Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 часа, rootkit написа:

Абе...Къде е доказателството че ДБ и ПП са замесени в прани на пари? Искаш ли утре да направя дарение на ПП Възраждане? Ще продам малко трева и ще им пратя парите. Готово - вече са наркодилъри... Много ниско нивото тук.

То това е новината на деня, ти доказателства от нас търсиш. Коцето прави коментар на нещо, изтекло по официалните, правилните правителствени медии. Факта си е факт. Значи, ако се коментира от Коце - руска опорка...Браво бе..

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 часа, Toto2 написа:

Костадин Костадинов 

10 мин  · 

Искам само за секунда да си представите, че не Демократична България и Продължаваме промяната, а Възраждане беше замесена в пране на пари. Представихте ли си го?

Представихте ли си мощният рев и вой на американските медии по наш адрес?

Аз направо мога да го чуя. А сега забелязвате ли да има нещо подобно по адрес на ДБ и ПП? Разбира се, че няма, и няма да има.

Има само тишина - срамна, гузна и престъпна тишина.

Престъпниците са си престъпници, независимо дали са от ГЕРБ, ДПС, ДБ или ПП, и всички те трябва да получат справедливо наказание за деянията си. Възраждане ще се погрижи за това.

Само като си представя, че Дренчев ме е набелязал в оня списък, и ще изпълняват Н-18 и Н-19 на остров сред река. Само заплашвате, който ви потърси сметка за некачествено извършена услуга, или който не крещи като макак, какви сте големите патриоти.

преди 8 часа, Toto2 написа:

Не говоря за тебе и мене, нито за преди кво е било и сега.Говоря за общото състояние на държавата в момента.

При 9 милионна България бяхме прилична по размери, сила и дух държава, с която се съобразяваха. Дори и няколко години след падането на соца. Сега със 6 милиона сме малка, слаба и без дух държавичка, инкубатор за работна ръка за господарите и на изчезване. И ако продължава така скоро територията ще бъде усвоявана от правилните господари.

По соца пак си имахме господари, пак пратихме оръжие срещу братски европейски народ, визирам Пражката пролет. Кво значи инкубатор на раб. ръка, преди казармата бях принуден да бачкам за бесни Ганювци, та 100 пъти съм по-доволен парите като идват от западна Европа. За малко да станем 16-та република, и вместо генерален секретар да проимаме генерал губернатор на задунайска губерния. Курица не птица, Болгария не заграница.

И ти нищо не знаеш за мене, но си позволяваш да ме квалифицираш. Ми и аз мога. Мога да те обявявам за каквото и да е, даже за гол охлюв. Така де, отказваш се от черупката си и пълзиш нанякъде, където си мислиш че има по-големи и хубави черупки. 

Прави квото щеш, аз не съм мерзавец като вас, дето ме докладвахте, че не одобрявам червения затвор. Точно за думата ман дръсане - Калинката ме банна за седмица. Приказвай кво щеш, не ти се сърдя! На другия протест за еврото верно мисля да се запознаем с тебе. Мотам се из София, и нищо не ми струва да ви подкрепям за каузата.

И кви пари ти искам...не мога да разбера как финансово неграмотен човек като тебе въобще е в ИТ сектора. Ами да разбира се, като краднеш код не е толкова трудно. 

Като не е трудно защо не го правиш, ами ми викате пинтия, че не съм склонен за още данъци? Които данъци да харчат за развъждане на малцинства, които скоро ще станат мнозинство.

И не се причислявай към нормалните хора, не си - имаш ментални проблеми и наченки на шизофрения.

Освен бесен бакшиш - и доктор по психиатрия ли си станал? То вярно, че изпълнявате повелята на Ленин - каждая кухарка должна уметь управлять державой. Сори за правописа.

Диви бавачки щели да борят НАТО и американските бази. Да ви имам самочувствието.

преди 1 час, Toto2 написа:

То това е новината на деня, ти доказателства от нас търсиш. Коцето прави коментар на нещо, изтекло по официалните, правилните правителствени медии. Факта си е факт. Значи, ако се коментира от Коце - руска опорка...Браво бе..

