Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

преди 1 час, Sliderum2 написа:

В сащ има военни училища и някои семейства там, пращат такива проблемни деца като теб, да ги дисциплинират. А, забравих че не си дете, уж.

В САЩ никого не принуждават да се занимава с най-долната прослойка на обществото, като шапкарите. В САЩ плащат подобаващо на който се занимава с най-долната прослойка на обществото. Мене казармата ми струваше немалка сума пари, фуражко носците дори влака им досвидя да ми поемат.  Шапкарската повинност е присъща на най-пропадналите държави. Към каквато ни теглите усилено. 

Като видя някой да го влекат шапкари директно си правя изводи що за стока е. Умножавам по минус единица. 

Дренчев бе, главатарят на рода Дренчеви в парламента. Даде личен пример. Държавата му подари най-скъпото обучение, изгори тонове гориво, за да напусне на втората година след дипломиране. Че да мами хората с фирмата "Братя Градеви", и заплашва хората с инвалидна количка. Дори пищова не са му прибрали, на тоя мерзавец, с него заплашва народа, който мами. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

иванке, стига с тая сев. Корея, има десетки други страни с наборна военна повинност, включително и в някои от тия на които се подлагаш, от западнясалите. В някои от тези страни е възможно да се откупиш, дали с кеш, дали ако си ценен кадър в някоя професия и държавата приеме, че службата ще пропилее време през което може да те използва по-полезно. Впрочем и Русия е от страните, в които може да изклинчиш от военна служба, ако си ценен по друг начин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чудил съм се, да те влече към шапкари, някакъв нов вид джендър ли ще дойде? Да имаш вътък да се подчиняваш на който нищо друго не става от него. Кой не го щат никъде отива за полицай, ако и там не го вземат отива за шапкар. То затуй е пълно при вас, шапкари и полицаи. И бавачка ги надзирава. 

В Русия в момента прибират всекиго когото хванат, дори на нефелни шкембаци като вас не ви се иска да сме като в Русия. Дори инвалиди прибират, да ги натирят на почти сигурна смърт. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Чудил съм се, да те влече към шапкари, някакъв нов вид джендър ли ще дойде? 

Военното дело е откакто свят светува, не е нещо ново, а твоята професия е още пеленаче и е вече почти убита от изкуственият интелект. Може да се наложи да станеш даже войник, по неволя, професионален, не щото ще те задължат, а да печелиш пари за да не пукясаш от глад.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Военното дело е откакто свят светува, не е нещо ново, а твоята професия е още пеленаче и е вече почти убита от изкуственият интелект. Може да се наложи да станеш даже войник, по неволя, професионален, не щото ще те задължат, а да печелиш пари за да не пукясаш от глад.

Има истина, в известна степен, повечето от нашия занаят да са гъ зо ръ ки девственици. Ще те разочаровам, мога много повече неща дори от тебе. Дори Теточков мога да смая с уменията си. За негово съжаление, кадърните хора отиват при други браншове, на по-тучни ливади. 

А шапкарите са измет. Поне тия, които видях. Заниманията с такива ще е ако и за клошар не ме бива. 

Туй да те влекат шапкари някаква нова пе дал щи на ще дойде! 89-ти пол. 

Умни хора като нас ако почнат да гладуват, значи имаш проблем. Нищо неможещите дето се облизвате за държавна софра край Копейката ще дадете фира много преди нас. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

иванке, гледай да не се разочароваш. есср обучава украинци за войници, това са...казарми. Толкова за безказармието.

BG казармата има много малко общо с обучение. Затвор да, ама 2 стрелби и 1 граната не ме правят войник. Бабичките разбирам, нямат идея. Ти би трябвало да имаш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, IvanKirov написа:

BG казармата има много малко общо с обучение. Затвор да, ама 2 стрелби и 1 граната не ме правят войник. Бабичките разбирам, нямат идея. Ти би трябвало да имаш. 

