Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Странна работа. Не познавам човека и не съм му гледал филмите. Специално за тоя филм знам че в началото караха на подаяния и киро брейка даже им организира дарения за доста пари. И накрая бнт да вземе и да им помогне. Спекулирам, ама тая четничка и разните там либерастки гадости дали не идват от това? Колко е кадърен режисйора не знам, сигурно не го бива. Та изненада е за мен да го спрягате за симпатизант на Възраждане. Според творчеството му по-близко е до ДБ човека.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

на 6.01.2023 г. в 12:31, Toto2 написа:

Странна работа. Не познавам човека и не съм му гледал филмите. Специално за тоя филм знам че в началото караха на подаяния и киро брейка даже им организира дарения за доста пари. И накрая бнт да вземе и да им помогне. Спекулирам, ама тая четничка и разните там либерастки гадости дали не идват от това? Колко е кадърен режисйора не знам, сигурно не го бива. Та изненада е за мен да го спрягате за симпатизант на Възраждане. Според творчеството му по-близко е до ДБ човека.

Че погедни му публичния профил де. Част от нещата са копирани по горе.

Половин час ровя в профила на Максим....Ми не, нито дума или коментар от него за Възраждане. Членовете на възраждане здраво "тролим" и споделяме всяка дума на Коцето. Симпатизантите по-малко, но и те споменават и споделят. Тоя човек си гледа филмите и тук там споделя някои наши виждания. Ако беше член на Възраждане, щях да знам .

Цитат

Желязко Желязков

Ти какво искаш, да му се възхищават ли?

Костя е един долен лъжец, популист и руска подлога. Не знам, колко трябва да си тъп, за да му се връзваш на глупостите!

Цитат

ФАЛИРАЙ С КИРО БРЕЙКА-ОРИГИНАЛА

Цитат

Белчо Дончев

1 дни  ·

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗАМРЪЗНАЛИ В ТУНДЖА ПИЯНИ МЪДУРИ!

Просто ме боли всичко. И сърцето, и душата и умът, въпреки, че до днес не съм чувал ум да боли, но мен ме боли защото го имам!

Що за идиоти са гласували за идиотите от ГЕРБ?

Що за промити мозъци са гласували за БСП?

Що за ненормалници гласуваха за "Има такъв народ?"

Що за перверзници гласуват за Вгъзраждани?

Що за анонимници гласуват за Български възход?

Що за хора сме ние, българите?

Това, което знам, а аз знам много, е че българите не са тези, които днес си топиха мъдурите в Тунджа и други изкуствени и естествени хладни януарски водни басейни!

Българите са всички тези, които се чудят на това народоизвращение!

Аз ще си отида, слава Богу, но народоизвращенията ще останат!

За да останат извратеняците, които ги измислят: Сценаристите, Режисьорите, Артистите, Продуцентите, и разбира се, Делян Пеевски, и съприсъдружителната му кохорта от Баце, Румбо, Доган, Корнелия, и онова пинчерче - Костя Копейкин!?

Целият ми живот мина в извратено време. Но извратеното време не успя да ме изврати и мен! И страшно много други!

Нямате представа колко сме много! Страх ги е от нас, и крият броя ни.. В същност, броя на будните хора никога не е бил от значение. Понякога е достатъчен само един.

Но ние, Нормалните, нямаме телевизии, не владеем интернета, нямаме вестници, не ни издават в хилядни тиражи, но дори и така сме невероятно опасни за идиотите!

Защото ние носим вярата в бъдещето, в Истината, в почтеността, в любовта си към България, все неща, които идиотите не познават!

Защото любовта към България не е да си натопиш мъдурите в ледената Тунджа, това всеки имбецил го може!

Любовта към България е да виждаш нейното бъдеще, а не да мръзнеш от главата надолу в нейното минало!

В цялото това .нещо' липсват ДБ и ПП. Та иванка директно си призна, че ги харесва и то много, щом ги цитира такива. Бе признай си накрая че си скрит либерален гей, ще ти олекне..