Правилните медии на Борисов и господарите на Копейката? Ох, тоя форум е злато. :D

преди 6 часа, rootkit написа:

Абе...Къде е доказателството че ДБ и ПП са замесени в прани на пари? Искаш ли утре да направя дарение на ПП Възраждане? Ще продам малко трева и ще им пратя парите. Готово - вече са наркодилъри... Много ниско нивото тук.

Ъъъ, може ли да ми пратиш локацията на "нивата", ако не на мен, поне на спецслужбите. Сигурно ще се зарадват. Или е оранжерия?

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Ъъъ, може ли да ми пратиш локацията на "нивата", ако не на мен, поне на спецслужбите. Сигурно ще се зарадват. Или е оранжерия?

А, питай Коцето, той е замесен в играта!

Недепутата престъпник Иван Кирилов. Изнасилил 2 бабички на 90 години, лежал в карцера в казармата за кражба на банички от лафката. Засега стига. После може да се сетя още нещо.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Недепутата престъпник Иван Кирилов. Изнасилил 2 бабички на 90 години, лежал в карцера в казармата за кражба на банички от лафката. Засега стига. После може да се сетя още нещо.

Само цитирам, тия не ги познавам. Не вземам отношение.

Колю Китаеца ми е супер несимпатичен, но е следващия любимец на "патриотичния" лумпениат.

Не стреляйте срещу вестоносеца!

преди 15 часа, Филипов написа:

Тази булка може ли да каже, защо гласуваха единствени против България да може да поеме оперативен контрол над Лукойл?

Вижте как се носят клевети в интернет от нашите сънародници, предатели, продали се за долари, евра, почивки на Малдивите и маркови парцали:

Цитат

Впрочем неотдавна Нова  изловиха Лъжливото Коце, че е станал директор на Регионалния исторически музей в Добрич чрез редица измами и нарушения-

Цитат

Казвам им на някои по-горе, че пишман-патрЕотът Костадинов никак не е цвете за мирисане. И това веднага стана ясно, като с парите от партийната субсидия си купи къща, докато обясняваше на шараните, че щял да я връща.          Smile

Цитат

Това е лъжа и дезинформация. Задълбочените проверки на НАП, икономическа полиция, ДАНС и т.н. не намериха нищо вярно в тези твърдения.

Цитат

Никой не твърди, че Киро, Христо Иванов, или дори Бойко са изцяло в Бяло.
Но някак си не съм чул от тях да оспорват европейския ни избор, както това прави Сидеров/Костадинов.

И едно стойностно мнение:

Цитат

Европейският ни избор въобще не е въпрос на обсъждане. Ние няма къде другаде да сме, защото все пак сме в Европа. Друг въпрос е накъде са ни повели европейските зелки в Брюксел.
А политическата ситуация в България ще се подобри, когато политиката се напусне от такива като Киро, Христо, Бойко. Това са хора влезли в политиката за облаги, а не заради националните ни интереси.
Все пак партиите са колективни органи и не е нормално начело им да седят "лидери", които се интересуват само от личните си интереси и просперитет.

Аз не желая да търпя отвратителните низки и налудничави идеи на еврогейския съюз!

А "демократите" не сте нищо повече от едни жалки предатели! Съсипахте България, унищожихте я, само защото от з

лоба и яд не понесохте, че социилизма я възстанови след ВСВ.  Да ви напомня ли за "демократичния" ви съюз с нацистка Германия?  Опитите за депортиранеи и изтребване на българските евреи? Позорния "Закон за защита на нацията"? "демократичните" бомбардировки над София и други български градове, за които оглушително мълчите? За страха ви да не се разбере, че в родата ви има нацисти, избивали партизани и невинни деца? Чорбаджии, ограбвали бедните селяни?

Видях ви я демокркацията, не ви я ща и  плюя на нея! Тази демокрация ме дискриминира и не ми позволи  да уча мноого желан език в училище. Тази демокрация използваше хората с увреждания за снимки и нищо друго! Тази демокрация дълги години отказа да признае българския жестов език! Тази демокрация мълчеше оглушително за евреите, за медиците ни в Либия, за територилните претенции на Турция към нас!

