Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

преди 1 час, Toto2 написа:

Ти да видиш. Ма за кво му е бенц, има си автобус и вози 20 руси мацки налево и надесно. Все 18 годишни, че по-старите не стават. Оди чакай на спирката може да те вземе.

Остави я иронията, не ти се отдава, нужен е интелект за това. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Двойни стандарти!

Костадин Костадинов:

"Бившият президент Росен Плевнелиев казал, че всяка партия, която не е евроатлантическа, била антидемократична. По думите му спирането и на последните руски телевизии в България било акт в защита на демокрацията и свободата на словото.

Искам да благодаря на Росен Плевнелиев. Защото ще използваме същия аргумент, за да спрем американските българоезични медии, бълващи фалшиви новини и антибългарска пропаганда.

Класическите американски англоезични медии ще ги оставим обаче. Първо, защото за разлика от доносническата евроатлантическа пасмина ние сме истински демократи, и второ, защото така или иначе тях никой не ги гледа. А и трябва да има баланс на гледните точки, след като възстановим сигнала на руските телевизии."

Източник: Пост от Костадин Костадинов във Фейсбук

Росен Плевнелиев лъже и този път. Ако го попитаме как точно руските телевизии представляват заплаха за "демокрацията" и "свободата на словото", които всъщност ги няма, той няма да може да даде смислен отговор. Това, което Росен Плевнелиев може е да повтаря предварително заучени фрази и клишета, които да предизвикат положителни емоции, породени от confirmation bias, у хората, които вече имат погрешни убеждения и виждания, за които са убедени, че са верни. Примерно, вярването, че руските телевизии представляват заплаха за "демокрацията", е сред убежденията, които не са верни и са лесни за оспорване, но има хора, които искрено вярват в това и са убедени, че руските телевизии наистина представляват заплаха за "демокрацията" и "свободата на словото".

Интересно защо американските медии и "проверители на факти" не са класифицирани като заплаха, щом ни лъжат и прикриват истината, само и само да хората да бъдат подведени така, че да подкрепят поредната стъпка в денационализацията на държавата, а именно денационализацията на валутата, подмяната на лева с евро и премахването на валутния сувернитет на държавата:

image.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Coco1 написа:

:giggle1:

...

Реве от цензура, не слиза от телевизора, има 3 сменен екип за цензура. Дори не може да ги питаш каквото и да е, толкова са издивели. Крясъци по коментарите, да живеела България, сенилни бабки и дедки ще ни водят на три морета. Чак за Украйна си направи устата тоя мишок, бесарабските българи ги е гнус от него, казват си го в прав текст. Отговорник по чужданците зад граница го бяха направили, като баба ти Искра в енергетиката, лумпен до безхаберник, мила моя ма йно-льо.

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Двойни стандарти!

Костадин Костадинов:

"Бившият президент Росен Плевнелиев казал, че всяка партия, която не е евроатлантическа, била антидемократична. По думите му спирането и на последните руски телевизии в България било акт в защита на демокрацията и свободата на словото.

Дори сте обучили Гугъл бота да трие частта от програмата ви, с двойния данък. Програмата си бе, програмата си цензурират, който не вярва да пробва! Лъжата е второто лице на Копейкин. Сигур лъже и докато спи!

Постоянно се мъкне по варненските молове, не спира да лъже, че е разведен, да не го питат за кражбите!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Иванке от доста време в некво интервю по официалните медии Коце каза, че плоския данък засега остава и валутния борд, ако зависи от него де. Нещо си се огромно заблудил баце. Ма нема страшно, никой не те взима на сериозно, даже кокошката и гущерчето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Toto2 написа:

Иванке от доста време в некво интервю по официалните медии Коце каза, че плоския данък засега остава и валутния борд, ако зависи от него де. Нещо си се огромно заблудил баце. Ма нема страшно, никой не те взима на сериозно, даже кокошката и гущерчето.

