Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

на 13.11.2022 г. в 20:13, БаалБек написа:

Ако сифилисът имаше човешки образ....

sifilisobraz.png

Ако сифилисът можеше да пише...

За Мартин Карбовски не съм съгласен. Още с Кеворк, когато водеха предаването Всяка Неделя го следя. Чел съм и следя всяка негова публикация. Колкото е възможно, може да съм пропуснал нещо.  Най-тъпото беше, че такива сифилиси като тебе събраха някакви лумпени и направиха протест срещу Мартин.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/aezh-gotvi-protest-sreshtu-nominaciiata-na-karbovski-za-sem-2307252

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

на 13.11.2022 г. в 19:13, БаалБек написа:

Ако сифилисът имаше човешки образ....

sifilisobraz.png

Типичен клакьор на властта си – местната, европейската и световната власт.

Айде и теб започвам да прескачам, с радиоточка на пропагандата като теб е само загуба на време.

на 14.11.2022 г. в 17:27, insec написа:

много си вярваш монче младо, по- полека със заканите, че да не ти се стоварят на нежната канцеларска главичка.  И като ме питаш кой съм аз, вземи си отговори кой пък си ти, че да решаваш - некъв нещастен мухъл гласуващ за копейки, които са му резнали тролските и сега реве по форумите срещу бившите си работодатели. Та в кратце - помни ми думата: един ден в България ще се добива И шистов газ!!!

п.п. пък баш поляците не ги давай за пример, че са на светлинни години пред шубета, като теб.

Простата канцеларска копейка никога няма как да ми стане работодател. Сега намаза дебело покрай бабешката носталгия, преди беше мизерен музеен плъх. Аз нямам и един ден на държавна работа, че да работя за такива мизерници. Ако не се брои казармата, с 18 лева държавна заплата, месечно.

Аз нищо не решавам сам. Най-големият протест на който съм бил, беше именно против шистовия газ. А съм ходил по доста протести. От единия край на Витошка до другия, в минус 10 градуса бахър. Темата е много болна, не плаша никого, просто съм виждал каква нетърпимост има народът. Като на цар Кировите протести. Бяха мобилизирали цялата жандармерия, върнаха куките от отпуска, брутално беше.

преди 21 часа, Филипов написа:

Мрънкя за самолетите на чертежи, пък гласувА за тях!

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Мрънкя за самолетите на чертежи, пък гласувА за тях!

Пак нещо не си разбрал. Па намери кога са гласували и гледай . Имаше на живо народното събрание. Пак някой казал нещо си и давай да му верваме на сляпо. То че те мързи е ясно, ама поне не прави генерални изявления без да си на 100 процента проверил и сигурен.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Пак нещо не си разбрал. Па намери кога са гласували и гледай . Имаше на живо народното събрание. Пак някой казал нещо си и давай да му верваме на сляпо. То че те мързи е ясно, ама поне не прави генерални изявления без да си на 100 процента проверил и сигурен.

2 различни източника ви дадох, гласували са за нови чертежи, и се правят на умрели лисици. В темата съм ви пускал линковете. И двата.

на 28.09.2022 г. в 11:50, IvanKirov написа:

https://www.strazha.bg/sessions/2022-07-27/votes/39

Възраждане на 100% гласуват за нови чертежи на F-16.

Лъжа след лъжа. Захапят ли кокала ще съсипят клета майка, точно вие прошляците дето ги подкрепяте първи ще пострадате.

самолети.png

Хах, дето все програмистите са ви трън в зад ниците.

Питах Дренчев в страницата му, с линк към гласуването ЗА нови самолети. След минути ми изтриха коментара. Дори го снимах, вече го няма.

После ми разправяйте за цензура. Наредил си родата с умити паници за ново депутатстване.

Цвък!

Цвък 1

Eй тъй да си го има на нашия си форум, в случай, че "патриотите" се разбучат и махнат истината. Възраждане е увъртолена в лъжи и противоречия, това е само поредното.

Лично питах Дренчев по точно тоя линк, изтри ми поста. Ей тъй си водят диалога с хората. Само опикани бабички кряскат кат маймуни, по 5 на нож, ама не те лично. ТЕ младите да направят... бабешките им блянове.

