Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

ама се затрудних като какво да се отбележа. Мъж(m), жена(w), или нещо друго(d)

Те и групата съветски учени дет те създадоха не знаят как да те определят 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Coco1 написа:

Те и групата съветски учени дет те създадоха не знаят как да те определят 

За това е излизал гол на улицата, но имал проблем - не са могли да го определят. И край - няма свобода на изразяване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Coco1 написа:

не знаят как да те определят 

Неща, като "трети пол", са продукти на пост-модернизма и либерализма, а не на Съветския Съюз и идеологиите на Съветския Съюз. Отново си се объркал и не си разбрал политическите процеси и произтичащото от тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Неща, като "трети пол", са продукти на пост-модернизма и либерализма, а не на Съветския Съюз и идеологиите на Съветския Съюз. Отново си се объркал и не си разбрал политическите процеси и произтичащото от тях.

Защо си рашистки трети пол, трол-фейкомет

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Coco1 написа:

Защо си рашистки трети пол, трол-фейкомет

Защо ме наричаш "рашистки трети пол" и "трол-фейкомет"? Какво изобщо значат тези термини?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо ме наричаш "рашистки трети пол" и "трол-фейкомет"? Какво изобщо значат тези термини?

Защо си платен-трол-фейкомет  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Coco1 написа:

Защо си платен-трол-фейкомет  

Стига бе... не вярвам някой да хвърля парина вятъра. Тоя е по зле от чат бот на ДСКа :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, miro20 написа:

Стига бе... не вярвам някой да хвърля парина вятъра. Тоя е по зле от чат бот на ДСКа :giggle1:

Ти не ги ли виждаш комунягите от най долу до най горе какви са :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Троловете, стига сте цапали темата! Тук не е място за лични разборки!

По темата: За няма и месец имаме над 200000 подписа. 

Към края ще имаме над 500000 колкото и да ги е яд някои предатели.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Филипов написа:

Троловете, стига сте цапали темата! Тук не е място за лични разборки!

По темата: За няма и месец имаме над 200000 подписа. 

Към края ще имаме над 500000 колкото и да ги е яд някои предатели.

Ауу, много бе. Само още една нула липсва, ама нищо :giggle1:

Филипов, да те питам теб, че колегата ти не му се коментира (може и началник да ти се пада де), Копейката как плаща по 9 бона на месец за къщата, която щеше уж да изплаща 30 години ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Копейката как плаща по 9 бона на месец за къщата

Сущий Ботев и Левски, и Райна Княгиня в едно. И от баба Тонка има малко даже.

Залъгва пикливите пенсионери, как ще им оправи живота. Накрая първите ще са още по-бедни, защото икономиката ни разчита на такива като мене, не като безработния Слидеров. Пък копейката ще си купи и имот до кръстника си Краси, шестте тераси. Ще му натрие носа, надмина учителя си по крадене.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

„Защото искам да сме с левове, не с евро“, тросва се строителен работник на въпроса защо се подписва. “Стига с тая простотия - европейщина, искат да ни вземат и розовото масло, и да направят децата ни джендъри!” 

После е ред на доброволките, които вече са запитали и получили отговор, че подкрепям и еврото, и Истанбулската конвенция, също и ваксините. “Жал ми е за Вас, не знам как се гледате в огледалото, защото няма нищо национално, което да защитите”, казва едната, която се представя като счетоводител на голяма компания. “Всичко е ясно - тя е ваксинирана”, тържествуващо казва другата, като пита с колко бустера съм. “Ще Ви питам след две години как ще сте - всъщност, няма да Ви питам, защото ще сте умряла”, следва разказ за познати, разболели се тежко след ваксиниране. Всички ще умрем, казвам.

Щях да си помисля, че ви спускат опорки отгоре, ако не знаех, че копейките сте толкова тъпи, че можете само да повтаряте като папагали всичко прочетено у фейсбука.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, N1K17Y написа:
Цитат

„Защото искам да сме с левове, не с евро“, тросва се строителен работник на въпроса защо се подписва. “Стига с тая простотия - европейщина, искат да ни вземат и розовото масло, и да направят децата ни джендъри!” 