До ден днешен седи в програмата им, 10 пъти съм ви давал точен цитат с линк. На новия им сайт не го виждам, на стария седи. Може някой да го е подсетил, че нови 7% данък са предостатъчни да ни върнат в сивия сектор, и ще ми вземе дедовия. Аз и сега с 10%-товия, съм се разбирал с предишни работодатели, да ме осигурява на минимална заплата. Смятай, ако го удвои какъв стимул ще ни даде, да крием доходи.

Мишките като него, на бюджетна издръжка, станаха прекалено много. Вместо да улесни правенето на бизнес, гризачът иска и чужденците да изгони. Ганювците като тебе ще са доволни, колкото по мизерия толкова по-евтина работна ръка, за такива като тебе.

От прогресивен данък сулювците най-много ще пострадат, ама то много акъл не се иска, да гласуваш за музейна мишка, бавачка и шапкар дезертьор. Още - коминджия и таксиджия като тебе. Ква имаше една - дето фризирала коне. Само далавераджии и мишоци събирате, като ви заряза Диян Николов то свестен човек не остана. То срамна работа няма, ама е срамно такива да те управляват. Баба ти Искра телефонен кабел няма да различи, от енергиен! Тръгнала с енергетика да се занимава, като оназ баба ти Гинка, дето се буташе да купува ЧЕЗ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На тъпотиите на иванка няма да отговарям, друго е по-важното:

Трогателен е опитът на някои "медии" да създадат поредния компромат.
Това, което ме радва, е че очевидно медийната среда в България започна да се противопоставя на подобен род кампании. Само до преди две години клеветата щеше да е публикувана във всички медии и то за няколко часа.
Поздравявам журналистите, които очевидно проверяват информацията и източниците си на информация и не се поддават на провокации, създавани от някои "медии", финансирани от "Америка за България".
От вчера те разпространяват клевета, от която е видно, че освен че пресмятат така добре както и пишат, очевидно не притежават добри умения за събиране и обработване на информация.
Това, че са разглеждали имуществените ми декларации, е явно, но те и заради това са публични, за да може да ги разгледа всеки. По тях обаче е създаден неверен компромат, който съдържа грешни сметки, манипулативни твърдения и внушения. Докато законът за регистрация на чуждите агенти в страната ни, който внесе "Възраждане" в 48-то и ще внесе и в 49-то Народно събрание, започне да действа, за да се осигури прозрачност на информационния поток, то съдът ще трябва да се произнася по подобен тип клевети. Вече сме подготвили исковата молба срещу автора на новината, който знаем кой е, въпреки че не се е подписал.
Това, което е скрито в статията, е че авторът ѝ се е интересувал как може да подаде заявка да ми бъде направена данъчна ревизия от НАП без да се знае кой я е подал. Или как да напише донос, а името му да остане скрито. Оказва се, че това не е рецидив за автора, който и друг път е пускал подобни доноси. Този път обаче ще има съдебно дело срещу доносника!
Припомням, че вече ми е правена такава ревизия преди година и половина не само на мен, но и на всички близки до мен. Ревизията, тогава поръчана от прокуратурата на Гешев, показа напълно изрядни за мен и близките ми резултати. Днес подобна ревизия искат да ми правят критиците на Гешев. Изводите оставям на вас.
Интересно е, че с най-новата си клевета сайтове мотивирани финансово от чужди фондации пишат, че съм си закупил къщата с кредит, с което опровергават по-старата си клевета, според която съм си закупил къща с партийната субсидия.
За субсидията имам вече постановление на Прокуратурата, че е използвана без никакви нарушения в съответствие с партийните цели на "Възраждане".
За последната клевета от вчера на същия сайт ще се произнесе отново съдът.
Не е отразено в статията кой е нейният физически автор, но пресцентъра на "Възраждане" е получавал въпроси от Атанас Чобанов. Същият в мейла си не посочва срок, в който очаква отговорът и съответно не дочакал да го получи. Изводите оставям на вас.
Апелирам всички български граждани да бъдат внимателни какво четат и внимателно да проверяват кой финансира медията,която четат, за да не стават жертва на пропагандата на чужди фондации, която ни се представя като журналистическо разследване или обективна журналистика.
Няма налично описание на снимката.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Toto2 написа:

На тъпотиите на иванка няма да отговарям, друго е по-важното:

Гледам свалили са програмата, явно някой е посочил тоя форум на миши, най-голямата тема за партията му. Нищо че я кача тука, на личния комп ми е. Ся не ми се превключва.

