Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Цитат

Flora Stratieva

20 ч.  ·

Преди два дни попитах дали парите, които получавам от YouTube канала си, биха ме направили агент според законопроекта на "Възраждане".

Както се оказва - отговорът е да.

Но всъщност аз не питах за себе си. Щом законът важи за мен, то означава, че би важал и за друг човек, който изкарва пари от американската корпорация Alphabet, компанията собственик на YouTube и Google.

Този друг човек е Костадин Костадинов.

Каналът на Костадин Костадинов в YouTube има 72 хил. последователи и 21.7 млн. гледания. По-важното обаче е, че той е монетизиран - когато влезете в някое негово видео, ви се пуска реклама. Например ето тази реклама на Бил Гейтс. Да, Бил Гейтс рекламира върху видеата на Костадинов. Костадинов печели пари от тези реклами. Гарантирам ви, че 21.7 млн. гледания се равняват на повече от 1000 долара.

С други думи, по класификацията на законопроекта на "Възраждане", Костадин Костадинов би трябвало да се регистрира като агент.

Американски агент, платен от американска корпорация.

И като такъв, отново, според собствения му законопроект, не би трябвало да има право да се занимава с политически дела.

Не пиша нищо от това като заяждане. Просто, както самият Костадин Костадинов често казва, законите са за всички.

Цитат

Този ме кара да напусна страната. Плаши пак с убийства и затвори на тези дето не го харесват...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Я пак?!  Има или няма такъв документ?!

От твоя линк:

Да, от моя линк и това което цитираш пише "няма такъв документ"

:hush:

Стига си лъгал бе трол смотан. Нарочно ти го пуснах за да го чуеш. Щото очевадно не можеш да четеш (проекта за закон). От YT печелят само разните амбриажи и джендърасти. Някакви твърдели за монетизация. Ами не е монетизирано. И дори и Пасков го показа и доказа. Както и всичките рускоязични клипове.

Аз реклами не съм видял. но явно е въпрос на избор дали да ползваш нещо като uBlock Origin.

Въпреки че не е за Възраждане - още за просвещение

преди 22 минути, Филипов написа:

Стига си лъгал бе трол смотан. Нарочно ти го пуснах за да го чуеш.

Аз не съм като фюрер ви, да лъжа.

Цитирам ти кво пишат хората. Копейкин преди поне го следях, вече толкоз ми опротивя с лъжите си, че не мога да го гледам. Гунчева потвърди подозренията ми, че си имат стотина трола на 3 смени, негови мажоретки, трият неудобно съдържание и само маймунски крясъци под клиповете ви. Опротивяхте на всички нормални. Лумпените на Волен!

Особено като вкарахте тоя малоумник Ивелин, дето искаше младите да се откупуват с пари от шапкаря, и това легално. Баси мършите, изгонихте Пасков вкарахте тоя тъпак. Вземете Киро Брейка барем, все някоя още бабичка ще ви доведе.

Е гледай го боклука ненаяден, да не каже някой, че си измислям:

преди 46 минути, IvanKirov написа:

Аз не съм като фюрер ви, да лъжа.

Цитирам ти кво пишат хората. Копейкин преди поне го следях, вече толкоз ми опротивя с лъжите си, че не мога да го гледам. Гунчева потвърди подозренията ми, че си имат стотина трола на 3 смени, негови мажоретки, трият неудобно съдържание и само маймунски крясъци под клиповете ви. Опротивяхте на всички нормални. Лумпените на Волен!

Особено като вкарахте тоя малоумник Ивелин, дето искаше младите да се откупуват с пари от шапкаря, и това легално. Баси мършите, изгонихте Пасков вкарахте тоя тъпак. Вземете Киро Брейка барем, все някоя още бабичка ще ви доведе.

Е гледай го боклука ненаяден, да не каже някой, че си измислям:

Човека си говори баш как требва да бъде. За това го избраха и е депутат сега. Айде почвай да търсиш ква кола кара и колко имоти е откраднал, гнидо гнусна. 

Ивелин където е до Пасков си го избрахне от мое село. Като си много отворен можеш да цитираш лъжи, а не анонимни писания на някой си.

