Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 21 минути, Toto2 написа:

Бря, иванка все повече почва да ми прилича на неоценен комсомолски секретар. Че и божанков цитира...Оправи ми деня, толкоз не се бях смял скоро...

Божанков сефте му отворих страницата, ни го знаех къв е ни следя готованковците в парламента. Вече и вие сте част от статуквото, и почвате да ставате безинтересни. Различното при вас е, че тръгвате срещу народа си.

32_n.jpg.b586a8a5631effafa7f7d6054d782834.jpg

1.jpg.7be25e1b5c0496f64ad02755290c0670.jpg

27_n.jpg.d4c90762ab80aa9256ad9226e39fc82f.jpg32_n.jpg.c53254c11af64c9fb087823cc026acf8.jpg

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Божанков сефте му отворих страницата, ни го знаех къв е ни следя готованковците в парламента. Вече и вие сте част от статуквото, и почвате да ставате безинтересни. Различното при вас е, че тръгвате срещу народа си.

32_n.jpg.b586a8a5631effafa7f7d6054d782834.jpg

1.jpg.7be25e1b5c0496f64ad02755290c0670.jpg

А аз си мислех , че волен е най-краен, а то този дренчев ще надмине и "баща си/сталин/"!

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

А аз си мислех , че волен е най-краен, а то този дренчев ще надмине и "баща си/сталин/"!

И на Волен и на Симеонов му духнаха под опашката, точно за кокошкарски далавери, каквито и поредните "патриоти" правят. Също така, общото между тях е, че цапат националните герои, с безочливото си копиране. Мислят, че сме толкоз тъпи, да ни залъгват с нова казарма и прибиране на заплати на истински работещите. Да има за тях, евтина чорба в парламента, и порции за разпределяне.

Само си представям Левски да се блещи от ново Ауди, пък Ботев да нагъва евтини кюфтета в парламентарната лафка. "Ех, ние тоя ли народ сме тръгнали да освобождаваме" (Ботев).

2058887945_.jpg.60717f81c8b83f3482cab9a5de74825f.jpg

Радвам ви се бе, кви сте двуличници. Ревете от цензура, имате екипи за 24/7 цензура под каналите си. Ревете от репресии, пък дренчевия се разпищолил с шапкарския си Макаров, който дори не е плащал нито е плащал за разрешително. Как да гласува нормален човек за вас, като всичко ви е лъжа до лъжа. Дори украинците не щат да го виждат, фюрер ви, дето уж им защитавал правата. Русофилите официално се разграничиха от вас. Което не ви пречи да зеете като хипопотами, как ще ни ограбите правата, парите и времето.

24_n.jpg.c6136a3ddbfcabc6179796b12ba1bb45.jpg

Цитат

Лъжи в национален ефир бълваше лидерът на ”Възраждане” Костадин Костадинов. Пред bTV той яростно реши да защити тезите на Русия за войната в Украйна, а освен това изрече лъжа - че са затворени българските училища в Таврия, където живее българско малцинство.

https://frognews.bg/novini/kostadinov-rasi-laji-efir-povtaria-tezite-kremal-voinata-ukraina.html

32.thumb.jpg.e67e87e7d62c92ef4347c288c4b08314.jpg

Бастуни, книга съм купувал последно преди 10 години. Нещо като 10 лева. Останалото от торентите, и останалото е без пари. Имам си таблет, чета си каквото и където ми е кеф.

Бахти спрелите!

Какво е да си руZофил, но съюзът на руZофилите да отказва да те подкрепи. Да си загрижен за българите в Украйна, но българите в Украйна да не искат да чуват за теб. Да вееш руZки и съветски знамена в подкрепа на войната на путин, а да пращаш в Украйна генератори за ток. Това се нарича Копейка - абсолютен лицемер, подъл сопол и жалък цървул, който за пари и майка си продава, и задника си дава.

преди 14 часа, Toto2 написа:

Четири изречения и нито една истина.

Кое е неистина бе Теточков, русофилите не искат да чуват за простите копейки, украинците се разграничават от вас, тоже. Едва вчера ти пусках за русофилите, дето ги е гнус от мерзавци като менте възрожденците.

Май само маразматичните бабишкери ви харесват.

Цитат

Ивайло Мирчев 

1 дни  ·

Според Копейкин украинците били забранявали изучаването на български език в Украйна. Според изпълнителния директор на Агенцията за българите в чужбина тези, които забраняват изучаването не само на български, но и на украински, са руските власти в окупираните от Путин територии. В останалите части на Украйна, където има български общности, български език продължава да се изучава - не само в неделни училища, но и в държавните, като част от образователната им система.

И сега, не знам вие как си ги представяте нещата с братските народи. Нали Русия била братска страна и на Украйна, и на България. На мен обаче не ми се струва много братско да забраняваш на братята си да изучават майчин език в училище. Струва ми се окупаторско и човеконенавистно.

По-интересният въпрос е защо от “Възраждане” упорито възпроизвеждат кремълска пропаганда по тази, а и по други теми? Защо им е по-важно да защитят интересите на Путин, отколкото тези на българските общности в Украйна? Може би защото, като теглиш чертата под действията и думите им, оказва се, че не е баш България над всичко при тях, ами Русия.

Цитат

Мануел Момчилов / Manuel Momchilov

1 дни  ·

Копейкин е най-голямото недоразумение, което някога се е раждало.

Неговите последователи също не му отстъпват по липса на интелект. Такива нискообразовани индивиди са обида за обществото ни.

Цитат

Diman Georguev

3 дни  ·

Животът ми в РуZия ми помогна да разбера, че съм истински французин. Разбрах какво имам. /Жерар Депардийо/

Престоя ми в РуZия ме накра да разбера, че съм европеец... ../Явор Божанков/

Престоя в руZия-най-доброто лечение на путинофилията./Aз/

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.