Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 48 минути, Toto2 написа:

Еми ти искаш да си във бананова република, аз искам да съм във независима и силна държава.

Напротив, като убиете един от малкото печеливши сектори като нашия, дето носи твърда валута, и си харча парите тука... И това утрепете, и ви е завършена работата, на гробокопачи на последния останал бизнес.

Ти искаш да слугуваш на чужденците, стига да ти дават добри пари за предателството ти.

Ми слугувал съм на бай Ганю, едвам си плащахме тока с мацката, после ме прибраха и шапкарите. На циг анин кон да не си, на българин ратай да не си. 

Аз искам нашите елити да са елити наистина, а не продажници за жълти центове.

И кво, палавата дъртичка бавачка ли ще ни бъде елит, дето си развява ГЗ с Таслаков, прави пиянски изцепки и после Фюрер ви им спасява зад ниците? Туй ли ви е елит, таман по пътя на Волен сте тръгнали. Баба Пена ви е единствения електорат, и хич не харесва такива неща. Рано или късно ще се разчуе и до нея.

Грантаджийството е добре за определени "богати" идиоти, но си е срамно и безчестно. Искам нашите чорбаджии, включая и себе си, да развиват бизнеса си в името на родината си и да не се срамуват, че са просто ишлемари, както е сега.

Аз не съм грантаджия. В момента верно, че сме ишлемари, но си задвижвам и мои си неща.

Твоите работодатели в ИТ сектора имаха толкова много време да си развият собствени брандове и да си градят име, но те си остават все още да работят на ишлеме за други. Рано или късно това ишлеме ще се насочи в друга посока, както се случи със шивачите...Ма ти си знаеш..

Има и продуктови фирми в БГ, ама то има ли таксиджия и фризьорка, да не е по-наясно от нас? Завиждате ни, туй е цялата работа. За целия китайски народ имаме отворени позиции, автобусите в София са разлепени с реклами на ИТ фирми, че търсим хора, ама няма. Щото нямате акъл за тая работа, затуй само до грабенето го измътихте. 

https://www.vbox7.com/play:09ff14b8

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

иванке, едва ли са те прибрали щото си законен, имало е нещо там. Иначе е хубаво, ако е вярно че носиш приходи вътре в страната, но дали е достатъчно? Смисъл би имало, ако си купуваш български стоки от български магазини, а още по-добре, ако е направо от производителите. Ама като се сетя, че почти нищо смислено не произвеждаме от технически характер особено високотехнологичен, т.е. с висока  добавена стойност...Нито автомобили, нито компютри, нито компоненти, нито телевизори, нито смартфони, нито роботи, нито самолети и ракети, нито...Е, има почти съвременни бойлери, ама електрониката им е вносна. Има някаква там военна продукция, най-умната част от която е на нивото на...70-е години на миналия век. Ако броиш само данъците като принос, то е капка в морето и има такива с по-големи капки от твоята, които не се хвалят с това и не мрънкат.

преди 28 минути, Sliderum2 написа:

иванке, едва ли са те прибрали щото си законен, имало е нещо там.

У казармата ни прибираха именно щото сме законни.

Кво само ни правите сметката бе бедняци, де съм си харчел парите, па как идели, пък кво сме правели.

Що не се видите кви сте кърлежи вие? Ако бяхте стока щяхте да си намерите платена работа, не да се надявате Койейкин да ограби бизнеса, че баш на тебе да го даде! Щот си много убав!

За една седмица се събират около 1/6 от планираните бройки. Ако караме с такова темпо може и за месец и половина да направим 500000. А ако за 3 месеца ударим милиона направо ще ги втресе всичките подпиндосники и хайдуци.

Днешната класация за "тъпа лейка" - аз работя в чужбина за евро и не мога да се подпиша.

преди 3 часа, Toto2 написа:

Еми ти искаш да си във бананова република.....

