Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 23 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Конспирациите всякакви

Те влакове спиргат, та един конь ли няма да спирват... 

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Да, подобни тези е имало и преди години за ваксините за хипатит Б, за тубркулоза/БЦЖ/, шест компонентната, коят опреди време за моите деца бе пожелание и платена за коклюш, дифтерия и т.н. ... да припомним за експеременталните течности , че преди няколко поста се забравя , кои се бяха ваксинирали !

Човека си казва , че специалистите са му казали , че е добре да се ваксинира и не се съобразява с партийната политика, но ще я подкрепи инак ... да се смееш ли, да ревеш ли :questions:

Що все удобно забравяш, че Възраждане бяха всеки да си решава дали да се вакса с "ваксината за ковид" и да няма натиск да вземеш това решение. 

преди 12 минути, Toto2 написа:

Що все удобно забравяш, че Възраждане бяха всеки да си решава дали да се вакса с "ваксината за ковид" и да няма натиск да вземеш това решение. 

Че то винаги е било личен избор!!!Кой та натискал бря, нали е пожелание ваксинацията, кат нещеш, нещеш? Ах, ах, ах, специалист му казал , че е добре, ах, ах, ах, инак за другите "Недейте" ах, ах, ах, само за мен има специалисти, за вас аз съм специалиста, ах, ах .... да се смееш ли, да ревеш ли?

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Че то винаги е било личен избор!!!Кой та натискал бря, нали е пожелание ваксинацията, кат нещеш, нещеш? Ах, ах, ах, специалист му казал , че е добре, ах, ах, ах, инак за другите "Недейте" ах, ах, ах, само за мен има специалисти, за вас аз съм специалиста, ах, ах .... да се смееш ли, да ревеш ли?

Пак удобно забравяш зеления сертификат и че тогава Възраждане започна борбата с него. А зеления сертификат си беше баш натиск. Ма нещо странно ти се окъси паметта и даже изчезна.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Пак удобно забравяш зеления сертификат и че тогава Възраждане започна борбата с него. А зеления сертификат си беше баш натиск. Ма нещо странно ти се окъси паметта и даже изчезна.

Добре, сега от ваксините, удобно да преминем на сертификатите, кой та натиска, кажи бря , само хвърляте приказки в пространството без конкретика? Нали имаше сертификиат и за такива като теб , ако не си болен и не ваксиниран! Инак аз питам как може да твърдите  за ваксините, че са експериментална течност и да плашите и така наплашените хора, а в следващ момент тайно да се "боцкат"? Да се смееш ли, да ревеш ли?

преди 32 минути, Toto2 написа:

бориш се с нещо като предриемаш определени действия

като кажеш "аз се боря срещу еди-какво-си" това е говорене, не борба

преди 22 минути, Aquaris написа:

бориш се с нещо като предриемаш определени действия

като кажеш "аз се боря срещу еди-какво-си" това е говорене, не борба

а когато действията ти са диаметрално противоположни на говоренето, е .... цирк и половин копейка.

преди 10 часа, insec написа:

а когато действията ти са диаметрално противоположни на говоренето, е .... цирк и половин копейка.

И тебе те е хванала къса памет...Ми върни се назад по темата за ковида и си спомни. Мангъров го (опитахте се ) направихте на кайма. Убиец би, не разбирал...Сега, когато се видя че е бил прав - мълчите като задни части. Поне да му се бяхте извинили. Когато кирчо и кокорчо тръгнаха дА въвеждат зелен сертификат в парламента - кой прави протести и кой влизаше в парламента без сертификат? Кирчо ли?Кокорчо ли? Славчо ли? Тиквата и Корни ли? Турчетата ли? 

преди 23 минути, Toto2 написа:

И тебе те е хванала къса памет...Ми върни се назад по темата за ковида и си спомни. Мангъров го (опитахте се ) направихте на кайма. Убиец би, не разбирал...Сега, когато се видя че е бил прав - мълчите като задни части. Поне да му се бяхте извинили. Когато кирчо и кокорчо тръгнаха дА въвеждат зелен сертификат в парламента - кой прави протести и кой влизаше в парламента без сертификат? Кирчо ли?Кокорчо ли? Славчо ли? Тиквата и Корни ли? Турчетата ли? 

Защо са казвали, че Мангъров е бил убиец?

преди 5 часа, PigMan9 написа:

Защо са казвали, че Мангъров е бил убиец?

Не помниш ли? Озверялата от страх тълпа. Опитаха лекарска комисия да го отлъчи от лекарска практика. Ковид зомбитата по улиците искаха да го затварят...

преди 17 часа, Toto2 написа:

Пак удобно забравяш, че ви хванаха пак да лъжете и пак не коментираш, че сте лъжци :) 

преди 5 часа, Toto2 написа:

Ваксиниран анти-ваксър протестира 

210518064536.jpg

преди 11 часа, Toto2 написа:

И тебе те е хванала къса памет...

