Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Бе иванке,кви ги дрънкаш бе. Не видял Коце...Ми явно си слепец и глух..Коце говори и на коня, и пред сградата на еврата, дето я поукрасихме с яйчица от близкия лидъл, хи хихи, схващаш ли смешката? И пред президенството говори и на орлов мост. 15 пъти бях до него.Кой не е искал, не го е видял. И се снимаха с него де кой свари. Та така, драги ми смехурко, лъжеш че си бил. С Филипов голямо търсене да те намерим, ма не те открихме. Лъжеш като разпран, човече.

Па и смрадовете нали писаха, че сме били няколко стотици с две три знаменца.Ти руски знамена и мангали днес видя ли, я кажи? Че преди тука кви ги цвъкаше?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Toto2 написа:

Бе иванке,кви ги дрънкаш бе. Не видял Коце...Ми явно си слепец и глух..Коце говори и на коня, и пред зградата на еврата, дето я поукрасихме с яйчица от близкия лидъл, хи хихи, схващаш ли смешката? И пред президенството говори и на орлов мост. 15 пъти бях до него.Кой не е искал, не го е видял. И се снимаха с него де кой свари. Та така, драги ми смехурко, лъжеш че си бил. С Филипов голямо търсене да те намерим, ма не те открихме. Лъжеш като разпран, човече.

Все ми е тая, алчен старчок! Вярвате единствено в някой, да ви доставя безплатни чираци.

Тарапана невероятна, аз с такъв мерак да ви видя звездата, вие не съм ходил та не съм. Да ви пратя ли точно с кой депутат от ваще говорих, името му не знам, ама по физиономия ще го намеря. Питай него, има му мейла на сайта на парламента. Зад опашката на коня,  с буля ви Искра беше, и една от гербавите.

Крадлива пап лач!

Ако си наминал за 5 минути, да. Ма в 12 часа бяхме малко народ. И Коце беше там през цялото време. Ми сигур си минал за 2 секунди и айде в къщи. И не беше голяма тарапана. На коня три пъти обиколих мястото от любопитство да видя кой дошъл кой не. Така че, не ми пиши глупости тука, смотаняко.

току-що, Toto2 написа:

Ако си наминал за 5 минути, да. Ма в 12 часа бяхме малко народ. И Коце беше там през цялото време. Ми сигур си минал за 2 секунди и айде в къщи. И не беше голяма тарапана. На коня три пъти обиколих мястото от любопитство да видя кой дошъл кой не. Така че, не ми пиши глупости тука, смотаняко.

Към 12.15 се домъкнах пеш през 4 квартала. Поседях около час. Не бях закусвал и търсих нещо да залъжа глада. Ако знаех, че ще мятате яйца щях да кибича до края.

До говорещите с микрофона не можах да приближа, да видя кой приказва. Има снимки от дрон, може да видиш гъв гъч беше. Май си минал край протеста от 150 километра, от кръчмата на Левски. След ремонта на поредния катраняк.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Към 12.15 се домъкнах пеш през 4 квартала. Поседях около час. Не бях закусвал и търсих нещо да залъжа глада. Ако знаех, че ще мятате яйца щях да кибича до края.

До говорещите с микрофона не можах да приближа, да видя кой приказва. Има снимки от дрон, може да видиш гъв гъч беше. Май си минал край протеста от 150 километра, от кръчмата на Левски. След ремонта на поредния катраняк.

Бе голям пишманяк си..Ем види че не е прав, ама продължава да плямпа...Че как да ти казвам подробности, без да съм бил там и още смрадовете да не са писали нищо още. Па баш към 12 бтв му направиха интервю на Коце и мръднаха на малко по-тихо ....И ква тарапана, към 12 и 15 бяхме 500 човека на коня, бе мухъл.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Бе голям пишманяк си..Ем види че не е прав, ама продължава да плямпа...Че как да ти казвам подробности, без да съм бил там и още смрадовете да не са писали нищо още. Па баш към 12 бтв му направиха интервю на Коце и мръднаха на малко по-тихо ....И ква тарапана, към 12 и 15 бяхме 500 човека на коня, бе мухъл.

