събрал паразитите на клета майка, и говори с вашия език, да му се доверите. Инак отсега си "усвоява" субсидия, вече се качил на Ауди. За вилата и апартаментите знаете, и за 20 бона мебели, щото не бил кой да е, възрожденец бил и сиромах. Пищи за лютеница и краставички, пък гъзарее като за трима баровци. 

преди 51 минути, IvanKirov написа:

краде и със зад ника си.

О, колко типично капиталистическо.  :)

Струва ми се, че май това е положителна препоръка. 

Това за аудито нещо нема доказателствен материал. А последната предизборна кампания глътна 600 хилки и партията дължи заем 40 хилки. Ма иванка едно си знае, едно си бае. Транша от държавата минава през секретаря Дренчев , не през Коце. Идва нова предизборна кампания и всичко пак ще се сурне там. Нещо неясно? Идват събиране на подписи, може и втори път избори, че и местни. Всичко иска пари - всичките за медиите. Нещо неясно? Дай доказателства за ауди - или май е една жена каза на пазара. Пък иванка верва на такива клюки когато му изнася за целите му, без значение дали е истина. Ако е така, просто си ........Избери си сам думата, че не искам да ме спират за седмица.

преди 1 час, Toto2 написа:

Това за аудито нещо нема доказателствен материал. А последната предизборна кампания глътна 600 хилки и партията дължи заем 40 хилки. Ма иванка едно си знае, едно си бае. Транша от държавата минава през секретаря Дренчев , не през Коце. Идва нова предизборна кампания и всичко пак ще се сурне там. Нещо неясно? Идват събиране на подписи, може и втори път избори, че и местни. Всичко иска пари - всичките за медиите. Нещо неясно? Дай доказателства за ауди - или май е една жена каза на пазара. Пък иванка верва на такива клюки когато му изнася за целите му, без значение дали е истина. Ако е така, просто си ........Избери си сам думата, че не искам да ме спират за седмица.

Бе аудито да му е кусура, ако ще самолет да кара. Проблемът е, че Копейкин иска да ограби кадърните, и да ги обърне роби на бай ти Ганя. Малко ли пищя ти лично, че нямало мераклии да ти бачкат ангария! Иска да ни туря хомот на врата, вие несретниците имате нужда някой да ви носи на гръб.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.