Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Психодесен подпиндосник, да не си объркал темата?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 42 минути, N1K17Y написа:

Копейка помага на българите :) 

https://www.facebook.com/manol.peykov/posts/10160679289885152

Е майстор е, на интервюто с Люба Кулезич даже се вързах и му повярвах. Почти. Малко само ме дразнеше, че и се връзва и не и отговаря пряко. А той май не можел или не искал.

Ако не бяха наглите му лъжи за моряците в Мариупол и дето зе да блещи очи и да вика за Расссия, като почна войната, може би още щях да съм заблуден.

https://narod.bg/2022/10/10/братя-депутати-от-възраждане-ма/

Цитат

Братя – депутати от „Възраждане”, мамят с фирма за дограма, плашат жертвите си (ПОКАЗАНИЯ + СНИМКИ)

%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%

%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%

Цитат

Освен, че е много далеч от понятието „коректна фирма“, във форумите и по-конкретно в BG MAMA (да, знаем, това е класика) откриваме и данни за извършено престъпление, естествено отдавна погасено по давност.

Недоволен клиент разказва: „Фирма „Братя Градеви“, намират се на бул. „Христо Ботев“, не правете грешката да си поръчвате дограма от тях – причините:

1. една година ми остъкляваха терасата като се смениха поне 3 групи монтажници

2. разправях се постоянно с тъпите им, невъзпитани служителки за дните за монтаж

3. заплашиха ме, че ще ходя в инвалидна количка, ако не си доплатя остатъка от сумата

4. в момента терасата ми е остъклена и си тече при всеки дъжд

… няма да коментирам колко добре е нивелирано всичко и как крилата ми опират, защото провиснаха …. и това само за няколко месеца“

По повод на коментари от други участници във форума, чиито позиции звучат като рекламен слоган на „депутатската“ компания, жалващия се клиент допълва: „Господин Дренчев ме заплаши лично, дори имам свидетели, ако толкова смяташ , че не съм права, заповядай да се увериш лично – при всеки дъжд, вътре си вали и човек се замисля защо е дал толкова пари, за да си трови нервите след това. Нямам какво повече да кажа, освен – след като ти вземат парите, сам се спасяваш …“

Виждаме, че през годините собствениците на компанията си изграждат „желязна“ репутация. Вероятно така ще работят и в Народното събраниe. В изборния ден обаче „Всеки сам си преценя“.

*коментарите от форумите са цитирани без редакторска намеса.

Цитат

Преобладаващите коментари в Google за услугите на компанията им звучат така: „Големи непрофесионалисти събрани от кол и въже. Некадърни и нагли. Изключително некачествена изработка и монтаж.

градеви.png

Цитат
...
Ivanka Petrova-Doycheva

Непрофесионално отношение, много се чака, за тази цена, която платихме трябваше да се постараят двойно! Липса на адекватна координация между техник, цех и монтажници! Не съм доволна!!! Не бих ги потърсила отново!

Anton Hristov

17 отзива·2 снимки

преди месец

Лош монтаж, крилата са по-малки от нормата, ниско качество. Арогантно и непрофесионално поведение в офиса на фирмата от истерична възрастна жена.

Bogdan Angelov

6 отзива

преди 2 месеца

Критични: Качество, Професионализъм, Стойност, Точност

Големи некадърници.
Лъжливи същества.

Elissaveta Zaharieva

16 отзива·6 снимки

преди 2 години

Критични: Професионализъм

Не сме доволни. Така зверски ни изкъртиха прозорците, че влязохме в основен ремонт и така трети месец. Можеше да ни посъветват монтаж в каса при супер здрава съществуваща дървена дограма, която при демонтажа излезе с част от стените (поради …Още

Албена Каралеева

Местен гид·37 отзива

преди 5 месеца

Единственото което не ми харесва е,че доста се чака.....

Petar Petrov

3 отзива

преди година

Свързах се по телефона с една госпожа от Градеви, която знаеше само думите "не може" и "не става". Изобщо не беше склонна за обяснения, съдействие и търсене на варианти.

Lenovo Vibe

3 отзива

преди 4 години

Изключителни непрофесионалисти!
Всички негативни коментари преди мен са абсолютно правилни и съветвам всеки да изчете внимателно постовете преди да направи грешката да ползва услугите на …Още

Георги Гаджев

8 отзива

преди 4 години

Големи непрофесионалисти събрани от кол и въже. Некадърни и нагли. Изключително некачествена изработка и монтаж. Три пъти идваха за размери и пак ги объркаха. Полуидиоти, без никаква комуникация по между си! Интересно е, че хората се …Още

Georgi Dyulgerov

Местен гид·16 отзива

преди 7 години

Силно разочарован съм от Братя Градеви. Остъклиха ми терасата, зимна градина, проекта беше доста мащабен. След 2 години терасата протече от поне 5 места при силен дъжд. …Още

Стоян Ранчев

5 отзива

преди 3 години

Доволни сме от качеството и изпълнението на монтаж на навес и остъкляване. Изпълниха точно това, което поискахме, цената беше много добра. Служителите в офиса и монтажистите са компетентни. Останахме доволни от обслужването. Отново бихме ползвали услугите им.

