Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 минути, IvanKirov написа:

мога да копам

Ами хайде, най-сетне!

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Ами хайде, най-сетне!

Че аз си имам село и си копам бре! И с диагностиката на Теточков се оправям, и накладки сменям.

Вие с шкембетата... то почти само такива се писали пишман възрожденци. Таслаков е 2,5 пъти колкото мене. Тая шия не  е от туршия.

току-що, IvanKirov написа:

Че аз си имам село и си копам бре! И с диагностиката на Теточков се оправям, и накладки сменям.

Вие с шкембетата... то почти само такива се писали пишман възрожденци. Таслаков е 2,5 пъти колкото мене. Тая шия не  е от туршия.

А шкембета лекуваш ли? За мен още няма нужда, засега, ама може да имаш доста клиенти с тия "хранителни" стоки, произведения на неорганична химическа индустрия, с които ни заливат от началото на "демокрацията", а напоследък са повече и с по-дълги от всякога етикети с изброяване на отровите в тях.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

А шкембета лекуваш ли? За мен още няма нужда, засега, ама може да имаш доста клиенти с тия "хранителни" стоки, произведения на неорганична химическа индустрия, с които ни заливат от началото на "демокрацията", а напоследък са повече и с по-дълги от всякога етикети с изброяване на отровите в тях.

То си има качествени храни ама не можеш да си ги позволиш.

току-що, shishmanovp861 написа:

То си има качествени храни ама не можеш да си ги позволиш.

Аз мога, но действително източват портмонетата на бедното народонаселение доста ефективно.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

"хранителни" стоки, произведения на неорганична химическа индустрия, с които ни заливат от началото на "демокрацията", а напоследък са повече и с по-дълги от всякога етикети с изброяване на отровите в тях.

Aз такива боклуци не потребявам. И се лъжеш, че по соца е било по-качествено. Блъскаха селитра, пестициди и Би - 58 конкретно. Сега е забранен. Толкова е отровен, че като напръскаш бръмбара пада мъртъв на момента!

На татовците им носеха храна с една УАЗ-ка, на крака по домовете. Ние марширувахме, и после брахме домати, в радиоактивен дъжд. Лично помня баба ми как се оплакваше, че се спаружиха доматите.

току-що, Sliderum2 написа:

Аз мога, но действително източват портмонетата на бедното народонаселение доста ефективно.

За тва си купуваш евтина тоалетна хартия и мрънкаш.Сигурно си купуваш кашкавал и сирене от 50лв.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Абе, каун, ти стек USA Nebraska Angus вкусвал ли си някога? Има един магазин в Сф - мога да ти кажа адреса....ама килото е 90 €

преди 7 минути, shishmanovp861 написа:

Естествено,че трябва да има и евтини храни за бедните.Ако в магазините се предлага само качествено какво ще стане?

Скъпо не значи автоматично - качествено. Значи, че има кой да плати за дадена стока.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Скъпо не значи автоматично - качествено. Значи, че има кой да плати за дадена стока.

Тествай салама или луканката с куче или котка.Ако го яде значи е качествено.

преди 1 час, shishmanovp861 написа:

За тва си купуваш евтина тоалетна хартия и мрънкаш.Сигурно си купуваш кашкавал и сирене от 50лв.

Аз си мрънкам по принцип. Кашкавалът специално и този по 20-25лв за килограм, поне някои марки е добър, не винаги оставен да узрее напълно, сигурно това би натоварило още малко цената, щото и времето е пари, но пък не е опасен за консумация.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Абе, каун, ти стек USA Nebraska Angus вкусвал ли си някога? Има един магазин в Сф - мога да ти кажа адреса....ама килото е 90 €

Да, но не ми харесва говеждото под тази форма. За пържоли наблягам на свинско.

Възраждане е колектор на най-окаяните аутсайдери. Да облагаш като богатство, доходи, които на запад се считат под социалния минимум, и под тях дават помощи. А цените ни са над западните.

Всички видяхме шаячната правда, каквато ни набиваха другарите. Седяхме без ток, опашки за капачки за буркани, и за тоал. хартия. Манифестация под радиоактивен дъжд.

Не мерси, такива минават само пред запалянковците - чалгари, с шкембета - могила, над отдавна загинал герой 😁

п.с, написах го по въпроса с пържолите по 100$ / кг. Менте патриотите купуват имитация на млечен продукт, а сирене само на празник.

