Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 47 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ще ми обясни ли някой, ако преминем към еврото какво ще стане толкова след като сме така или иначе вързани за него вече над 20г.?

Клипа преди твоя пост гледа ли? Обяснено е 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Е напиши го за хората които не гледат пропаганда?

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Бе нема да пиша, като човека създал българската фондова го обяснява много по-добре, отколкото аз ще мога. Ето:

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Ще ми обясни ли някой, ако преминем към еврото какво ще стане толкова след като сме така или иначе вързани за него вече над 20г.?

Да му се не види, има една държава. Нарича се Швейцария. Намира се десетки години буквално обградена отвсякъде с есср, без да са член и си кютат швейцарския франк. Не мисля че живеят зле, там даже референдумите са разрешени и се правят често и резултатите от тях управляват.

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Да му се не види, има една държава. Нарича се Швейцария. Намира се десетки години буквално обградена отвсякъде с есср, без да са член и си кютат швейцарския франк. Не мисля че живеят зле, там даже референдумите са разрешени и се правят често и резултатите от тях управляват.

И какво общо имаме с нея освен, че и тя е малка държава ... май нищо !

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Ауу сакън. Това е по-зле от ковид, кемтрейлс и джендърството. :lol6:

generalk.png

преди 8 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Показва, че може да се просперира и без да се навеждаш за сапуна в банята на затвора.  :)

баси тъпата логика: швейцария е супер щото не е в ес и не е приела еврото

ше ти се смеят некъде бе папардак

преди 31 минути, Sliderum2 написа:

Показва, че може да се просперира и без да се навеждаш за сапуна в банята на затвора.  :)

Могат хората много неща! Имаха късмета да са на запад от СИВ ... нямаха Великата планова икономика ... пак гадните капиталисти давате за пример, а аз си мислех , че поне нещо от рода на Дегестан ще ми дадете.

преди 54 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Имаме общ виц...

Знаете ли, че Швейцария може да се нанесе почти три пъти на територията на България? Обаче не иска ...

преди 12 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Могат хората много неща! Имаха късмета да са на запад от СИВ ... нямаха Великата планова икономика ... пак гадните капиталисти давате за пример, а аз си мислех , че поне нещо от рода на Дегестан ще ми дадете.

Мисля, че съм дал достатъчно примери, имам цяла тема за Китай. Надявам се само трололинките да влизат там единствено да четат, не и да я използват за нужник.  :)

преди 18 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Едно от нещата, които ще се случат, е че икономиката ще бъде напълно денационализирана, като България ще загуби националната си валута. Това ще увеличи корпоративното влияние и лобизъм от срана на ЕС, като ще се има по-силен контрол върху Българската икономика, която е спряна от над 30 години насам.

Ще се случи и още нещо, но няма да кажа какво. Няма да развалям изненадата.

преди 37 минути, Coco1 написа:

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора, на открито и текстово съобщение

Не, не е мижав интереса. Повечето хора са или на работа или са претрепани от работа и не могат да дойдат. Като се обясни на хората, че даването на "помощ", която не е помощ, им бърка в джобовете и вдига инфлацията, те ще са против даването на "помощ".

Ако някой е "за", то вероятно този някой не знае, че му бърка в джоба даването и си мисли, че даването всъщност означава безплатна помощ, която е безплатна. И затова има хора, които не разбират, и не са против "даването".

Това, разбира се, няма как да бъде разбрано от индивиди като теб, както и от онези двамата, които използват думи, чието значение не знаят, извън контекст и са напълно неспособни да изведат дори и един единствен аргумент в подкрепа на русофобските си твърдения, които са лесни за оборване от моя страна (нали затова нито ти, нито те някога коментирахте публикациите ми).

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Едно от нещата, които ще се случат, е че икономиката ще бъде напълно денационализирана, като България ще загуби националната си валута. Това ще увеличи корпоративното влияние и лобизъм от срана на ЕС, като ще се има по-силен контрол върху Българската икономика, която е спряна от над 30 години насам.

Ще се случи и още нещо, но няма да кажа какво. Няма да развалям изненадата.

Кое е национално , че ще се денационализира да споделиш , комунизъма ли ще преоткриваш? Инак гледам във всеки пост го играеш врачка, все едно от бъдещето идваш .. само д'ето фантазиите нямат нищо общо с реалността :cooking1:

преди 9 минути, FatMan9 написа:

Не, не е мижав интереса

Защо е мижав интереса 

преди 11 минути, FatMan9 написа:

няма как да бъде разбрано от индивиди като теб

Защо си трол дядка 

преди 3 минути, Coco1 написа:

Защо си трол дядка 

Защо да съм трол? Можеш ли да обясниш какво ме прави трол?

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Защо да съм трол? Можеш ли да обясниш какво ме прави трол?

Какво те принуди да бъдеш дядка-трол липсата на IQ

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Кое е национално , че ще се денационализира да споделиш , комунизъма ли ще преоткриваш? Инак гледам във всеки пост го играеш врачка, все едно от бъдещето идваш .. само д'ето фантазиите нямат нищо общо с реалността :cooking1:

"Кое е национално , че ще се денационализира да споделиш"

Валутата (все още). Иначе, процеса по денационализация е почти завършен в България.

"комунизъма ли ще преоткриваш?"

Не, това е невъзможно да този етап.

"Инак гледам във всеки пост го играеш врачка, все едно от бъдещето идваш"

Не е трудно да предсказваш. Ясно се вижда, че неолибералния политически строй граби и убива всички. Ако искаш да знаеш какво ще стане, ако дадено либерално нещо си случи, представи си нещо лошо, което те наранява - хоп, вече знаеш отговора. Нищо хубаво за нас няма да се случи, ако приемем еврото.

"само д'ето фантазиите нямат нищо общо с реалността"

Кое точно е фантазия е не е вярно?

преди 3 минути, FatMan9 написа:

"Кое е национално , че ще се денационализира да споделиш"

Валутата (все още). Иначе, процеса по денационализация е почти завършен в България.

"комунизъма ли ще преоткриваш?"

Не, това е невъзможно да този етап.

"Инак гледам във всеки пост го играеш врачка, все едно от бъдещето идваш"

Не е трудно да предсказваш. Ясно се вижда, че неолибералния политически строй граби и убива всички. Ако искаш да знаеш какво ще стане, ако дадено либерално нещо си случи, представи си нещо лошо, което те наранява - хоп, вече знаеш отговора. Нищо хубаво за нас няма да се случи, ако приемем еврото.

"само д'ето фантазиите нямат нищо общо с реалността"

Кое точно е фантазия е не е вярно?

Каква е била валутата на България през 1878 година? Нещо за този съюз?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Латински_валутен_съюз

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Каква е била валутата на България през 1878 година?

Какво общо има 1887г. с днешно време и днешната политика?

преди 4 минути, FatMan9 написа:

Ако искаш да знаеш какво ще стане, ако дадено либерално нещо си случи, представи си нещо лошо, което те наранява - хоп, вече знаеш отговора

В Мосейково с какво те нараняват

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.