Вие не сте демократи, а престъпници!

Цитат

Конституцията дава право на избор на всички български граждани, които са над 18 и не са под запрещение.
Забелязвам, че тук в темата много се харесва предимно на подкрепящите ДБ и ПП да се ограничат правата на част от хората , които те считат за "прости", "заблудени" и най-вече "проруски" настроени.

Вижте как се налага да се оборват лъжите на демонократите:

Цитат

Доколкото виждам, въпроса за референдума е: „Съгласни ли сте българският лев да бъде единствена официална валута в България до 2043 година?“
В нито един документ, доколкото съм запозната не е записано кога точно трябва да приемем еврото и след като и други държави отлагат влизането в ЕЗ означава, че може да се отлага. После, ако въобще това се случи да се стигне до референдум, всеки може да отиде и да пусне своя глас \"за\" или \"против\".

Цитат

Аз съм питала доста шведи защо не щат еврото. Това, което най-често са ми отговаряли е, че след финансова криза в Гърция, след която страните от Еврозоната трябваше да се намесят с икономическа подкрепа, шведите не желаят някой ден да спасяват друга разточителна държава, която не се простира според чергата си. Шведите смятат, че южните европейски държави са такива държави, които не си правят сметката и затова държавните им дългове постоянно растат. Седем държави в ЕС имат дълг, надхвърлящ 100% от БВП и това са предимно държави в Южна Европа - Италия, Гърция, Испания, Португалия, Кипър.

Втората причина е, че Швеция има свободата да "играе" с валутата си в зависимост от ситуацията, т.е. да обезценява валутата си и по този начин да повишава конкурентоспособността.

И третата причина е, че просто не е разумно толкова различни икономики като Гърция, Швеция, Германия и Испания да имат обща парична политика и обща централна банка, която определя основния лихвен процент.

Според последните проучвания на общественото мнение, които "Статистика Швеция" прави регулярно, 66% от анкетираните са против еврото и само 20% са "за", останалите нямат мнение. Швеция е член на ЕС от 1995 година и вече 27 години си натиска парцалите да не приеме еврото.

Арогантното отношение на "демократите" към обикновения човек:

Цитат

Понеже стана въпрос за Възраждане, та наскоро се замислих за следното...
Зад ъгъла на улицата и почти до офиса в който работя има сграда с общински помещения, които се дават под наем. В едно от тях известно време имаше фирма за бързи кредити. Контингента на тази фирма бяха всякакви смачкани и убити на вид хора. Таксиджии, общи бачкатори, алкохолици и всякакви подобни, облечени с официални анцузи и с чанти "диагоналки". По някое време фирмата за бързи кредити се премести някъде другаде и потокът от такива хора изчезна. Миналата пролет някъде гледам, пак започнаха да се влачат подобни оръфляци. Викам си, да не са открили пак офис на фирма за бързи кредити? Нищо такова... Настанили местната структура на Възраждане в същото помещение. Но ме впечатли това, че видът на хората е един и същ. Едни и същи на вид сдъвкани и изплюти хора. Това е електоратът на Възраждане и това е плашещото.

Такава арогантна особа с подобни изказвания, заслужава ей това!

Държавата е на обикновените хора, не на продажните офисни плъхове!

Вие си имате такава държава, нарича се САЩ. Защо не заминете натам?

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Цитат

Какво лошо има да си каже думата българския народ за нещо толкова важно като промяна на националната валута? Нали така е демократично.

:yanim:

На тия, когато нещо не им изнася, не е демократично!

:vomit:

Цитат

Майко мила. Какво изказване. Никога не бих го направил. Ще те зарадвам, че за мен има бъдеще. Гледам да осигуря такова и за служителите ми. Аз и моите приятели гласуваме за Възраждане. Явно тази партия е харесвана от всички слоеве.

