Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, Toto2 написа:

Още не е взел къщата. Все още не я е изплатил. Както огромен брой други български граждане, ако не всеки набълбукал се със заеми да си купи каквото и да е. Субсидията какво я обсъждате, като едва стига за предизборни кампании? А тая година са минимум три. И ми е много интересно как ще удържат ПП-ДБ на харчовете, като вече им се видя края и кой ще им набута необходимото без големи изгледи за възвращаемост? Щото само на субсидия е трудно, питай нас. А за да се осведомите все пак, Коце като депутат и там всичко квото е бил се е разписвал за 11900 левчета. Та толкоз по въпроса. Вървете и си проверете и се научете да смятате, много е важно, преди да се правите на интелектуалци.

Излезе дежурния трол и каза :yanim:

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Взел е къщата, преди да е избран депутат. Има рязък скок в стандартна с влизането в политиката. Няма отговори, за похарчени субсидии. 

Това са кьорфишеци, нищо не му правят, даже му помагат. Това му е рекламата един вид "вижте, всички плюят по тая къща ама всичко ми е 6". Ето, виждаш ли какво имам предвид:

преди 7 минути, ncl написа:

Ако знаете, че има извършено престъпление, може да съобщите в прокуратурата.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Още не е взел къщата. Все още не я е изплатил. Както огромен брой други български граждане, ако не всеки набълбукал се със заеми да си купи каквото и да е. Субсидията какво я обсъждате, като едва стига за предизборни кампании? А тая година са минимум три. И ми е много интересно как ще удържат ПП-ДБ на харчовете, като вече им се видя края и кой ще им набута необходимото без големи изгледи за възвращаемост? Щото само на субсидия е трудно, питай нас. А за да се осведомите все пак, Коце като депутат и там всичко квото е бил се е разписвал за 11900 левчета. Та толкоз по въпроса. Вървете и си проверете и се научете да смятате, много е важно, преди да се правите на интелектуалци.

Така се отклонява вниманието да се обсъжда някаква тъпа къща на село и с нея буквално му се прави реклама, вместо усилията да се впрегнат да се убеди онази част от народа, която той залъгва, че излзането от НАТО и "предоговарянето" с ЕС са вредни за България. Иначе хубаво и затова да се знае, но по-добре да се набляга и на други аргументи - то е ясно, че като всеки политик има някой в сянка и зад него и кръгове от фирми, които имат интерес конкретният политик да ги защитава. Никой политик не защитава само "народа".

преди 3 минути, Гражданин написа:

вместо усилията да се впрегнат да се убеди онази част от народа, която той залъгва, че излзането от НАТО и "предоговарянето" с ЕС са вредни за България.

А не са ли вредни?

преди 3 минути, Гражданин написа:

Това са кьорфишеци, нищо не му правят, даже му помагат. Това му е рекламата един вид "вижте, всички плюят по тая къща ама всичко ми е 6". Ето, виждаш ли какво имам предвид:

Така се отклонява вниманието да се обсъжда някаква тъпа къща на село и с нея буквално му се прави реклама, вместо усилията да се впрегнат да се убеди онази част от народа, която той залъгва, че излзането от НАТО и "предоговарянето" с ЕС са вредни за България. Иначе хубаво и затова да се знае, но по-добре да се набляга и на други аргументи - то е ясно, че като всеки политик има някой в сянка и зад него и кръгове от фирми, които имат интерес конкретният политик да ги защитава. Никой политик не защитава само "народа".

Е аз това пиша винаги. Ако има десет идеи в програмата им, осем са убийствени за България, другите две популизъм нисък левъл.

преди 1 минута, ncl написа:

А не са ли вредни?

А ти след като доказа, че съзнателно спамиш и тролиш и не допринасяш с нищо за разговора, няма ли да почиваш.

преди 34 минути, Митко Вълчев написа:

А ти след като доказа, че съзнателно спамиш и тролиш и не допринасяш с нищо за разговора, няма ли да почиваш.

И твоето мнение го видяхме - оакал си всички теми с него! Не се ли усещаш, че всичко трябва да има начало и край ?! 

Явно не. Дрис*ането ти е опция по рождение и друго не можеш да правиш, на всички стана ясно. Затова киснеш тук 24/7 и се изявяваш форумен терминатор, обиждайки наред безнаказано.

Скрий се от където се пръкна или поне не се чувствай задължен да си на всяко гърне похлупак!

Казах, и нямаш право на реплика!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

И твоето мнение го видяхме - оакал си всички теми с него! Не се ли усещаш, че всичко трябва да има начало и край ?! 

Явно не. Дрис*ането ти е опция по рождение и друго не можеш да правиш, на всички стана ясно. Затова киснеш тук 24/7 и се изявяваш форумен терминатор, обиждайки наред безнаказано.

Скрий се от където се пръкна или поне не се чувствай задължен да си на всяко гърне похлупак!

