Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 37 минути, JohnTRIVOLTA написа:

То поражения имаше основно и за тези, които не бяха ваксинирани и още повече си и "заминаха", а инак и аз съм питал доста хора , но странно са на обратното мнение!

Не съм против "ваксините". Пиша кавички, защото бяха резултат от най-мащабния корупционен скандал, в историята на човечеството. 50-тина милиарда и нагоре, далавери, почернени договори, фалшифицирани документи. Копейкин не е бил срещу "ваксините", а за правото на личен избор, на всеки от нас. Дали да се довери на тронованата Урсула, туриха я без избори, и щеше да принуждава целия ЕС да ползва препаратите на мъжа ѝ, при това колкото пъти те решат. Зорлем някакви мърши се самоизбрали, и решили да правят с организма ми каквито там далавери ги влекат.

Ей за това на Копейкин трябва да му се признае, гледам да съм обективен. Аз не се набодох и не съм боледувал, вие стискайте палци и се молете да не ви стигне някой страничен ефект от бъркоча на Урсула. Щото стотици хиляди умряха, след като им се довериха на лъже-науката.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Конспирациите всякакви. Това е хубаво, че си се разминал с ковида, но доста други нямаха този късмет, но с ваксина дали биха оживяли - свършен факт, само Господ би знал?!

преди 19 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Конспирациите всякакви. Това е хубаво, че си се разминал с ковида, но доста други нямаха този късмет, но с ваксина дали биха оживяли - свършен факт, само Господ би знал?!

Ми аз го изкарах и съм без ваксина. Брат ми го изкара и се вакса после, което според мен не е особено умно, ма негова работа. Всеки си знае за себе си и решава как да си рискува здравето. Аз гриповете ги изкарвам на крак и с една вечер неудобство, ковида ми беше две вечери неудобство и го усетих доста по-сериозно...Но всеки си рискува сам с акъла си, а не щото покрай него са се панирали от страх и му реват да се вакса, че да не умрат те. Кой е егоист в случая?

преди 33 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Има си Конституция, има си закони. Тия де въведоха зеления сертификат - и затвор им е малко! Непроверен и очевидно опасен препарат ни го натрапваха като аспирин. Сума народ избиха. Документирано е.

Като ви е шубе правете квото смятате за правилно, нас оставете да живеем!

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Щото стотици хиляди умряха, след като им се довериха на лъже-науката.

не трябва ли да са стотици милиони?! Или предстои тепърва, масовия мор от ваксините. 😏

преди 1 час, IvanKirov написа:

Като ви е шубе...

то си личи, кой го е шубе - шубенце. 😉

току-що, insec написа:

не трябва ли да са стотици милиони?! Или предстои тепърва, масовия мор от ваксините. 😏

Виж, гледай си твоя организъм, вместо да иронизираш решенията за моят. Има си Конституция и закони, тия ги прегазиха с ботушите. Ако изобщо има законност то тия дето въведоха задължителната игла са за бесилка направо. Съвсем в прав текст си е описано, че нямат право да ме задължават на мед. експерименти. Не тъй ами си обърсаха гъ за, с половината писани закони. И са престъпници, пак по тия закони.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Има си Конституция, има си закони. Тия де въведоха зеления сертификат - и затвор им е малко! Непроверен и очевидно опасен препарат ни го натрапваха като аспирин. Сума народ избиха. Документирано е.

Като ви е шубе правете квото смятате за правилно, нас оставете да живеем!

Що, да не те е насилил някой да си я биеш я ? Нали не си.  Ха, май други ги е шубе :lipstick: цяла световна организация ги признава ваксините ма нали ние ганьовците сме по-умни и всичко знаем ... да минем направо да обсъдим и чемтрейлс , че по-правдоподобно изглежда :35:

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Ако изобщо има законност то тия дето въведоха задължителната игла са за бесилка направо.

Антиваксърите сте уникални самоубийци и наистина бива да имате правото да се самоелиминирате, НО - въпроса е, че иде реч за болести, които са заразни, тъй че сори. Като не ти изнася, хващай гората.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

...въведоха задължителната игла ...

К;о, не, кога ? Е как задължителна, пък ти не си я бил? Знаеш , че никога ваксината не е била задължителна, що маниполираш незнаещите хора сега, срама нямаш ли?

преди 8 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Що, да не те е насилил някой да си я биеш я ? Нали не си.  Ха, май други ги е шубе :lipstick: цяла световна организация ги признава ваксините ма нали ние ганьовците сме по-умни и всичко знаем ... да минем направо да обсъдим и чемтрейлс , че по-правдоподобно изглежда :35:

Aми в Австрия гласуваха закон ако не се набодат влизат в панделата. Ей ти официален линк с 21 000 УМРЕЛИ, само за Америка, само за Файзър. Сумарно оплакванията в световно ниво са над 3 милиона, само регистрираните. От туй по-официално няма.

Самоубийците сте вие, дето сте лековерни, и ви продават като глави безправни животни.

Found 880,630 cases where Vaccine is COVID19 and Manufacturer is PFIZER/BIONTECH

https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&GROUP2=AGE&EVENTS=ON&VAX=COVID19&VAXMAN=PFIZER/BIONTECH

Дори да съм неправ, имам пълното Конституционно право на това. Който ми го нарушава е престъпник.

току-що, insec написа:

Антиваксърите сте уникални самоубийци и наистина бива да имате правото да се самоелиминирате, НО - въпроса е, че иде реч за болести, които са заразни, тъй че сори. Като не ти изнася, хващай гората.