Цитат

И аз това се чудя. Нека има референдум, а който е за ЕЗ да отиде и да гласува против отлагането. Просто е. Но позицията “Не на референдума!” не я разбирам и аз. И то от хора, които са уж за демокрация. Май в крайна сметка не са много демократите в БГ, щом толкова се плашим от един референдум.
Според мен инициативния комитет за референдума сгреши като определи отлагане до 2043 г. Така отблъснаха колебаещите се и плашливите, че ще вземат да ни изхвърлят от Европа. Трябваше да се напише 2029, като в Румъния и толкова. Достатъчно е.

За заплатите в ЕЗ - наивно е да се вярва, че тук ще скочат доходите ни като влезем във валутния съюз. Виж, за цените може, видя се и в Хърватия.

Страх ги е от истински референдуми, които не са организирани от тях!

Цитат
Първият е владетеля в сянка на страната ни и си назначи главен прокурор. Вторият е в партия с него и доверен човек на официалния вожд. Кой държавен служител ще скочи на шефовете си и на най-силните хора в държавата? Костадинов не съм чул да държи в джоба си прокуратурата, НАП или която и да е държавна институция. Надявам се, че бях полезен.

Цитат
Aко ще сме демократи защо не направим референдуми за:
- 50 години пенсионна възраст;
- 2000 лева пенсия и МРЗ;
- безплатен градски транспорт;
- бензин по левче;
- ........

Като ще е демокрация, да е демокрация.

Цитат

Разбира се, демокрацията не е за нас, само здрава ръка им трябва на простите българи… звучи ли ви познато?
Пък уж не щем да се връщаме в едни други времена. Ами върнахме се. И то с бурни ръкоплескания, както е казал цар Борис III. 🤐😨

Парламентарна република сме и на 4 години, а напоследък и доста по-често има "референдум" , кой да ни управлява, да взима решенията!

Та освен че има разлика между обикновения човек и елементарния човек, още по-голяма разлика има с простия човек !

Цитат
Ако не искате анархия, защо скачате срещу законно провеждана подписка, преди да са ясни резултатите от нея/при това - предимно с обиди/?

Още една личност, чиято работа е пораснала и се мисли за по - по - най!

Цитат

Българите не са дорасли за референдум. То като гледам какво става на обикновени избори, не са дорасли и да си избират народни представители. При толкова необразован и простоват народ, масата няма как да има капацитет директно да гласува за неща, за които понятие си няма, но пък успешно вярва на конспирации, чипиране, пръскане и т.н. Лош материал просто. И малкото останали читави хора, които движат мижавата икономика в държавата ще избягат ако антиевропейските възгледи се осъществят.

:vomit:

Цитат

Нали демокрацията е висша ценност за евроатлантизма. Какъв по-демократичен способ за вземане на решение от референдума. Защо е това овикване - то народът прост, не заслужавал демокрация и пр. Така започва тоталитаризмът - със самочувствието , че само ти имаш капацитета да разбереш и управляваш. Ми прост ви е народа , ходи с анцузи и си има свои ценности, непонятни за "демократите" . Сега врати много - както го изпращате в Москва и за вас има решение като сте толкова отвратени.
А относно гласоподавателите - познавам професор по техническа дисциплина, който гласува за Възраждане. Ама пък ходи понякога с анцуг. От това ще е .

Точно, целият запад е фалш и диктатура! Не на нас тези! Не на нас! 1990 мина, наивниците се свършиха!

Цитат

Такава демокрация създадоха "демократите", радетели за промяна, за интеграция към нормалния свят /каквото и да значи това/ и го правят със самочувствието , че само те имат капацитета да разбират и управляват /както казва ananas/.  Всеки опит да се покаже, че грешат бива посрещнат с тирада ала Тигър - пропаганда, заблуда, про - ....
И поради своята необразованост и простоватост, хората спират да се интересуват от "великите демократи" и делата им.

Точно! Именно диктаторското поведение на Иван Костов  и делата на цялата шайка СДС отвратиха хората  от лъжливата "синя идея".  Сега хората проумяха, че Бойко Борисов и Кирил Петков са абсолютно същите!