Tуй отде го домъкнахте, дай линк! Аз не съм наваксан, и неща евро. Не се вписвам в шаблона.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 часа, Toto2 написа:

На тъпотиите на иванка няма да отговарям, друго е по-важното:

Трогателен е опитът на някои "медии" да създадат поредния компромат.
Това, което ме радва, е че очевидно медийната среда в България започна да се противопоставя на подобен род кампании. Само до преди две години клеветата щеше да е публикувана във всички медии и то за няколко часа.
Поздравявам журналистите, които очевидно проверяват информацията и източниците си на информация и не се поддават на провокации, създавани от някои "медии", финансирани от "Америка за България".
От вчера те разпространяват клевета, от която е видно, че освен че пресмятат така добре както и пишат, очевидно не притежават добри умения за събиране и обработване на информация.
Това, че са разглеждали имуществените ми декларации, е явно, но те и заради това са публични, за да може да ги разгледа всеки. По тях обаче е създаден неверен компромат, който съдържа грешни сметки, манипулативни твърдения и внушения. Докато законът за регистрация на чуждите агенти в страната ни, който внесе "Възраждане" в 48-то и ще внесе и в 49-то Народно събрание, започне да действа, за да се осигури прозрачност на информационния поток, то съдът ще трябва да се произнася по подобен тип клевети. Вече сме подготвили исковата молба срещу автора на новината, който знаем кой е, въпреки че не се е подписал.
Това, което е скрито в статията, е че авторът ѝ се е интересувал как може да подаде заявка да ми бъде направена данъчна ревизия от НАП без да се знае кой я е подал. Или как да напише донос, а името му да остане скрито. Оказва се, че това не е рецидив за автора, който и друг път е пускал подобни доноси. Този път обаче ще има съдебно дело срещу доносника!
Припомням, че вече ми е правена такава ревизия преди година и половина не само на мен, но и на всички близки до мен. Ревизията, тогава поръчана от прокуратурата на Гешев, показа напълно изрядни за мен и близките ми резултати. Днес подобна ревизия искат да ми правят критиците на Гешев. Изводите оставям на вас.
Интересно е, че с най-новата си клевета сайтове мотивирани финансово от чужди фондации пишат, че съм си закупил къщата с кредит, с което опровергават по-старата си клевета, според която съм си закупил къща с партийната субсидия.
За субсидията имам вече постановление на Прокуратурата, че е използвана без никакви нарушения в съответствие с партийните цели на "Възраждане".
За последната клевета от вчера на същия сайт ще се произнесе отново съдът.
Не е отразено в статията кой е нейният физически автор, но пресцентъра на "Възраждане" е получавал въпроси от Атанас Чобанов. Същият в мейла си не посочва срок, в който очаква отговорът и съответно не дочакал да го получи. Изводите оставям на вас.
Апелирам всички български граждани да бъдат внимателни какво четат и внимателно да проверяват кой финансира медията,която четат, за да не стават жертва на пропагандата на чужди фондации, която ни се представя като журналистическо разследване или обективна журналистика.
Няма налично описание на снимката.

Айде питайте как Коце плаща 9 бона. !00 пъти да питате, 100 пъти ще го цитирам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Toto2 написа:

Mи депутатин е, той тия пари ги изкарваше още като солташ ак на Шкембе Войвода!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Mи депутатин е, той тия пари ги изкарваше още като солташ ак на Шкембе Войвода!

Интересно, що като сол ташак на шкембелията не се уреди с вили и коли, а взе че напусна гювеча? Заряза питомното и подгони дивото. Ако беше такъв гад, къвто се опитвате да го изкарате, нямаше да се занимава да прави партия, а тихо и кротко щеше да си гуши кинти, да си прави вили и резиденции, хотелчета туй онуй. Никой нямаше да го знае и да го кръщава...Баси глупака е Коце...Ех...

Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и текст, който гласи 'да изпратим оръжие B украйна! AKO нямаме оръжие- имаме жива сила! всички наши избиратели на фронта фронта за всеобща мобилизация'

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Toto2 написа:

Интересно, що като сол ташак на шкембелията не се уреди с вили и коли, а взе че напусна гювеча? Заряза питомното и подгони дивото. Ако беше такъв гад, къвто се опитвате да го изкарате, нямаше да се занимава да прави партия, а тихо и кротко щеше да си гуши кинти, да си прави вили и резиденции, хотелчета туй онуй. Никой нямаше да го знае и да го кръщава...Баси глупака е Коце...Ех...

Тия имоти Коце си ги е изплатил още преди вГъзраждане, далаверите с Гуцанов са много отдавна. Затуй се разведе с женка си, фиктивно. Да са живи и здрави, аз не съм като вас и се радвам на здраво семейство, защото около мене само ЕДНО семейство оцеля от набора ми, и то на косъм.

Постоянно ги виждат заедно с децата, дори не се и крият. Аз се радвам за него, той иска да съсипва цели индустрии!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Toto2 написа:

Защото вижда, че има един многоброен и елементарен слой в този народ, който се връзва на знамена, песни, хора и трапези. Бият тъпаните и врещят колко са велики. Що само Сидеров, Слави, шкембаквойвода и там другите да го могат това да омайват с песни за величие и обещания за евтино ядене в магазините? Опита се и той и му се получи. Аз умни хора да гласуват за някой, който иска да ни връща в орбитата на Русия не познавам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Иванке, ако си беше останал във ВМРО наш Коце, нямаше да има нужда нито да се развежда, нито да прави каквото и да е, освен да пълни гушата. А питай женка си, ако в месеца ти вижда очите 2 пъти, дали няма да ти бие шута? Ти познаваш ли моряк или тираджия, който да не е изневерил на жена си или тя на него? Аз не познавам. Ма дъвчете си тъпите тъпизми, жълтите медии от това живеят. 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Защото вижда, че има един многоброен и елементарен слой в този народ, който се връзва на знамена, песни, хора и трапези. Бият тъпаните и врещят колко са велики. Що само Сидеров, Слави, шкембаквойвода и там другите да го могат това да омайват с песни за величие и обещания за евтино ядене в магазините? Опита се и той и му се получи. Аз умни хора да гласуват за някой, който иска да ни връща в орбитата на Русия не познавам.

Е, това е изобретения на Славчо, не на Коце. Нещо много си се объркал. И много си тъп, ако си повярвал, че Коце е русофил. Ма как да е, на слепеца никой не може да тури зрение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Toto2 написа:

Е, това е изобретения на Славчо, не на Коце. Нещо много си се объркал. И много си тъп, ако си повярвал, че Коце е русофил. Ма как да е, на слепеца никой не може да тури зрение.

Не съм казал, че е русофил, а е най-обикновен нагаждач към руските тези, за да угоди на бабите и дядовците и по-простите момченца знаменосци с татуировки и желание за власт, което го прави дефакто русофил и то най-неприятните, защото е готов при първа възможност да замаха опашка като кученце пред Путин и това се демонстрира. Ето, оня ден излезе от залата на Народното събрание по повод жертвите на комунизма и също така се изказа против държавната позиция по отношение на голодомора и осъждането на жертвите на сталинския режим като омаловажи, че такова нещо е било геноцид, а било "класово изтребление", все едно резултат на гражданска война и не било аргументирано, че било целенасочено изтребление от страна на сталинския режим

А в Русия както знаем в момента се връща почитането на сталинската епоха, дори отново прекръстиха Волгоград на Сталинград 

https://banker.bg/общество-и-политика/read/депутатите-почетоха-сжертвите-на-ком/

https://www.mediapool.bg/prekrasteniyat-na-stalingrad-volgograd-posreshtna-putin-s-chistota-silovitsi-i-blokiran-internet-news344509.html

https://clubz.bg/132527

Такива политически пози се правят съвем ясно, за да покажат на господаря, че кучето го слуша