преди 1 минута, Toto2 написа:

В цялото това .нещо' липсват ДБ и ПП. Та иванка директно си призна, че ги харесва и то много, щом ги цитира такива. Бе признай си накрая че си скрит либерален гей, ще ти олекне..

Айнщайне, с грес под ноктите, имаше един такъв образ в едноименния филм. Не съм ги писал аз тия неща, Копейкин се снимал с народна носия, само и само да се хареса на лумпеноидите. Винаги ще ви има такива, да искате да правите мизерии на останалите.

На последните избори гласувах "за никого". Бок лук до лъжеца се наредили, стига си ми вменявал тия тъпанари, ПП са по-зле и от гербавите, а ДБ иска директно да събира запас и да ни води да воюваме. Ти ако си лумпен аз не съм.

преди 24 минути, IvanKirov написа:

Айнщайне, с грес под ноктите, имаше един такъв образ в едноименния филм. Не съм ги писал аз тия неща, Копейкин се снимал с народна носия, само и само да се хареса на лумпеноидите. Винаги ще ви има такива, да искате да правите мизерии на останалите.

На последните избори гласувах "за никого". Бок лук до лъжеца се наредили, стига си ми вменявал тия тъпанари, ПП са по-зле и от гербавите, а ДБ иска директно да събира запас и да ни води да воюваме. Ти ако си лумпен аз не съм.

Правя просто наблюдение какво постваш тук. Нали за да го сложиш тук, значи ти харесва? Е , цитираш дебейци и пепейци. 

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Направо химна на България да стане, когато спечелите 90% на изборите и управлявате. 

То си е химн и сега, къв ти е проблема. Пък Коце не пие и не пуши и кат земем властта ще дига цигарите и алкохола, да си знаете.

току-що, Toto2 написа:

Правя просто наблюдение какво постваш тук. Нали за да го сложиш тук, значи ти харесва? Е , цитираш дебейци и пепейци. 

Пуснах го заради Копейкин. Понеже не на всяко мнение има ПП и ДС, не значи, че им правим реклама. На село като си отида тъй ме спрягат за ПП-ец, понеже съм "хакера".

Туй, че вие сте наивни - далеч не значи, че и ние сме.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Пуснах го заради Копейкин. Понеже не на всяко мнение има ПП и ДС, не значи, че им правим реклама. На село като си отида тъй ме спрягат за ПП-ец, понеже съм "хакера".

Туй, че вие сте наивни - далеч не значи, че и ние сме.

Аха, совите не са това, което са. И ти си като всички, долен лъжец и лицемер.

току-що, Toto2 написа:

Аха, совите не са това, което са. И ти си като всички, долен лъжец и лицемер.

От къв зор? Щото не гласувам за поредния измекяр? Нямам вила на морето, не се зверя от Ауди, не цапам възрожденците с далавери от парламента. Аз що?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

От къв зор? Щото не гласувам за поредния измекяр? Нямам вила на морето, не се зверя от Ауди, не цапам възрожденците с далавери от парламента. Аз що?

Щото си долен лъжец и лицемер. Такъв си и квото и да се оправдаваш, нема да мине.

преди 6 минути, Toto2 написа:

Щото си долен лъжец и лицемер. Такъв си и квото и да се оправдаваш, нема да мине.

Лъжци и лицемери сте вие, фюрер ви  с фиктивен развод, редовно го виждат по варненските молове. Музейният мишок и един ден няма в реалния бизнес, ама тръгнал да паразитира бизнеса, напиняйки за още преразпределение.

И накрая виновни пак ние, че изкарваме честно парите си? Докажете че не сте мерзавци, изпратете децата си доброволна казарма, пишете се военни... Не тъй, ами се зъбите от тъмното като хиени, само закани как ще ни оглозгате парите, и пратите в Белене.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.