копейката и четата му не са ваксинирани? - ми нямам такъв спомен, припомними 😏

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Пак удобно забравяш, че ви хванаха пак да лъжете и пак не коментираш, че сте лъжци :) 

Ваксиниран анти-ваксър протестира 

210518064536.jpg

Ми това пък добре, щом дренчев сглупи- ми айде, всички сме лъжци и измамници. Няма проблем, че Кирчо нагло излъга за гражданство, ама  това пък хич не значи, че всички пепейци на куп са същите нагли лъжци. Щом тая логика те устройва, няма проблеми. Аз за мене си знам, че герб, бсп, пп, дб , дпс и дедо янки лъжат като разпрани. Пък твоя милост ич не гледа и не ще да види. Кво да говорим повече...Моите хора казаха че свалят маските и повече не ги туриха. На славчо хората голкяма борба с маските и като влезнаха в парламата едва ли не по две си сложиха...

преди 3 минути, insec написа:

копейката и четата му не са ваксинирани? - ми нямам такъв спомен, припомними 😏

Костадин не е ваксиниран против ковид. За всичко друго квото се сетиш е ваксиниран. За другите това си е тяхна работа. Аз също не съм ваксан против ковид и грип, въпреки че уважавам Мангъров.Но това няма значение. Възраждане беше против задължителната ваксинация и тъпите мерки. И времето доказа че мерките бяха глупави и неефикасни. Пък вие насраните от страх няма как да си признаете колко сте насрани, нали.

преди 9 минути, Toto2 написа:

И времето доказа че мерките бяха глупави и неефикасни.

понеже от ковид измряха милиони хора, нали 😏

преди 7 минути, insec написа:

понеже от ковид измряха милиони хора, нали 😏

Преди ковид за същия времеви период примерно 2 години не че не измряха милиони хора - кеф ти рак, диабет, инсулт и разни там други зловещи болести. Ма нема кой да се рови по статистиките. Сега, като има ковид по-слаб от грип, следиш ли колко хора в бг умират всеки ден и от какво? Ти не. Чакаш медиите да ти вкарат в главата некво инфо...с което да ти смръзнат фъшкията. Сега кво е модерното, я сподели сега с кво те страхуват?

преди 17 минути, Toto2 написа:

Сега кво е модерното, я сподели сега с кво те страхуват?

За изминалата 2022-ра за лекар на годината беше обявен Google, следван от BG-Mamma и kaldata.

преди 1 минута, insec написа:

За изминалата 2022-ра за лекар на годината беше обявен Google, следван от BG-Mamma и kaldata.

То това не е страшно. Сегашното страшно е , че няма и скоро няма да има редовно правителство. И голям страх е, макар и неофициално - растежа на Възраждане и не дай боже пък тия гадове да вземат да вземат властта.. Пу ..пу..

преди 6 минути, Toto2 написа:

То това не е страшно. Сегашното страшно е , че няма и скоро няма да има редовно правителство. И голям страх е, макар и неофициално - растежа на Възраждане и не дай боже пък тия гадове да вземат да вземат властта.. Пу ..пу..

Българскит народ макар и моментно замаен в голямата си степен излиза от това състояние рано или късно. Лошото е че не дават възможност на хората в странство да гласуват т.е. пропорцията на "болните мозъци" локално се е увеличила, но чак застрашително много не е! Винаги има там някакъв санитарен минимум да ни подсеща , че има и такива!

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

пропорцията на "болните мозъци" локално се е увеличила

Проблема е с негласуващите, за които няма угодия, а те са цели 60%.

преди 24 минути, N1K17Y написа:

Лъжи и още лъжи, какво друго можеш да говориш :)

Аз лъжи не говоря. За мен е важно политика кво говори политически и там да не лъже. А иначе всички лъжем, особено колко жени сме оправили, колко големи риби сме хванали и голко големи прасета сме застреляли. Битовите лъжи не ги броя. 

преди 1 час, Toto2 написа:

И голям страх е, макар и неофициално - растежа на Възраждане и не дай боже пък тия гадове да вземат да вземат властта.. Пу ..пу..

Това става все по очевидно. Преди само иванчо дежуреше в тази тема за да плюе по Възраждане, а сега пренасочиха още 3 трола да му помагат. 😁

преди 4 минути, quarz написа:

Това става все по очевидно. Преди само иванчо дежуреше в тази тема за да плюе по Възраждане, а сега пренасочиха още 3 трола да му помагат. 😁

Не бе...Те са праведните. Пухкави и бели. Троловете сме ние, дето верваме на Възраждане. То и темата е такава - подигравателна от великия админ карабойчев ли беше кво...Да са живи и здрави, нема лошо.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.