Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Така си искал, така си го разбрал. Няма да си нито първия, нито последния.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, Гражданин написа:

Да, очевидно е моя интерпретация и тя беше след като ми обясняваш, че те обиждам, което няма нищо общо с реалността и после, че щяло да се провери някой ден. По-горе имаш мнение.

Визираният потребител обвини първи мен в обиди, които само той вижда. Спорът е детински.

Визираният потребител ти зададе въпрос , на който ти не отговори , понеже вероятно си в "отбора на невежите невестулки " и те е страх и срам да си признаеш.

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Визираният потребител ти зададе въпрос , на който ти не отговори , понеже вероятно си в "отбора на невежите невестулки " и те е страх и срам да си признаеш.

Ти секретарка ли си му?

току-що, Гражданин написа:

Ти секретарка ли си му?

Ненавиждам Несправедливостите !

преди 7 минути, ncl написа:

Така си искал, така си го разбрал. Няма да си нито първия, нито последния.

Ами можеше да се извиниш, ако не съм те разбрал правилно, но не го направи.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Ами можеше да се извиниш, ако не съм те разбрал правилно, но не го направи.

Ама си и нагъл ! Той да се извинява за твоите гнили Интерпретации ?!  

Значи той е виновен , че ти си го разбрал грешно , понеже си накокошинен от комплекси и гняв към инакомислещите ? 

И той трябва да ти се извини ? 

Ако поседя в тази тема още малко ще ти хвърля торбата с шамарите , ама ще се разцивриш още по - обилно ..

Затова дишай още малко като "нов " и ще те прегледам след няколко луни .

Да ти се извиня, че не си ме разбрал правилно? Извинявай, ако беше на мое място, щеше ли го да го направиш?! Според мен би трябвало този, който не е разбрал правилно да се извини.

току-що, _sirena_ написа:

Ама си и нагъл ! Той да се извинява за твоите гнили Интерпретации ?!  

Значи той е виновен , че ти си го разбрал грешно , понеже си накокошинен от комплекси и гняв към инакомислещите ? 

И той трябва да ти се извини ? 

Ако поседя в тази тема още малко ще ти хвърля торбата с шамарите , ама ще се разцивриш още по - обилно ..

Затова дишай още малко като "нов " и ще те прегледам след няколко луни .

Не съм искал извинения от никого, въпрос на интерпретации. Просто предложих да прекратим спора. 

преди 1 минута, ncl написа:

Да ти се извиня, че не си ме разбрал правилно? Извинявай, ако беше на мое място, щеше ли го да го направиш?! Според мен би трябвало този, който не е разбрал правилно да се извини.

Разбира се, че щях! Защо да не го направя, ако съм сгрешил? Аз не смятам, че съм те обидил или прегрешил, а ми се нахвърлихте като на другарски съд като вълци да ме разкъсате заедно с жената по-горе. Страх ме е, че верно чакате един ден да бъдете овластени и да отворите Белене за инакомислещите. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

Страх ме е, че верно чакате един ден да бъдете овластени и да отворите Белене за инакомислещите.

Няма как да има Белене отново. Но не искаш ли да има справедлива присъда за всички, които са навредили на България?!

Няма как да има Белене отново. Но не искаш ли да има справедлива присъда за всички, които са навредили на България?!

Не искам да се затварят границите, да излизаме от съюзите и да ни тикат по казарми. Не искам живот като в някоя евразийска република или диктатури, където те прибират да спиш по мазатета, ако си писал не каквото може в интернет. 

А тия дето искат Белене ще измислят как да го има и него и тия неща дето споменах. 

Виновниците винаги има как да се накажат, ако са виновни разбира се, само законите да се сменят с по-нормални, но не да се почва със закони за чуждите агенти и такива. 

Не знам на колко си години, но знаеш ли от какви закони има интерес един млад човек, за да не напусне тази държава? Не му трябва някой, който иска да му забрани youtube или да му вдига присъдите за някакви младежки пакости все едно сме в комунизма.

Надали ще разбереш. Аз и ти имаме различни потребности. Трябва нещо по-средата. Не заплахи с казарми и "Белене". Това до ред няма да доведе. Не е случайно да сме се събудили през 90-те като най-бедните в Европа, а някои искат назад във времето да ни върнат, вън от ЕС, военни паради и еднопартийно управление на държавата...

преди 1 минута, Гражданин написа:

Не искам да се затварят границите, да излизаме от съюзите и да ни тикат по казарми. Не искам живот като в някоя евразийска република или диктатури, където те прибират да спиш по мазатета, ако си писал не каквото може в интернет. 

А аз го искам, така ли?! Кой ти е внушил такива неща, че ще забраняват YT? Или пък за казарма. Става въпрос за тримесечен курс за боравене с оръжие и  други необходими неща в случай на война или бедствие. Но не. Крещи се казарма все едно вярно може да се върне времето. За другите неща също е така. Пропаганда и демонизиране...

на 5.12.2022 г. в 14:39, Гражданин написа:

Вършиш им така безплатна работа и услуга баш на тия дето клетъчно не понасяш.

