Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 53 минути, BANKATA написа:

Не ти чета глупостите които дрънкаш тук ще му чета блога.

От всички проруски настроени във форума си най-заблуденият и пишеш най-големите фантасмагории.

Кое е глупост? Кое е фантасмагория? Вместо да се опитваш да делегитимираш нещата, които пиша, обиждайки ги, защо просто не посочиш кое е погрешно и неправилно?

Кое от про-Руските ми писания е погрешно?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

на 3.12.2022 г. в 16:18, IvanKirov написа:

Верни са тия работи, давам си сметка. 

на 4.12.2022 г. в 11:00, IvanKirov написа:

забавното е, че може да им стана активист, да събирам подписи, ще им ходя по други протести, ако има. Представяш ли си, точно аз на първа линия с Възраждане.

Вършиш им така безплатна работа и услуга баш на тия дето клетъчно не понасяш.

И наистина не знам каква е тая кауза срещу еврото като тия дето скачат и врякат най-високо често ходят на гурбет в прогнилия запад баш за евро или друга конвертируема валута. Та самите им вождове няма как да нямат и те сметки в евра и имоти купени с евра. И на такъв фон да насъскваш плебса да храчи по и да замеря зъболекарския кабинет и други бизнеси с храна онзи ден е ясен показател с какви акъли се занимаваш да се бориш, камо ли как си се решил да се омешаш и омръсиш с тях. Кадрите бяха безценни. Чуваше се някакво нечленоразделно УУуУУ като от маймуни, на които са им спряли тока по оградата на клетката, явно сега и въобще на такива протести им пада момента да канализират злобата си срещу каквото и когото им падне. Никой няма да им търси сметка за свинщината, наематилите тихо ще трябва да си почистят за своя сметка. Кресливите ще се успкоят само като се приберат пак вкъщи и си помечтаят, че с тези си действия са по-близко до своя блян: да им се върне тока по оградата, та да им е гадно на всички, не само на тях я! Аз пък не искам огради, казарми и да ме стрелят по границата, така че подкрепа 0 за тези индивиди и силен отпор в коментари и спорове независимо колко крещят и какви размирици правят. Интелигентен човек дето да гласува за някой дето ще ни вади съюзите дето всичките ни съседи наоколо са в тях или се блъскат да влязат не познавам. А тия Укащите дето веят знамена и бият тъпани, че искат български резрват само за българи с ток по оградите и диктатор на власт, те аргументи освен някакъв "суверенитет и история" нямат, аз да подкрепям протест с хора около мен, които имат 2 думи в речника по даден въпрос не бих излязал да протестирам, ако ще и да е за нещо добро, ще ми навлекат 100 злини после заради простотията си. И не знам на главата ли са си падали, с прекалено здрави колани ли са ги биели като малки, ма в 21 век да искаш фюрери и да вкарваш хора на власт, които искат Белене, народни съдилища и т.н. Та и с такива хора да отидеш на протест за нещо все едно сте равни... Направо леко ме ядосваш...

на 3.12.2022 г. в 16:49, IvanKirov написа:

Само забравих да ти препоръчам, доц. Григор Сарийски има едно предаване при Карбовски, съвсем внятно и компетентно обяснява какво точно се променя с еврото. Има и други беседи де, напоследък само за това говори.

Карбовски е без морал и си гони рейтинга и коментарите в канала му са основно от същите тролове. Знае как да си прави трафик, а тия са много добре организирани орди. Не знам какво са им обещали, но Гунчева потвърди, че са организирани и ги има. И Карбовски дава точно онова, с което те се хранят, а те му подхранват гледанията и популяризирането. Тоя Сарийски ми е съмнителен, твърди че никой не иска да дебатира с него па само ходи на гости на евразийските канали и водещи. Как па не се намери никой да му опонира? Те всички дето са за еврото явно се крият щото така им е изгодно. Къде са му международните публикации или само из телевизиите ходи и се развива успешно като марковци и т.н.?

преди 11 минути, Гражданин написа:

.....

Виж сега, ако се запази лева утре може да ни управлява някое светило ,което с един размах да махне борда и за два месеца да обере спестяванията на хората и не само :dollars: . Ами ако приемем еврото , черните/крадените/ пари с които се подкупва вот, администрация и мн.др. какво ще ги правим тези левчета, които никъде не се водят?

Как ще обереме активите на някоя банка, ако е под контрола на ЕЦБ ? .... все гадни неща 🤑

преди 4 минути, ncl написа:

Да не си от ДБ? Те така се изразяват за народа.