Имам, зависеше от поделението, местоположението и рода войски. Разбира се и тогава имаше хора с връзки и подмазвачи, които се скатаваха от скучната част, или се набутваха в кухнята, или шофьори и склададжии и т.н., но от учения нямаше как да избягат поне повечето, които са с връзки на ниско ниво само в конкретното поделение, защото често присъстваха и висши офицери от щаба.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Имам, зависеше от поделението, местоположението и рода войски. Разбира се и тогава имаше хора с връзки и подмазвачи, които се скатаваха от скучната част, или се набутваха в кухнята, или шофьори и склададжии и т.н., но от учения нямаше как да избягат поне повечето, които са с връзки на ниско ниво само в конкретното поделение, защото често присъстваха и висши офицери от щаба.

Ти си дърт, по времето на баща ми са служели наистина. На 2 тактики ни изкараха, и туйто, шапкарите ги мързи да гледат. 99% от времето е разправия с ман гали, че и мнозинство бяха. И най мразят хората, дето са постигнали нещо в живота, да речем висше. Да караш младите на тез простотии е глупаво, чак престъпно глупаво. Копейкин като е малоумник да се бута доброволно в казарма, що занимавате и останалите? 

Изкарах супер скатана казарма, и пак ми се видя ад. Простотиите на старите войници е мъка неземна. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Ти си дърт, по времето на баща ми са служели наистина. На 2 тактики ни изкараха, и туйто, шапкарите ги мързи да гледат. 99% от времето е разправия с ман гали, че и мнозинство бяха. И най мразят хората, дето са постигнали нещо в живота, да речем висше. Да караш младите на тез простотии е глупаво, чак престъпно глупаво. Копейкин като е малоумник да се бута доброволно в казарма, що занимавате и останалите? 

Изкарах супер скатана казарма, и пак ми се видя ад. Простотиите на старите войници е мъка неземна. 

Изкарал си капиталистическа казарма и то от тип на дивият запад на сащ, попаднал си на повечко индианец от вече пропадналите под влиянието на белите ковбойци и алкохола и дрогите племена. Общо взето си галено детенце и не ти е харесало.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Общо взето си галено детенце и не ти е харесало.

Мне, намизерствах се от соца, и после хиперинфлацията ме довърши. Нищо ново не научих от шапкарските боклуци, инак ме кефеха войнишките изпълнения. Имам 3 дни отпуска за отлично справяне с ученето и ЕПП/лазене. Войниклъкът е забавен, казармата няма общо с него. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има ли смисъл пак да се цитирам за галеното повито бебе, което малко като му доскучее гледката/свърши забавлението и почва да реве, да го обърнат да другата страна, за да се забавлява пак. Аз не знам как някой, който само търси да се забавлява, може да прецени правилно кои са важните неща в живота. Никак, ще е твърде функционално неграмотен направо в мозъка, направо шизофреник, или циклофреник.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Има ли смисъл пак да се цитирам за галеното повито бебе, което малко като му доскучее гледката/свърши забавлението и почва да реве, да го обърнат да другата страна, за да се забавлява пак. Аз не знам как някой, който само търси да се забавлява, може да прецени правилно кои са важните неща в живота. Никак, ще е твърде функционално неграмотен направо в мозъка, направо шизофреник, или циклофреник.

Разправия с циг ани ли ще ме направи отбранителна единица, или евентите с копане с тъпа мотика, и мацане на бордюри с горяло масло? В същото време приятелката безработна, на квартира, майка ми издържа и мене и нея. 

Туй ли искате да натрапвате на младите? Квото научих в казармата се учи за седмица, две макс. 

Турците ще се на ак ат от страх, като се изправим  с метлите!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, IvanKirov написа:

Разправия с циг ани ли ще ме направи отбранителна единица, или евентите с копане с тъпа мотика, и мацане на бордюри с горяло масло? В същото време приятелката безработна, на квартира, майка ми издържа и мене и нея. 

Туй ли искате да натрапвате на младите? Квото научих в казармата се учи за седмица, две макс. 

Турците ще се на ак ат от страх, като се изправим  с метлите!

Това си е твоето болно въображение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Това си е твоето болно въображение.

Кое бе? Че мизерстваха 2 семейства, зарад шапкарската ми повинност?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, IvanKirov написа:

Кое бе? Че мизерстваха 2 семейства, зарад шапкарската ми повинност?