и за целта най- добре да не приемаме еврото, да излезем от ЕС и НАТО, да си отворим концлагери, да поизбием малко народ и по площадите, и след  година/ две такава силна държава ще сме станали, че цял свят ще ни завижда и ще трепери пред нас. 😄

преди 10 минути, insec написа:

и за целта най- добре да не приемаме еврото, да излезем от ЕС и НАТО, да си отворим концлагери, да поизбием малко народ и по площадите, и след  година/ две такава силна държава ще сме станали, че цял свят ще ни завижда и ще трепери пред нас. 😄

инцес, какво общо има отказът от робията на есср/сащ, с останалите ти фантазии?

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

т.е. че ще станем по- добре от ЕС, излизайки от него е фантазия - ами нали това казвам: че си фантазирате някакви небивалици; та това е общото.

преди 50 минути, Филипов написа:

За една седмица се събират около 1/6 от планираните бройки. Ако караме с такова темпо може и за месец и половина да направим 500000. А ако за 3 месеца ударим милиона направо ще ги втресе всичките подпиндосники и хайдуци.

Днешната класация за "тъпа лейка" - аз работя в чужбина за евро и не мога да се подпиша.

Ахаааа... работиш в чужбина за евро ???  А не в РФ за рубли ???

И плюеш еврото и си фен на Путлю ???

Клаааааасика. :) :)

Честита ти титла в класацията....

Нямам думи ....  какви хора с какъв акъл има не е истина.... :getout:

преди 27 минути, insec написа:

Ама преди всичко това е хубаво да  сме се изнесли в някоя Западна страна , да работим за евро, и да гледаме този сеир отстрани :) :)  

И да възхваляваме Путлю на полувремената....

Като тоя другар по горе :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 минути, insec написа:

т.е. че ще станем по- добре от ЕС, излизайки от него е фантазия - ами нали това казвам: че си фантазирате някакви небивалици; та това е общото.

Може и да не станем по-добре от есср, но ще сме по-добре, отколкото в момента сме като част от гетото на пакта. 

преди 15 минути, miro20 написа:

Ахаааа... работиш в чужбина за евро ???  А не в РФ за рубли ???

И плюеш еврото и си фен на Путлю ???

Клаааааасика. :) :)

Честита ти титла в класацията....

Нямам думи ....  какви хора с какъв акъл има не е истина.... :getout:

Какво общо има едното с другото? Много добре знаеш, че няма нищо общо. Повтаряш го, защото си мислиш, че доказваш, че си прав за нещо... каквото и да е то.

Имаш ли нещо против да обясниш както общо има едното с другото - това кой къде живее и работи, с това кой какво и кого подкрепя?

преди 29 минути, Sliderum2 написа:

Няма нищо общо. Ти не разбра ли, че скорошното включване на insec ( @insec ) в раздел "Политика", не е да доведе до конструктивна дискусия, а е да повтаря заучени фрази и клишета, чути, дочути и недочути от колониалната пропагандна машина - платени журналисти, фалшиви експерти и икономисти, медии, финансирани отвън, лъжци, пропагандисти, евроатлантически идеи, като права, свобода, демокрация, както и други подобни понятия, които нямат ясно определени граници и са продукт на субективните представи на всеки по отделно. А, като му зададеш някой конкретен въпрос, започва да ти дава несвързани отговори, нямащи нищо общо с темата.

преди 6 минути, PigMan9 написа:

Какво общо има едното с другото? Много добре знаеш, че няма нищо общо. Повтаряш го, защото си мислиш, че доказваш, че си прав за нещо... каквото и да е то.

Имаш ли нещо против да обясниш както общо има едното с другото - това кой къде живее и работи, с това кой какво и кого подкрепя?