Alexander Dimitrov

Местен гид·63 отзива·3 снимки

преди 4 години

Рядко съм попадал на фирма с по-лошо некачествено обслужване на клиенти. Мисля, че дори в социалистическа България, по-често имаше кой да обслужва клиентите. Категорично, не бих препоръчал тази фирма на никого. Не просто защото са …Още

mashini bg

4 отзива

преди 4 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ БИХ ИЗБРАЛ ТАЗИ ФИРМА. Изключително нелюбезни, жената в офиса е пълна кукумявка, която очевидно не отива на работа с цел да обслужи някой. Качеството на остъклената ми тераса е под всякаква критика. Отне им 3 месеца, за да …Още

sashka ivanova

1 отзив

преди 5 години

Не бих избрал Братя Градеви отново. Поръчахме врата за баня. Монтираха я така, че нарушиха целостта и нормалния вид на стената около касата, като казаха, че другия майстор ще оправи стената (без да бяхме планирали такъв за ремонтиране на …Още

Nikolay Petkov

4 отзива

преди 2 години

Нисък професионализъм при монтажа и тотална незаинтересованост относно някакви дребни неща като качество на обслужване. След като ги уведомих, че на алуминиевата врата, която монтираха, има фаза, някаква кисела жена почти ми се скара, после …Още

Kemo Veselinkov

Местен гид·348 отзива·1 517 снимки

преди 4 години

Доволен съм от фирмата. Изработиха прозорец със много сложен механизъм в сроковете и цената за които се договорихме. Момчетата от монтажната бригада си разбираха от работата.

Eli Eni

6 отзива

преди 4 години

Пълни некадърници ! Объркаха монтажа въпреки схемата и обясненията и въпреки поръчката за страничен монтаж на парапета го направиха върху стъпалата и надупчиха скъпия камък. Тъпи до безумие !!!

Pentatonti Antoniy Georgiev

2 отзива

преди 2 години

Вече са с 1 месец просрочие на предварителната дата за монтаж уговорена при внасяне на 50% капаро.

Deian Motov

Местен гид·79 отзива·46 снимки

преди 9 месеца

Шофьорите ви не знаят предимствата. Убийци на пътя.

Nikolay Milanov

Местен гид·140 отзива·50 снимки

преди 4 години

При обаждане по телефона не се замислят много за въпроса но много държат да ти изгубат времето и да те разходят до магазина и там да да ти кажат че си идвал напразно!

Kikko Abraham

Местен гид·33 отзива·1 634 снимки

преди 3 години

С такъв обслужващ персонал не им трябва да имат конкуренция или врагове! Менте отвсякъде!

Evgenia Makarieva

4 отзива

преди 2 години

Дългогодишен клиент съм, винаги качествена работа и коректен монтаж.

Valeri Lozanov

Местен гид·16 отзива

преди 2 години

Три месеца за една врата за баня.Няма да влезна там повече.

Severin Sabahi

61 отзива

преди месец

Много зле.

Pattryssiq Angelova

2 отзива

преди 4 години

Традегия! Фирмата за нищо не струва! Несериозни, некоректни и под всякаква критика!

nikolay ikov

Местен гид·43 отзива

преди 3 години

Добра фирма предлагатмного неща работят качествено

Dimo Drenchev

1 отзив·4 снимки

преди 4 години

Много съм доволен:-)

Krasimira Cekova

Местен гид·18 отзива·16 снимки

преди 4 години

Коректни и работят качествено!

Bratia Gradevi

1 отзив·1 снимка

преди 8 години

Добра фирма с добра работа!

градвви1.png

градеви2.png

Иванке, къФ е този 5 километров, копи-пейст постинг, който е антиреклама на фирма? Напиши поне с едно изречение защо е в тая тема, за да не се гадае. Нещо собствениците са от Възраждане ли, обикновени привърженици, или членове, или високо в ръководството, или какво?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Иванке, къФ е този 5 километров, копи-пейст постинг, който е антиреклама на фирма? Напиши поне с едно изречение защо е в тая тема, за да не се гадае. Нещо собствениците са от Възраждане ли, обикновени привърженици, или членове, или високо в ръководството, или какво?