Да, видяхте мнение подкрепено с факти. Не общи приказки и извъртане типично за вас ватниците. Да, по рождение ми е, мисленето също. При вас е само дрискането. Не обиждам безнаказано, карам на принципа каквото повикало. Оставям навика русоробските тролове, да предизвикват обиди за да докарат БАН. Да не си казал, да няма реплика. Леко с забраните. И мрънкащия срещу обиди, ги написа няколко в поста си.

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Айде излезе и другия дядо-комунист-трол-русороб да заработи копейките. 

38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg

преди 49 минути, Митко Вълчев написа:

Да, видяхте мнение подкрепено с факти. Не общи приказки и извъртане типично за вас ватниците. Да, по рождение ми е, мисленето също. При вас е само дрискането. Не обиждам безнаказано, карам на принципа каквото повикало. Оставям навика русоробските тролове, да предизвикват обиди за да докарат БАН. Да не си казал, да няма реплика. Леко с забраните. И мрънкащия срещу обиди, ги написа няколко в поста си.

Досега от тебе не видехме факти.

Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение

преди 2 часа, ncl написа:

Питайте си, няма лошо. И разбрахте ли откъде ги има?

Вие трябва да питате, избирателите му. Вие сте му ги дали парите.

преди 2 часа, ncl написа:

Ако знаете, че има извършено престъпление, може да съобщите в прокуратурата.

Никой не твърди, че има престъпление, просто поредния пример, че Копейката е там да си уреди живота. Скромният човечец с 30 годишният кредит разполага с по 9000лв.  на месец само да си погасява кредита. Ама това е защото е пестелив разбира се, храни се само с филиии с пастет и зимнината на баба си от село, мдаа :) 

преди 2 часа, Toto2 написа:

Субсидията нямаше ли да я връща ? :giggle1: А що лъжеше, че не са му позволили да я върне ? 

преди 4 минути, Toto2 написа:

Много правилно, че не я е върнал.

А защо лъга ? :giggle1: А ти защо не адресираш този въпрос, ами тръгваш да говориш да ли трябвало да или не, да я вземе. Правилно ли е да се лъже ? Чакай, сетих се, "ама те и другите лъжат"

преди 2 минути, N1K17Y написа:

А защо лъга ? :giggle1: А ти защо не адресираш този въпрос, ами тръгваш да говориш да ли трябвало да или не, да я вземе. Правилно ли е да се лъже ? Чакай, сетих се, "ама те и другите лъжат"

Ми не е лъгал. Казано е ако влезе в парламента тогава. Не влезе в парламента, щото имаше 1 процент и не е връщал субсидия. За после не е обещавал. Та така. Това че тълкувате разтегливо и какво би трябвало точно той какво да прави, пък другите не, си е диагноза.

преди 7 минути, Toto2 написа:

Ми не е лъгал. Казано е ако влезе в парламента тогава. Не влезе в парламента, щото имаше 1 процент и не е връщал субсидия. За после не е обещавал. Та така. Това че тълкувате разтегливо и какво би трябвало точно той какво да прави, пък другите не, си е диагноза.

Всички Изродени ли сте лъжци ? 

Цитат

На поставения въпрос към Костадин Костадинов, председател на ПП „Възраждане“ :„Защо партията, въпреки изразеното си публично желание да се откаже от получаването на държавна субсидия, не го е направила?“ в предаването той отговори, че веднага след изборите през 2017 г. е отправил запитване към Сметната палата, откъдето му казали, че това е невъзможно.

https://www.bulnao.government.bg/bg/novini/pressyobshteniq/nevqrno-tvyrdenie-na-predsedatelq-na-politicheska-partiq-vyzrazhdane/

Лъжците ли отивате в Израждане или след това ставате лъжци ? 

преди 1 минута, ncl написа:

Сигурно хората харесват лъжците, защото от 1% тогава, сега са 10%.

Напълно съм съгласен, че си харесвате лъжците. Дори не е нужно да се мъчат, вие сами искате да ви лъжат. 30 години станаха и още си искате. Единствено, доста от "твоите" не могат да минат за "хора". 

преди 5 минути, ncl написа:

Така е. На по-следващите избори борбата ще е за 20%, докато твоята партийка ще се бори за оцеляване.

Това го казахте и миналият път :giggle1:

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Това го казахте и миналият път :giggle1:

Това, което съм казал миналия път си седи и може да се види. Може да провериш дали съм казвал така.

Мани мани, ние сме били лъжци. Ми не сме. Пишете си некви измислици и ги "доказвате" с един приятел ми каза...

Докато доказани лъжци си ги дондуркате. Например Кирчо, който доказано излъга, че и го назначиха премиер. Как да е.

преди 21 минути, N1K17Y написа:

Напълно съм съгласен, че си харесвате лъжците. Дори не е нужно да се мъчат, вие сами искате да ви лъжат. 30 години станаха и още си искате. Единствено, доста от "твоите" не могат да минат за "хора". 

Факта, че 2 години вече чакаме Коце и партия да се издънят като Сидеров и то па да вземе да не се случва....Докато си спазва думата да гони целите, които е говорил и да успява да ги постига, с него сме. Тръгне ли да се договаря с другите партии и му бием шута.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.