Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Ти не дойде с Копейкин в събота, аз бях. С ракийката и салатката е много лесно да гледаш поредното риалити, и да коментираш на топло. Затуй ви сравнявам с едни дребни гризачи, дето надничат от дупките.

Ей ся ша са напна до ходя да набивам крак в софия. А и въобще, не ставам за паради, шествия, митинги и т.н. и навремето не ми беше кеф на манифестациите. Сега поне, никой няма да не укорява, освен Иванка, че не съм си нарушил спокойствието. Има си хора с уклон за тая работа с митингите.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 16 часа, Toto2 написа:

Човека ти зададе въпрос. Явно смяташ съмнението че си ДБ еец е обидно? Да, обидно е, но ако си дб би ти било гордост. Нали си умен красив и въобще най-най супер, та знаеш и можеш всичко. 

Не съм казал, че е обидно, а казах, че ги знам пределно ясно тролските ви намеци. Като питате такива въпроси, това ви е стратегия да отклоните разговора и да джендъросате опонента понеже с друго, с което да победите като аргумени освен жаргона "красиви, умни, деебейци, джендъри" и т.н. не разполагате. 

преди 2 часа, Гражданин написа:

Не съм казал, че е обидно, а казах, че ги знам пределно ясно тролските ви намеци. Като питате такива въпроси, това ви е стратегия да отклоните разговора и да джендъросате опонента понеже с друго, с което да победите като аргумени освен жаргона "красиви, умни, деебейци, джендъри" и т.н. не разполагате. 

Ми не си прав. Точно това в което ни обвиняваш ви е основното оръжие. Дават ти се аргументи, ти не ги признаваш за такива , щото сме били дебили и не разбираме. Та така.

преди 35 минути, Toto2 написа:

Ми не си прав. Точно това в което ни обвиняваш ви е основното оръжие. Дават ти се аргументи, ти не ги признаваш за такива , щото сме били дебили и не разбираме. Та така.

Очевидно си гузен негонен, защото никого не съм обидил все още в този форум. Аргументните ми са налице на миналата страница и така и никой от "твоите" не им отговори, но пък веднага се почна с деебец и т.н.. Така че не аз, а вие сами си превръщате борбата в посмешище.

преди 1 час, Гражданин написа:

Така че не аз, а вие сами си превръщате борбата в посмешище.

Да го осъзнаят това се иска малко мозък. И елементарна грамотност. 

преди 2 часа, Гражданин написа:

Очевидно си гузен негонен, защото никого не съм обидил все още в този форум.

Разбира се, че си обидил.

току-що, ncl написа:

Разбира се, че си обидил.

Цитирай! 

преди 1 минута, ncl написа:

Всичките ти мнения са обиди.

Цитирай ми къде съм обидил когото и да било от форума като да съм му казал, че е тъп или нещо от сорта и не ми се прави на луд!

Няма други , които да Защитават Българските интереси и Народ в парламента , освен Възраждане !!!

Така , че онези , които лобират за всяка друга парламентарна група са или Невежи невестулки или Зомби апокалипсис или тролове ! 

Въпросът е решен ! Свобода или Смърт !

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Няма други , които да Защитават Българските интереси и Народ в парламента , освен Възраждане !!!

Така , че онези , които лобират за всяка друга парламентарна група са или Невежи невестулки или Зомби апокалипсис или тролове ! 

Въпросът е решен ! Свобода или Смърт !

Въпросът е всичко друго, но не на свобода или смърт. Успокойте се малко!

преди 1 минута, Гражданин написа:

Въпросът не е свобода или смърт. Успокойте се малко!

Вътрешното напрежение в теб самият ме асоциира като "обезпокоена " ?!

Не нося отговорност за твоите Интерпретации .

Или Усещаш Силата ми , която се разнася в пространството , чрез думичките ми ? 

преди 10 минути, Гражданин написа:

Цитирай ми къде съм обидил когото и да било от форума като да съм му казал, че е тъп или нещо от сорта и не ми се прави на луд!

Примерно тези, които искат излизане от ЕС, очевидно имайки предвид избирателите на Възраждане.  Или това не го считаш за обида, а за истина. А истината не може да е обида, нали?! Друга обида е тролове. Или и това не е обида?! Достатъчно ви чета форума, за да ви знам отношението и обидите, които ръсите там. Как ти е ника в hwbg форума? Или и на този въпрос няма да отговориш?!

преди 12 минути, ncl написа:

Примерно тези, които искат излизане от ЕС, очевидно имайки предвид избирателите на Възраждане.

Това интересно, сетих се за един Възрожденец, дето се пенеше да обяснява, че Възраждане не били за излизане от ЕС. Как става избирателите да искат вън от ЕС, а партията която избират да не иска... :lol6:

преди 15 минути, ncl написа:

Примерно тези, които искат излизане от ЕС, очевидно имайки предвид избирателите на Възраждане.  Или това не го считаш за обида, а за истина. А истината не може да е обида, нали?! Друга обида е тролове. Или и това не е обида?! Достатъчно ви чета форума, за да ви знам отношението и обидите, които ръсите там. Как ти е ника в hwbg форума? Или и на този въпрос няма да отговориш?!

Това са си твои интерпретации. Аз продължавам да съм на мнение, че никого не съм обиждал, освен ако тук няма някое дете, което още да не умее да общува на някакво елементарно ниво с хората и е докачливо на всяка дума. А ти май се държиш като такова. (Ся да не земеш и на това да се обидиш?) Тролове не е обидна дума, провери смисъла ѝ. Много обидчив се взе за нея, ако искаш я докладвай. В споменатия форум не участвам, недей така, че още малко и лична карта ще ми поискаш, а не си никой, за да ми държиш такъв тон и да ми поставяш ?!-ни на всяко второ изречение. Вживявай се в разпити и на гестаповщина с някой друг, аз обичам да общувам културно, което до сега мисля, че показвам, и с необидчиви хора. Взимаш се твърде насериозно.