И наистина не знам каква е тая кауза срещу еврото като тия дето скачат и врякат най-високо често ходят на гурбет в прогнилия запад баш за евро или друга конвертируема валута. Та самите им вождове няма как да нямат и те сметки в евра и имоти купени с евра. И на такъв фон да насъскваш плебса да храчи по и да замеря зъболекарския кабинет и други бизнеси с храна онзи ден е ясен показател с какви акъли се занимаваш да се бориш, камо ли как си се решил да се омешаш и омръсиш с тях. Кадрите бяха безценни. Чуваше се някакво нечленоразделно УУуУУ като от маймуни, на които са им спряли тока по оградата на клетката, явно сега и въобще на такива протести им пада момента да канализират злобата си срещу каквото и когото им падне. Никой няма да им търси сметка за свинщината, наематилите тихо ще трябва да си почистят за своя сметка. Кресливите ще се успкоят само като се приберат пак вкъщи и си помечтаят, че с тези си действия са по-близко до своя блян: да им се върне тока по оградата, та да им е гадно на всички, не само на тях я! Аз пък не искам огради, казарми и да ме стрелят по границата, така че подкрепа 0 за тези индивиди и силен отпор в коментари и спорове независимо колко крещят и какви размирици правят. Интелигентен човек дето да гласува за някой дето ще ни вади съюзите дето всичките ни съседи наоколо са в тях или се блъскат да влязат не познавам. А тия Укащите дето веят знамена и бият тъпани, че искат български резрват само за българи с ток по оградите и диктатор на власт, те аргументи освен някакъв "суверенитет и история" нямат, аз да подкрепям протест с хора около мен, които имат 2 думи в речника по даден въпрос не бих излязал да протестирам, ако ще и да е за нещо добро, ще ми навлекат 100 злини после заради простотията си. И не знам на главата ли са си падали, с прекалено здрави колани ли са ги биели като малки, ма в 21 век да искаш фюрери и да вкарваш хора на власт, които искат Белене, народни съдилища и т.н. Та и с такива хора да отидеш на протест за нещо все едно сте равни... Направо леко ме ядосваш...

Карбовски е без морал и си гони рейтинга и коментарите в канала му са основно от същите тролове. Знае как да си прави трафик, а тия са много добре организирани орди. Не знам какво са им обещали, но Гунчева потвърди, че са организирани и ги има. И Карбовски дава точно онова, с което те се хранят, а те му подхранват гледанията и популяризирането. Тоя Сарийски ми е съмнителен, твърди че никой не иска да дебатира с него па само ходи на гости на евразийските канали и водещи. Как па не се намери никой да му опонира? Те всички дето са за еврото явно се крият щото така им е изгодно. Къде са му международните публикации или само из телевизиите ходи и се развива успешно като марковци и т.н.?

Драги ми нов във форума. Де са ти аргументите в тоя пост? Че аз не намирам. Все едно иванка номер две.Не ми се прави литературен анализ на горното, но ако настояваш, ще взема да го направя. Ма ще отнесе много страници. Засега ще обобщя: голи твърдения и умувания без доказателства. И спорни умозаключения, базирани на измислени доводи, тип съчинение по картинка. Примерно - ако си държим държавата да си управлява сама икономиката чрез собствена валута, но използваме и чужда валута в лично естество, то това значи че сме лицемери. Или че протестиращите не можели да вържат две думи на кръст....Ми ти беше ли там и разговаря ли с хората? Кой иска български резерват с ток по оградата? Сарийски ти бил съмнителен...Бе все опорки, отдавна многократно оборени, но хора като тебе си ги въртят нон стоп. То лъжите колкото и да ги повтаряш, истина не стават...

преди 6 минути, ncl написа:

Става въпрос за тримесечен курс за боравене с оръжие и  други необходими неща в случай на война или бедствие.

Би ли ни запознал по детайлно, къде ще бъдат тези центрове? По колко човека годишно ще преминават? Как ще се случва с работещите? Колко пари ще струва и кой поема финансирането?

преди 3 минути, БаалБек написа:

Би ли ни запознал по детайлно, къде ще бъдат тези центрове? По колко човека годишно ще преминават? Как ще се случва с работещите? Колко пари ще струва и кой поема финансирането?

Не. Не бих. А против ли си такава идея?!

преди 2 минути, БаалБек написа:

ncl да не е Коце или Ивелин, че да ти отговори точно и ясно? Търси клипове с Ивелин Първанов и ще намериш отговора. Ей, някои хора много ги мързи и искат наготово да им се снесе инфо, ако може с две изречения...

преди 9 минути, ncl написа:

Не. Не бих. А против ли си такава идея?!

Значи излиза, че защитаваш идея за която си нямаш и представа как ще се осъществи в действителност и позволяваш да те зомбират и облъчват.

преди 11 минути, Toto2 написа:

Търси клипове с Ивелин Първанов и ще намериш отговора. Ей, някои хора много ги мързи и искат наготово да им се снесе инфо, ако може с две изречения...

Това и за теб се отнася

преди 1 минута, БаалБек написа:

Значи излиза, че защитаваш идея за която си нямаш и представа как ще се осъществи в действителност и позволяваш да те зомбират и облъчват.

Да. Смятам, че идеята е добра. Ти не смяташ ли така?!

Излиза, че човека няма намерение да се хаби да ти обяснява неща, които сама можеш да разбереш от първоизточник. 

Да. Смятам, че идеята е добра. Ти не смяташ ли така?!

Идеи има по света много. Ти какво мислиш за тях?

преди 2 минути, Toto2 написа:

Излиза, че човека няма намерение да се хаби да ти обяснява неща, които сама можеш да разбереш от първоизточник. 

И той е?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.