Никава друга ли що-годе по-разумна интерпретация на мнението ми не можа да извадиш? 

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

...

Именно, ма то такава дълга памет да имат, че да си спомнят за фалитите, камо ли да правят сложните взаимни връзки между събитията ордите със знамената дето си искат лева, телената ограда с ток и казармите не знам как ще се получи. А за европейските институции абсурд да те разберат какво правят и за какво са им. Те ти говорят отсреща само някакъв суверенитет, дето не знаят дали ще го ядат или само ще го ползват за украса, как сме били космическа сила и сме били имали армия, а сега сме видиш ли много зле (те и техните идоли са едни такива беднички, въобще не карат мощни западни и скъпи автомобили) и с евразийски честен, справелив и твърд юмрук на власт и плюене по актуална тема поднесена в салата срещу следните неща: гееве, ЕС, НАТО, САЩ, еврото, ще се въведе някакъв ред. Ако имаш нещо какво да кажеш против партийната линия, каквото и да е, ставаш автоматично "враг на народа". Само те мислят за него, а другите дето случайно са в някакво случайно недоразумене, че да не им харесват тока по оградите и казармите, ще получат билети направо за Белене като го отворят... 

преди 3 минути, Гражданин написа:

Никава друга ли що-годе по-разумна интерпретация на мнението ми не можа да извадиш? 

Не ми отговори на въпроса.

преди 11 минути, ncl написа:

Не ми отговори на въпроса.

Не, но си кажи, че тази информация не ти беше необходима толкова за друго, колкото за да беше опитал да обиждаш на някаква основа. Знам маймунджулъците на всеки стандартен трол, няма да ме изненадаш.

преди 1 час, Гражданин написа:

Не, но си кажи, че тази информация не ти беше необходима толкова за друго, колкото за да беше опитал да обиждаш на някаква основа. Знам маймунджулъците на всеки стандартен трол, няма да ме изненадаш.

Човека ти зададе въпрос. Явно смяташ съмнението че си ДБ еец е обидно? Да, обидно е, но ако си дб би ти било гордост. Нали си умен красив и въобще най-най супер, та знаеш и можеш всичко. 

@Гражданин, гледай Сарийски, гледай Ханке, гледай Варуфакис. Обясняват го на достъпен език. Ще плащаме дълговете на Гърция и Италия, те яли пили, ние ще внасяме да им гасим борчовете. Ето затуй не ща евро, отделно дето носи нова инфлация.

p.s. Не, че ми се плаща по 20 евро за валутна транзакция. Добре сме си с левчето, не ни трябва на баир лозе.

преди 34 минути, IvanKirov написа:

@Гражданин, гледай Сарийски, гледай Ханке, гледай Варуфакис. Обясняват го на достъпен език. Ще плащаме дълговете на ....

К'о Ша внасяш бре, като до сега ли 1/10 ? Борбата на статуквото е кой да лапа европейските пари в следващите 10-20 години без да му се иска сметка, т.е. както е до сега да си продължаваме да въртим баламите!

преди 5 часа, PigMan9 написа:

Кое е глупост? Кое е фантасмагория? Вместо да се опитваш да делегитимираш нещата, които пиша, обиждайки ги, защо просто не посочиш кое е погрешно и неправилно?

Кое от про-Руските ми писания е погрешно?

Това че за всико обвиняваш САЩ. 

Защо Чехия, Словакия, Унгаия нямаха проблемите като нас?

Ако е вярно тов което твърдиш САЩ щяха да изкупят заводите ни и да ги продадат за скрап.

Фалита на България си беше организиран от комунистическите номенклатурчици в България. 

Като проумееш това пиши пак.

преди 10 минути, JohnTRIVOLTA написа:

К'о Ша внасяш бре, като до сега ли 1/10 ?

Много си се объркал, че 1/10. Хем 10 пъти ви пусках, че в момента на прилична заплата внасяш 34 % от брутото преди да си видиш нетото. После почват ДДС и подобни.

преди 20 минути, IvanKirov написа:

Много си се объркал, че 1/10. Хем 10 пъти ви пусках, че в момента на прилична заплата внасяш 34 % от брутото преди да си видиш нетото. После почват ДДС и подобни.

Говоря за вноските ни към ЕС и заблудата , че ще плащаме чужди сметки!

преди 24 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Говоря за вноските ни към ЕС и заблудата , че ще плащаме чужди сметки!

