Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 часа, Филипов написа:

Най-гнусното от всички е като се снимате до Левски, с Аудитата от крадени пари, и онова зеленото BMW, на бавачка Искра.

Цитат

ОЧАКВАЙТЕ ЕДНО МИНИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА БАДЖАНАЦИТЕ В ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ . ТОВА Е КОЛАТА С КОЯТО ИСКРА МИХАЙЛОВА ДЖИТКА ИЗ СОФИЯ С Г-Н СЪВЕСТ СТОЯН ТАСЛАКОВ . ОЧЕРТА СЕ ЩУРА БАДЖАНАЩИНА МЕЖДУ НЕГО И ОСЛЕПИТЕЛНИЯ

BMW.jpg

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Най-гнусното от всички е като се снимате до Левски, с Аудитата от крадени пари, и онова зеленото BMW, на бавачка Искра.

BMW.jpg

Забрави да кажеш и за автобуса бре, срамота...

Е как кво , Коце купил нов автобус, некой го видел да се вози...Бе много си назад с клюките.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Е как кво , Коце купил нов автобус, некой го видел да се вози...Бе много си назад с клюките.

Тая простотия сега си я измисли!

току-що, IvanKirov написа:

Тая простотия сега си я измисли!

Ти да видиш. Е кво, с автобус се пътува по-добре. Що да не е истина?

преди 6 минути, Toto2 написа:

Ти да видиш. Е кво, с автобус се пътува по-добре. Що да не е истина?

Кажи бе, кажи! Кво ти обеща музейното миши? Нали си гордия чорбаджия, сервиз си имаш, клиенти...
Що стоиш на амбразурата? Да водиш младите у рота мангу сти, туй ли те радва?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Кажи бе, кажи! Кво ти обеща музейното миши? Нали си гордия чорбаджия, сервиз си имаш, клиенти...
Що стоиш на амбразурата? Да водиш младите у рота мангу сти, туй ли те радва?

Искам и аз автобус

преди 15 минути, Toto2 написа:

Искам и аз автобус

Туй което реално искате - е да прецакате другите. Филипов мечтае за компресор, за забавление на мургавите. Малко им е на младите семейства, че се изсипват на трудовия пазар без опит, малко им е деца да гледат, малко им ниската заплата и квартирата - че и роби на шапкарите да ги правите. Лично минах през туй, само дето деца нямахме.

Ей туй сте вие, паразити, полза от вас никаква, само вреда. Продавате си народа, за 30 сребърника. Най ме е гнус, как цапате националните ни светини, като си турите крадливите морди, под портретите им. Баба Гичка от Долно У йно да залъжеш, ама подценявате останалата част от народа.

Айде почна се, още не станали дори златен пръст, и почнали с пиянските изцепки, к у р в а лък, катастрофи, измъкване по втория начин и т.н. Волен 2.

https://www.febspot.com/356609

преди 28 минути, Toto2 написа:

Много фантазираш, няма нищо вярно в думите ти.

В кои по-точно? Казармата е робство, по всички определения и речници. Конскрипция, ли как му викат по академично. Че майка ми плащаше квартирата и издържаше семейството ли не е вярно? Циг анските роти ли не е вярно, аз бях в такава. Трима висшисти с още 50 ман гала, лично го играх това, просто ми се размина унижението, ама другите бойни другарчета ги бяха отвели до нервен срив и отвъд. Отношението към войника в армията е - като към враг. Като военнопленник. Нито чест ни дълг имам към вас, паразити! Черна дупка за пари и време, ей това сте зяпнали да възкресявате.

Една файда ми кажи, от туй дето го искате, от другите. И парите ще окрадете, ако успеете да съберете повече данъци. Изцепките и воленовите мурафети са вече факт. Не се качили на магарето, вече си клатят краката. Всички политолози ви пророкуват свиване и намаляване на лумпено-електората.

https://www.febspot.com/324112

преди 20 минути, Toto2 написа:

Ай дее, пак яхна метлата. 

Не бе аз друго не съм приказвал. Мерзавци сте и толкоз. Гнус ме е като цапате светините. Туйто!

Присмял се хърбел на щърбел. Ти цапаш всичко свято с гнусният си материализъм и егоизъм. 

преди 4 минути, Toto2 написа:

Ти цапаш всичко свято с гнусният си материализъм и егоизъм. 