1212154471_.png.6ee5fb8413e2c82cfd475eb68f568a38.png

Те тоя пост изчезна секунди след като го написах.

дренчев.png

преди 1 час, IvanKirov написа:

2 различни източника ви дадох, гласували са за нови чертежи, и се правят на умрели лисици. В темата съм ви пускал линковете. И двата.

Цвък!

Цвък 1

Източника е един - директното предаване на народното събрание - разискванията и точно за какво и как се е гласувало. Намираш, гледаш и тогава умуваш. Там некой си дебил кво е казал не ме интересува. Видял съм и знам как и какво е станало. Виж си и ти едно към едно и не се прави на умряла лисица.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Източника е един - директното предаване на народното събрание - разискванията и точно за какво и как се е гласувало. Намираш, гледаш и тогава умуваш. Там некой си дебил кво е казал не ме интересува. Видял съм и знам как и какво е станало. Виж си и ти едно към едно и не се прави на умряла лисица.

Какво е това народно събрание? копейкин е никой - ако ще и на Марс да се цепи, пак ще яде шамари - чисто физически!

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Какво е това народно събрание? копейкин е никой - ако ще и на Марс да се цепи, пак ще яде шамари - чисто физически!

Ха, отрепката се обади ни клин ни в ръкав. Скрий се бе гнидо, никой не ти взима мнението за нещо.

току-що, Toto2 написа:

Ха, отрепката се обади ни клин ни в ръкав. Скрий се бе гнидо, никой не ти взима мнението за нещо.

Ама се обади, нали? Плебеи сте, бедни сте и злобни.... Аз съм си ОК и се радвам на изцепките ви... Берете пари бе 

Иванке, есср верно ли ще пропилее стотици милиарди за конструиране и производство на нов есср боен самолет? Да му се не види, с толкова пари похарчени правилно, можеше вече наоколо да работят десетки термоядрени централи и есср да е без никакви енергийни зависимости, нито към Русия, нито към никой въобще и, това без емисии на парникови газове.

преди 30 минути, Toto2 написа:

Eми раздувай като знаеш кво е станало. Дренчев щом ми изтри поста, дето съм ви го снимал за поколенията - значи работата му не е чиста. Хем слугуват на американците, хем цунят задника на Митрофанова, хем пикливите бабишкери изпадат в телешки възторг, как някой друг ще ходи в мизерни казарми.

От три стола че на земята, нали знаеш тоя лаф?

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Иванке, есср верно ли ще пропилее стотици милиарди за конструиране и производство на нов есср боен самолет? Да му се не види, с толкова пари похарчени правилно, можеше вече наоколо да работят десетки термоядрени централи и есср да е без никакви енергийни зависимости, нито към Русия, нито към никой въобще и, това без емисии на парникови газове.

Въй въй, и термоядрени експерти сме имали. ITER похарчиха милиарди, и до колкото знам още го строят.

От самолети не разбирам, още по-малко от цените им.

преди 21 минути, IvanKirov написа:

експерти сме имали. ITER похарчиха милиарди, и до колкото знам още го строят.

Верно е, само че е международен  бюрократичен проект, в който участват много държави и от други континенти и Русия също, който разни учени си направиха на хранилка за себе си да цоцат до пенсия сладки заплати за себе си и за поколенията си. Хич не им се бърза, иначе отдавна да беше завършен и работещ. 

Не изключвам и проекта за нов есср боен самолет, да се превърне в също такава хранилка с излишна продължителност и много отлагания.

преди 31 минути, Sliderum2 написа:

Верно е, само че е международен  бюрократичен проект, в който участват много държави и от други континенти и Русия също, който разни учени си направиха на хранилка за себе си да цоцат до пенсия сладки заплати за себе си и за поколенията си. Хич не им се бърза, иначе отдавна да беше завършен и работещ. 

Tъй тъй, таксистите и фризьорките най-добре знаят за управляем термоядрен синтез. Ако вземе че тръгне сума и народ ще вземат нобелови награди, после още десеторно милиарди докато подкарат търговски прототип. Преди ковида се подстригвах при една леля, много  ме убеждаваше за ролята на наблюдателя в квантовата декохеренция. С такива дебили имаш единствена възможност да убиеш глупака с мълчание, дори нямаше чалъм да кимам, да не ми отреже някое ухо. 