Няма нищо общо. Ти не разбра ли, че скорошното включване на insec ( @insec ) в раздел "Политика", не е да доведе до конструктивна дискусия, а е да повтаря заучени фрази и клишета, чути, дочути и недочути от колониалната пропагандна машина - платени журналисти, фалшиви експерти и икономисти, медии, финансирани отвън, лъжци, пропагандисти, евроатлантически идеи, като права, свобода, демокрация, както и други подобни понятия, които нямат ясно определени граници и са продукт на субективните представи на всеки по отделно. А, като му зададеш някой конкретен въпрос, започва да ти дава несвързани отговори, нямащи нищо общо с темата.

Човече, имаш някакви ментални проблеми с възприятията.

Наистина ли не разбираш какво говоря ??

Не знам защо си в психиатрия както сам бе признал , но понякога е по добре да премълчиш, отколкото да ти лъсне дебилизма....

Просто приятелски съвет от съчувствие, че виждам ставаш за смях във всички теми ... :) 

току-що, miro20 написа:

Човече, имаш някакви ментални проблеми с възприятията.

Какви доказателства използваше, за да стигнеш до това заключение?

преди 1 минута, miro20 написа:

Наистина ли не разбираш какво говоря ??

Ако не започнеш да се изразяваш правилно и в прав текст, без увъртания и неясни изказвания, ще те разбера.

Не знам защо си в психиатрия както сам бе признал , но понякога е по добре да премълчиш, отколкото да ти лъсне дебилизма....

Не, не съм в психиатрия. Къде съм признал, че съм в психиатрия?

преди 2 минути, miro20 написа:

Просто приятелски съвет от съчувствие, че виждам ставаш за смях във всички теми ... :) 

Не ставам за смях. За смях стават тези, които задават въпроси, уж ме критикуват, но никога не отговарят и се крият, щом аз им отговоря на провокациите, с които, според тях, са ме "оспорили".

Това е сред последните примери:

screenshot-358.png

screenshot-359.png

Последното е видяно от него, но отговор така и не е даден. Факт е, че отговор няма да бъде даден. Не може да дадеш отговор, който не съществува, нали знаеш това, miro20?

Искаш ли да ти покажа и още един отговор, на който няма да има реакция от страна на този, който е задал въпроса? Ето го:

screenshot-360.png

Защо аз да ставам "за смях по темите", ако не аз съм този, който задава въпроси, с които си мисли, че е оспорил някого, но после бяга и се крие и не отговаря, щом му бъде дадено обяснение?

О Боже... отказвам се... :questions:

Разбира се, че ще се откажеш... щом виждаш, че не можеш да оспориш някого, че той е прав, просто спираш да спориш - "отказваш се", както ти сам го каза.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Може и да не станем по-добре от есср, но ще сме по-добре, отколкото в момента сме като част от гетото на пакта. 

като през '96г. - тогава всички бяхме милионери. 💓

преди 5 часа, PigMan9 написа:
преди 5 часа, miro20 написа:

О Боже... отказвам се... :questions:

Разбира се, че ще се откажеш... щом виждаш, че не можеш да оспориш някого, че той е прав, просто спираш да спориш - "отказваш се", както ти сам го каза.

Че какво има да ти оспорвам бе комсомолец :)  Ти не можеш да схванеш думите ми за тоя дето работи за евро в чужбина а хвали Путлю, пък искаш да оспорвам нещо???

Та ти не осъзнаваш връзката и за какво говоря, тръгнал да претендира че трябва да те оспорвам ??? Че и "бил прав" ?? Какво си твърдял или казал че да си прав бе кух ?

Кух си. Много .

:getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 44 минути, Joss Bomon написа:

Дядо а ти кога заминаваш за някои от тези социалистически райски страни ? 