Ако така продължавате да наглеете и да обиждате обикновените хора, накрая пак ще има народен съд, но този път абсолютно никой няма да заплаче за вас! Арогантността се заплаща, понякога на много тежка цена! опитайте Луи XІV, Романови, Вилхелм ІІ, Борис ІІІ, Бенито Мусолини.

Цитат

Взе ми думите от устата. Демократичната общност се превърна в тоталитарна и то светкавично, за около година-две. Първо се започна с правилното мислене, после се появиха правилни медии, а сега вече имаме и правилни хора, останалите са маргинали и нищо не заслужават, най-малко пък да бъдат чути.
Да цитирам Бърд и Боец: "Враговете на демокрацията трябва да си го получат". Ето това е есенцията.

Цитат

и какво излезе, американците използваха Гешев за бухалка , за да ощавят Нексо с 50 милиона. Оказва се че използването на прокуратурата като бухалка е част от евроатлантическите ценности.

Цитат

Аз пряко и непряко осигурявам хиляди работни места. По всички критерии съм читав човек и съм от хората, които движат икономиката ни. Няма вероятност да избягам ако антиевропейските възгледи се осъществят. Да не говорим, че те не са точно антиевропейски. Те са против новите тенденции, които се случват в Европа. Западна Европа става неузнаваема. Няма нищо общо с преди 20 години. Европейските ценности, които се налагат там въобще не са европейски. Истинският проблем е, че точно европейските ценности в Западна Европа започват да изчезват и ги подменят с някакви непонятни и потресаващи ужасии. Аз живея и в България и в Западна Европа и добре виждам какво се случва. Ужасно е. Ужасно е да се гледа в какво се превръщат вековни и доскоро разкошни за живот градове.

Случва се това, че САЩ унищожават Европа. Правят го, защото не могат да понесат ние колко история и култура имаме ( в цяла Европа). Мнозина са забравили, че имат европейски предци и са се взели нещо мега насериозно : те са най - умните, най - интелигентните, дали всичко на света, всички са им длъжни............ Самозабравили се откачени хора, забравили и морал  и всичко.

Начело на западноеврпейските държави  са хора със сериозни психични заболявания - геронтофили, хомосексуалисти, зоофили, разни неосъзнати, педофили............... Всъщност ЕС е Вавилон. И Содом и Гомор.

А знаем каква е съдбата на тези градове.

Цитат

За Западна Европа източноевропейците са второ качество хора. Явно пропагандата по време на Студената война и там не е спала. Изградили са си някакъв противен образ за нас и това е. А далеч по-опасни и нецивилизовани люде са топло посрещани и обгрижвани. Вина ли си мислят, че изкупват по тоя начин, що ли...?!

Заради тази пропаганда ще си платят прескъпо. Притиснат ли Русия, ще дишат радиационен прах. Вина имат към нас, не към държави, които не са мръднали от пещерната епоха.

Извинявам се, ама кога в Централна и Южна Африка  е имало развити цивилизации и хората там са спрели да живеят в колиби от кал и слама и заедно с животните? Кога са започнали да учат, да имат азбука, да развиват земеделие, да имат театър, опера, изобразително изкуство?

Чак след ВСВ  и благодарение на помощта на СССР и социалистическите им управленци, тези хора почват да се цивилизоват и да живеят в съвремието. Да знаят какво е това електричество, В и К, здравеопазване, образование.............

България е строила училища и културни центрове за тези хора в Африка.

Има ли ги още тези сграда или американската демокрация там ги унищожи?

Видяхме ги идващите от Централна и Южна Африка, от мюсюлманските несветски държави. Ами не, благодаря. С такива примитиви няма какво да си кажем и аз за тях не се чувствам виновна.

Цитат

Само за протокола да отбележа, че Кирил Петков не е завършил Харвард, САЩ, а харвадската програма на Софийския университет Harvard Business School. Има разлика.
Друг е вече въпросът доколко трябва да боготворим хора, завършили американски университети, при условие, че им липсват други качества да управляват.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.