Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

И какво стана сега със заметресението в Турция? Основен помощник в бедствието - НАТО!!!

А някои искат да напуснем алианса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, БаалБек написа:

И какво стана сега със заметресението в Турция? Основен помощник в бедствието - НАТО!!!

А някои искат да напуснем алианса.

Алоу, трола балбук не го е срам да използва мъката на хората! Ами то не останаха други от този род съюзи, само специализираните червен кръст и червен полумесец. Изненада, понеже нато изяде голямата част на света, границите му удобно съвпадат и понеже е силно финансиран и разполага с много оборудване, сега тренират удобно в полеви условия, за как ще ближат рани, ако се сбият с Русия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, ncl написа:

Какво общо има това с темата?

Нали искате да връщате соц порядките... По соца вардеха да не бягаме, над 70% от доходите прибираха на тия де бачкат по Сирия и Сибир. Безкрайна казарма, инженер взема по-малко от чистачка.

Нали на това се радвате, това ви обещава копейката малоумна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ncl написа:

Това е само в главата ти.

Aма кажи кое е невярно бе? Само дуднеш кат напикана бабичка, в село. Със соца имате огромно покритие. Фюрер начело, тъпанари у парламента, мишки и пионки. Искате да вържете младите, да ви работят ангария.

Комунизмът съществува, докато свършат парите на другите. Май Чърчил го е казал, не ми се търси. Първата ви работа е да зейнете от кого какво ще ограбите. Дренчев отсега е зейнал за Белене.

п.с. Татчър цитирам, направих си труда да проверя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ncl написа:

Всичко е невярно.

Кое бе, едно кажи! Верно сте ботове някакви, в цивилния живот сигурно се прибираш до вас с GPS.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Филипов написа:

Почна с предизборните кандърми. Понякога се чудя дали сам си вярва. Никога ли не допуска, че тия дето го плюят са информирани, и имат право?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

иванке, нима харесваш изчадия като тия в дб? Тях само лгбт-тата ги харесват, те и толкова са им избирателите, един гей парад като бройка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

иванке, нима харесваш изчадия като тия в дб? Тях само лгбт-тата ги харесват, те и толкова са им избирателите, един гей парад като бройка.

Не разбира се. Квито са ДБ такива сте  и вие. Не, доста по-вредни. Чуждите инвестори, свежите пари на които ВСИЧКИ разчитаме, понеже не печатаме. Няма да им харесат соц порядките, с които залъгвате дъртите маразматици.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, IvanKirov написа:

по-вредни

току-що, IvanKirov написа:

вие

Пак ли прескочи на плочата, че не съм член?

Виж ся, дб е заразоносител на ковид, СПИН, маймунска шарка и още квото би могъл вероятно да си представиш, ако се обърнеш към въображението си, което изглежда леко ограничено и настъпиш газта извън всякакви лимити. За пп се отнася същото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Пак ли прескочи на плочата, че не съм член?

Темата не е за теб лично.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Виж ся, дб е заразоносител на ковид, СПИН, маймунска шарка и още квото би могъл вероятно да си представиш, ако се обърнеш към въображението си, което изглежда леко ограничено и настъпиш газта извън всякакви лимити. За пп се отнася същото.

Вие с вашите бавачки и съмнителни типчета в парламента, ни носите тотален икономически колапс и мизерия.

Умувам да питам Искра, дето дава акъл за енергетиката, дали знае разликата м/у проводник и кабел. Все ще я засека някъде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Темата не е за теб лично.

Вие с вашите бавачки и съмнителни типчета в парламента, ни носите тотален икономически колапс и мизерия.

Интересно как, след като Възраждане не управляват и нямат нужният брой да контролират вземаните решения в парламента? Така че, ако нещо ти пречи в живота, каквото и да е това нещо, то е факт заради почти всички други, но не и Възраждане. Хипотетичните "щети", които според теб би могъл да понесеш, по странен начин ги броиш едва ли не като свършен факт и сипеш простотия след простотия. Докато междувременно цялата страна страда от щети нанесени от партиите и коалициите получили действителна власт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Докато междувременно цялата страна страда от щети нанесени от партиите и коалициите получили действителна власт.

Аз не съм твърдял че сте разрушили държавата, политиката ви несъмнено ще има разрушителни действия. Има една крива за събираемост на данъци, след определен оптимум процент събираемостта се свива.

Туй че геевете се женели е далеч по-малка беля, от това да изгоните западняците с данъчния хаос, който носите!

ИТ сектора е един от малкото, дето кретат, знаеш, че сме почти на 100% ишлеме. На Ханс и Джон хич няма да им хареса да му удвоите плоския данък. Западняците са тука основно заради плоския данък и мизерните заплати. Т.е. няма да съберете повече, от лакомия да грабите само ще разрушите и туй, което вече имаме. Ако си мислиш, че са тука зарад черните ни очи - сигур още вярваш в дядо мраз.

