Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

https://infomax.mk/видео-инфомакс-го-препороди-коста/

Екипата на Инфомакс денеска го „препороди“ претседателот на бугарската партија „Преродба“, Костадин Костадинов.

Го прашавме дали сега се увери дека постои македонски народ, јазик и држава кога дојде во Скопје и ги виде, но уште еднаш се потврди изјавата на поранешниот бугарски претседател, Тодор Живков дека Бугарин не е националност туку дијагноза.

Тодор Живков еднаш рекол – Бугарин не е националност туку дијагноза …

На времето кога им донеле патувачки циркуз во Софија имало жирафа. Зинале Бугарите, го прашуваат главниот – што е ова? Им вика – жирафа, ова е афричко животно со долг врат што јаде лисја од врвот на дрвата. Бугарите гледаат зачудено и викаат – Не! Њама такива животно!

Тоа е таа дијагноза. Го гледа животното и тврди дека не постои.

Костадинов го гледа македонскиот народ пред себе и тврди дека не постои, го слуша македонскиот јазик и вели дека нема таков јазик, а за крај вели дека Бугарија е од Охрид до Црното Море. Сепак тој не објасни како ќе го оствари својот сон за Голема Бугарија имајќи во предвид дека никој во Македонија не сака да живее во заедничка држава со Бугарија.

Суштината на ова видео е целата македонска јавност да разбере со кого и за што Македонија преговара во Бугарија. Иако не сакаше да признае Костадинов дефакто го оспорува основното човеково право на самоопределување со што дефакто Македонија во спорот со Бугарија преговара за основното човеково право, нешто што е недозволиво.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

https://infomax.mk/видео-инфомакс-го-препороди-коста/

Екипата на Инфомакс денеска го „препороди“ претседателот на бугарската партија „Преродба“, Костадин Костадинов.

Го прашавме дали сега се увери дека постои македонски народ, јазик и држава кога дојде во Скопје и ги виде, но уште еднаш се потврди изјавата на поранешниот бугарски претседател, Тодор Живков дека Бугарин не е националност туку дијагноза.

Тодор Живков еднаш рекол – Бугарин не е националност туку дијагноза …

На времето кога им донеле патувачки циркуз во Софија имало жирафа. Зинале Бугарите, го прашуваат главниот – што е ова? Им вика – жирафа, ова е афричко животно со долг врат што јаде лисја од врвот на дрвата. Бугарите гледаат зачудено и викаат – Не! Њама такива животно!

Тоа е таа дијагноза. Го гледа животното и тврди дека не постои.

Костадинов го гледа македонскиот народ пред себе и тврди дека не постои, го слуша македонскиот јазик и вели дека нема таков јазик, а за крај вели дека Бугарија е од Охрид до Црното Море. Сепак тој не објасни како ќе го оствари својот сон за Голема Бугарија имајќи во предвид дека никој во Македонија не сака да живее во заедничка држава со Бугарија.

Суштината на ова видео е целата македонска јавност да разбере со кого и за што Македонија преговара во Бугарија. Иако не сакаше да признае Костадинов дефакто го оспорува основното човеково право на самоопределување со што дефакто Македонија во спорот со Бугарија преговара за основното човеково право, нешто што е недозволиво.

И кво, искаш да кажеш, че се чувстваш македонец? Типично по български, техните журналя баш като нашите, всите ги е фанала безумна болест. Разликата, че ония целуват сръбски задни части, наше американски. Иначе същите тъпанари, разлика нема.

преди 11 минути, Toto2 написа:

И кво, искаш да кажеш, че се чувстваш македонец? Типично по български, техните журналя баш като нашите, всите ги е фанала безумна болест. Разликата, че ония целуват сръбски задни части, наше американски. Иначе същите тъпанари, разлика нема.

Не, искам да кажа, че каузата вече е изпусната. Вече 3 поколение живеят с омраза към българите.

Ти видя, как ни разделиха на 2 на лагера. 2020 когато дойде корона или ни пуснаха тази доктрина. А, тия от 1990 година мислиш, че ще се промият мозъка и ще говорят други неща, а и много големи държави застават зад това. Омраза да наслагват. Разделяй и владей.

Така е. Само им се чудя...Кат ни мразят, що напъват за ЕС? Ми ние сме там. Ако и когато влязат, не могат да ни изгонят и ще трябва да ни търпат, да ни прегръщат и целуват.. Не го ли осъзнават“

преди 4 минути, Toto2 написа:

Така е. Само им се чудя...Кат ни мразят, що напъват за ЕС? Ми ние сме там. Ако и когато влязат, не могат да ни изгонят и ще трябва да ни търпат, да ни прегръщат и целуват.. Не го ли осъзнават“

И аз ви се чудя, що не ги искаш в ЕС, като искаш да напускаме ЕС и казваш, че ще се разпадне :D 

преди 46 минути, IvanKirov написа:

А.Иванке. кво е това? Полудя ли?

преди 2 часа, Toto2 написа:

иванка, май е поумняла.  :)

преди 1 час, Toto2 написа:

Не може така, ша са гръмна. 

Ми може да се е объркал човека :speak:Сега ще трябва като троло20 да си купува вип, та да го промени 😁

Или пък да е прогледнал, или да са го уволнили от централата.

