Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Румъния купи 32 изтребителя F-16 „втора ръка“ за €388 млн.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 24 минути, Joss Bomon написа:

ууууу....за мамалигите...

нашите продажници са тарикати-чисто новички....чертежчета

Малката разлика е че нашите "чертежи" са модифицирани да носят атомно оръжие. И колкото да не е без хич ни дават 12 ракети Sidewinder за 8 самолета.. Тези са с най-малкия радиус. За какво ли са им на изтребители ракети въздух - въздух?

преди 4 минути, Филипов написа:

Малката разлика е че нашите "чертежи" са модифицирани да носят атомно оръжие. И колкото да не е без хич ни дават 12 ракети Sidewinder за 8 самолета.. Тези са с най-малкия радиус. За какво ли са им на изтребители ракети въздух - въздух?

сигурно да се справят с ято гарги...

да не би случайно да попаднат в някой от двигателите...

....пари на вятъра...

ама какво ли им дреме...даже и на фатмака ни...президента...

народа ще връща тези грешни пари...

а как с нетърпение чакат еврото...съвсем да се разпашат в тегленето на кредити...

ореваха навремето орталъка за бай Тошовите 10милиарда$...

къде бяхме тогава...къде сме сега...

ма тъй е....с прЕател мръсния американец....и с ,,враг" заради продажника просто киро-руснака...

нищо хубаво не ни чака...

преди 29 минути, Филипов написа:

Малката разлика е че нашите "чертежи" са модифицирани да носят атомно оръжие

И къде ще намерим атомно оръжие бе чиче? Откак има балистични ракети няма особен смисъл да ги носиш на самолет.

Като не знаеш поне чети! Не знам точно какво, но пиндосите масово вкарват и разквартируват в Европа атомно бомби B61.

преди 2 часа, Филипов написа:

Като не знаеш поне чети! Не знам точно какво, но пиндосите масово вкарват и разквартируват в Европа атомно бомби B61.

Питах ние отде ще намерим атомно.

Цитат

Ние сме Шести септември - страница на Елена Гунчева

2 дни  ·

Като започвам с това, че не съм военен експерт, продължавам със здравия разум и логика:

Твърдение 1: Нашето старо съветско въоръжение ще помогне на Окраината да победи злата Русия и Путин.

Твърдение 2: На мястото на подареното оръжие, САЩ ще ни продадат ново, модерно оръжие.

Твърдение 3: Украйна вече има ново, модерно оръжие от САЩ, което не може да победи злата Русия и Путин.

Та, пита се в задачата: защо да си даваме старото съветско оръжие, което може да победи цяла Русия и да купуваме прескъпо ново, което видно не може да й се противопостави?!?

Елена Гунчева-Гривова

Цитат

Добри Божилов

1 дни  ·

Приятели, макар че сега съм свободен, неизбежно е да ме блокират. Вече ми се се струва, че ордите на "Възраждане" са се доближили по мащаб до ордите на ГЕРБ. Дали всъщност, не са същите хора, преотстъпени на "Възраждане"... Както и да е - периодичното ми блокиране е неизбежно. Имам страница, която се управлява от няколко акаунта. Можете там да ме следите. Имам и акаунт в Туитър, който сега развивам:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100078710713411

https://twitter.com/dobribozhilov

преди 13 часа, Joss Bomon написа:

Само на мен ли ми се струва, че цената е около 100* пъти по-малка на брой фърчалка? Ние не купуваме на реална цена, а си плащаме робски данък на сащ.

*Е, добре де, около 40 пъти  :)

преди 39 минути, Sliderum2 написа:

Само на мен ли ми се струва, че цената е около 100* пъти по-малка на брой фърчалка? Ние не купуваме на реална цена, а си плащаме робски данък на сащ.

*Е, добре де, около 40 пъти  :)

Да ти напомня, че Копейкин гласуваха за нови чертежи. От 2 независими източника ви го доказах.

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Да ти напомня, че Копейкин гласуваха за нови чертежи. От 2 независими източника ви го доказах.

Ти постоянно напомняш връзка на Костадинов с Русия. А пък сега нещо се завъртя на 360⁰ в мнението "си". хи-хи-хи.

Редакция: Май правилното число на ъгъла е 180⁰ 🤔

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ти постоянно напомняш връзка на Костадинов с Русия. А пък сега нещо се завъртя на 360⁰ в мнението "си". хи-хи-хи.

Редакция: Май правилното число на ъгъла е 180⁰ 🤔

Напротив, Копейкин не е руски шпионин. Бесен селски бек е, да си покаже сребролюбието, да излезе отгоре с крадените пари, като въшка на чело! Манипулира напиканите пенсионери, къв русофил е, как ще накаже разглезените млади, ще обере чорбаджията - изедник, а за програмистите направо като едно време. Работодателят превежда заплатата в държавна сметка, като прибират 70+ процента от дохода. Туй е мокрия сън на полуумрялия бабишкер, затуй ви свири на тая струна.

Мислех го поне за хитряга, оказа се тъпо парче.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Напротив, Копейкин не е руски шпионин. Бесен селски бек е, да си покаже сребролюбието, да излезе отгоре с крадените пари, като въшка на чело! Манипулира напиканите пенсионери, къв русофил е, как ще накаже разглезените млади, ще обере чорбаджията - изедник, а за програмистите направо като едно време. Работодателят превежда заплатата в държавна сметка, като прибират 70+ процента от дохода. Туй е мокрия сън на полуумрялия бабишкер, затуй ви свири на тая струна.

Мислех го поне за хитряга, оказа се тъпо парче.

Виждам, че с Костадинов нямате съществени разлики, ако написаното от теб е вярно и май все повече ти се издига в очите.  :)

преди 28 минути, Sliderum2 написа:

Виждам, че с Костадинов нямате съществени разлики, ако написаното от теб е вярно и май все повече ти се издига в очите.  :)

Не бих занимавал хората с тъпи фуражки и данъци. Бактън от държавна администрация и малцинства, точно това развъжда Копейкин.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Не бих занимавал хората с тъпи фуражки и данъци. Бактън от държавна администрация и малцинства, точно това развъжда Копейкин.

Е, не всеки е учил да е софтаджия. Не професията е това, в което аз виждам приликите у вас двамата. Уверен съм, че ти си напълно наясно. Не ми се прави на ощипана девственица 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.