Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Лъжци и лицемери сте вие, фюрер ви  с фиктивен развод, редовно го виждат по варненските молове. Музейният мишок и един ден няма в реалния бизнес, ама тръгнал да паразитира бизнеса, напиняйки за още преразпределение.

И накрая виновни пак ние, че изкарваме честно парите си? Докажете че не сте мерзавци, изпратете децата си доброволна казарма, пишете се военни... Не тъй, ами се зъбите от тъмното като хиени, само закани как ще ни оглозгате парите, и пратите в Белене.

Личности не изповядват култ към личността! Следователно е кауза пердута да им разясняваш!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 11 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Личности не изповядват култ към личността! Следователно е кауза пердута да им разясняваш!

То не е разясняване, напълно наясно са, че са паразити. Правото на крадеца, в имота ми, да ми вика пинтия и лъжец. Напълно наясно са какво целят, идеята тука е да има поне една тема в нета, дето не е модерирана от Копейковите хиени. Да излиза най-отгоре в търсачките, разумен човек и  масло за колата да купи пак проверява откъде.

Под техните канали само крясъци, да живеела България, едно и също. Обещали им по някаква порцийка храна, и вече живи ще ни изядат, да ламтят за чуждото!

преди 2 часа, Toto2 написа:

Правя просто наблюдение какво постваш тук. Нали за да го сложиш тук, значи ти харесва? Е , цитираш дебейци и пепейци. 

То си е химн и сега, къв ти е проблема. Пък Коце не пие и не пуши и кат земем властта ще дига цигарите и алкохола, да си знаете.

Да ги дига, истинските патреоти, не ли пиете само домашна ракия ?

Цитат

То си е химн и сега, къв ти е проблема. Пък Коце не пие и не пуши и кат земем властта ще дига цигарите и алкохола, да си знаете.

Някъв дядка ме муфти за цигари навън, и остана изумен, че не пуша. Чак ме пита откъде съм. Да тръгнете срещу народа си иска неимоверно количество наглост. Я го разпространете туй, как ще ни вдигате малкото останали удоволствия!

преди 20 часа, IvanKirov написа:

Някъв дядка ме муфти за цигари навън, и остана изумен, че не пуша.

Значи, дядката е доживял до тази възраст като страстен пушач, но ти като непушач ще живееш 150 години поне. Това ли се опитваш да кажеш?!

на 8.01.2023 г. в 16:44, IvanKirov написа:

Някъв дядка ме муфти за цигари навън, и остана изумен, че не пуша. Чак ме пита откъде съм. Да тръгнете срещу народа си иска неимоверно количество наглост. Я го разпространете туй, как ще ни вдигате малкото останали удоволствия!

Чакай бе, мамул! Обвиняват Коце в популизъм, ти ревеш че не е и иска да разкатае мамата на народа(демек тебе). Що така бе миме, не виждаш ли противоречието...

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Значи, дядката е доживял до тази възраст като страстен пушач, но ти като непушач ще живееш 150 години поне. Това ли се опитваш да кажеш?!

Опитвам да кажа, че поскъпването на цигари и пиене ще отвърне още лумпени от електората ви.

току-що, Toto2 написа:

Чакай бе, мамул! Обвиняват Коце в популизъм, ти ревеш че не е и иска да разкатае мамата на народа(демек тебе). Що така бе миме, не виждаш ли противоречието...

Koце е селски, бесен държавен плъх. Мъчи се да гепи, откъдето може. Като мафията.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Опитвам да кажа, че поскъпването на цигари и пиене ще отвърне още лумпени от електората ви.

И къде видя Възраждане да имат общо с поскъпването на каквото и да е ?!

Утре стартира подписката за референдума за запазването на българския лев. Въпросът е:

Съгласни ли сте българският лев да бъде единствената официална валута в България до 2043 година?

Целта е да се съберат към 500000 валидни подписа за да може НС задължително да се произнесе. По принцип трябват 400000, но недоброжелатели ще се опитат да заблудят примерно чрез неедмократно подписване или по други начини. Предполагам че мислещите ще отговорят положително на въпроса.  Всичко зависи от нас и нека онези не си мислят че ще могат да решават без народа. По мотивировката на чужди финансиращи нашето ограбване. Една седмица е малко, но може да видите какво става в Хърватия. Въпреки че пропагандата ще ви обяснява че не е толкова страшно и дори хубаво.

преди 3 минути, Филипов написа:

Утре стартира подписката за референдума за запазването на българския лев. Въпросът е:

Съгласни ли сте българският лев да бъде единствената официална валута в България до 2043 година?

Целта е да се съберат към 500000 валидни подписа за да може НС задължително да се произнесе. По принцип трябват 400000, но недоброжелатели ще се опитат да заблудят примерно чрез неедмократно подписване или по други начини. Предполагам че мислещите ще отговорят положително на въпроса.  Всичко зависи от нас и нека онези не си мислят че ще могат да решават без народа. По мотивировката на чужди финансиращи нашето ограбване. Една седмица е малко, но може да видите какво става в Хърватия. Въпреки че пропагандата ще ви обяснява че не е толкова страшно и дори хубаво.

Защо до 2043 год.?

Така са го решили. Защото ония са подписали за "чакалнята" за разлика от други страни. Някакъв срок, имаше и други формулировки примерно достигане на 90% от европейските доходи, но е трудно смилаемо и неопределено. Аз лично съм убеден че ЕС няма да изкара 20 години с тази корупция, пилеене на общите пари за глупости, сума ти финанси по съпружеска линия за всевъзможни експериментални бъркочи, 18 милиарда годишно за хохлите, плюс още сума ти за прескъпи оръжия. Корупцията на евробюрократите е ужасяваща, над 20% от бюджетите. Всичкото производство се срива, а е нагласено да върви с евтин руски газ, а не с няколко пъти по-скъп от СШП.

Неслучайно от вчера Кьовеши е погнала лайняната. Оная пък едновременно си е "загубила" и четирите смартфона за да не и пипнат незаконните сделки.

на 8.01.2023 г. в 12:30, IvanKirov написа:

пак ние

Нещо се идентифициращ с някаква тълпа на която прехвърляш процент от своята вина, а иванке?

Ами, ако в случая ти и несъмнено само ти си виновния*, кво правим? Кви са тия ми ти работи, ползите лични, загубите общи.

*За скъперничество. Морална присъда, не съдебна.

преди 43 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Хубаво ми е като влизат левчета в джоба, а още по-хубаво ми е като влизат евра !

Като ти влизат ЕВРА - ще ти влизат два пъти по - малко !!!!!!!!!!!!!!

на 8.01.2023 г. в 14:36, Coco1 написа:

Какво общо има Костадинов с Путин (или Русия)?

преди 2 часа, Филипов написа:

Референдумите нямат значение, народа не го срещат. България няма правителство, а колониална администрация, която получава заповеди от Вашингтон. За България е решено, че трябва да приеме еврото, като част от процеса по денационализация на капитала и валутата.

преди 52 минути, PigMan9 написа:

Какво общо има Костадинов с Путин (или Русия)?

Защо не си на мястото на Копейкин да те награди Путлер в Расия !?? 

преди 29 минути, Coco1 написа:

Защо не си на мястото на Копейкин да те награди Путлер в Расия !?? 

Дай смислен отговор, ако е възможно.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Кога ше дадеш аргументи Данчо

За какви аргументи говориш? И не се казвам Данчо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.