преди 4 часа, Toto2 написа:

Против еврото съм и съм с Копейкин на протеста тая събота.

преди 25 минути, IvanKirov написа:

Аз пък съм направо да ги отвеем англосаксите. Само ни пречат на родината. 

преди 7 часа, IvanKirov написа:

Ми против еврото не е само Възраждане. Сърнела, мърнела, там разни други...Ма немой да си с назе...Сакън.

преди 56 минути, Toto2 написа:

Ми против еврото не е само Възраждане. Сърнела, мърнела, там разни други...Ма немой да си с назе...Сакън.

Да напомня, че против влизане на България в еврозоната в сегашната ситуация е и оня полуофициален доклад на БНБ, изработен от 40 финансисти и разпратен на всички партии в кочината на пл. "Народно събрание", но разгласен само от "Възраждане".

ПъПъ: Предлагам вместо "Народно събрание" да казваме "Кочината на площад "Народно събрание" :D

преди 8 часа, IvanKirov написа:

Англосаксите нямат общо с евро.

Да бе, хич нямат. Вярно е единствено, че не само те са виновни.

преди 4 часа, Toto2 написа:

Единствената цел на музейния плъшок, копейката проста, е да ме направи по-беден и по-несвободен. Възраждане са извадка от най-долните маргинали на обществото, които имат едничката цел да се прикрепят към чужд организъм и да паразитират. Всичките ви животински крясъци са в посока кой какво да ви даде.

С вазе съм събота, и вземете се обединете със Сарийски, прави паралелно набиране на 400 000 подписа, против еврото. Отрепките на Копейкин трият всички не-маймунски мнения, Теточков да му доведе до знание, тъй като сте затворена секта първосигнални нечленоразделни. Само им погледни мненията под всяко изхождане на фюрер ви. Много рядко има членоразделна реч, с някакъв смисъл, дето не са кухи лозунги в стил ааа уууу.

Копейкин и за анти-"ваксините" беше прав. И дотам. Всичките ви останали действия са породени от паразитични пориви.

Почва да се прокрадва дори в коментарите под вашите групи, че има масово отвръщане от партията ви. Оттук натакък сте само надолу. Минава лъжа, ама до време. В началото дори аз се бях подлъгал, че не сте поредните ганювци, с дълъг списък от кого какъв келепир ще изтръгнете, дори непълнолетните не са пощадени.

1212121_n.jpg

преди 7 часа, IvanKirov написа:

Единствената цел на музейния плъшок, копейката проста, е да ме направи по-беден и по-несвободен. Възраждане са извадка от най-долните маргинали на обществото, които имат едничката цел да се прикрепят към чужд организъм и да паразитират. Всичките ви животински крясъци са в посока кой какво да ви даде.

С вазе съм събота, и вземете се обединете със Сарийски, прави паралелно набиране на 400 000 подписа, против еврото. Отрепките на Копейкин трият всички не-маймунски мнения, Теточков да му доведе до знание, тъй като сте затворена секта първосигнални нечленоразделни. Само им погледни мненията под всяко изхождане на фюрер ви. Много рядко има членоразделна реч, с някакъв смисъл, дето не са кухи лозунги в стил ааа уууу.

Копейкин и за анти-"ваксините" беше прав. И дотам. Всичките ви останали действия са породени от паразитични пориви.

Почва да се прокрадва дори в коментарите под вашите групи, че има масово отвръщане от партията ви. Оттук натакък сте само надолу. Минава лъжа, ама до време. В началото дори аз се бях подлъгал, че не сте поредните ганювци, с дълъг списък от кого какъв келепир ще изтръгнете, дори непълнолетните не са пощадени.

1212121_n.jpg

Въобще не си дорасъл и няма да дорастеш до разбиране какво искаме във Възраждане. И по-добре. Ограничени хора и егоцентрици не ни трябват. В интервюто на Карбовски Коцето ти каза че е за плоския данък. Попитах те що лъжеш че искаме да те правим по-беден - няма коментар от твоя страна. Сега пак си плещиш глупости и те така...Нема управия. Та вземи си седи у къщи и не лицемерничи да се мъкнеш по наши мероприятия. Нежелан си.

преди 10 минути, Toto2 написа:

В интервюто на Карбовски Коцето ти каза че е за плоския данък.

Mи то лъжата е като дишането за копейкин. По ми е трудно да се сетя за какво НЕ е излъгал.

На лапай, 100 пъти ви го пуснах, паразити нещастни. Много сте сладки, те били възвишени, не сме ви разбирали, ама само се бъркате в живота на другите, като почнете още от донаборниците и семействата им.

Ганювци сте, лъжливи алчни и некадърни!

danyk.png

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Mи то лъжата е като дишането за копейкин. По ми е трудно да се сетя за какво НЕ е излъгал.

На лапай, 100 пъти ви го пуснах, паразити нещастни. Много сте сладки, те били възвишени, не сме ви разбирали, ама само се бъркате в живота на другите, като почнете още от донаборниците и семействата им.

Ганювци сте, лъжливи алчни и некадърни!

Ми постоянно го следя за лъжа от Костадин, но нема...Квото е казал, го прави. Ти живееш в некакъв твой си свят, твоя си работа. Не ставаш просто. Генетично си дъбеец, вземи си признай пред себе си и да се успокоиш най накрая. Няма лошо, ще ти олекне.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.