От светилата в икономиката ли знаеш по-добре?

преди 6 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Виж сега, ако се запази лева утре може да ни управлява някое светило ,което с един размах да махне борда и за два месеца да обере

Глупости на тръкалета. 

току-що, Sliderum2 написа:

Глупости на тръкалета. 

Да, 96та такива глупости бяха .... много бързо се случиха нещата , докато се усетиш и си на нула :cooking1:

преди 18 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да, 96та такива глупости бяха .... много бързо се случиха нещата , докато се усетиш и си на нула :cooking1:

Не знам какво ти се намира в главата, нещата не са сравними, а и влизането някъде, не е гаранция за запазване на статуквото.

Вижте хора, верно съм против повечето простотии на Копейкин, ама против еврото и против зеления сертификат заставам на първа линия с него и ядем бой заедно. За тъй наречените ваксини мисля самИ се убедихте, че беше прав. Трябва да е личен избор, не да ме плашат с пандела, ако не си набода далаверите на Урсула.

Кво нещо е животът. Аз правя информиран избор, за вас не знам. Тука повечето ме обвинявате, че емоционално някакво му имам зъб. Лично казарма не ме касае, лек за големи данъци има сив сектор, и ми мина мерака да емигрирам. Питайте познати като въвеждаха еврото, аз лично бях у Франция малко след като го въведоха, като махаха франка, едни календарчета - калкулатор раздаваха, пазя си едно.

Предлагам и на вас да проверите за какво става въпрос, не да се кекерим в стил Левски - ЦСКА. Аз съм прекалено некомпетентен да ви навивам за или против евро. Гледайте гигантите. Питайте познати дали са доволни, и имаше ли инфлация като минаха на евро. Аз не съм бил свидетел и си трая.

Кирчо и Кокорчо му се облизват на еврото, щото се освобождават едни 50 милиарда фонд, които ще си ги харчат на корем. Ние ще го ядем чертвъртит после, като след освобождаването на промишления ток, на свободния пазар. Инфлацията я плащаме заедно.

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Не знам какво ти се намира в главата, нещата не са сравними, а и влизането някъде, не е гаранция за запазване на статуквото.

Вероятно тези години си бил във висящо положение :diving:

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Вижте хора, верно съм против повечето простотии на Копейкин, ама против еврото и против зеления сертификат заставам на първа линия с него и ядем бой заедно. За тъй наречените ваксини мисля самИ се убедихте, че беше прав. Трябва да е личен избор, не да ме плашат с пандела, ако не си набода далаверите на Урсула.

Кво нещо е животът. Аз правя информиран избор, за вас не знам. Тука повечето ме обвинявате, че емоционално някакво му имам зъб. Лично казарма не ме касае, лек за големи данъци има сив сектор, и ми мина мерака да емигрирам. Питайте познати като въвеждаха еврото, аз лично бях у Франция малко след като го въведоха, като махаха франка, едни календарчета - калкулатор раздаваха, пазя си едно.

Предлагам и на вас да проверите за какво става въпрос, не да се кекерим в стил Левски - ЦСКА. Аз съм прекалено некомпетентен да ви навивам за или против евро. Гледайте гигантите. Питайте познати дали са доволни, и имаше ли инфлация като минаха на евро. Аз не съм бил свидетел и си трая.

Кирчо и Кокорчо му се облизват на еврото, щото се освобождават едни 50 милиарда фонд, които ще си ги харчат на корем. Ние ще го ядем чертвъртит после, като след освобождаването на промишления ток, на свободния пазар. Инфлацията я плащаме заедно.

Умничкият ми Иванка! Току що им разказа играта и на ниското напрежение и на останалите.  :)

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Умничкият ми Иванка! Току що им разказа играта и на ниското напрежение и на останалите.  :)

Ти не дойде с Копейкин в събота, аз бях. С ракийката и салатката е много лесно да гледаш поредното риалити, и да коментираш на топло. Затуй ви сравнявам с едни дребни гризачи, дето надничат от дупките.

Не знам защо , но гледайки клипчето се сетих за една хубава народна поговорка "Храни куче да те лае" !

преди 8 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Ами ако приемем еврото , черните/крадените/ пари с които се подкупва вот, администрация и мн.др. какво ще ги правим тези левчета, които никъде не се водят?

Точно там е заровено кучето. И сега се харчат от тях за да се "убеди" населението колко е вредно еврото.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.