За теб специална казарма с акцент към компресора и мундщука. 

преди 26 минути, Toto2 написа:

Човека си говори баш как требва да бъде. За това го избраха и е депутат сега. Айде почвай да търсиш ква кола кара и колко имоти е откраднал, гнидо гнусна. 

Не, не го е избрал народът, има си маймуноподобна утайка дето лесно се залъгва. Просто тоя път ще е Копейкин, политическа еднодневка. Едно време тъй се подлъгах по Симеонов, ама поне си харчи негови пари, не крадени, като останалите "патриоти". Омърсихте понятието патриотизъм, като сте таквиз родолюбци дай да видим кво дадохте на България, ами само вземате. Като сицилианската мафия, отмъква от кой какво може. Вменявате "дълг", и айде всички ви дължим по една година безсмислие... За клетва ми разправя мършата Ивелин, ква клетва бе боклук неземен, някой питА ли ме искам ли да се кълна, и за какво. Това са самопризнания изтръгнати със заплаха, дори в най-зачулените арабски държави такива признания не важат. Ако не се закълна директно ме вкарват в дисципа. Още ме е гнус дето целувахме цяла рота един плат закачен на дървен прът, всеки си обърса устата, и още много поколения преди нас. Пет пари не давам за малоумните ви ритуали. Само знаете да искате, без нищо насреща.

преди 25 минути, Филипов написа:

За теб специална казарма с акцент към компресора и мундщука. 

Чичак накокаржен, от стария форум дето го унищожихте, един ботевградчанин май верно яде бой за такива приказки. Оня черния дето продава дистанционните. Не знам от де тая злоба у вас, искате да ни нахлувате в личното пространство, и нагли колкото 100 циг анина...

В реалния живот такъв ли си отворко?

Що не си шапкар, като са ти толкоз мили и драги фуражките??? Само от другите искате, ама вие само да вземате. Паразити!

Интересно, тея дето ги квалифицираш като утайка, са си хора точно като теб. Има земеделци, има лекари, има полицаи и пожарникари, има лекари и т.н. Аз поне познавам тези хора и знам какви са и какво работят. А ти си заслепен от страх и ненавист и не виждаш реалността и не я проумяваш. Как да е , скоро почваме събиране на подписи за референдум за или против еврото. Ти си против предполагам. Щото "сганта" няма право да избира. Само умнокрасивите имат, нали така. 

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Не, не го е избрал народът, има си маймуноподобна утайка дето лесно се залъгва

Не мисля, че е уместно така да се обиждат хората. Аз познавам доста мили и добри хора, които са пълна нула в политиката и не разбират от политика. Не разбират от политика, но това не ги прави по-малко хора.

Тези, които се залъгват, обикновено са тези, които слушат и изпълняват това, което кажат медиите - средствата за пропаганда, дезинформация и агитация. Тези медии обикновено разпространяват дезинформация в полза на ЕС и глобализма като цяло. Хората, които слушат тази дезинформация, обикновено гласуват за партии като ГЕРБ и други либерални партии.

Подлъгани биват хората, и след това гласуват за партии, които обслужват чужди интереси.

Мнозинството от хора, които правят така, просто не знаят истината и не могат да вникнат надълбоко в политиката и да видят истинските намерения на прокси партиите. Не е казано, че тези хора са "утайка" - неразбирането на политика не те прави "утайка". Има и качествени хора, които не разбират от политика.

ПП Възраждане е партия, която се противопоставя на американския интерес в България и чуждопоклонниците в България. Хората, които гласуват за тази партия и други партии като нея, правят правилния избор.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Интересно, тея дето ги квалифицираш като утайка, са си хора точно като теб. Има земеделци, има лекари, има полицаи и пожарникари, има лекари и т.н. Аз поне познавам тези хора и знам какви са и какво работят. А ти си заслепен от страх и ненавист и не виждаш реалността и не я проумяваш. Как да е , скоро почваме събиране на подписи за референдум за или против еврото. Ти си против предполагам. Щото "сганта" няма право да избира. Само умнокрасивите имат, нали така. 