Ми не сме антиваксъри, друже. Доказаните с десетилетия ваксини си ги имаме. И всеки знае, че за грип учените нещо не успяват да се справят...Пък изведнъж с "нов" неизвестен вирус успяха ей така, със щракане на пръстите...И сега в последствие практиката показа, че тоя вълшебен вирус наистина с версия на версия, с мутация на мутация отслабва и става на нищо...Нещо, което мангъра и пасков го говореха отдавна..Та живота показа кой е прав

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Aми в Австрия гласуваха закон ако не се набодат влизат в панделата. Ей ти официален линк с 21 000 УМРЕЛИ, само за Америка, само за Файзър. Сумарно оплакванията в световно ниво са над 3 милиона, само регистрираните.

Found 880,630 cases where Vaccine is COVID19 and Manufacturer is PFIZER/BIONTECH

Говорим за България, сега пък Австрия, то хубаво е и припратка към закона, че всеки може всякакви небивалици да твърди, както се случва постоянно!

преди 1 минута, Toto2 написа:

Ми не сме антиваксъри, друже.

Да, и това, вакснат съм с всички ваксини, по график, от дете. Туй дето ви изнасилиха да се бодете не е ваксина. И в резултат има десетки хиляди официални трупове, линк в предното мнение.

Ми не сме антиваксъри, друже. Доказаните с десетилетия ваксини си ги имаме. И всеки знае, че за грип учените нещо не успяват да се справят...Пък изведнъж с "нов" неизвестен вирус успяха ей така, със щракане на пръстите...И сега в последствие практиката показа, че тоя вълшебен вирус наистина с версия на версия, с мутация на мутация отслабва и става на нищо...Нещо, което мангъра и пасков го говореха отдавна..Та живота показа кой е прав

Да, отслабва вируса, благодарение на ваксинираните, че не може да се развие, от там да се разпространява и т.н.

.... наистина с версия на версия, с мутация на мутация отслабва и става на нищо...Нещо, което мангъра и пасков го говореха отдавна..

добре че са мангъра и пасков да кажат нещо, което се знае още от преди да са се родили 😏 - въпроса е, докато вируса е в силата си какво да правим и идеята ви просто да си мрем, е брутално малоумна.

Така де, все оюе има будали, дето вярват, че някой е умрял от ковид.. Сигурно има и сигурно са повече от умрелите от грип. Но нямаше аутопсии да се установи точно от какво е умрял човека. От вируса, от ваксата, от нещо друго....Не, турат тялото в запечатан ковчег и толкоз. И досега вируса не е изолиран и изучен. 

преди 1 минута, insec написа:

добре че са мангъра и пасков да кажат нещо, което се знае още от преди да са се родили 😏 - въпроса е, докато вируса е в силата си какво да правим и идеята ви просто да си мрем, е брутално малоумна.

Пак ли да ти пусна линка на VAERS? Съвсем официално и студено броят умрелите, като хитлеровците навремето. Ако не знаеш как се превежда думичката Death може да провериш в речника.

https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&GROUP2=AGE&EVENTS=ON&VAX=COVID19&VAXMAN=PFIZER/BIONTECH

Death

total 21,016 2.39%
преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да, отслабва вируса, благодарение на ваксинираните, че не може да се развие, от там да се разпространява и т.н.

И как можеш да го кажеш, имнико, като при нас в БГ прожента на ваксани не можа да стигне 20 процента. Видя се, че в страни с 80 процента ваксани пораженията не бяха по различни отколкото при нас.

преди 5 минути, insec написа:

Ми видя се с никаква ваксинация 20 процента изкарахме като тия с 80 процента. Е, тия 20 процента осраха гащите от страх, това е...

току-що, Toto2 написа:

Ми видя се с никаква ваксинация 20 процента изкарахме като тия с 80 процента. Е, тия 20 процента осраха гащите от страх, това е...

тая глупава измишльотина, колко да я повтаряш няма да стане истина. 😏

преди 4 минути, Toto2 написа:

И как можеш да го кажеш, имнико, като при нас в БГ прожента на ваксани не можа да стигне 20 процента. Видя се, че в страни с 80 процента ваксани пораженията не бяха по различни отколкото при нас.

Какво общо има процента на ваксинирани мега умнико в случая? Къде видя 80% и за колко време е този процент? Заради вас го влачихме 3 години, че страх лозе пази.Боледувахте, заразявахте, от там мутираше вируса и т.н. Да не забравя, че и доста си заминаха, определено в пъти повече от тези с ваксина!

преди 2 минути, insec написа:

а линк за загиналите от ковид, няма ли да пуснеш? 😄

Е как да пусне, като всичко е лъжа....От починалите няма доказателство от кво са умрели. Знам със сигурност, че преди ковида който умре в болницата задължително се прави аутопсия. Дойде вируса и това го забраниха.

преди 1 минута, insec написа:

тая глупава измишльотина, колко да я повтаряш няма да стане истина. 😏

Кое е измислица точно - процента на ваксаните в България ли? 

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Какво общо има процента на ваксинирани мега умнико в случая? Къде видя 80% и за колко време е този процент? Заради вас го влачихме 3 години, че страх лозе пази.Боледувахте, заразявахте, от там мутираше вируса и т.н.

Така де, мутираше и се обезсилваше. За разлика от грипа, който преди ковид си взимаше жертвите с постоянен процент. Докато беше ковид истерията грип "нямаше", сега пак "стана" опасен. Абе барем в хоризонт 5 години помним.

Филмът за Ботев почва след 12 минути, гледайте да видите до какви хора сте се присламчили. Тия дето ви е обещал фюрер ви, парче от баницата. БНТ 1, Киро Брейка дето събираха пари за филма.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Филмът за Ботев почва след 12 минути, гледайте да видите до какви хора сте се присламчили. Тия дето ви е обещал фюрер ви, парче от баницата. БНТ 1, Киро Брейка дето събираха пари за филма.

Уф, ковид да те тръшне....Не, малко тие, по-добре един добър стар грип...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.