Повече от 500 бяха, ай да не спорим. Ако искаш да ти натрия носа, да ти пратя с кой депутат говорих, и кво го питах. Само че сте мишоци и няма да признаеш. Ква ми е далаверата да лъжа, само си навлякох подигравки тука, че ви инфлуенсвам.

Може да бъде изображение с 8 души и изправени хора

317451730_10221791429277362_5463566201410542136_n.jpg?stp=dst-jpg_p180x540&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=tjMAknok0PkAX-r1De6&_nc_ht=scontent-sof1-2.xx&oh=00_AfAeHPCRy_b1zlK3t1e2Vsm0Csboj6ez1bxo1yI44snEhw&oe=6390E424

Може да бъде изображение с един или повече хора, изправени хора и на открито

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Повече от 500 бяха, ай да не спорим. Ако искаш да ти натрия носа, да ти пратя с кой депутат говорих, и кво го питах. Само че сте мишоци и няма да признаеш. Ква ми е далаверата да лъжа, само си навлякох подигравки тука, че ви инфлуенсвам.

Ми прати де. Нема лошо. Лошото е че бях там и не мога да разбера как така не си видял Коце. Просто няма как да е вярно това. Той си беше постоянно малко назад от ораторите точно под коня. Всички други се движехме насам натам на приказка и да се поздравим. Ма карай, ти си като недооправена мома, кво да споря с тебе ...

Изобщо нямах видимост до трибуната.

Ако бяхте доблестни хора щях лично да ти се обадя да се запознаем. Само че истината е по-друга.

В София съм, гледах съветите на Сарийски, Стив Ханке и подобни светила, вкл. Варуфакис. Той самият го яде с туй евро.

Убеден съм, че за това сте прави, подкрепям ви, ти недоволен. Все недоволен, все се оправдавате.

Ква държава ще преосновавате? С буля възпитателка, и дебелия Филипов, дето все за компресора на казармата мечтае. Вземат ти млад здрав син/съпруг, връщат ти го инвалид. Хиляди осакати тая казарма, и стотици изби.

преди 10 часа, IvanKirov написа:

Изобщо нямах видимост до трибуната.

Ако бяхте доблестни хора щях лично да ти се обадя да се запознаем. Само че истината е по-друга.

В София съм, гледах съветите на Сарийски, Стив Ханке и подобни светила, вкл. Варуфакис. Той самият го яде с туй евро.

Убеден съм, че за това сте прави, подкрепям ви, ти недоволен. Все недоволен, все се оправдавате.

Ква държава ще преосновавате? С буля възпитателка, и дебелия Филипов, дето все за компресора на казармата мечтае. Вземат ти млад здрав син/съпруг, връщат ти го инвалид. Хиляди осакати тая казарма, и стотици изби.

Ми явно си много плах. На трибуната (паметника) бях няколко пъти. През хората минах отвякъде няколко пъти. Просто не ме свърта на едно място. Хората не се бутаха и ако искаш да минеш напред просто ти правят място. Всичко беше културно, но малко шумно. Имаше много продавачи на знамена и свирки и удариха печалбица..Лошо няма. Как да е, днес гледам смрадовете как отразяват протеста. Твърдят, че сме били 500 човека....А софиянци в колите да ги бяха питали по колко чакаха да се изниже шествието и да ги пусне полицията да кара.

За чест на софианци, от прованса дойдохме само 25 автобуса - 1000 човека. Местни имаше минимум поне още 2000 души - все млади хора.

преди 3 часа, Toto2 написа:

Ми явно си много плах. На трибуната (паметника) бях няколко пъти. През хората минах отвякъде няколко пъти. Просто не ме свърта на едно място. Хората не се бутаха и ако искаш да минеш напред просто ти правят място. Всичко беше културно, но малко шумно. Имаше много продавачи на знамена и свирки и удариха печалбица..Лошо няма. Как да е, днес гледам смрадовете как отразяват протеста. Твърдят, че сме били 500 човека....А софиянци в колите да ги бяха питали по колко чакаха да се изниже шествието и да ги пусне полицията да кара.