11-ТЕ БЪЛГАРСКИ ПОВЕЛИ
БЪЛГАРСКИ БОЖИИ ЗАПОВЕДИ 🇧🇬
1. Да нямаш по-свято от рода си и от земята си! На тях разчитай, в тях се кълни и ако трябва, за тях дай и живота си!
2. Почитай майка си и баща си и слушай думата им! А когато остареят и останат на ръцете ти, грижи се за тях, дорде се приберат в Бога!
3. Пази се от кръвосмешение, че от него родът се изкривява! Таз повеля се отнася и до всички, станали побратими и посестрими, и до всичката тяхна челяд.
4. Избрал ли си с кого да делиш хляба и постелята си, не посягай към чужда жена или чужд мъж! И окото ти даже не бива да изтича по чуждо, че ще ти осромашее душата!
5. Възбранява ти се всяка кражба! Било тя от нужда или по принуждение!
6. Възбранява ти се всяко убийство! Особено за мъст или грабеж! Пролятата кръв тръгва като сянка след убиеца. На такъв децата и внуците му ще теглят тая кръв.
7. Не се обръщай нивга в изедник, насилник или предател! Който изяде чуждо, онеправдае вдовица, сираче или сиромах, който предаде брата си - той внася огън в челядта и рода си.
8. Не връщай нивга от прага си пътник, дошъл да нощува, че често с пътника ходи и Господ!
9. Не връщай нивга сирак или сиромах с празни ръце, че техните сълзи са от горест и парят. Изпъдиш ли ги, пъдиш доброто от къщата си!
10. Помни, че тежък грях се тежко изкупва! Изкупва се или с кръв, или с доживотна грижа на душманина за неговата жертва и рода му!
11. Почитай вярата всекиму, било тя чужда на твойта, че тя е най-скъпа потреба и право навсеки човек!
Ето ги тука и последните четири повели. Като го питаше някой тия откъде са дошли, дядо ми махваше с ръка и викаше:
„Не е важно рождеството на думите, а същината им!“
Изричай само правата дума!
Разбери за какво те бива!
Следвай само твоя си дъх!
Помни, че път се проправя с ходене!
Дано тия повели попаднат в добри ръце и не се затрият!
Нека тоз, дето ги прочете и нещо му припламне в душата, да ги покаже и на други българи, и на рожбите им. Че да знаят и помнят какви са повелите на един толкоз стар и мъдър народ! И най-вече да проумеят, че когато българинът оправи рода си отвътре и си почете корена, тогаз пак ще бъде силна България!
С почит и вяра Вангел Илиев
По волята на Бога и душата си българин

А тей - баш и не религия ще го обърнете, за да няма съмнение, че сте завършени олигофрени. 😏

Айде и славчо реши да прави референдум. Да е жив и здрав. 

Задържаха в София заплашилия депутат от "Възраждане" Иван Белишки

24-logo-circle.png

24.01.2023 17:5616152
Сподели вFacebookTwitterViber
Повече социални мрежи

Иван Белишки Иван БелишкиСнимка: Любо Илков

Столичната полиция задържа Иван Белишки. Той е арестуван за закана за убийство.

Мъжът е бил задържан в района на ул. "Нишава" в София преди броени минути. По-рано днес от "Възраждане" съобщиха, че техният депутат Стоян Таслаков е бил заплашен с пистолет от Белишки, който е син на кмета на Панагюрище Никола Белишки.

"Добре съм. Справих се с нападателя. Той има повече поражения. Нищо ми няма. Не ми звънете, нямам батерия",  написа на страницата си депутатът от "Възраждане" Стоян Таслаков.

"Таслаков е вторият народен представител от ПГ на "Възраждане", който е системно заплашван с убийство от Иван Белишки. За това многократно са сезирани МВР и Прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки не са реализирани", съобщиха от "Възраждане".

Това не е първи арест за Белишки. През миналата година той бе задържан за умишлено причиняване на пожар на чужд имот – сухи треви и ниска растителност в землището на кюстендилското село Ломница.