На вас ли да си давам парите, вместо на семейството си, бе чичаци с шкембаци? Или на обръчите на Доган? Туй ли е егоизъм, малко ли ви е дето плащам 6 ПЪТИ повече здравна вноска, от някой безработен, ако въобще? И накрая същата (липса на) услуга.

Ми гнусен егоист и снобар си, кво да говорим повече. Аз плащам повече данъци от тебе, пък не мрънкам. Квото за тебе , повече за мене е, кратуно. Ако тебе те дерат 1000 лева, мене ми вземат 10 бона на месец. Кво ревеш като насрано бебе не мога да разбера.

преди 1 час, Toto2 написа:

Ми гнусен егоист и снобар си, кво да говорим повече. Аз плащам повече данъци от тебе, пък не мрънкам. Квото за тебе , повече за мене е, кратуно. Ако тебе те дерат 1000 лева, мене ми вземат 10 бона на месец. Кво ревеш като насрано бебе не мога да разбера.

Хем въшки, хем нагли, хем лъжливи. На патентен данък сте, кви 10 бона!

Освен това не е егоизъм, ако откажа да плащам издръжката на разни паразити и крадци. Тепърва ви лъсват пиянските изцепки и шуро-баджанащините. Кви сте ми на мене, че да имате претенции да си деля от залъка за вас? Презирам ви, нищо не чакайте от такива като мен! Поредните кърлежи, след Волен и Симеонов.

Цитат

Виждате две снимки. На едната е депутатинът от Възраждане Златан Златанов в ПРАВНА КОМИСИЯ в парламента, в която твори законите на България. На втората снимки същият депутат, член на Възраждане, депутат в Народното събрание и член на Правна комисия с моторна резачка заявява, че ще защитава българския лев. Все съм си мислела, че подобна снимка може да се види само по американските филми за психопати-убийци, но съм била прекалено наивна. И понеже обичам да анализирам, от какъв зор депутатът е с моторна резачка ПРЕД ИЗИ ПЕЙ? Ще взема пари? Ще дава пари? Ще тегли кредит? Или е взел кредит и резачката е по друг повод?

Тук се отплесвам в разсъждения защо в Конституцията не е предвидено депутатите да минават тест за психическо здраве или поне удостоверение, че не се водят на учет?!? Голям пропуск, според мен. Голям!

Интересно ми е дали нещата при Златанов ще прогресират и ще го видим следващите дни с моторната резачка в Народното събрание!?! По-скоро не, защото едно от нещата, които установих за възрожденци е, че са смели предимно във фейсбук.....но пък не е лошо властите да проверят случая. Здравните власти!

Елена Гунчева-Гривова

reza4ka.jpg

Бавачки, готвачки, ся пък и коминочистач! Ще преосновават клета майка...

коминочистач.jpg

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Хем въшки, хем нагли, хем лъжливи. На патентен данък сте, кви 10 бона!

Освен това не е егоизъм, ако откажа да плащам издръжката на разни паразити и крадци. Тепърва ви лъсват пиянските изцепки и шуро-баджанащините. Кви сте ми на мене, че да имате претенции да си деля от залъка за вас? Презирам ви, нищо не чакайте от такива като мен! Поредните кърлежи, след Волен и Симеонов.

reza4ka.jpg

Бавачки, готвачки, ся пък и коминочистач! Ще преосновават клета майка...

коминочистач.jpg

На патентен данък дръжки. Хич не си остър, да знаеш. С 5 човека майсторчета нема как патент, умния. Голяма гнида си, не знаеш на кой свят се намираш. Кърлеж си ти. Хем не вършиш никаква реална работа, хем смучеш пари като за световно. Не знаеш как да си обършеш ануса, пък тоалетната хартия ти грапава. ...

Все пак се съзират некви мъждукания на некви мисли, ама повечето ти е диярия...

Вместо да си седиш на еди кво си, свърши нещо полезно, без да търсиш келепир:

Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и на открито

преди 1 минута, Toto2 написа:

На патентен данък дръжки. Хич не си остър, да знаеш. С 5 човека майсторчета нема как патент, умния. Голяма гнида си, не знаеш на кой свят се намираш. Кърлеж си ти. Хем не вършиш никаква реална работа, хем смучеш пари като за световно. Не знаеш как да си обършеш ануса, пък тоалетната хартия ти грапава. ...

Ми гледай си бизнеса и майсторчетата, що само заничаш у мойта паничка?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ми гледай си бизнеса и майсторчетата, що само заничаш у мойта паничка?

