Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Хи-хи-хи, катраника на иванка - болна тема, сърби го по някаква причина.

Шкембе, знаеш ли, че над 13 г. е на старо при мен, досега няма и една сериозна повреда да ми е правил. Много ме кефи гадинката, двигателят е много запазен, инак си прилича на каруца на външен вид. Поне не го мисля, да му правя каско. Само наливам и карам, и спокойно мога да тръгна и зад граница с него. Масло не помня да съм доливал. Единственият кахър е да не остане без гориво, щото бензиномерът не работи. Не ми се смъква резервоар да го поправям.

Винаги печеля шампионата по най-мърлява кола на паркинга.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Само наливам и карам, и спокойно мога да тръгна и зад граница с него.

Кой ще те пусне в нормална страна с тоя кадилник. Сигурно надвишаваш в пъти всякакви норми за изгорели газове и сажди.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Кой ще те пусне в нормална страна с тоя кадилник. Сигурно надвишаваш в пъти всякакви норми за изгорели газове и сажди.

По границите не мерят газове, това го правят на TUV, примерно. На 2 години е.

Виж докъде ни докарахте, паразити!

Аз дето съм представител на реалния бизнес ме бъзикате в пинтилък, за да може бюджетният ви кърлеж да трупа имоти коли и бутикови мебели.

Болен здрав носи! Сещате ли сте ква сте социална чума?

Иванке, знам че може да се опиташ да минеш метър в чужбина. Бай Ганьо така прави. Треперят ли мартинките, да не те спре мобилна лаборатория за мерене на газовете, чул съм че има такива в белите страни и, като скиват черният облак дим от кюнеца, едва ли ще им е трудно да разберат чия ламя пуши. 

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Иванке, знам че може да се опиташ да минеш метър в чужбина. Бай Ганьо така прави. Треперят ли мартинките, да не те спре мобилна лаборатория за мерене на газовете, чул съм че има такива в белите страни и, като скиват черният облак дим от кюнеца, едва ли ще им е трудно да разберат чия ламя пуши. 

На бензин съм, няма грам дим от ауспуха, дори катализаторът е там. Не гори масло.

Докога, паразити лъжливи, ще се мъчите да убивате организма, който ви храни? Отде събра пари таз музейна мишка, да трупа имот след имот, и да се мота с разни бегачки, след като от години не е работил?

преди 9 минути, IvanKirov написа:

няма грам дим от ауспуха

Затова ли не смееш да я изрежеш, щото няма видим дим само когато галиш пе∆ала? 

току-що, Sliderum2 написа:

Затова ли не смееш да я изрежеш, щото няма видим дим само когато галиш пе∆ала? 

Няма как да има видим пушек, след като не гори масло, и е бензин.

Нафтова печка не съм карал.

преди 55 минути, IvanKirov написа:

Нафтова печка не съм карал

Ти може да не си карал, обаче бобитата...После се чудим, що олиото е с толкова надута цена.

преди 44 минути, Sliderum2 написа:

Ти може да не си карал, обаче бобитата...После се чудим, що олиото е с толкова надута цена.

Двойно по-скъпо е ако караш с ново олио. Абе всички копейкови ли сте такива?

Иванка пак се изразява като велик свободен бизмесмен. Ма хабер си няма от икономика. От мен да мине, те ти малко да се образоваш.

Гледайте, мишоци! От 60 000 чантаждии по Тато сега се развъдили десеторно, и Копойкин натиска за още ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на пари. На МОИТЕ пари!

Копейкин чиновник, Дренчев шапкар, Искра бавачка в детски център. Другите не ги знам всичките, ама прибра един наказан за злоупотреби полицай, и оня Ивелин дето съм му бил длъжник да му се откупувам със задна дата. Новото поколение визирам, не мен лично. Деян Николов не ги изтърпя и драсна обратно към реалния сектор, дето съм и аз.

Сбрал е хора пешки, на свободния пазар 5 пари не чинят, щели да оправят капитализъм. Туй знае само как да крадне от бюджета, не да донесе евра и долари отвън.

Колко сте жалки не е истина просто!

https://www.facebook.com/BonchevLeaksPR/videos/1282501839237552/

Ми гледал съм го бре. И всяка дума на професора е се едно Коцето говори. Големата разлика е, че професора е просто студен и безпристрастен наблюдател и не вярва, че има българи , способни да се вземат в ръце и да си решат съдбата. Пък Коце вярва че има такива българи и се опитва да ги намери. Нещо не си избрал правилното видео, че да си защитиш собствената миши позиция. Уж ИТ, пък мозък няма грам.

Деян никъде не е бегал, нещо пак не си разбрал. Ама нормално с тоя пилешки мозък.

На 3 декември от 12 ч. Възраждане организира протест пред парламента в ЗАЩИТА на българския лев!
Бъдете с нас!

иванке, съгласен съм че има излишен брой на държавна хранилка, сигурно към 90% от чиновниците са излишни, ти какво предлагаш да бъдат направени?