Не знам що си мислиш че светът се върти около теб само и че ти и това което на теб се случва е основа за състоянието на нещата. В ония първи години след преврата, почти целият народ беше зле.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Не знам що си мислиш че светът се върти около теб само и че ти и това което на теб се случва е основа за състоянието на нещата. В ония първи години след преврата, почти целият народ беше зле.

Ми аз служих след висше, че и почти 2 години мизерствах зарад военните. Доста години след преврата, малко преди да махнат казармата. Хем неопитен, хем и ме нещат, че после са длъжни да ми пазят мястото. Простотията на казармата не се изчерпва само с казармата. 5 години им носех по 2 уверения годишно, после безработен зарад тях, после армейска мизерия, крадяха ни храната. Едни 7 години се съобразявах с тях. Цяло парче месо не помня да съм виждал, в бойната рота. Харча готови пари отвън, инак няма оцеляване.

Казармата е безсмислен харч, ангажимент, загуба и от тяхна и от моя страна. Що държите да занимавате хората с простотиите си? Дори само тая мизерия да беше, и губите гласа ми. А повечето народ мислят като мен. Луди за служба, ама за другите, са само нап ик аните бабишкери. И злобни дядовци, просто да си върнат на младите. Редно би било само данъкоплатци да гласуват, като минат една възраст и стават неадекватни. И Възраждане ще гледате парламент само по телевизията.

Ако беше военна подготовка нямаше да съм против. Нищо общо с войниклък, те дори устава не спазваха. Най ме беше яд, че ме принудиха и да им се кълна. Клетвата няма стойност, в тоя си вид.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Ми аз служих след висше, че и почти 2 години мизерствах зарад военните. Доста години след преврата, малко преди да махнат казармата. Хем неопитен, хем и ме нещат, че после са длъжни да ми пазят мястото. Простотията на казармата не се изчерпва само с казармата. 5 години им носех по 2 уверения годишно, после безработен зарад тях, после армейска мизерия, крадяха ни храната. Едни 7 години се съобразявах с тях. Цяло парче месо не помня да съм виждал, в бойната рота. Харча готови пари отвън, инак няма оцеляване.

Казармата е безсмислен харч, ангажимент, загуба и от тяхна и от моя страна. Що държите да занимавате хората с простотиите си? Дори само тая мизерия да беше, и губите гласа ми. А повечето народ мислят като мен. Луди за служба, ама за другите, са само нап ик аните бабишкери. И злобни дядовци, просто да си върнат на младите. Редно би било само данъкоплатци да гласуват, като минат една възраст и стават неадекватни. И Възраждане ще гледате парламент само по телевизията.

Ако беше военна подготовка нямаше да съм против. Нищо общо с войниклък, те дори устава не спазваха. Най ме беше яд, че ме принудиха и да им се кълна. Клетвата няма стойност, в тоя си вид.

Носталгия ги гони...носталгия по лесните кражби в БА а.к.а БНА !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Носталгия ги гони...носталгия по лесните кражби в БА а.к.а БНА !

То войник кво да краде в казарма, от ГСМ ако отмъкне някоя туба, незнание  и  злоба  е тяхното. Старците просто искат да ни е гадно! Завиждат ни, че изкарваме 8 пъти колкото тях, примерно, без да си даваме зор. Такава е нормалната плата на всеки грамотен специалист.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, IvanKirov написа:

То войник кво да краде в казарма, от ГСМ ако отмъкне някоя туба, незнание  и  злоба  е тяхното. Старците просто искат да ни е гадно! Завиждат ни, че изкарваме 8 пъти колкото тях, примерно, без да си даваме зор. Такава е нормалната плата на всеки грамотен специалист.

Не визирам войската!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, IvanKirov написа:

В САЩ никого не принуждават да се занимава с най-долната прослойка на обществото, като шапкарите. В САЩ плащат подобаващо на който се занимава с най-долната прослойка на обществото.

Кои са "шапкарите"? Не разбрах кой имаш предвид. Коя е най-долната прослойка на обществото в САЩ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...