Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, Гражданин написа:

Или има значение щото във фейсбук обяснявате...

Ъ? 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Ъ? 

Спомням си коментари на ваши хора във фейсбук, които заплашваха, че като дойде новият народен съд вече имат списъци с тези, които оставят "усмивки" под постовете им. Представи си, за една усмивка, а даже не за коментар! А ти по-назад почна да ме съдиш какъв съм точно за това, че съм оставил палче на съфорумника.

И ми отговори на въпросите по-горе. Много са основателни. Човек ще каже, че се криете да не кажете гък по тия въпроси. Неудобни са, а? Или "властта преди всичко", другото е дъвка за тея дето си губят времето. 

преди 3 минути, Гражданин написа:

коментари на ваши хора

Мен не ме бройте. Аз не съм нечий.

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Мен не ме бройте. Аз не съм нечий.

Е кво да не те броим? Това е егати тактиката. Хем агитираш (защото извинявай ама да се пенявиш като някой пише в тая тема против политическата ориентация на тази партия, значи не си безразличен), хем нямаш желание да отоговориш на най-закопаващите въпроси. Това бягане от дори опит за отговори само по себе си покзва, че преживявате тотален идеологически разгром. Очевидно не се занимавате с хора, които не се задоволяват с мантрите тип "на 3 морета" и вашият таргет са хората, които ще ви повярват, а не такива, които имат възможностите да ви разобличават недомислиците. Има не малко хора, които в политиката натрупаха доста пари, все така против НАТО и ЕС ама децата им по-натам все в прогнилия запад, с лукс вили и апартаменти с тераси... Не беше отдавна това време, същата реторика, казарми, НАТО вън и т.н.. Сега като се опаричиха всичко им се прости, на ред са следващите. Да се опаричат хубаво, па ако ни измъкнат най-сетне и от пустите съюзи сигурно ще има и исторически бонус за тях. То и аз не мога да се сетя за някой, който да е загубил от това, че е бил верен на империята. Такива работи като морал няма в политиката, пък аз съм седнал да търся морал тука сред вас... Дано повече хора виждат каква е схема всичко. Това се отнася за всички политици, макар и да ме плашат най-много тези, които искат да преосновават държавата докато се снимат непрекъснато с руския посланник.

току-що, ncl написа:

А бе, да не си от Гестапо?!

Колко оригинално, няма що! Просто го питам, питам и теб и всички привърженици от темата какво ще отговорят на моите много добре и на място поставени въпроси по-назад. 

преди 24 минути, Гражданин написа:

агитираш

Така ли? Останалото го отминавам. Къде ми е агитацията? Може пък да съм направил такава и да съм забравил. Припомнете ми?

преди 5 минути, Гражданин написа:

Колко оригинално, няма що! Просто го питам, питам и теб и всички привърженици от темата какво ще отговорят на моите много добре и на място поставени въпроси по-назад. 

Да, и аз те питах и помня отговора ти. Тогава беше оригинално, нали?!

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Така ли? Останалото го отминавам. Къде ми е агитацията? Може пък да съм направил такава и да съм забравил. Припомнете ми?

Като ги защитаваш толкова сляпо е все едно да агитираш. 

преди 8 минути, ncl написа:

Да, и аз те питах и помня отговора ти. Тогава беше оригинално, нали?!

Оригинално е първия път. Тоест не си оригинален.

Да приемем, че не съм. Ето ти някои въпроси, които са за първи път: Защо се регистрира във форума? Колко мнения имаш извън тази тема?

току-що, ncl написа:

Да приемем, че не съм. Ето ти някои въпроси, които са за първи път: Защо се регистрира във форума? Колко мнения имаш извън тази тема?

Интересувам се от политика и в свободното си време обичам да споря с или да тролвам непознати. Нямам амбициите да преосновавам държавата като вас. А най-забавно ми е като ползвам валидни аргументи, които ви оставят в ступор. А ти защо се регистрира във форума? 

И имам мнения и извън темата, но тази ми е най-интересна за момента.