преди 16 минути, Toto2 написа:

https://www.facebook.com/BonchevLeaksPR/videos/1282501839237552/

Ми гледал съм го бре. И всяка дума на професора е се едно Коцето говори. Големата разлика е, че професора е просто студен и безпристрастен наблюдател и не вярва, че има българи , способни да се вземат в ръце и да си решат съдбата. Пък Коце вярва че има такива българи и се опитва да ги намери. Нещо не си избрал правилното видео, че да си защитиш собствената миши позиция. Уж ИТ, пък мозък няма грам.

Деян никъде не е бегал, нещо пак не си разбрал. Ама нормално с тоя пилешки мозък.

На 3 декември от 12 ч. Възраждане организира протест пред парламента в ЗАЩИТА на българския лев!
Бъдете с нас!

Може и да бъдем там - с няколко  противопехотни гранати!

преди 28 минути, Toto2 написа:
Бъдете с нас!

Нещо храна ще има ли или трябва да се самоосигурим?

преди 17 минути, Филипов написа:

За Плевен автобусите тръгват в 8:30

През Брестовец ще минете ли да се метна или не ?

Три волта, ти си каубоец, язди на кон през каньона и малко като прескочиш Балкана и си там.

преди 34 минути, Sliderum2 написа:

иванке, съгласен съм че има излишен брой на държавна хранилка, сигурно към 90% от чиновниците са излишни, ти какво предлагаш да бъдат направени?

Ми на борсата, квото правя аз като остана без работа.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Три волта, ти си каубоец, язди на кон през каньона и малко като прескочиш Балкана и си там.

Епа друго си е в компания ! Хапнем , пийнем , раздумка, малко да повикаме, да се отърсим от стреса, а после на връщане ще дремнем благо и те така :cooking1:

преди 44 минути, NewRedDragon написа:

Айде де , да се видим, да си похортуваме, да ти втъкна гранатата в задното отверстие. Ма от може и биде - голяма разлика има. 

преди 46 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Нещо храна ще има ли или трябва да се самоосигурим?

През Брестовец ще минете ли да се метна или не ?

Досега винаги сме се самоосигурявали и сме минавали през Луковит. От Брестовец като искаш идваш по надолнището за час, а можеш да ползваш и обществен транспорт или автостоп.

току-що, Филипов написа:

Досега винаги сме се самоосигурявали и сме минавали през Луковит. От Брестовец като искаш идваш по надолнището за час, а можеш да ползваш и обществен транспорт или автостоп.

Ясно, просто питам за един приятел !

преди 37 минути, IvanKirov написа:

Ми на борсата, квото правя аз като остана без работа

Така трябва. Съгласен съм. И все пак, държавата е виновна за политиката, която е позволила тези хора да не бъдат на друг вид работа. 

преди 39 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Епа друго си е в компания ! Хапнем , пийнем , раздумка, малко да повикаме, да се отърсим от стреса, а после на връщане ще дремнем благо и те така :cooking1:

Бива! На мен също така ми харесва.

на 19.11.2022 г. в 19:25, IvanKirov написа:

Eй тъй да си го има на нашия си форум, в случай, че "патриотите" се разбучат и махнат истината. Възраждане е увъртолена в лъжи и противоречия, това е само поредното.

Лично питах Дренчев по точно тоя линк, изтри ми поста. Ей тъй си водят диалога с хората. Само опикани бабички кряскат кат маймуни, по 5 на нож, ама не те лично. ТЕ младите да направят... бабешките им блянове.

1212154471_.png.6ee5fb8413e2c82cfd475eb68f568a38.png

Те тоя пост изчезна секунди след като го написах.

дренчев.png

Това гласуване е по точката по която министъра да не може сам да променя параметрите по договорите за изтребителите, без ратификация от парламента. Има си стенограми от заседанията и досъпа е свободен.

преди 34 минути, quarz написа:

Това гласуване е по точката по която министъра да не може сам да променя параметрите по договорите за изтребителите, без ратификация от парламента. Има си стенограми от заседанията и досъпа е свободен.

Дай цитат! То вече е трудно да намериш нещо, за което Копейкин да НЕ е излъгал, и да не е двуличник.

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Така трябва. Съгласен съм. И все пак, държавата е виновна за политиката, която е позволила тези хора да не бъдат на друг вид работа. 

Държавата не мисли за мен. Полицейските гащници по нашия край вече почнаха да търсят дата на заверка на пожарогасителя и дали ми е в срок спирта в аптечката. По черни улици дебнат за фарове, побесняли са като бесни псета (тавтология нарочна). Него не му дреме за едвам оцеляващите по селата, че и дела за рекет имаше, аз що да ги жаля? Че и да им плащам още 7% от парите, лишавайки и за сметка на моето семейство. Ще гласувам за който ограничи държавната измет, не като Копейкин да развъжда нови, себеподобни. Не знам и един бизнесмен да остана при него.

На трима работещи има по един администратор, който не само че не върши работа, ами всячески пречи на тия, дето го изхранват, принудително.

преди 4 часа, NewRedDragon написа:

Аз по тия протести ще съм с Копейкин, и още един има за пращането на оръжията. По случайност имам възможност. Като е прав е прав, нищо че е лъжлива държавна крадлива мишка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.