Гледам си бизнеса  и мисля за майсторчетата. За такива гниди като тебе хич и не мисля, ти се буташ в краката ми. Гледам гледам да не те настъпя случайно, ма ти като глупаво пале все се завираш ...Кво да те правя, господ на малоумните прощава, ма аз не съм господ.

преди 8 минути, Toto2 написа:

Гледам си бизнеса  и мисля за майсторчетата. За такива гниди като тебе хич и не мисля, ти се буташ в краката ми. Гледам гледам да не те настъпя случайно, ма ти като глупаво пале все се завираш ...Кво да те правя, господ на малоумните прощава, ма аз не съм господ.

Чакай чакай, аз ли искам да ти вдигам данъка и да ви водя чедата у ман галски роти, или вие го правите? В офшорните зони ДОД е 5 %,  нямат земеделие и полезни изкопаеми. При тях си плащат данъците Apple, Microsoft, Disney и все такива гиганти. 5% от 50 милиарда са повече, от 17% от нищо и половина.

Вашите бавачки, коминочистачи и готвачки искат да изгонят и малкото инвестори тука. И като минем в сивия сектор ще ми съберете от трите най-дългия о0о

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Чакай чакай, аз ли искам да ти вдигам данъка и да ви водя чедата у ман галски роти, или вие го правите? В офшорните зони ДОД е 5 %,  нямат земеделие и полезни изкопаеми. При тях си плащат данъците Apple, Microsoft, Disney и все такива гиганти. 5% от 50 милиарда са повече, от 17% от нищо и половина.

Вашите бавачки, коминочистачи и готвачки искат да изгонят и малкото инвестори тука. И като минем в сивия сектор ще ми съберете от трите най-дългия о0о

Еми ти искаш да си във бананова република, аз искам да съм във независима и силна държава. Ти искаш да слугуваш на чужденците, стига да ти дават добри пари за предателството ти. Аз искам нашите елити да са елити наистина, а не продажници за жълти центове. Грантаджийството е добре за определени "богати" идиоти, но си е срамно и безчестно. Искам нашите чорбаджии, включая и себе си, да развиват бизнеса си в името на родината си и да не се срамуват, че са просто ишлемари, както е сега. Твоите работодатели в ИТ сектора имаха толкова много време да си развият собствени брандове и да си градят име, но те си остават все още да работят на ишлеме за други. Рано или късно това ишлеме ще се насочи в друга посока, както се случи със шивачите...Ма ти си знаеш..

Днес, пред масите за събиране на подписи за референдума за запазване на българския ЛЕВ на моменти имаше опашка.Идваха цели семейства!Идваха пенсионери и млади хора!Идваха държавни служители като полицаи, медицински лица и т.н.Идваха и симпатизанти на различни политически партии.Няма да споделям какви бяха коментарите на голяма част от подписалите се.Само ще подскажа ,че те бяха насочени към управляващите през последните три десетилетия.По-точно бяха на сексуална тематика към техните близки роднини!
Днес видях,че народа се пробужда!Хората им писна от чуждопоклонници и национални предатели!Колкото и да не им се иска на някой посолства и техните марионетки,Българите ще си върнем България!
Време е за Възраждане на България!🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Може да бъде изображение с 6 души, изправени хора и на открито

All reactions:
13Тихомир Стойков и 12 други

преди 8 минути, Toto2 написа:

Еми ти искаш да си във бананова република, аз искам да съм във независима и силна държава. Ти искаш да слугуваш на чужденците, стига да ти дават добри пари за предателството ти. Аз искам нашите елити да са елити наистина, а не продажници за жълти центове. Грантаджийството е добре за определени "богати" идиоти, но си е срамно и безчестно. Искам нашите чорбаджии, включая и себе си, да развиват бизнеса си в името на родината си и да не се срамуват, че са просто ишлемари, както е сега. Твоите работодатели в ИТ сектора имаха толкова много време да си развият собствени брандове и да си градят име, но те си остават все още да работят на ишлеме за други. Рано или късно това ишлеме ще се насочи в друга посока, както се случи със шивачите...Ма ти си знаеш..