За чест на софианци, от прованса дойдохме само 25 автобуса - 1000 човека. Местни имаше минимум поне още 2000 души - все млади хора.

Пак браво, че си отишъл. Покрай Ковид мизерията не се бутам много много между хората. Зор нямам, да ме види дрона в калабълъка, задачата изпълнена. На паметника и аз се качвах, там беше буля ти детска аниматорка с колегите си депутати. В дясно на коня има нахвърляна арматура, строителни материали. Озвучението беше върху някакъв мини - ван, захранено от един светло зелен двигател от косачка връз него, и прекъсваше. Зад него имаше друг бус с голям генератор вътре.

В случай, че още се съмняваш, че съм бил там. Бих се запознал с тебе, ако не бяхте такива зомбита. Мина ми през акъла да разправя на депутата ви каква е другата гледна точка, която им отвръща избиратели. Покрай модерацията не я виждат, и едва ли му е дошло на акъл да пусне търсачка, да види тази тема. После се сетих, че няма смисъл, те са пионки като Фандъкова. Инак ми се видя любезен и свестен.

Най-забавното е, че може да им стана активист, да събирам подписи, ще им ходя по други протести, ако има. Представяш ли си, точно аз на първа линия с Възраждане.

Сигурно от другия месец ще имаш възможност да събираш подписи ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ.

На референдума по въпроса.

преди 12 минути, Филипов написа:

Сигурно от другия месец ще имаш възможност да събираш подписи ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ.

https://epicenter.bg/article/-Startira-podpiska-za-provezhdaneto-na-referendum--quot-za-quot--ili--quot-protiv-quot--evroto/298116/4/0

Присъединете се да не се цепим, аз ще направя каквото мога.

Цитат

Константин Стаев

13 ч.  ·

Това е Стоян Таслаков, един от ваксинираните антиваксъри, имали късмета да станат народни представители, благодарение на ниската избирателна активност. Същият позира със субект с много интересна значка - знаме на чужда държава, а върху него символ на окупация и агресия. Та същите, които се кичат с чужди знамена обясняват, че сме колония, защото явно мисленето им е колониално. Ако обществото ни не приема това за скандално, то няма нищо скандално в това, че Рюте не ни пуска в Шенген, защото отдавна сме забравили да сме патриоти и да отстояваме своето. Позор !

таслаков.jpg

Цитат

Добри Божилов

1 ч.  ·

Баце - премиер за четвърти път. Няколко пъти прогнозирах, че е съвсем логично. ГЕРБ, ДПС и БВ имат 115 гласа. Баце е правил правителство и с по-малко. Той е виртуоз на псевдо-правителства на малцинството. Уж на малцинството, а се събира широка периферия от фенове-депутати.

За да мине този кабинет, трябва 11 депутати да отсъстват, или пък да се намерят 6 "предатели".

Бойко винаги си ги е имал. "Възраждане" са проект на ГЕРБ. Сега ще направят едно от двете - или помпозно ще се изтеглят, или ще се намерят 6 отцепници.

Но не е само то. В ПП е пълно с предатели - тия дето предадоха Слави, сега са в ПП. И са повече от 6. Един път предател, завинаги предател...

Няма никаква причина ГЕРБ да не състави правителство.

И още нещо ще ви кажа - циркът с изборния кодекс целеше не да връща бюлетините, а да изпита потенциала за протести. Видя се, че те са смехотворни, а психо-десницата линее. Така голямата цел - гласуването на кабинета, няма да може да бъде саботирано и от улицата...

Баце-4... Това е обективната реалност... Честито

2058887945_.jpg.60717f81c8b83f3482cab9a5de74825f.jpg

Еврогейците много нависоко са се качили та денталната клиника на долните етажи съвсем незаслужено отнесе повечето от яйцата. 