преди 31 минути, Sliderum2 написа:

Не изключвам и проекта за нов есср боен самолет, да се превърне в също такава хранилка с излишна продължителност и много отлагания.

Испанците имат, шведите имат, мисля и французите. Ингилизите си имат отдавна изтребители. Кво точно ти трябва?

преди 10 часа, IvanKirov написа:

Испанците имат, шведите имат, мисля и французите. Ингилизите си имат отдавна изтребители. Кво точно ти трябва?

На мен точно въобще не ми трябва. Тези пари могат да бъдат похарчени за цели повече полезни и за есср и за човечеството като цяло. Пак ще има работни места и напредък. Както си написал, имаме си вече бойни самолети, марки и модели колкото щеш. Обаче нещо буксува примерно проекта за екзафлопсни европейски суперкомпютри, с които напредъкът в науките да бъде ускорен, да се прогнозира климатът по-добре, да се изследват по-бързо и повече  молекули за приложение във фармацията, за нови материали и по-добри батерии и каквото още се сетиш. Вярно е, че суперкомпютрите от този клас струват доста. Примерно екзафлопсният Фронтиер в сащ е около 600 милиона, тлъста сума и все пак колко по-малко от стотици милиарди, нали?

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Примерно екзафлопсният Фронтиер в сащ е около 600 милиона, тлъста сума и все пак колко по-малко от стотици милиарди, нали?

Аз пък си представям един по-хубав свят, където необразованите чички - шкембелии си гледат мачовете и бирата, учЕните си гледат компютрите, а таксиджии не ми гледат у паничката колко още могат да ме ограбят. Не за бакшиш, за данъците на музейния плъх говоря. Книжовен плъх му се е изкривила психиката и мисли само от кого още какво може да отмъкне, да го нагризе.

Уж професионални шофьори, пък вече към северна България минавам през Търново. Плевенския път вече не се диша от мърлячи като Теточков с 50 тонни камиони, дето ми бибиткат  и светкат що спазвам ограниченията на скоростта. После на Беленския баир увяхват като дедовия и ги изпреварвам на малки групи по 100 тира.

преди 41 минути, IvanKirov написа:

и светкат що спазвам ограниченията на скоростта.

Щото  катраника ти вози некомфортно на толкова високи като за неговото състояние скорости? А и сигурно при над 70-80км/час, почва да харчи на поразия, като всяка доста износена трошка с лош аеродинамичен коефициент.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Щото  катраника ти вози некомфортно на толкова високи като за неговото състояние скорости? А и сигурно при над 70-80км/час, почва да харчи на поразия, като всяка доста износена трошка с лош аеродинамичен коефициент.

Позна, високопроходима машина е, и ми е особено комфортен като не признава бордюри. Минавам и паркирам дето другите не могат. Високи скорости не ме влекат. Инак за вървене върви нормално.

преди 54 минути, Sliderum2 написа:

Прави ми впечатление едно нещо. Сетих се за казармата, служих с много ман гали. Набито им е в главите да гледат само в чуждата паничка, и че нещо си им длъжен. Ей тъй идва при мене, и вика "какво имаш за мене".

Че и ваща работа. Патриоти сте пред телевизора, да си угоявате шкембетата. Тоз да ви давал пари, оня да служел и да ви се откупувал, на третия да забранявали възможността да работи в ЕС. Вие само да лежите да пър дите и да кряскате партийни лозунги. Ей туй ви е паразитния патриотизъм.

Кво ти е работа моя катраняк, поне не е от крадени пари, за разлика от фюрер ви. Почна много народ да дразни с показността си, няколко човека около мене спряха да гласуват за него. Само пълен лум пен и прос так може да се радва да гледа държавен служител как се фръцка с Ауди от къща на морето. С бутикови мебели, и една камара имоти през симулиран развод. Кьорав трябва да си, или тотално лишен от съвест, тия неща да не те бъркат. Хем виждате, че едно приказва друго прави, то да е една лъжа, да са две.

Хи-хи-хи, катраника на иванка - болна тема, сърби го по някаква причина.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.