Ханс не иска виза, да си нагледа плантацията. Иска на стоката му да пише ЕС.

На бавачка Искра тия неща са ѝ много далеч от мирогледа. И на музейния миши, с 0 дни стаж извън държавния паразитизъм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, IvanKirov написа:

Аз не съм твърдял че сте разрушили държавата, политиката ви несъмнено ще има разрушителни действия. Има една крива за събираемост на данъци, след определен оптимум процент събираемостта се свива.

Туй че геевете се женели е далеч по-малка беля, от това да изгоните западняците с данъчния хаос, който носите!

ИТ сектора е един от малкото, дето кретат, знаеш, че сме почти на 100% ишлеме. На Ханс и Джон хич няма да им хареса да му удвоите плоския данък. Западняците са тука основно заради плоския данък и мизерните заплати. Т.е. няма да съберете повече, от лакомия да грабите само ще разрушите и туй, което вече имаме. Ако си мислиш, че са тука зарад черните ни очи - сигур още вярваш в дядо мраз.

Ханс не иска виза, да си нагледа плантацията. Иска на стоката му да пише ЕС.

На бавачка Искра тия неща са ѝ много далеч от мирогледа. И на музейния миши, с 0 дни стаж извън държавния паразитизъм.

Виж как хубаво описа нашата бедна малка територийка - колония на чуждите Ханс и Джон. Правилните управници трябва да се стремят на западняците да им е уютно и готино тука, за да може такива мишки като тебе да са нахранени и доволни. Типично за националните предатели.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Toto2 написа:

Виж как хубаво описа нашата бедна малка територийка - колония на чуждите Ханс и Джон. Правилните управници трябва да се стремят на западняците да им е уютно и готино тука, за да може такива мишки като тебе да са нахранени и доволни. Типично за националните предатели.

Хем ви храним, хем сме предатели.

Е поне сме нахранени и доволни. Като бях на милостта на Ганя, и тока не можех да си платя. При Ганю като тебе бях, все недоволен, все му свиди, все той да прибира парата, работниците ако може да си плащат, че да са при него. Шаячната ви правда е философия на неуспели хора. Всички дето ви е събрал за управници сте бюджетни плъхове. Кво се очаква от данъчен паразит? Ще прави роден бизнес, или ще прави всичко възможно да изцеди сегашния, като парцал? И после кво, кой ще хрантути баба ти бавачка? Де що имаше бизнесмен при вас, се изнесоха. Припомням за Светозар Саев, Деян Николов също се изнесе, Пасков и той. Дори баба ти Гунчева се оправяше на свободна практика. Не е музеен плъх.

Кво да очаквам от вас, освен разруха и нов социализъм?

Като сме предатели що само в наща паничка гледате? Все за ляво и за социално равенство ми приказвате. Па кат сте толкоз кадърни - създайте вие бизнес, не да ми разправяте как аз трябва да ви дам още от залъка си! На предателски империалистически пари разчитате. И все не ви стигат.

Равен с вас не съм, и не искам да съм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Иванка бил ме хранил, бозе, бозе. Храни ме тоя, който произвежда хранителни продукти. Ако го няма него, няма ядене, и колкото и напечатана хартия да има иванка, пак ще умре от глад. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Иванка бил ме хранил, бозе, бозе. Храни ме тоя, който произвежда хранителни продукти. Ако го няма него, няма ядене, и колкото и напечатана хартия да има иванка, пак ще умре от глад. 

Такъв е светът. И на мене ми е криво, че приятели земеделци едвам оцеляват. В нашия бизнес пък парите идват доста повече.

В казарма си ходил, предполагам. Не е важно всички да са добре. Важно е ти да си скатан. Кой как си го направи, останалите ревете и се чудите как да ни оберете още. Трън в зад ника ви сме, нищо, че самИ знаете, че нямате акъл за занаята ни. Викате ни предатели, от дребна завист и злоба.

https://www.vbox7.com/play:09ff14b8 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Такъв е светът. И на мене ми е криво, че приятели земеделци едвам оцеляват. 

Направи нещо по въпроса. Не си ли мислил да инвестираш в тези приятели? Нещо като joint* venture?

*Да не объркаш че те съкам да садите коноп, ей!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Направи нещо по въпроса. Не си ли мислил да инвестираш в тези приятели? Нещо като joint* venture?

*Да не объркаш че те съкам да садите коноп, ей!

Aз дето не разбирам не се бъркам. Не съм бесна бавачка, която не може да различи кабел от жица, тръгнала да ми се кекери по босфор ТВ, енергетиката щяла да оправя. Нямаш си на идея колко жалки сте отстрани. Като бабичките същи, дето много искали казарма, ама тях да не занимават.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...