С Копейкин съм на 90% съгласен. Не ща евро, не ща да помагаме на Украйна. Само че едничката простотия, казармата, дето дори не ме касае... Лъжица катран на каца мед, другите мизерии отделно. Толкова е заслепен, че не ще да погледне извън групичката си придворни.

"има полицаи и пожарникари" - тъй тъй, пълно е с шапкари при вас. До такава степен са изнаглели мизерниците, почнаха да проверяват кислородната вода в аптечката, и всяка година още един ангажимент - 7 лева за пожарогасителя. И туй се сетиха, пожарникарите, цяла България да слугува и на пожарникари.

Тая измет ли ми посочваш, да ми представлява интереса? Знаеш ли, че в презрения ти ФАЩ - куките никога не те спират, да ти губят времето без причина. Тука ми отива по половин час да се занимавам с тая измет, па дай туй па онуй, 1 папка документи, а техните патрулки карат без винетка и ГО.

преди 8 минути, Toto2 написа:

скоро почваме събиране на подписи за референдум за или против еврото

Дано се спасим от приемането на еврото.

Личното ми мнение е скептично. Дори и мнозинството от хора да са против, почти съм сигурен, че чуждопоклонничиските политици ще ни вкарат в Шенген. Няма демокрация, а плутокрация зад фасада на демокрация - мнението на народа няма значение за олигархията.

току-що, PigMan9 написа:

ПП Възраждане е партия, която се противопоставя на американския интерес в България и чуждопоклонниците в България. Хората, които гласуват за тази партия и други партии като нея, правят правилния избор.

Кое му е правилното, да излезем от НАТО и ЕС, при все, че скандинавците се натискат да влизат? Украйна баш зарад мерака  за НАТО яде бой в момента.

Баш вие ли знаете по-добре, от гореизброените? Кой ще ни варди като излезем от НАТО, аз няма да се отзова на мобилизация. Ходете вие тръскайте шкембета по баирите.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Кое му е правилното, да излезем от НАТО и ЕС, при все, че скандинавците се натискат да влизат? Украйна баш зарад мерака  за НАТО яде бой в момента.

Баш вие ли знаете по-добре, от гореизброените? Кой ще ни варди като излезем от НАТО, аз няма да се отзова на мобилизация. Ходете вие тръскайте шкембета по баирите.

НАТО и ЕС са американски хегемонични инструменти.

НАТО е военна организация, чиято цел и неформална приватизация на армиите на други държави. Когато дадена държава влезе в НАТО, нейната армия минава под контрола на САЩ и бива използвана от САЩ за подкрепа на воините в Средния Изток или където се налага.

Украйна яде бой, тъй като войната се предизвика от деслйствията на НАТО и САЩ в региона. Войната не е без причина - войната се предизвика от Запада.

Направил съм няколко анализа по тази тема. Също така съм ш показал видеото, в което се ДОКАЗВА, че в САЩ още през 1997г знаеха, че разширяване на терористичното НАТО към Русия ще предизвика отговор.

преди 3 минути, PigMan9 написа:

НАТО и ЕС са американски хегемонични инструменти.

НАТО е военна организация, чиято цел и неформална приватизация на армиите на други държави. Когато дадена държава влезе в НАТО, нейната армия минава под контрола на САЩ и бива използвана от САЩ за подкрепа на воините в Средния Изток или където се налага.

Питам те кво правим като ни емне Доган, като ни провокира някой панаир в Кърджали. Копейкин ли ще ходи да ни варди? Ще се метне на Аудито, и ще си изкара войната пред някой монитор, да не го сбарат военкоматите. Съзнавате ли изобщо какво правите?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Питам те кво правим като ни емне Доган, като ни провокира някой панаир в Кърджали. Копейкин ли ще ходи да ни варди? Ще се метне на Аудито, и ще си изкара войната пред някой монитор, да не го сбарат военкоматите. Съзнавате ли изобщо какво правите?

България в момента няма армия. Не си мисли, ме ако в момента ни нападне някой, то САЩ ще ни дават безплатна помощ.

