Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Странно защо си мислите, че сте различни от другите бок луци. Дренчев си вкара родата в парламента, мами народа и заплашва със служебния си, шапкарски пистолет, след като заряза супер скъпото държавно обучение за пилот. Заплахата за убийство е углавно престъпление, и си е за пандела. Копейкин си го спрягат по подразбиране към народните душмани. Ако има чалъм да спрете да цапате възрожденците, щото сте от кърлеж и Ганю нагоре!

kopejkin.png

на 10.12.2022 г. в 11:02, IvanKirov написа:

градеви.png

градвви1.png

градеви2.png

на 9.12.2022 г. в 21:32, IvanKirov написа:

Охо, бях решил, че иванка се е гръмнала от нещастни мисли, пък тя още мърда...

преди 4 часа, Филипов написа:

Мърда, че и троли. 

Тролене на кво викате? Кое не е вярно? Дренчев отдавна ни заплашва с Белене. Много им се ще да са тоталитарни уроди, като Ким Чен Ун.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Тролене на кво викате? Кое не е вярно? Дренчев отдавна ни заплашва с Белене. Много им се ще да са тоталитарни уроди, като Ким Чен Ун.

Тролене и безмозъчно лъжене. Казано е - престъпниците ще отидат там, дето им е мястото. То ако се смяташ и си престъпник, няма да те отмине...

преди 3 часа, Toto2 написа:

Тролене и безмозъчно лъжене. Казано е - престъпниците ще отидат там, дето им е мястото. То ако се смяташ и си престъпник, няма да те отмине...

Белене е концлагер за осъждащите престъпленията на червения терор. Това ли ще възраждате? Дренчев ще си вкарва клетите излъгани клиенти по затворите, ако преди това не ги постави в инвалидна количка, както ги заплашва. Що за патриоти с пистолети се имате? Да мутреете за пустите пари.

Сидеров и той се размъкваше с пистолет. Изглежда тия, дето искат да го бият са много. Явно тъй разбират патриотизма. Да продавате и майките си за пустите пари.

Явор Божанков

1 дни  ·

На посещение съм в Сърбия. Срещите ми започват след два часа и в това време гледам нашия парламент.

Копейката премина всякакви граници.

Каза, че Украйна водела война с народа си. И всичките руски опорки в няколко минути. Иска автономия за българите. Говори за фашисти.

Насреща:

ДПС са либерали и би трябвало да реагират на брутална реч на омразата. Мълчание.

БСП мълчат на тема фашизъм, вероятно защото трябва да признаят, че нападение над чужда държава с етнически мотив е чист фашизъм а Путин е близо до Хитлер.

ГЕРБ са супер ПРО-Украйна но с Възраждане не се занимават.

ДБ дават отпор. ПП не ги чух. Възход не зная тялом и духом дали са там.

Това е за прокурор. Но да не губим време с фантазии.

Съпротивителните сили на нашето общество са слаби и това е тревожно.

Има и добри новини:

Русия е жертва на собствената си пропаганда. А местните копейки ще катастрофират.

-Тезата, че Русия освобождава Украйна от нацисти а Украйна води война със собствения си народ приключва. Русия 9 месеца губи войната. Защото украинците се борят, като лъвове за земята си. Руската инвазия окончателно оформи тяхната идентичност и цивилизационен избор. Ако бяха шепа нацисти а управлението там се бореше срещу народа си, то кой изтласква всеки ден руската армия? Русия води тази война заради ресурси, пари и влияние. Нищо друго.

-Тезата, че Русия е втората армия в света, а Русия е технологичен лидер във военната индустрия също спихна. Русия не е лидер в нищо. Изкуствен интелект, автоиндустрия, електроника и високи технологии - всичко идва от Запада. Няма как технологично изостанала и корумпирана държава да компенсира това с пропаганда.

-Руските канали за фалшиви новини публикуват страховити предупреждения срещу Запада. Трябва да си кръгъл идиот да приемеш, че Русия е величина на фона на Запада. 447 милионна Европа, 331 милиона САЩ, без да броим съюзниците от Япония, Южна Корея и т.н. При факта, че руската икономика е голяма, колкото тази на Италия. Западният свят е правилната, силната и успешната страна. Това е факт.