Днес, пред масите за събиране на подписи за референдума за запазване на българския ЛЕВ на моменти имаше опашка.Идваха цели семейства!Идваха пенсионери и млади хора!Идваха държавни служители като полицаи, медицински лица и т.н.Идваха и симпатизанти на различни политически партии.Няма да споделям какви бяха коментарите на голяма част от подписалите се.Само ще подскажа ,че те бяха насочени към управляващите през последните три десетилетия.По-точно бяха на сексуална тематика към техните близки роднини!
Днес видях,че народа се пробужда!Хората им писна от чуждопоклонници и национални предатели!Колкото и да не им се иска на някой посолства и техните марионетки,Българите ще си върнем България!
Време е за Възраждане на България!🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Може да бъде изображение с 6 души, изправени хора и на открито

All reactions:
13Тихомир Стойков и 12 други

Ти може да искаш, ама няма как да се случи! Като искаш давай по 5к евра на вятъра. Аз пък искам просто да си ги прибирам тези 5к евра

иванке, там ли си? Подготви ли колата за студ и сняг. Дали ще пали при минусови температури? Все пак, е възрастна вече.

Приятели, в първата седмица след започването на подписка за свикване на референдум относно националната ни валута, резултатите са добри. Това показва отчетът на възрожденци, но и нашите данни на непартийните и другите организации.
Умишлено казвам добри, а не много добри и отлични, защото място за отпускане няма. Сега безпроблемно се подписват хората, които знаят за референдума и са твърдо убедени в позициите си.
Постепенно ще трябва да убеждаваме и онези, които са нихилистично настроени, че нещо може да се промени, както и тези, които не са на нашите позиции.
В крайна сметка в момента ние събираме подписи за целите на това да бъдем питани и да имаме участие в решаването на ключов въпрос. Независимо на какви позиции сте, честният подход е да подкрепите подписката, за да може да се чуе гласът на народа. И на евтините опорки, че това е само партийна инициатива, отговорът е лесен - с подписа си не подкрепяте човек или партия, а правото ви за участие в процеса!
За да успеем е важна самоинициатива. Ключово е доверието. Разпечатайтв си бланка и съберете подписите на вашите близки. Някои от тях не биха се разписали при непознат, но биха дали данните си на вас. Вие от своя страна можете да ги дадете на човек, на когото имате доверие. Затова и лично участвам в процеса, защото така се гради доверие - с поемане на лична отговорност!
Оставям ви информация къде са пунктовете и снимка с номерата на отговорниците.
1. МОБИЛНИТЕ ПУНКТОВЕ в гр. София 19.01 (четвъртък) - официален график. За събиране на подписи за провеждане на национален референдум с един въпрос: "Съгласни ли сте България да запази българския лев като единствена официална валута до 2043 година?"
📌Метростанция Сердика от 16 до 19ч - Тодор Беленски- 0878 49 07 82
📌Метростанция "Александър Малинов" от 17:00 до 19:30 – Христо Милев – 0889266613
📌Метростанция "Бели Дунав" от 16:00 до 19:00 – Маргарита Махаева – 0988717814
📌Метростанция "Вардар" от 16:00 до 19:30 – Петя Бояджиева – 0877887702
📌Метростанция "Красно село" (пред изхода от страната на пазар "Красно село") от 14:00 до 19:00 – Николай Бадев – 0897783757
📌Метростанция "Люлин" - от 16:30 до 19:00 – Иван Алексиев – 0877379257
📌Метростанция "НДК" (на изход към бул "Патриарх Евтимий") - от 16:30 до 19:30 – Зорница Александрова – 0876117750
📌Метростанция СУ "Свети Климент Охридски" (от страната на университета) - от 14:30 до 18:00 – Соня Гарчева – 0877882839
📌Младост 1 - на пазара от 17:00 до 19:30 – Христо Милев – 0889266613
📌Овча Купел - ул. "Монтевидео", магазин "Фантастико" - от 9:30 до 15:30 и от 17:00 до 20:00 – Славчо Крумов – 0988805856
📌Стрелбище, магазин "Фантастико", ул. Нишава от 17:15 до 20:00 часа – Станислав Григоров – 0888999918
📌х-л Плиска от 16:00 до 19:00 – Тодор Гроздев – 0884880811
📌Хаджи Димитър - магазин "Фантастико", ул. "Баба Вида" от 17:00 до 19:30 – Соня Гарчева – 0877882839
📌Костинброд - пред магазин "ЦБА" на кръговото на Белица - 15:30-19:30 - Иван Иванов - 0898379804
* Ако не откривате пункта, обадете се на координатор, за да Ви упъти.
** Ако не виждате пункт в близост до Вас, обадете се на координатор от списъка със зелен фон.
___
2. Интерактивна карта, съдържаща работното време и адресите на стационарните пунктове, както и телефоните на координаторите за страната.
КАРТАТА може да намерите ТУК https://mapfling.com/qqitcno

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.