преди 9 часа, Филипов написа:

Много ми дреме.

Вместо да протестираш че не сме в шенген заради онези които продаваха паспорти на талибаните, ще браниш българският лев от това да влезем в клуба на богатите.

Продължавай в същият дух.

преди 10 часа, BANKATA написа:

Много ми дреме.

Вместо да протестираш че не сме в шенген заради онези които продаваха паспорти на талибаните, ще браниш българският лев от това да влезем в клуба на богатите.

Продължавай в същият дух.

Клуба на богатите? Ахахахаха. Гърция стана ли богата като прие еврото? Или банкрутира толкова много, че има да връща кредити дори и отвъд 2060г...

Коя държава стана богата след приемане на еврото?

Еврото ще ни направи точно толкова богати, колкото Ран-Ът ни направи богати и колкото влизането ни в НАТО направи армията ни по-силна и увеличи националната ни сигурност.

ЕС е американска неолиберална структура, поддържана и управлявана през глобалната мрежа от либерални НПО-та, фондации, организации, финансисти и други...

ЕС е капиталистически елемент. Целта на ЕС е правене на пари, а не даване на пари. Пари се правят като се пестят заплати и се вдига инфлацията с цел банкрутиране, даване на кредити и получаване на лихвени проценти в полза на заемодателя. ЕС е бюрократична корпорация.

Я, виж примера с помощите на САЩ за Украйна. Ами, тези помощи всъщност са търговски договори за продажба на оръжия, пране на пари и даване на заеми. САЩ, ЕС и Колективния Запад като цяло се интересуват войната да продължи възможно най много. Колкото по-дълго продължи войната, толкова повече пране на пари, кредити и дългово задлъжняване ще има за Украйна и региона като цяло. Така САЩ ще вържат региона за десетилетия напред. Основния интерес е приватизация под претекст подпомагане на икономиката; това вече се случва в Украйна с ускорени темпове.

Ами, България? Къде са финансовите помощи? Къде е санирането? Къде са магистралите? Нали ЕС постоянно дава пари чрез фондове за развитие? Ами, магистралите имат дупки и се рушат и санирането пада, тъй като тези неща се правят от евтини материали за да може останалите пари да се перат и връщат в най-високште нива на властта в ЕС. Нали затова ГЕРБ отказват да дадат проба за материалите на магистралите, които строяха.

Също така, интереса е да се правят зле направени строежи и магистрали, за да може да има ремонти. Целта е да се правят договори за дълго време с частни фирми, на които да им се плаща да правят ремонти, ремонти на ремонтите и още ремонти на ремонтите - така се правят пари при капиталистическия модел. Капитализма не може ш няма как да направи пари от хубави и качествено направенш неща.

преди 3 часа, PigMan9 написа:

Клуба на богатите? Ахахахаха. Гърция стана ли богата като прие еврото? Или банкрутира толкова много, че има да връща кредити дори и отвъд 2060г...

Коя държава стана богата след приемане на еврото?

Еврото ще ни направи точно толкова богати, колкото Ран-Ът ни направи богати и колкото влизането ни в НАТО направи армията ни по-силна и увеличи националната ни сигурност.

ЕС е американска неолиберална структура, поддържана и управлявана през глобалната мрежа от либерални НПО-та, фондации, организации, финансисти и други...

ЕС е капиталистически елемент. Целта на ЕС е правене на пари, а не даване на пари. Пари се правят като се пестят заплати и се вдига инфлацията с цел банкрутиране, даване на кредити и получаване на лихвени проценти в полза на заемодателя. ЕС е бюрократична корпорация.

Я, виж примера с помощите на САЩ за Украйна. Ами, тези помощи всъщност са търговски договори за продажба на оръжия, пране на пари и даване на заеми. САЩ, ЕС и Колективния Запад като цяло се интересуват войната да продължи възможно най много. Колкото по-дълго продължи войната, толкова повече пране на пари, кредити и дългово задлъжняване ще има за Украйна и региона като цяло. Така САЩ ще вържат региона за десетилетия напред. Основния интерес е приватизация под претекст подпомагане на икономиката; това вече се случва в Украйна с ускорени темпове.