Безплатно няма. Това, което се дава като помощ на Украйна в момента, са кредити под формата на дарения и помощи. Нали знаеш какво е кредит?

България няма армия откакто влезе в НАТО - НАТО унищожи нашата армия, за да ни направи безпомощни.

Ако ни нападне някой, то ние трябва да имам нужната военна сила да отвърнем - ние такава сила в момента нямаме, тъй като НАТО направи реформи на армията ни...

12804255_518782374968568_760568271_n.jpg.8d853fda1059f7815caeef676a959fcf.jpg

Вече ми е писнало едни и същи простотии, като грамофонна плоча. Знам кво ще ми кажеш преди да те питам.

Кво печелим като излезем от НАТО? Туй в какво вярвате на САЩ слабо ме интересува. Който се кани да ни напада ще има едно на ум, преди да го стори.

Ако се водим по акъла на пикливи бабички, дето само казарма и соц им в главите - никой курник не е прокопсал, дето пее кокошка.

Да добавя, Копейкин излъга за лирата. Откак UK излезе от ЕС - лирата е постоянно надолу.

С нашия скапания лев погромът ще е епичен. Тя турската лира се обезцени, нас ни чака виденова хиперинфлация.

Не пипайте копчета, дето не сте наясно за какво са. С бабешки акъл сте до сапунките и риалититата, не се месете дето не разбирате.

преди 10 минути, PigMan9 написа:

България в момента няма армия. Не си мисли, ме ако в момента ни нападне някой, то САЩ ще ни дават безплатна помощ.

Безплатно няма. Това, което се дава като помощ на Украйна в момента, са кредити под формата на дарения и помощи. Нали знаеш какво е кредит?

България няма армия откакто влезе в НАТО - НАТО унищожи нашата армия, за да ни направи безпомощни.

Ако ни нападне някой, то ние трябва да имам нужната военна сила да отвърнем - ние такава сила в момента нямаме, тъй като НАТО направи реформи на армията ни...

12804255_518782374968568_760568271_n.jpg.8d853fda1059f7815caeef676a959fcf.jpg

Collage_2022-08-22_01_44_53-1024x1536.jp

Collage_2022-08-22_01_44_47-1024x1536.jp

https://samoistinatamojedavinapravisvobodni.top/2019/08/20/проблем-реакция-решение-2/

Проблем?

Война в Украйна или Коронавирус.

Справка с миналото. 

Същите хора, които финансираха Съюзниците и Съветския съюз през Втората световна война, също финансираха и Хитлер! Чрез заеми от Америка, познати като плана „Янг“ и плана „Доорс“ и също така чрез немските дъщерни фирми на американските мултинационални компании.

Реакция?

Решение? 

После открито на публичната сцена, в парламентите по света, във вестниците и по телевизията, предлагат решението на проблемите, които те самите са създали.

Например🇧🇬

ако искате повече камери по улиците, по въоръжени полицаи, повече авторитарни закони, още по-голямо подкопаване на свободата ни и искате обществеността да изисква вие да направите това, тогава накарайте общественноста да се страхува от престъпността.

Collage_2022-08-22_01_44_53-1024x1536.jp

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Вече ми е писнало едни и същи простотии, като грамофонна плоча. Знам кво ще ми кажеш преди да те питам.

Кво печелим като излезем от НАТО? Туй в какво вярвате на САЩ слабо ме интересува. Който се кани да ни напада ще има едно на ум, преди да го стори.

Ако се водим по акъла на пикливи бабички, дето само казарма и соц им в главите - никой курник не е прокопсал, дето пее кокошка.

Да добавя, Копейкин излъга за лирата. Откак UK излезе от ЕС - лирата е постоянно надолу.

С нашия скапания лев погромът ще е епичен. Тя турската лира се обезцени, нас ни чака виденова хиперинфлация.

Не пипайте копчета, дето не сте наясно за какво са. С бабешки акъл сте до сапунките и риалититата, не се месете дето не разбирате.

На мене също ми е писнало от твоите грешни мнения и заблуждения.