на 28.01.2023 г. в 19:52, IvanKirov написа:

Koe e лъжа бе, постоянно ви ги цитирам!

Те ти за данъка:

https://vazrazhdane.bg/img/myVazrazhdane_Platforma_za_upravlenie.pdf

Т.е. ако си турбо бедняк ще получиш 50 лева данъчно облекчение. Ние като сме кадърни и платени - хоп нови 7% данък общ доход.

Те ти за казармата:

Цитат

Какво предлагаме?

1. Промяна на данъчната ставка за облагане на личния месечен доход в следния порядък:до 800 лв. – без данък;от 801 лв. до 1500 лв. – 10% данък;от 1501 лв. до 3 000 лв. – 12% данък;за сумите над 3 001 лв. – 17% данък.

@Теточков, и идеята за откупуване от армията ли е лъжа? Те ти видеото с тоя шантавия Ивелин, дето се кекери от парламента. Начи богаташкото синче ще си кара беемвето, ще си учи и гледа живота/бизнеса. Бедни студенти като мене, 5 г. ще носи бележки на шапкарите, после 1-2 години безработен, тъй като ако го наемат днес утре може да го приберат в цивилния затвор, и чорбаджията да е принуден да му пази мястото и да търси някой да замества. После немалък харч пари, щото с мизерната храна в казармата никой не е оцелял. После може и гаджето да си е намерило някой друг да я люби, то ако не на младини - кога?

Що не ви прибира шапкарят вас дъртаците, вместо да се чудите ква мизерия да ни измислите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Гледам свалили са програмата, явно някой е посочил тоя форум на миши, най-голямата тема за партията му. Нищо че я кача тука, на личния комп ми е. Ся не ми се превключва.

@Теточков, и идеята за откупуване от армията ли е лъжа? Те ти видеото с тоя шантавия Ивелин, дето се кекери от парламента. Начи богаташкото синче ще си кара беемвето, ще си учи и гледа живота/бизнеса. Бедни студенти като мене, 5 г. ще носи бележки на шапкарите, после 1-2 години безработен, тъй като ако го наемат днес утре може да го приберат в цивилния затвор, и чорбаджията да е принуден да му пази мястото и да търси някой да замества. После немалък харч пари, щото с мизерната храна в казармата никой не е оцелял. После може и гаджето да си е намерило някой друг да я люби, то ако не на младини - кога?

Що не ви прибира шапкарят вас дъртаците, вместо да се чудите ква мизерия да ни измислите?

Тъп си като тухла. Коментирал съм ти нещата преди, няма да се хабя повече. По - важното е, че вярваш на лъжлива информация, която току що ти показах опровержението, но за това нито дума от тебе. Още по-важното е, че си абсолютно неинтересен на когото и да е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 20.03.2021 г. в 20:38, lsmurf написа:

Интересно ми е как и ти и Филипов не знаете какво всъщност предлага Възраждане а сте им големи привърженици. Толкова ли е симпатичен този Костя че само по външен вид си го харесвате. Ако говорим за външен вид на мен лично ми е антипатичен с надутото си позйорство вечно е в някаква "героична" поза което според мен е адски смешно но вие си знаете.

Хихи, усмивки от старите ленти! Смърфа ви го е казал  най-добре. И на калъп да хванат жена си с Костя, ако им каже, че не е там, значи като папагали ще повтарят, че не е. В Междузвездни войни имаше един джедайски трик, промиваха мозъците на щурмоваците, пред слаби акъли минавал номера. Че и ваща работа. Цяла Варна вижда Копейкин с жена си, ама кат ви е казал разведен, значи разведен. И от разследващите знаят, че го прави за да крие краденото, ама нищо не могат да докажат. Измекяр от класа е, само му завиждам, затуй тъй приказвам 🤪

преди 12 минути, Toto2 написа:

Тъп си като тухла. Коментирал съм ти нещата преди, няма да се хабя повече. По - важното е, че вярваш на лъжлива информация, която току що ти показах опровержението, но за това нито дума от тебе. Още по-важното е, че си абсолютно неинтересен на когото и да е.