Ами, България? Къде са финансовите помощи? Къде е санирането? Къде са магистралите? Нали ЕС постоянно дава пари чрез фондове за развитие? Ами, магистралите имат дупки и се рушат и санирането пада, тъй като тези неща се правят от евтини материали за да може останалите пари да се перат и връщат в най-високште нива на властта в ЕС. Нали затова ГЕРБ отказват да дадат проба за материалите на магистралите, които строяха.

Също така, интереса е да се правят зле направени строежи и магистрали, за да може да има ремонти. Целта е да се правят договори за дълго време с частни фирми, на които да им се плаща да правят ремонти, ремонти на ремонтите и още ремонти на ремонтите - така се правят пари при капиталистическия модел. Капитализма не може ш няма как да направи пари от хубави и качествено направенш неща.

Това че нашите управници крадат и не правят нищо е тема друг разговор.

ПП: Гърция ако не бяха в еврозоната щеше да ги сполети съдбата на България от '97.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Това че нашите управници крадат и не правят нищо е тема друг разговор.

ПП: Гърция ако не бяха в еврозоната щеше да ги сполети съдбата на България от '97.

Лидерите на ЕС не са по-различни от лидерите в България. И двата вида лидери се финансират и контролират от едно и също място. В България също са на власт фондации като Отворено Общество и Америка за България, както и множеството по-малки фондации и НПО-та, които лобират и контролират държавата задкулисно.

Съдбата на България от '97 0еше изкуствено създадена заради умишленото разлагане на Съветския Съюз и последвалата криза в страните от този съюз. Проблемите в България започнаха малко преди 1989г и се засилиха сред това. Тези проблеми маха причинени от подривната дейност на САЩ срещу Съветския Съюз.

Проблемите за българия станаха след 1986, когато дългът беше едва 4,3 милиарда и всичко работеше. Та тогава дадоха наставления на видните комунисти луканов и дойнов да организират грабежа и те набързо изнесоха в задграничните дружества над 5 милиарда. Всичко това от зелената макулатура. След то0ва трайно се настаниха пиндосите и си отгледаха подпиндосники. Там едни ран-ът, мвф, сб и прочее паразити като оо, азб та промиват образованието и да си съсипем производството и селското стопанство. Да не продължавам, че темата е за друго. Но всичките тези национални предатели ще си получат заслуженото след решение на съда

преди 32 минути, PigMan9 написа:

Лидерите на ЕС не са по-различни от лидерите в България. И двата вида лидери се финансират и контролират от едно и също място. В България също са на власт фондации като Отворено Общество и Америка за България, както и множеството по-малки фондации и НПО-та, които лобират и контролират държавата задкулисно.

Съдбата на България от '97 0еше изкуствено създадена заради умишленото разлагане на Съветския Съюз и последвалата криза в страните от този съюз. Проблемите в България започнаха малко преди 1989г и се засилиха сред това. Тези проблеми маха причинени от подривната дейност на САЩ срещу Съветския Съюз.

Не забравяй, Митеран, закусваше с Жельо Желев.

https://btvnovinite.bg/amp/bulgaria/30-g-ot-zakuskata-na-fransoa-miteran-s-balgarski-intelektualci-disidenti.html

https://bnr.bg/hristobotev/post/101069744

преди 15 часа, BANKATA написа:

да влезем в клуба на богатите.

Готов ли си да се къпеш веднъж седмично за по-малко от 5 минути с хладна вода? 

П.П. Между другото, клубната дейност е като наркоманията. Би ли се отказал от интимна вечер с жена си, за да деяниш в някой клуб с други запъртъци, само щото си имал глупостта да платиш клубна такса?