И мога да изтъкна още много такива новини и събития, които показват много ясно, че този човек иска да ни дръпне в орбитата на Русия независимо с какви лингвистични извращения си служи, за да омайва овцете, които води към заколение. Има и интелигентни хора, не само такива дето бият тъпани и веят руски и български знамена или емблемата на пежо и се усещат много добре този какъв е и на кого служи. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Гражданин написа:

Не съм казал, че е русофил, а е най-обикновен нагаждач, което го прави дефакто русофил и то най-неприятните, защото е готов при първа възможност да замаха опашка като кученце пред Путин и това се демонстрира. Ето, оня ден излезе от залата на Народното събрание по повод жертвите на комунизма и също така се изказа против държавната позиция по отношение на голодомора и осъждането на жертвите на сталинския режим като омаловажи, че такова нещо е било геноцид, а било "класово изтребление", все едно резултат на гражданска война и не било аргументирано, че било целенасочено изтребление от страна на сталинския режим

А в Русия както знаем в момента се връща почитането на сталинската епоха, дори отново прекръстиха Волгоград на Сталинград 

https://banker.bg/общество-и-политика/read/депутатите-почетоха-сжертвите-на-ком/

https://www.mediapool.bg/prekrasteniyat-na-stalingrad-volgograd-posreshtna-putin-s-chistota-silovitsi-i-blokiran-internet-news344509.html

https://clubz.bg/132527

Такива политически пози се правят съвем ясно, за да покажат на господаря, че кучето го слуша

И мога да изтъкна още много такива новини и събития, които показват много ясно, че този човек иска да ни дръпне в орбитата на Русия независимо с какви лингвистични извращения си служи, за да омайва овцете, които води към заколение. Има и интелигентни хора, не само такива дето бият тъпани и веят руски и български знамена или емблемата на пежо и се усещат много добре този какъв е и на кого служи. 

От 100 кладенеца вода да донесеш, все тая. Ти си харесваш нашата управя да маха опашчица на точно определен господар .Точка. 

Ич не ти идва в закърнелия мозък, че наште политици не трябва да се кланят на когото и да е, а да използват конкретните обстоятелства и да си гледат Българският интерес. 20 години не разбрахте ли, че ЕС само ни използва и не ни помага. Така де, помага колкото да не умрем изведнъж от глад. За 20 години да ти изчезне една трета от населението и тенденцията се задълбочава си е не червена ламба, а направо пожар. Боко, сега Кирчо и Кокорчо, баба Корни, че и Славчо се избиха да лижат задника на една кюрдка, позволиха на Македония да ни се подиграва открито и нагло, позволиха пак да си купуваме руски газ, ама от посредници...Да изброявам ли още. Докато си летите в облаците че квото кажат от Брюксел е най - великата истина, ми ще затъваме все повече и повече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, N1K17Y написа:
Цитат

После е ред на доброволките, които вече са запитали и получили отговор, че подкрепям и еврото, и Истанбулската конвенция, също и ваксините. “Жал ми е за Вас, не знам как се гледате в огледалото, защото няма нищо национално, което да защитите”, казва едната, която се представя като счетоводител на голяма компания. “Всичко е ясно - тя е ваксинирана”, тържествуващо казва другата, като пита с колко бустера съм. “Ще Ви питам след две години как ще сте - всъщност, няма да Ви питам, защото ще сте умряла”, следва разказ за познати, разболели се тежко след ваксиниране. Всички ще умрем, казвам.

Щях да си помисля, че ви спускат опорки отгоре, ако не знаех, че копейките сте толкова тъпи, че можете само да повтаряте като папагали всичко прочетено у фейсбука.

А вие си мислите че се майтапя за циганите дето гласуваха на референдума ЗА ядрената енергетика , щото иначе тока ще стане 120 волта...

:giggle1:

Е, имало по тъпи от тях.

Кво да кажа... заслужаваме си дупката в която сме....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Toto2 написа:

Цитирай го, ама Коцето ще отговори ли как става или ще все ще ни праща да питаме Каскета ? :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...