Оригиналният файл за данъците съм го запазил, в случай че го свалят, да го кача тука. Само да мина на личния комп, че ся служебната машина е баш отгоре му.

За идеите на Ивелин, богатите да се откупват легално от казарма, можеш да се порадваш лично от него. Видео в предния ми пост. Аз съм тъп и не разбирам!

@Копейки н, знам че четеш тука, и видеото с Ивелин съм запазил. Гледам осъфиресвате се кви сте тъпанари, ама казана дума хвърлен камък. Току тъй няма да си замаскираш простотиите!

Те ви бай ви Санде, разправя кви с кви простотии занимавахте младежите. 3 клипа са, и старите са интересни. Глад, мизерия, недохранване и кир. По соца още, да не се оправдаете с "демокрацията". Концлагеристи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Идеята е не богатите да се откупват, а тея, които нямат никакво намерение да се занимават с обществена дейност. Тоест, пак си чел, ама не си разбрал. Ако се откупиш от армиятга, нямаш право да заемаш избирателна длъжност. Не могат да те избират за политик, анадъм?

Колкото за личния живот на човека....ми като е разведен, не значи че не може да се вижда с децата си и жената. Просто може да си поебва спокойно, вместо да лъже жената. Има две деца човека, едното е инвитро, ако не знаеш. Ма тия неща нема как да знаеш, като ти е умрялоц семето или на жена ти яйцата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Toto2 написа:

Идеята е не богатите да се откупват, а тея, които нямат никакво намерение да се занимават с обществена дейност. Тоест, пак си чел, ама не си разбрал. Ако се откупиш от армиятга, нямаш право да заемаш избирателна длъжност. Не могат да те избират за политик, анадъм?

Ми пука му, като баща му е пачка. Гледай бат ви Сашо, като ви разправям глад - глад си беше!  Къв смисъл има да тормозиш хората?

преди 2 минути, Toto2 написа:

Ма тия неща нема как да знаеш, като ти е умрялоц семето или на жена ти яйцата.

Деца не ща аз. Отмизерствах си за 2 живота, отивам му на чорбаджито с тапия колко портала, и 3 езика.  И работещ бедняк. Те това искате да връщате, с глупостта си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ми пука му, като баща му е пачка. Гледай бат ви Сашо, като ви разправям глад - глад си беше!  Къв смисъл има да тормозиш хората?

Деца не ща аз. Отмизерствах си за 2 живота, отивам му на чорбаджито с тапия колко портала, и 3 езика.  И работещ бедняк. Те това искате да връщате, с глупостта си.

Верно си тъп като тухла. Сега нали имаш кинти. За кво са ти, на оня свят не мож ги занесе. Ако си нямаш наследници, за кво въобще си живял? Къв е бил смисъла на живота ти? Все фундаментални въпроси, на които нямаш адекватен отговор. Па ти като не искаш деца, майка ти баща ти, майката и бащата на жена ти и те ли не искат внуци? Ако те не са искали деца, ти щеше ли да се пръкнеш? Баси тъпанара си, немам думи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Toto2 написа:

Баси тъпанара си, немам думи.

Кво ти е работа на тебе, личния ми живот, и кво общо има с музейното миши?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Понеже сигурно мислят да борят демографската криза с ергенски данък, се пак соца ше връщат, и са ти набрали вече та първо тебе смятат да таксуват за всичко, та от сега започват с милиционерските върпоси що тъй не си допринесъл за рОдината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Ми леко те съжалявам, нещастине.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Toto2 написа:

Ми леко те съжалявам, нещастине.

Твойта визия за света що трябва да ме интересува?

преди 9 минути, Гражданин написа:

Понеже сигурно мислят да борят демографската криза с ергенски данък, се пак соца ше връщат, и са ти набрали вече та първо тебе смятат да таксуват за всичко, та от сега започват с милиционерските върпоси що тъй не си допринесъл за рОдината.