преди 1 час, Филипов написа:

Проблемите за българия станаха след 1986, когато дългът беше едва 4,3 милиарда и всичко работеше. Та тогава дадоха наставления на видните комунисти луканов и дойнов да организират грабежа и те набързо изнесоха в задграничните дружества над 5 милиарда. Всичко това от зелената макулатура. След то0ва трайно се настаниха пиндосите и си отгледаха подпиндосники. Там едни ран-ът, мвф, сб и прочее паразити като оо, азб та промиват образованието и да си съсипем производството и селското стопанство. Да не продължавам, че темата е за друго. Но всичките тези национални предатели ще си получат заслуженото след решение на съда

Нали са отрочета на СССР. Даже Луканов е завършил в Москва.

преди 1 час, PigMan9 написа:

Хич не ги разбираш нещата.

Съдбата на България беше такава каквато я направиха другарите за да могат да окрадат държавата.

Първо ограбиха хората чрез банките, после с тези пари си купиха заводи които ги разпродадоха за скрап.

Ако бяхме направили приватизацията '90 положението щеше да е като в Унгария или Полша.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Нали са отрочета на СССР. Даже Луканов е завършил в Москва.

Хич не ги разбираш нещата.

Съдбата на България беше такава каквато я направиха другарите за да могат да окрадат държавата.

Първо ограбиха хората чрез банките, после с тези пари си купиха заводи които ги разпродадоха за скрап.

Ако бяхме направили приватизацията '90 положението щеше да е като в Унгария или Полша.

Няма значение кой къде е учил и завършил. След 1989г., българското правителство беше заменено с колониална администрация и държавата мина под контрола на САЩ.

Ако искаш да научиш малко факти относно социализма, отвори линка в подписа ми, натисни върху "На запад има по-добър свят" и започни да scroll-ваш до края на публикацията - там ще видиш клипове, които ще ти отворят очите и ще ти помогнат да се отървеш от анти-социалистическата пропаганда на грантомотивираните.

Приватизация не означава това, което си мислиш, че означава. Целта на приватизацията е денационализация. Целта на денационализацията е плутокрация. Целта на плутокрацията е изцеждане на икономиката от държавата към частния сектор. Частния сектор притежава все повече и повече от света; тях не ги интересуваш ти или аз - тях ги интересуват опити и властта. Тях ги интересуваме колкото да работим, работим, работим, но да не получаваме пари. Целта на капилатшзма е правене на пари; пари се правят като се пести от даване на заплати и се предизвиква инфлация, която да доведе по дългово задлъжняване и лихвени проценти в полза на заемодателя. Хората за заменими от гледната точка на големите бизнеси - корпорациите се интересуват от консуматорството и парите на хората, не от хората.

преди 26 минути, PigMan9 написа:

Няма значение кой къде е учил и завършил. След 1989г., българското правителство беше заменено с колониална администрация и държавата мина под контрола на САЩ.

Ако искаш да научиш малко факти относно социализма, отвори линка в подписа ми, натисни върху "На запад има по-добър свят" и започни да scroll-ваш до края на публикацията - там ще видиш клипове, които ще ти отворят очите и ще ти помогнат да се отървеш от анти-социалистическата пропаганда на грантомотивираните.

Приватизация не означава това, което си мислиш, че означава. Целта на приватизацията е денационализация. Целта на денационализацията е плутокрация. Целта на плутокрацията е изцеждане на икономиката от държавата към частния сектор. Частния сектор притежава все повече и повече от света; тях не ги интересуваш ти или аз - тях ги интересуват опити и властта. Тях ги интересуваме колкото да работим, работим, работим, но да не получаваме пари. Целта на капилатшзма е правене на пари; пари се правят като се пести от даване на заплати и се предизвиква инфлация, която да доведе по дългово задлъжняване и лихвени проценти в полза на заемодателя. Хората за заменими от гледната точка на големите бизнеси - корпорациите се интересуват от консуматорството и парите на хората, не от хората.

Не ти чета глупостите които дрънкаш тук ще му чета блога.

От всички проруски настроени във форума си най-заблуденият и пишеш най-големите фантасмагории.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.