Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, ncl написа:

Питай ме за някоя конкретно и ще ти кажа.

Примерно за мажоритарните избори! Страхотна идея и какво стана? Тези които я предложиха ( партия, а не ютюбър) после се отметнаха, че била много сложна за осъществяване. Ти какво мислиш?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, ncl написа:

Нито съм дядо, нито пък комуняга.

Мосейковските дядовци комуняги като тебе получават раздвоние в такива моменти :yanim:

преди 1 минута, БаалБек написа:

Примерно за мажоритарните избори! Страхотна идея и какво стана? Тези които я предложиха ( партия, а не ютюбър) после се отметнаха, че била много сложна за осъществяване. Ти какво мислиш?

Не съм за изцяло мажоритарни избори. Защо смяташ, че това е страхотна идея?

преди 2 часа, _sirena_ написа:

невестулки

Порове. Нали знаеш заради миризмата и енергоспестовното есср къпане.   :)

преди 4 минути, ncl написа:

Не съм за изцяло мажоритарни избори. Защо смяташ, че това е страхотна идея?

Явно не си ме разбрал. Няма как без да има детайли за някаква "идея" това реално да се случи. Остават само празни приказки. Сещаш ли се?

преди 2 минути, БаалБек написа:

Явно не си ме разбрал. Няма как без да има детайли за някаква "идея" това реално да се случи. Остават само прзани приказки. Сещаш ли се?

Сещам се. Но не мога да разбера какво е тогава това скачане срещу казармата и срещу други идеи на Възраждане. Ти сещаш ли се?

преди 16 часа, ncl написа:

А аз го искам, така ли?! Кой ти е внушил такива неща, че ще забраняват YT? Или пък за казарма. Става въпрос за тримесечен курс за боравене с оръжие и  други необходими неща в случай на война или бедствие. Но не. Крещи се казарма все едно вярно може да се върне времето. За другите неща също е така. Пропаганда и демонизиране...

Какъв ще е тоя тримесечен курс "за боравене с оръжие и  други необходими неща в случай на война или бедствие"? Кой ще учиш да борави с оръжия? Малцинствата ли? Как ще ги плащаш тия казарми? Като някой иска да записва в армия, има къде да се запише. Сега не е задължитела и бройките пак се пълнят. Да, времета да се гаврят с младите са минали, не виждам причина да се връщат. И виждам колко много озлобени чичаци искат да се връща не 3 месечна, а 2 годишна, искат и младите да се откупват, ако не искат да си губят времето и кво друго се предлагаше? А, да, да нямаш право да работиш в държавните структури, ако не си ходил да ставаш мъж. И коя фирма ще те държи на работа докато си на казарма? Кой те ще издържа? А за ютуб, че ще го забраняват, напълно възможно е. Щом излизаме от ЕС и НАТО и някакви закони за чужди агенти се прокарват, значи си се връщаме баш в Евразия. Още малко и ще има и тук "Федерална служба за надзор в сферата на съобщенията" и едни такива приятни съобщения ще ти излизат като искаш да гледаш нещо интересно и ще се пази какво си търсил, къде си писал и т.н.. И как да ви вярвам, че не искате точно това като вашите остриета депутати ходят и се снимат не веднъж, а по няколко пъти на различни места с руски топ дипломати все едно запечатват най-щастливите си моменти от живота... Трябва нещо да не си в час, за да искаш евразийски, а не европейски живот. Въобще да не си запознат с потребностите на младите и какво ще спре демографската криза. И да речем, че ви се сбъдне мокрия сън и излезем от ЕС и НАТО, кой ще ни пази? Или ще може Русия най-накрая да си уреди вековните интриги с Турция тук на Балканите... Не знам кои хора ще са горди и щастливи и след това, но подозирам, че те при такъв сценарий за себе си и децата си са сигурни, че няма да се налага да се бият на фронта. Там ще ходи оная армия с 3 месечната подготовка сигурно.

spacer.png

spacer.png

преди 16 часа, Toto2 написа:

Драги ми нов във форума. Де са ти аргументите в тоя пост? Че аз не намирам. Все едно иванка номер две.Не ми се прави литературен анализ на горното, но ако настояваш, ще взема да го направя. Ма ще отнесе много страници. Засега ще обобщя: голи твърдения и умувания без доказателства. И спорни умозаключения, базирани на измислени доводи, тип съчинение по картинка. Примерно - ако си държим държавата да си управлява сама икономиката чрез собствена валута, но използваме и чужда валута в лично естество, то това значи че сме лицемери. Или че протестиращите не можели да вържат две думи на кръст....Ми ти беше ли там и разговаря ли с хората? Кой иска български резерват с ток по оградата? Сарийски ти бил съмнителен...Бе все опорки, отдавна многократно оборени, но хора като тебе си ги въртят нон стоп. То лъжите колкото и да ги повтаряш, истина не стават...

За двете думи в речника, не са голи твърдения. Повечето ваши хора, с които съм спорил поне онлайн се оказват хардкор русофили, или въобще не вдяват от солидни аргументи като например какво бъдеще ни очаква извън ЕС и НАТО, тепърва преориентация на цялата геополитическа стратегия на страната, та да сме си самодостатъчни без съюзи в 21 век и най-вече кой ще ни пази да не стане Украйна2. И руснаци, и турци и всякаки съседи ни точат сатъра и ще се радват, ако сме аут от съюзи та да ни нападнат и изядат. България ще се свие до една София заради великите геостратегически планове поредните случайно влезли в политиката хитреци. То им го пише на физиономиите и в интервютата по лъжите в очите - например тоя не бил се ваксинирал, после с факти му доказаха, че лъже, а той не се и извини даже. Това е безочие. Ей такъв ли очаквате, че ще ходи да се бие за интересите на България или не търси дребен келепир. Който вярва вярва.