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Ако разчитате Копейкин да ни ограби, на вас да даде, много сте в грешка. Бедният е беден в главата, и Копейкин няма да ви нахрани. Ние знаем как се крият доходи, правехме го преди 15 години. Ще спрем да се осигуряваме на брутна заплата, ще почнем на минимална, и ще ползваме вашите данъчни облекчения. Вместо да ни извадите очи ще ни изпишете вежди. От глупостта си, цял живот страдате.

Защо наричаш Костадинов, "Копейкин"?

Костадинов не иска да ограбва никого. Ако Костадинов дойде на власт, ще опита да спре колониалното влияние на САЩ в България, а не да ограбва хората. Костадинов иска да стане така, че българското правителство да е правителство, служещо на народа и държавата, а не на външни интереси.

преди 10 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Kостадинов не иска да ограбва никого. Ако Костадинов дойде на власт, ще опита да спре колониалното влияние на САЩ в България, а не да ограбва хората. Костадинов иска да стане така, че българското правителство да е правителство, служещо на народа и държавата, а не на външни интереси.

Наистина ли ги вярвате тия неща, или тъй ви е казал да приказвате?

Копейкин ще убие бизнеса, с почти двоен данък. Написано е в програмата му.

Копейкин ще изгони младите, с безсмислената си казарма.

Копейкин ще въведе визи за Гърция.

И ЛИЧНО помня времената, кога бяхме извън ЕС, кибичил съм за виза за командировка, и разчитах на милостта на Ганю чорбаджи.

Като влязохме в ЕС трудовият пазар се отпуши, дойдоха чужденци, а Ганю се научи да плаща, ако иска някой да работи при него.

Вие, нещастни мишки, искате да ни върнете в мрачните 90-те на миналия век. Не служите на народ или държава, ами сте си набутали родата, коминочистачи и бавачки, и вече гъзареете с коли на НСО. След Копейкин и другите бавачки почнаха да им ползват услугите. Реално не САЩ ме ограбват, а вие ще ме ограбите, бидейки аутсайдери, и поради липса от кого да крадете.

Аз лично предпочитам безвизово пътуване за САЩ, не за Русия. От Русия в момента и руснаците бягат. Няколко милиона офейкаха, пред перспективата да се озоват на фронта.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

И ЛИЧНО помня времената, кога бяхме извън ЕС, кибичил съм за виза за командировка, и разчитах на милостта на Ганю чорбаджи.

Като влязохме в ЕС трудовият пазар се отпуши, дойдоха чужденци, а Ганю се научи да плаща, ако иска някой да работи при него.

Вие, нещастни мишки, искате да ни върнете в мрачните 90-те на миналия век. Не служите на народ или държава, ами сте си набутали родата, коминочистачи и бавачки, и вече гъзареете с коли на НСО. След Копейкин и другите бавачки почнаха да им ползват услугите. Реално не САЩ ме ограбват, а вие ще ме ограбите, бидейки аутсайдери, и поради липса от кого да крадете.

Аз лично предпочитам безвизово пътуване за САЩ, не за Русия. От Русия в момента и руснаците бягат. Няколко милиона офейкаха, пред перспективата да се озоват на фронта.

Точно в първите четири изречения говориш глупости, в които напълно вярваш като в господ. И няма смисъл някой да спори с тебе, щото няма смисъл. На глупака акъл не можеш да му налееш, на слепеца зрение не може да се даде...

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Не се знае дали тези неща ще навредят. И дори да навредят, те може да бъдат отменени на по-късен етап.

Като влязохме в ЕС, нищо не стана. Това, което стана след 1989г е средното.

1. Депопулация, демографска криза;

2. Деиндустриализация;

3. Денационализация, приватизация;

Това а.

С други думи, държавата беше разрушена сред 1989г. Това, което Костадинов иска е да оправи тези проблеми.

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не се знае дали тези неща ще навредят. И дори да навредят, те може да бъдат отменени на по-късен етап.

2. Деиндустриализация;

Това а.

С други думи, държавата беше разрушена сред 1989г. Това, което Костадинов иска е да оправи тези проблеми.

Иванка не вижда нещата по този начин. Аксиомата му е друга. За него говориш глупости.

преди 7 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

2. Деиндустриализация;

Това а.

Не може да разрушиш нешо, което не е съществувало, прасчо

И тръгвай някъде да влачиш копейки, че съвсем ще закъсаш - имам впредвид физически

преди 2 минути, Toto2 написа:

Иванка не вижда нещата по този начин. Аксиомата му е друга. За него говориш глупости.