на 22.01.2023 г. в 20:00, Toto2 написа:
Приятели, в първата седмица след започването на подписка за свикване на референдум относно националната ни валута, резултатите са добри. Това показва отчетът на възрожденци, но и нашите данни на непартийните и другите организации.
Умишлено казвам добри, а не много добри и отлични, защото място за отпускане няма. Сега безпроблемно се подписват хората, които знаят за референдума и са твърдо убедени в позициите си.
Постепенно ще трябва да убеждаваме и онези, които са нихилистично настроени, че нещо може да се промени, както и тези, които не са на нашите позиции.
В крайна сметка в момента ние събираме подписи за целите на това да бъдем питани и да имаме участие в решаването на ключов въпрос. Независимо на какви позиции сте, честният подход е да подкрепите подписката, за да може да се чуе гласът на народа. И на евтините опорки, че това е само партийна инициатива, отговорът е лесен - с подписа си не подкрепяте човек или партия, а правото ви за участие в процеса!
За да успеем е важна самоинициатива. Ключово е доверието. Разпечатайтв си бланка и съберете подписите на вашите близки. Някои от тях не биха се разписали при непознат, но биха дали данните си на вас. Вие от своя страна можете да ги дадете на човек, на когото имате доверие. Затова и лично участвам в процеса, защото така се гради доверие - с поемане на лична отговорност!
Оставям ви информация къде са пунктовете и снимка с номерата на отговорниците.
1. МОБИЛНИТЕ ПУНКТОВЕ в гр. София 19.01 (четвъртък) - официален график. За събиране на подписи за провеждане на национален референдум с един въпрос: "Съгласни ли сте България да запази българския лев като единствена официална валута до 2043 година?"
📌Метростанция Сердика от 16 до 19ч - Тодор Беленски- 0878 49 07 82
📌Метростанция "Александър Малинов" от 17:00 до 19:30 – Христо Милев – 0889266613
📌Метростанция "Бели Дунав" от 16:00 до 19:00 – Маргарита Махаева – 0988717814
📌Метростанция "Вардар" от 16:00 до 19:30 – Петя Бояджиева – 0877887702
📌Метростанция "Красно село" (пред изхода от страната на пазар "Красно село") от 14:00 до 19:00 – Николай Бадев – 0897783757
📌Метростанция "Люлин" - от 16:30 до 19:00 – Иван Алексиев – 0877379257
📌Метростанция "НДК" (на изход към бул "Патриарх Евтимий") - от 16:30 до 19:30 – Зорница Александрова – 0876117750
📌Метростанция СУ "Свети Климент Охридски" (от страната на университета) - от 14:30 до 18:00 – Соня Гарчева – 0877882839
📌Младост 1 - на пазара от 17:00 до 19:30 – Христо Милев – 0889266613
📌Овча Купел - ул. "Монтевидео", магазин "Фантастико" - от 9:30 до 15:30 и от 17:00 до 20:00 – Славчо Крумов – 0988805856
📌Стрелбище, магазин "Фантастико", ул. Нишава от 17:15 до 20:00 часа – Станислав Григоров – 0888999918
📌х-л Плиска от 16:00 до 19:00 – Тодор Гроздев – 0884880811
📌Хаджи Димитър - магазин "Фантастико", ул. "Баба Вида" от 17:00 до 19:30 – Соня Гарчева – 0877882839
📌Костинброд - пред магазин "ЦБА" на кръговото на Белица - 15:30-19:30 - Иван Иванов - 0898379804
* Ако не откривате пункта, обадете се на координатор, за да Ви упъти.
** Ако не виждате пункт в близост до Вас, обадете се на координатор от списъка със зелен фон.
___
2. Интерактивна карта, съдържаща работното време и адресите на стационарните пунктове, както и телефоните на координаторите за страната.
КАРТАТА може да намерите ТУК https://mapfling.com/qqitcno

Умолявам гражданите в подписката на ПП Възраждане, да пишат по-четливо ЕГН-тата си, за да може после по-лесно да се ползват за теглене на "бързи кредити".  Вече има пострадали, но се пази в тайна от разследващите.

Vazrazhdane.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.