Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, IvanKirov написа:

Шистов газ - НИКОГА!

:laughing5:

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, Sleda написа:

:laughing5:

Ше едете четвъртитата гега, за шистов газ главата ви откъсваме. Аз лично бях по протестите по Боково време, в зверски студ, 10 000 човека минахме по Витошка.

Ше ви таковаме в клептоманите, туй на заспалия народ ще му дойде капката дето прелива чашата. Кунките ви счупваме!

преди 5 минути, Филипов написа:

Да уточня - ако за нашенски става дума.

Да. веднъж да съм съгласен с тебе, чиче компресорист.

Иванке, абе кви са тия линкове към фейсшит групи бе. Като никой който не им се е пуснал да го направят член/ка не може да чете публикациите и коментарите, ако има такива. То може и да е с причина. Да не правите заговор за убийство вътре?

преди 9 часа, Sliderum2 написа:

Иванке, абе кви са тия линкове към фейсшит групи бе. Като никой който не им се е пуснал да го направят член/ка не може да чете публикациите и коментарите, ако има такива. То може и да е с причина. Да не правите заговор за убийство вътре?

Ми ако е публична Копейкин ще дойде да ни бие. Много карикатури са, мързи ме да ги вадя. Съветвам всеки копейков лумпен да се присъедини в групата, да види вожда си в кодош и гавра.

преди 49 минути, IvanKirov написа:

Ми ако е публична Копейкин ще дойде да ни бие

Е чакай той те първа загрява нека минат 2 3 години , когато тотално ще изтрещи в парламента и като дедо си Волен след това да става бияч .

преди 1 минута, adersa написа:

Е чакай той те първа загрява нека минат 2 3 години , когато тотално ще изтрещи в парламента и като дедо си Волен след това да става бияч .

Вече се дърпаха за вратовръзките, следващо ниво е да се замерят с кюфтета. Волен 2.

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Вече се дърпаха за вратовръзките, следващо ниво е да се замерят с кюфтета. Волен 2.

Е па ти кво искаш, по-луксозно замеряне ли, с консерви с черен хайвер?

на 10.11.2022 г. в 19:50, IvanKirov написа:

Ше едете четвъртитата гега, за шистов газ главата ви откъсваме. Аз лично бях по протестите по Боково време, в зверски студ, 10 000 човека минахме по Витошка.

Ше ви таковаме в клептоманите, туй на заспалия народ ще му дойде капката дето прелива чашата. Кунките ви счупваме!

пий си хапчетата бре смешник - рано или късно шистов газ ще се добива в България, па ако щеш и Витоша прекоси посред зима.

Ако сифилисът имаше човешки образ....

sifilisobraz.png

преди 22 часа, insec написа:

пий си хапчетата бре смешник - рано или късно шистов газ ще се добива в България, па ако щеш и Витоша прекоси посред зима.

Ами дряновица неодялана? Кой си ти, да решаваш дали да наливаме радиоактивни отпадъци до подземните води? Поляците точно тъй ги подлъгаха. Газ няма, ползват им скалите за ядрено бунище.

Ще ядете хурката, баш за тая тема търпимостта е никаква!

Шистов газ може да се добива и без тракинг! Ако ще се добива трябва със закон , който изрично да забранява този метод!

Нека пъво газовите находища на природен,а не шистов газ да разработим!

преди 48 минути, IvanKirov написа:

Ами дряновица неодялана?

много си вярваш монче младо, по- полека със заканите, че да не ти се стоварят на нежната канцеларска главичка.  И като ме питаш кой съм аз, вземи си отговори кой пък си ти, че да решаваш - некъв нещастен мухъл гласуващ за копейки, които са му резнали тролските и сега реве по форумите срещу бившите си работодатели. Та в кратце - помни ми думата: един ден в България ще се добива И шистов газ!!!

п.п. пък баш поляците не ги давай за пример, че са на светлинни години пред шубета, като теб.

на 13.11.2022 г. в 21:13, БаалБек написа:

Ако сифилисът имаше човешки образ....

sifilisobraz.png

Защо не харесваш тези хора? Да не би да е защото казаха нещо, което ти знаеш, че е фактически правилно, но не ти се иска да е фактически правилно?

Просто защото не харесваш дадено мнение, това не означава, че това мнение не е правилно, нали се сещаш.

Ако смяташ, че това, което те казват, не е вярно, моля, обясни защо не е вярно и посочи кое точно не е вярно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.