Не помня за какво съм се регистрирал. Предполагам, че съм имал нужда от помощ по някои въпроси свързани с техниката. Валидни аргументи, които ни оставят в ступор? Много си си повярвал. Почвам да си мисля, че си втори профил на Иван Киров. Същите глупости...

преди 1 минута, ncl написа:

Не помня за какво съм се регистрирал. Предполагам, че съм имал нужда от помощ по някои въпроси свързани с техниката. Валидни аргументи, които ни оставят в ступор? Много си си повярвал. Почвам да си мисля, че си втори профил на Иван Киров. Същите глупости...

Ми като са глупости, адресирай ги, изобличи ги.

Снимат ли се топ политическите фигури на партията с руския посланник по няколко пъти? Снимат се! Защо го правят? Някой, ако го снимат и на 100 метра ама в един кадър с Херо Мустафата и вече край с него, ма някой рамо до рамо с Митрофанова, усмихнат, щастлив, прегрътки, цветя и е топ политическа фигура - тогава нет проблем!

Питах какво може 6 милионна държава без армия да прави извън съюзите и няма ли да стане плацдарм за уреждане на сметки между Руската и Турската империя и техните многовековни интриги?

Та на кого е изгодно отслабване на ЕС и НАТО тук на Балканския полуостров? Питам! Не е ли в изгода на Русия и Турция?

Оправи си опорките. Херо Мустафа вече не е актуална. За мен не е проблем всеки да се снима с когото си иска. А какво означава това - секи сам си преценя.

преди 49 минути, Гражданин написа:

Като ги защитаваш толкова сляпо

Защитавам who? Все повече се оплиташ. Досега изписа куп неща срещу мен, без никакво доказателство, ако не друго, поне от мненията които съм написал. А може би някъде там има такива. Просто ги намери и ги цитирай.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Защитавам who? Все повече се оплиташ. Досега изписа куп неща срещу мен, без никакво доказателство, ако не друго, поне от мненията които съм написал. А може би някъде там има такива. Просто ги намери и ги цитирай.

Определено защитаваш позиция против ЕС и НАТО.

Аз просто искам отговори на въпросите си, не да се занимавам с твоя или нечия друга личност. Повярвай ми, въобще не ми е интересно да се заяждам ей така.

преди 1 час, ncl написа:

Оправи си опорките. Херо Мустафа вече не е актуална. За мен не е проблем всеки да се снима с когото си иска. А какво означава това - секи сам си преценя.

Кви пък са ми "опорките" толкова? Извадих ли снимки? Извадих! Значи, не е опорка, а солиден аргумент. Коментари: еми ни вопъл, ни стон.

Питах кво правим с 6 милионна страна без армия вън от съюзи, които пречат на Русия и Турция да си направят война тук и да си изчистят старите сметки по Балканския въпрос. Ние на никого не сме му притрябвали, а сме нежелан ефект на Балканите за тия империи от техните междуимперски войни. И не е като да не възможно да има харизматични дяволи без морал, които пет пари не дават за никакъв народ тук и да нямат нищо против да лъжат бедните, за да си устроят живота добре преди и след евентуалното "преосновавне".

преди 1 минута, Гражданин написа:

Определено защитаваш позиция против ЕС и НАТО.

Дразня някои и това ме забавлява. А общо съм против капитализма. есср и нато и т.н, са само обобществени образи на капитализма.

преди 25 минути, Sliderum2 написа:

Дразня някои и това ме забавлява. А общо съм против капитализма. есср и нато и т.н, са само обобществени образи на капитализма.

А за Възраждане ли си?

Представители от ДПС, Български Възход, БСП и ДБ са отпътували едновременно за САЩ, по нареждане на господарите им. Та въпросът ми е, споделеното пътуване не беше ли забранено?

преди 2 часа, Гражданин написа:

А за Възраждане ли си?

Питайте Иван Киров. Той ще Ви каже, ако е запомнил.

На 10.12 за празника на мое село 145  години от освобождението от турско робство и като следствие и на България ще имаме гости - Председателят и заместник председателят на унгарската парламентарно представена партия "Наша родина", нашите народни представители Ивелин Първанов от 15 МИР, както и Ангел Георгиев.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.