Недоволството е към фирмата на Дренчев. Дренчев и Дренчев са депутати от Възраждане, и Николай Дренчев е главен солт@шак на Копейкин. Държавата инвестирала баш най-скъпото обучение, за боен пилот, че после да развали договора с военните, да прави фирма да лъже хората, и да ги заплашва с инвалидна количка.

И наш Иван верва на некви форуми като на мамите.

Как да е, да си верва в квото ще - извънземни дори...Ма хем изобличава Възраждане, хем подкрепя кво правим. Шизофрения някакава...Ми да предположим, че иванка успее и откаже всички от Възраждане и нема Коце, нема моце....кво правиш тогава драги ми иванчо? Ми всички останали партии си правят квото са им наредили и няма кой да се опита да им пречи. Странна работа...

току-що, Toto2 написа:

И наш Иван верва на некви форуми като на мамите.

Как да е, да си верва в квото ще - извънземни дори...Ма хем изобличава Възраждане, хем подкрепя кво правим. Шизофрения някакава...Ми да предположим, че иванка успее и откаже всички от Възраждане и нема Коце, нема моце....кво правиш тогава драги ми иванчо? Ми всички останали партии си правят квото са им наредили и няма кой да се опита да им пречи. Странна работа...

Mи аз не съм пристрастен. Като са прави съм с тях. Освен туй не е само мамите, в Гугъл са пропищели от мърлящината и заплахите на Дренчев. Явно му е стил на работа, все се хвали, че носел пистолет, у Белене щял да ме въдворява, пък на протест не знам да е ходил. Типична мутренска работа.

току-що, IvanKirov написа:

Mи аз не съм пристрастен. Като са прави съм с тях. Освен туй не е само мамите, в Гугъл са пропищели от мърлящината и заплахите на Дренчев. Явно му е стил на работа, все се хвали, че носел пистолет, у Белене щял да ме въдворява, пък на протест не знам да е ходил. Типична мутренска работа.

Ми ходи си човека на протеста и брат му тоже. И има логическо несъответствие...Нали знаеш какво е това? С пистолет плашиш да застреляш, не да инсталираш човека на инвалидна количка. Колкото до колко успешни предприемачи са - това какво общо има с темата? Със сигурност не всички твои клиенти (ако въобще ги има) са били доволни от тебе. Па и си мисля - как тераса като и сложиш прозорци (дограма) и няма да тече, ако покрива на терасата е компроментиран? Тея нали слагат прозорци а не ремонтират покриви?

преди 1 час, Toto2 написа:

Ми ходи си човека на протеста и брат му тоже. И има логическо несъответствие...Нали знаеш какво е това? С пистолет плашиш да застреляш, не да инсталираш човека на инвалидна количка. Колкото до колко успешни предприемачи са - това какво общо има с темата? Със сигурност не всички твои клиенти (ако въобще ги има) са били доволни от тебе. Па и си мисля - как тераса като и сложиш прозорци (дограма) и няма да тече, ако покрива на терасата е компроментиран? Тея нали слагат прозорци а не ремонтират покриви?

Значи толкова сте зомбирани, че на 3 ката да ти го натика, пак ще му се радваш.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Значи толкова сте зомбирани, че на 3 ката да ти го натика, пак ще му се радваш.

Просто мисля. Има такава дейност, ма ти едва ли знаеш. Не вярвам както на хвалебствия, ако някой иска да ми продаде нещо. Нито на такива откровени неграмотни партенки. Знам кво е да си сложа прозорец, знам кво е да си остъхкля тераса, знам кво е да си поправям покрив. Вие умно красивите с двете леви ръце, заврени в задните части не ги разбирате тея работи...

преди 3 минути, Toto2 написа:

Просто мисля. Има такава дейност, ма ти едва ли знаеш. Не вярвам както на хвалебствия, ако някой иска да ми продаде нещо. Нито на такива откровени неграмотни партенки. Знам кво е да си сложа прозорец, знам кво е да си остъхкля тераса, знам кво е да си поправям покрив. Вие умно красивите с двете леви ръце, заврени в задните части не ги разбирате тея работи...

Сам си правих банята на село. Сам си ремонтирам катраняка. Само за инфо. Ако имам оборудване на сервиз мога повечето от твоите неща, ти моите не ги можеш.

преди 16 минути, IvanKirov написа:

Сам си правих банята на село. Сам си ремонтирам катраняка. Само за инфо. Ако имам оборудване на сервиз мога повечето от твоите неща, ти моите не ги можеш.

Охо, почна да ги мериш...Ми не пожела да се запознаеш с човека, учуден ще останеш. Не разбирам, що си мислиш, че в ИТ се изкарват най-големите пари? Айде да не се повтарям, ама си избрах да правя нещо, което ме кефи и изкарвам повече от всеки ИТ роб...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.