преди 31 минути, Гражданин написа:

най-вече кой ще ни пази

Кой опази Гърция от Турция да не си глодне от Кипър? Направо са ни опазили, да не кажа опраскали.

преди 20 минути, Sliderum2 написа:

Кой опази Гърция от Турция да не си глодне от Кипър? Направо са ни опазили, да не кажа опраскали.

Примерът не е аналогичен, там има някакъв териториален спор (дори не е замразен конфликт), който, както виждаш, не е довел до война. НАТОвска държава никога не е обявявала война на друга натовска държава. Турция няма никакъв интерес да бъде изключена от НАТО, да стане втора "Русия в Украйна" и отгоре на всичко цялото НАТО после да я сложи на мерника си. От друга страна пък Ердоган няма никакво съмнение, че би ни нападнал, ако не сме в НАТО. За справка виж Сирия.

преди 37 минути, ncl написа:

Виждаш това, което искаш.

А ти какво виждаш? На мен привижда ли ми се нещо в тия снимки? Знае се какво се говори за някоя топ фигура от политическия живот, когато се снима само ведмнъж до американския посланник. А какво да се говори за такава, която се снима с руския и то многократно? 

преди 18 минути, Гражданин написа:

Примерът не е аналогичен,

във Вашата глава. В моята е показателен.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

във Вашата глава. В моята е показателен.

Или защото си си я заровил в пясъка? Никакви аргументи не успя да ми извадиш, а аз ти направих шах и мат. Пак питам, коя натовска държава е била нападната от друга натовска държава или изобщо има ли държава от НАТО, която някога да е била нападана след като е влязла в НАТО?

преди 38 минути, Гражданин написа:

Или защото си си я заровил в пясъка?

А казвахте, че не обиждате. Ще разрешите ли да върна въпроса?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

А казвахте, че не обиждате. Ще разрешите ли да върна въпроса?

Да си заровиш главата в пясъка е широко употребяван израз, чрез който аз се опитвах да кажа, че някой просто не гледа внимателно или пък не иска да прогледне! Не знаех, че за теб това е обида, но щом си казал... Те аргументите ми си стоят необорени и независимо дали си се обидил или не (което е вече смешно, прекалявате с това непрекъснато да се правите на обидени, когато не ви се отговаря на даден въпрос), те не престават да бъдат валидни.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Да си заровиш главата в пясъка е широко употребяван израз, чрез който аз се опитвах да кажа, че някой просто не гледа внимателно или пък не иска да прогледне! Не знаех, че за теб това е обида, но щом си казал... Те аргументите ми си стоят необорени и независимо дали си се обидил или не (което е вече смешно, прекалявате с това непрекъснато да се правите на обидени, когато не ви се отговаря на даден въпрос), те не престават да бъдат валидни.

Не съм счел, че има въобще аргументи. Повтарянето на широко разпространени заблуди, не го виждам като нещо заслужаващо коментар.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Не зехте Киев за три дняяя и сте нервни май...

Ерджеп, цъкнал си на грешна тема.

преди 18 часа, Toto2 написа:

По добре си смени подписа с "Да живее Русия"

Така заблуждаваш хората

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Ерджеп, цъкнал си на грешна тема.

Даже три пъти цъкнах на грешна тема, Комунисте, ма си зех поука.

Коцето се оказа Рашистка Подлога.

преди 26 минути, Sliderum2 написа:

Не съм счел, че има въобще аргументи. Повтарянето на широко разпространени заблуди, не го виждам като нещо заслужаващо коментар.

Аргументи имах бол, ни един отговор по същество:

Какво впечатление трябва да ни оставят топ политически фигури, които се снимат при всяка удобна възможност с топ руски дипломати точно в конкретния политически контекст на международни събития? 

За кого е удобно 6 милионна държава без армия да излезе от НАТО? България да не е на три морета със 100 милиона население, че да сме си самодостатъчни в отбраната? Няма ли Русия и Турция автоматично да си имат площадка, на която да си уредят многовековния Балкански въпрос? Вие ли ще плащате националната катастрофа? 

И така нататък. То не е достатъчно само да се бият тъпани, да се жмуци ракийка и да се пее "Ний не сме вече рая покорна!" или "Батальона се строява!" Трябва малко да се гледа контекста, с колко население разполагаме, какви са ни силите... Интересни въпроси имам, а вие само се обиждате. То никой не ви разбира, затова толкова искате да "управлявате сами".

Ерджеп, нещо г-н неутралният грашданин, ти е цъкнал палче горе на изпражненото, заедно с другарят Коко.  Кво го мислехме, а то какво се оказа. Още едно попълнение в просащ трололинското стадо. Хи-хи-хи.

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Ерджеп, нещо г-н неутралният грашданин, ти е цъкнал палче горе на изпражненото, заедно с другарят Коко.  Кво го мислехме, а то какво се оказа. Още едно попълнение в просащ трололинското стадо. Хи-хи-хи.

Слидере, отговори ми на въпросите. Кой къде е поставил палчета няма значение. Или има значение щото във фейсбук обяснявате, че правите списъци с тия дето поставят смеещи се емотиконки на постовете ви?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.