Факт е , че за да влезем в НАТО армията ни беше унищожена. Сега самата НАТО иска от нас да си възвръщаме боеспособността и да купуваме оръжия. И да увеличаваме армия. И както се ослушваме ще ни принудят. Което е добре. В момента трупането на армия и оръжия е изискване на НАТО и в същото време е необходимо и за излизането ни от НАТО. Впрочем никой не казва че с едно щракане на пръст и ще напуснем натото. Това ще е процес, най-малкото требе да изтече договора. 

Колкото до икономиката - ти нали беше ИТ специалист и бъкел не разбираш от икономика. 

Има специалисти и то на най-високо ниво и те си казаха квото има да казват. Това, че правителството се опитва да потули проекто доклада на БНБ говори само едно единствено нещо. Дано са ти останали достатъчно мозъчни клетки да се досетиш за какво иде реч.

Колкото до копчетата, същото се отнася и за твоята персона. Не си квалифициран да даваш акъли за каквото и да е на други хора, които поне са успели да създадат и отгледат деца. Вие бездетните сте само за Дарвиновата премия. За нищо не ставате и за това кръвните ви линии ще изчезнат завинаги. Природа, кво да правиш. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Факт е , че за да влезем в НАТО армията ни беше унищожена. Сега самата НАТО иска от нас да си възвръщаме боеспособността и да купуваме оръжия. И да увеличаваме армия. И както се ослушваме ще ни принудят. Което е добре. В момента трупането на армия и оръжия е изискване на НАТО и в същото време е необходимо и за излизането ни от НАТО. Впрочем никой не казва че с едно щракане на пръст и ще напуснем натото. Това ще е процес, най-малкото требе да изтече договора.

Дотук добре.

Колкото до икономиката - ти нали беше ИТ специалист и бъкел не разбираш от икономика. 

Има специалисти и то на най-високо ниво и те си казаха квото има да казват. Това, че правителството се опитва да потули проекто доклада на БНБ говори само едно единствено нещо. Дано са ти останали достатъчно мозъчни клетки да се досетиш за какво иде реч.

Против еврото съм. А вашите икономисти по-добре да си бяха останали на село. Само като им видя просташките физиономии, един Деян николов, имаше колега при тях, и той не ги изтърпя и си се прибра в старата фирма.

Колкото до копчетата, същото се отнася и за твоята персона. Не си квалифициран да даваш акъли за каквото и да е на други хора, които поне са успели да създадат и отгледат деца. Вие бездетните сте само за Дарвиновата премия. За нищо не ставате и за това кръвните ви линии ще изчезнат завинаги. Природа, кво да правиш. 

Аз не давам акъли бе нещастини, не ми се бъркайте в личното пространство, и жестът ще е взаимен. В момента като същи кърлежи гледате да осмучете квото можете да докопате. На мене пари, на наборниците време и пари, щото нали в началото на живота си само им е до бесни чичаци като Ивелин.

Остави ми децата, не съм имал мерак не съм имал. Опасявам се какъв свят ще им оставим, с кокошки дето пеят в курника, и бесни шапкари начело. Няма свестен наборник, дето ще го търпи това, вместо да отиде да учи в Германия,  и там да си остане.

Гледах едно клипче на Клашъра, за Сомалия. Най-бедната мизерна държава, с най-високия прираст, а мрат от глад като мухи.

Имат огромен Дарвинов прираст, нали, по твойта логика. И по циг анските квартали, направо кипи от качество на живот.

преди 1 час, PigMan9 написа:

Дано се спасим от приемането на еврото.

Не бери грижа, ти ще бъдеш сред малцината избрани взети на фронта 

преди 1 час, Toto2 написа:

Каква беше армията по време на руско управление? 1885 година?

Битката с руснаците в Добруджа?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Бой_при_Добрич

Боят при Добрич (известен в българската литература като Добричката епопея) от 5 до 7 септември 1916 г. е сражение от Първата световна война. В него части от III българска армия отблъскват настъплението на румънци и руснаци и с победата си допринасят за освобождението на Южна Добруджа.

Бът ху ис дь Флора Стратиева? С две думи. Флора си е Флора, не е фауна и това е чудесно.  :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.