Да, прав си. Всичко, което казвам, те го възприемат за глупост. Тъжното е, че е малко вероятно тези хора някога да проумеят случващото се, да разберат политическите процеси и произтичащото от тях, да вземат решение да гласуват за правилните политици, че да се оправи тази държава.

Евроатлантическата пропаганда е много силна и има силно влияние върху съзнанието на повечето хора, като им е промила мозъците.

току-що, NewRedDragon написа:

Не може да разрушиш нешо, което не е съществувало, прасчо

Да не би да твърдиш, че България не е съществувала преди 1989г?

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Да, прав си. Всичко, което казвам, те го възприемат за глупост. Тъжното е, че е малко вероятно тези хора някога да проумеят случващото се, да разберат политическите процеси и произтичащото от тях, да вземат решение да гласуват за правилните политици, че да се оправи тази държава.

Евроатлантическата пропаганда е много силна и има силно влияние върху съзнанието на повечето хора, като им е промила мозъците.

Да не би да твърдиш, че България не е съществувала преди 1989г?

Да, твърдя! Няма как да съществува държава, в която има планова "икономика"

преди 16 минути, Toto2 написа:

Точно в първите четири изречения говориш глупости, в които напълно вярваш като в господ. И няма смисъл някой да спори с тебе, щото няма смисъл. На глупака акъл не можеш да му налееш, на слепеца зрение не може да се даде...

Koe e лъжа бе, постоянно ви ги цитирам!

Те ти за данъка:

https://vazrazhdane.bg/img/myVazrazhdane_Platforma_za_upravlenie.pdf

Цитат

Какво предлагаме?
1. Промяна на данъчната ставка за облагане на личния месечен доход в следния
порядък:
до 800 лв. – без данък;
от 801 лв. до 1500 лв. – 10% данък;
от 1501 лв. до 3 000 лв. – 12% данък;
за сумите над 3 001 лв. – 17% данък.

Т.е. ако си турбо бедняк ще получиш 50 лева данъчно облекчение. Ние като сме кадърни и платени - хоп нови 7% данък общ доход.

Те ти за казармата:

Младите приемат казармата за простотия, каторга и губене на време. Ще предпочете да следва в ЕС, пред перспективата да се гаврят с него в циг анска рота.

Като излезем от ЕС визи ще има не само за Гърция. Мани това, ами чужденците ще си изтеглят офисите, и ще останем само диваци, каквито си бяхме. Само преди 10-тина години ни нещяха да работим в ЕС. Като ни изкара Копейкин - дори в Русия не ни искат без виза.

преди 8 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Чакай чакай, бавачките коминджиите и таксистите са при вас. Ние си имаме занаят, и вие НЕ СТЕ правилните политици, бидейки дълбоко некомпетентни. Кво имам да проумявам, работа си намирам макс. за 2 седмици, и то за пари не на минимална като вас аутсайдерите.

преди 8 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Аз помня преди ЕС, виждам и сега. В пъти по-добре е сега. Личен опит, не пропаганда.

преди 18 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Тебе лично кво те грее че сме били 9 милиона? Мене лично нищо. Държава - затвор.

2. Деиндустриализация;

Стига сте ревали, идвайте при нас, грамотни инженери търсят със свещ. Ама трябва и акъл, само с акъл на бавачки и музейни плъшоци не става.

Кво, ТКЗС ли искаш? Баба ми я юркали за 20 стотинки на ден, надница. На собствената ни нива.

Това а.

Искате си Татовия златен, щото без соца сте кръгла нула. Ама няма да стане, бабишкерите и застреляните дядки освобождавате планетата, по естествен начин.

Що са чепите излишно? Всяка нация си имала 10-15% наивници а.к.а глупендери а.к.а сурляци ... последното дори не знам какв е!

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Що са чепите излишно? Всяка нация си имала 10-15% наивници а.к.а глупендери а.к.а сурляци ... последното дори не знам какв е!

Не е излишно, тая тема е на първо място в нета, за шуро-баджанащините на Копейкин. В нашите профи форуми се асоциира със Сидеров. Няма и един от IT сектора, да му симпатизира.

И тепърва лъсват с простащините си, ето баба ви Искра направила беля със зеленото партийно BMW. Копейкин я измъквал.

Златан Златанов - пусках ви кво разправя Колю Китаеца за него. От кол и въже събрани, щели да ми преосновават държава.

Пращайте темата на лумпени, дето се подлъгват по простотии Копейкинови. Да четат, да решават. Мишито дори към гръцките острови се заглеждал открито, българско било някога, териториториални претенции имал.

С простотиите си вече стават откровено опасни.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.