Днес имаме Европа, която е научила урока си с Хитлер. И добре знае, че ако позволи на един диктатор да превзема суверенна страна “за да има спокойствие” обрича целия континент на война. Ще последват Литва, Латвия, Естония, Полша и т.н.

Руската агресия не пропука НАТО. Обедини ни. И доведе до разширяване на алинса.

Украинците днес умират и заради нас. За да си живеем тук живота, както преди. Заслужават поне базово уважение. И категоричен отговор срещу хора, като Копейката.

Живеем добре без руски газ. Ще живеем без руско ядрено гориво също. Скоро ще живеем свободни от пагубното им влияние и скапаната им пропаганда.

Разбирам хората, които исторически са

благодарни и се чувстват свързани с Русия. С тях не бива да се конфронтираме. А да говорим. Това няма общо с днешния режим и неговите безобразия. Ако някой води война със собствения си народ - това е Русия.

За тези, които ще кажат - отиде Явор в Щатите и му имплантираха чип зад слепоочието. Приятели. Преди това бях в Москва. Бях в Киев дни прди войната. Говоря с колеги от много европейски парламенти. В момента съм в Сърбия с колеги от няколко страни. Ако нещо ме е направило убеден европеец, то е престоят ми в Москва.

Искам добра здравна система. Искам върховенство на закона. Левите хора искат справедлива и солидарна социална система. Това в Русия го няма. Има свръх богати и бедняци. Има хора над закона и конституцията. Има мизерия. За това младите търсят добър живот винаги на запад и никога на изток.

Диктатурата няма да пребъде. Свободата ще наделее. Виновните ще бъдат съдени. Дори тези, които в момента се чувстват уверени.

Русия няма да спечели тази война.

Темата за войната е друга и вероятно си се объркал.  Украинците вече привършват и на ход са разни наемници от натовците - британци, поляци, косовари и всякакви. Дано тези продажници - подпиндосники не изпратят и наши там. Защото ще стане както с полските наемници срещи нацистите, опитали се да ги командват. Доколкото се сещам за месец вече два случая - Угледар и Артемовск (Бахмут).

По темата:

преди 10 минути, Филипов написа:

Темата за войната е друга и вероятно си се объркал.

Темата за войната не искам да я подхващам, следя руските канали в оригинал. Самите рашки са разделени, някои емигрираха, само за да могат да изразяват свободно мнението си, без да ги пратят за наказание в близкия военкомат. Стана ежедневие при тях да изчезват мъже, както са си на работа в офиса ги забират и изчезват, после ги връщат с "товар 300" ли беше, в чувал.

Темата е за безпросветните копейки, събрал ви фюрер ви от кол и въже, тая простата теточка Искра дори не я гледам. Товарът между ушите ѝ стига колкото за бавачка, слугиня по народно му.

Ни сте възрожденци ни патриоти, вече сте тръгнали по пътя на Сидеров, размахвате патлаци и заплашвате народа със служебното си положение. Вижте ме кой съм, родата ми е в парламента, тебе ще пратя в "остров насред река", ако не си платиш некачествения монтаж от "Братя Градеви".

Паразити сте и почва да става очевидно. Киро Брейка ви оплю, линкче искаш ли? Тоя болния комуняга, дето все се кълне в предния фюрер дето верно построи 100 лагера, някои на остров сред река, дето измислиха наказания Н-18 и Н-19. Копейкин и братя Дренчеви са му бледа сянка.

Няма нормален, честен човек, да гласува чуждите деца да отмятат затворническа повинност, ново преразпределение на пари към държавните кърлежи, и до Гърция с виза.

Само дълбоко затънал аутсайдер може толкова черно да завижда, понеже другите не са некадърници като вас, изкарват пари, и пътуват по света, учат в западни университети, и не се занимават с циг аните в ротата.

Само утайките гласуват за лицемер като Копейкин и бавачките и шапкарите около него.

Бря, иванка все повече почва да ми прилича на неоценен комсомолски секретар. Че и божанков цитира...Оправи ми деня, толкоз не се бях смял скоро...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.