преди 21 минути, _sirena_ написа:

Никаква твоя сила не усещам, да не би нещо телепатично да се опитваш да ме урочасваш или да ми баеш нещо друго?

И защо ползваш главни букви на някои думи? По-силно ми влияш ли?

преди 21 минути, _sirena_ написа:

Вие да не сте дамата с каската и свръх интересното интервю, което даде по някоя от телевизиите от така по-предходен митинг? Тя така също бе "обезпокоена"!

Възможно е. Някой ден ще се разбере...

Заплашваш ли ме? ДА/НЕ

преди 3 минути, Гражданин написа:

за да ми държиш такъв тон и да ми поставяш ?!-

Какъв тон ти "държи " потребителят ?   Това не е ли твоя Интерпретация , че някой ти държи тон някакъв , вероятно негативен , като се има предвид "подскока ти " ? 

преди 5 минути, Гражданин написа:

Вживявай се в разпити и на гестаповщина

Уау ...чак "гестаповщина " я усещаш ?  

Значи привиждаш в другите детинщини , а не виждаш собствените си "АКЦЕНТИ " и на какво Реагира "мисълта и прочитът ти ? 

Що така двойни стандарти ?   Конфликт на Интереси виждам аз !  

преди 2 минути, Гражданин написа:

Заплашваш ли ме? ДА/НЕ

Сега , ако те нарека "параноик " ще се обидиш ли или ще заплачеш ? 

преди 11 минути, Гражданин написа:

Това са си твои интерпретации. Аз продължавам да съм на мнение, че никого не съм обиждал, освен ако тук няма някое дете, което още да не умее да общува на някакво елементарно ниво с хората и е докачливо на всяка дума. А ти май се държиш като такова. (Ся да не земеш и на това да се обидиш?) Тролове не е обидна дума, провери смисъла ѝ. Много обидчив се взе за нея, ако искаш я докладвай. В споменатия форум не участвам, недей така, че още малко и лична карта ще ми поискаш, а не си никой, за да ми държиш такъв тон и да ми поставяш ?!-ни на всяко второ изречение. Вживявай се в разпити и на гестаповщина с някой друг, аз обичам да общувам културно, което до сега мисля, че показвам, и с необидчиви хора. Взимаш се твърде насериозно.

Никаква твоя сила не усещам, да не би нещо телепатично да се опитваш да ме урочасваш или да ми баеш нещо друго?

И защо ползваш главни букви на някои думи? По-силно ми влияш ли?

Нещо телепатично започваш да издишаш ми се струва ...

току-що, _sirena_ написа:

Какъв тон ти "държи " потребителят ?   Това не е ли твоя Интерпретация , че някой ти държи тон някакъв , вероятно негативен , като се има предвид "подскока ти " ? 

Както се вижда ми каза, че някой ден щял да ме намери. Това, ако не е заплаха за саморазправа и "не ми държи тон", здраве му кажи!

Не. Като заплаха ли го приемаш?!

Разбира се, че го приемам като заплаха и желание за саморазправа. Ти като кажеш на някой в интернет форум, че ще го намериш, а преди това му се каниш, че си му обиден, не го приемаш за заплаха, така ли? Малко ли пъти говорихте за Белене? 

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Сега , ако те нарека "параноик " ще се обидиш ли или ще заплачеш ? 

Не съм така кръвно обидчив на глупости в интеренет, така че ме наричай както си искаш.

току-що, Гражданин написа:

Както се вижда ми каза, че някой ден щял да ме намери. Това, ако не е заплаха за саморазправа и "не ми държи тон", здраве му кажи!

Разбира се, че го приемам като заплаха и желание за саморазправа. Ти като кажеш на някой в интернет форум, че ще го намериш, а преди това му се каниш, че си му обиден, не го приемаш за заплаха, така ли? Малко ли пъти говорихте за Белене? 

Ама не влизайте по социалните платформи като сте толкова чувствителни и болнави , асоциални и слаби психически .

Визираният потребител е един от най-обраните и етични форумци и да го обвиняваш в тези "прегрешения " е абсурдно !

Никъде не съм срещала негова обида спрямо друг потребител !  

Твоите "видения " нямат нищо общо с реалността.   

преди 8 минути, Гражданин написа:

Така ли? Ще цитираш ли къде съм казал, че някой ден ще те намеря? Или всичко е само твоя интерпретация?!

Що се отнася за държането на тон. Ти не го ли правиш?! Или просто не се усещаш?!

преди 8 минути, ncl написа:

Така ли? Ще цитираш ли къде съм казал, че някой ден ще те намеря? Или всичко е само твоя интерпретация?!

Да, очевидно е моя интерпретация и тя беше след като ми обясняваш, че те обиждам, което няма нищо общо с реалността и после, че щяло да се провери някой ден. По-назад имаш мнение.

преди 9 минути, _sirena_ написа:

Ама не влизайте по социалните платформи като сте толкова чувствителни и болнави , асоциални и слаби психически .

Визираният потребител е един от най-обраните и етични форумци и да го обвиняваш в тези "прегрешения " е абсурдно !

Никъде не съм срещала негова обида спрямо друг потребител !  

Твоите "видения " нямат нищо общо с реалността.   

Визираният потребител обвини първи мен в обиди, които само той вижда. Спорът е детински.

преди 8 минути, ncl написа:

Що се отнася за държането на тон. Ти не го ли правиш?! Или просто не се усещаш?!

Най-вероятно не се усещам. Или е въпрос на интерпретации.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.