Като върнат единствен син от казарма, в ковчег, гърбеха с ергенски данък родителите му. Ей те такива изверги са, да си играят с чуждите животи.

Един се уби докато служех, не са изключения тия неща. Ей такива неща са умилели на напиканите бабки. С туй ги залъгва музеен Мишо. Затуй ги сбира некадърници, щото само глупаци може да имат мнение за нещо, което не познават.

По времето на баща ми са проверявали дори писмата на войниците. Да е приликата със затвора пълна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Като върнат единствен син от казарма, в ковчег, гърбеха с ергенски данък родителите му. Ей те такива изверги са, да си играят с чуждите животи.

Един се уби докато служех, не са изключения тия неща. Ей такива неща са умилели на напиканите бабки. С туй ги залъгва музеен Мишо. Затуй ги сбира некадърници, щото само глупаци може да имат мнение за нещо, което не познават.

Знам за много такива случаи. Всички задължителни казарми са отживелица в нормалните държави. Даже и в САЩ е било така преди да я махнат 70-те.

За тия индивиди обаче казармата е върхово постижение, защото за да си войник не се изисква нищо. На един бакшиш какви да са му историите, с които да се гордее? Сигурно и на него не му е било яко, но неговото разбиране за света е, че това е задължително за 'секи мъж и туй то, па и как така той го е изтърпял, значи трябва и на всички да им е еднакво гадно. Прогрес да няма, за да не му пречи колко е закъснял да се развие, затова иска да ни върне в миналия век той и всички такива чичаци като него. Ако стане депутат и детето му получи честитка, сигурно ще ходи при шефа да пита и да се моли да се измисли нещо, че детето работа има и деца има па и не иска да влиза в държавните служби, така че таа работа "за кво му е?". Ма за момчетата без "връзки" нека си ходят...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Гражданин написа:

и на всички да им е еднакво гадно.

Аааа не! Само на нас да е гадно. Филипов не спира да мечтае за компресор в зад ника, ама да не е в неговия. Модератор беше, злоупотребяваше с правата си, да цензурура и пропагандира за музейния съсел. Като под изверженията на фюрер им, беше като у техния фейсбук. Все такива мерзавци са.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, IvanKirov написа:

По времето на баща ми са проверявали дори писмата на войниците. Да е приликата със затвора пълна.

Те сега пиклювците се убиват в многократно по-големи количества. Я с наркотици, а си правят селфи дето не трябва, я се нацелват по дървета с яки коли на бащите си или убиват с тях други хора. Я сами си посягат. Такива ми ти работи нещастине.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Toto2 написа:

Те сега пиклювците се убиват в многократно по-големи количества. Я с наркотици, а си правят селфи дето не трябва, я се нацелват по дървета с яки коли на бащите си или убиват с тях други хора. Я сами си посягат. Такива ми ти работи нещастине.

Това си е техен избор. Вие, бесни чичаци, неуки таксисти, се мъчите да ни налагате разбиранията си. Чиста злоба, от злоба ни мразега ман галите. Щото си знае къв боклук е, да си го изкара ня някого. Това искате да възкресявате.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Toto2 написа:

Ти с какво ще я оправиш тая работа?

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Аааа не! Само на нас да е гадно. Филипов не спира да мечтае за компресор в зад ника, ама да не е в неговия. Модератор беше, злоупотребяваше с правата си, да цензурура и пропагандира за музейния съсел. Като под изверженията на фюрер им, беше като у техния фейсбук. Все такива мерзавци са.

Не мога да повярвам, че този е имал модератоски права тук, за да им "пълни списъците" с ИП адреси и имена, а те наистина си вярват, че ще отварят Беленето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Гражданин написа:

Не мога да повярвам, че този е имал модератоски права тук, за да им "пълни списъците" с ИП адреси.

Дренчев пълни "ОНЯ СПИСЪК", който не ги харесва ще им изпълняват Н-18 и Н-19, на остров сред река. Това е цитат, не е измислица.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...