Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, Toto2 написа:

Ми постоянно го следя за лъжа от Костадин, но нема...Квото е казал, го прави. Ти живееш в некакъв твой си свят, твоя си работа. Не ставаш просто. Генетично си дъбеец, вземи си признай пред себе си и да се успокоиш най накрая. Няма лошо, ще ти олекне.

Eми показах ти, че иска да вдига данъка на бизнеса, двойно. За да ги даде на нещастници, които презирам от дън душа, органично.

Приказва, против цензура, а я прави. Приказва за плосък данък, пък в програмата си иска да го  маха. Лъже, че издал учебник по родинознание, пък той само редактор. Дори не го е набирал, ами Велина, жена му. За която също излъга, че са разведени. Варналии постоянно ги виждат заедно със семейството си, не са разделени.

Няква тъпа секта сте, само се чудите от кого какво да откраднете. Надушил е че най-тъпите парчета гонят елементарния келепирец. Някой да се жертва, ама да не си ти!

Не може да залъже средно интелигентен човек, опрял е до чалгари като тебе! Дори Реджеп се осъфиреса, и видя, че копейкин е просто малко лъжливо чиновниче с безкрайни амбиции. Наредил е родата и тая на Дренчев, в парламента. Роднина-милиционер, Роднина-милиционер, Роднина-милиционер.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Eми показах ти, че иска да вдига данъка на бизнеса, двойно. За да ги даде на нещастници, които презирам от дън душа, органично.

Приказва, против цензура, а я прави. Приказва за плосък данък, пък в програмата си иска да го  маха. Лъже, че издал учебник по родинознание, пък той само редактор. Дори не го е набирал, ами Велина, жена му. За която също излъга, че са разведени. Варналии постоянно ги виждат заедно със семейството си, не са разделени.

Няква тъпа секта сте, само се чудите от кого какво да откраднете. Надушил е че най-тъпите парчета гонят елементарния келепирец. Някой да се жертва, ама да не си ти!

Не може да залъже средно интелигентен човек, опрял е до чалгари като тебе! Дори Реджеп се осъфиреса, и видя, че копейкин е просто малко лъжливо чиновниче с безкрайни амбиции. Наредил е родата и тая на Дренчев, в парламента. Роднина-милиционер, Роднина-милиционер, Роднина-милиционер.

Уж си ит, пък си тъп та дрънкаш...По никакъв начин не си показал и няма как да покажеш, че ще ти вдига данъка двойно. Плосък данък е дясна политика, която се практикува в ЕС много много рядко. Взимаш Франция - ултра ляво, огромни данъци - Депардои си плю на петите и стана руснак даже. А прогресивния данък вземи малко математически си го сметни, че се излагаш като идиот...

Другите шитни, дето ги смяташ за лъжи ...няма смисъл да ги коментирам. Човека отдавна ги е разобличил, който има мозък в главата си ...нали...

Интересното е за цензурата. Смешно е...На моята сътена некъв идиот да ме плюе - ми ще го банна бе. Ако мога. И смешното е, че на Коцето стената я управлява Диян...Коцето нема време да си чете профила даже...

преди 51 минути, Toto2 написа:

Уж си ит, пък си тъп та дрънкаш...По никакъв начин не си показал и няма как да покажеш, че ще ти вдига данъка двойно.

Еми само преди мнение ти извадих screenshot, нарочно ти го направих голям, да не кажеш, че не си видял. Изглежда нещо ви налива с наркотици фюрер ви, Хитлер също го е правил на безмозъчните си щурмоваци. Да ти е пред очите и да не го видиш нямам обяснение кво ви е направил.

Плосък данък е дясна политика, която се практикува в ЕС много много рядко. Взимаш Франция - ултра ляво, огромни данъци - Депардои си плю на петите и стана руснак даже. А прогресивния данък вземи малко математически си го сметни, че се излагаш като идиот...

Бе кво ме интересува Франция, тука Франция ли е? Северна Корея или Бангладеш няма ли да ми сравниш??? Казах ти, органично ми е противно да внасям по 1300 лева всеки месец за неграмотни уроди, и да не ви стига това, и да искате по 2300 месечно. Аз с тия пари ще изплатя апартамент, дето ще ми остане за пенсия, не да си давам парите на някакви вресливи надрусани боклуци.

Другите шитни, дето ги смяташ за лъжи ...няма смисъл да ги коментирам. Човека отдавна ги е разобличил, който има мозък в главата си ...нали...

Кво е изобличил, вече се овъртоли в лъжите си, казах ти, трима човека около мене лично отказах от лъжливия музеен плъшок.

Интересното е за цензурата. Смешно е...На моята сътена некъв идиот да ме плюе - ми ще го банна бе. Ако мога. И смешното е, че на Коцето стената я управлява Диян...Коцето нема време да си чете профила даже...

То е ясно, че не е Копейкин, той не слиза от екрана да ви залъгва.

Аз опитвам диалог, цитирам му неговата, копейкинова маймунска програма. Цитирах кво са гласували Дренчев. Дори ви пуснах мнението, изчезна само след 5 минути. Ей туй ви е диалога...

1212154471_.png.6ee5fb8413e2c82cfd475eb68f568a38.png1836844058_.png.f2e455c163d70d95210d33e2a80cd13a.png

Ей ти пак за двойния данък, да не ми се измъкваш през 2 часа, че неразбрал. Като ви казвам че сте ганювци и вече ви личи не ми се сърди! Как не ви е гнус да се сравнявате с апостоли, възрожденци и патриоти. Около вас вони на шкембе чорба и евтина мастика. И чалгия. И огромни претенции. Щял да преосновава хилядолетна държава, с дезертирали военни и с бавачка начело. Гунчева беше класи над тая гоша в парламента, дето ги е прибрал да не седят на студено.

danyk.png.04557eb096deb4cfdab826a88bcd3c3c.png

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Еми само преди мнение ти извадих screenshot, нарочно ти го направих голям, да не кажеш, че не си видял. Изглежда нещо ви налива с наркотици фюрер ви, Хитлер също го е правил на безмозъчните си щурмоваци. Да ти е пред очите и да не го видиш нямам обяснение кво ви е направил.

Бе кво ме интересува Франция, тука Франция ли е? Северна Корея или Бангладеш няма ли да ми сравниш??? Казах ти, органично ми е противно да внасям по 1300 лева всеки месец за неграмотни уроди, и да не ви стига това, и да искате по 2300 месечно. Аз с тия пари ще изплатя апартамент, дето ще ми остане за пенсия, не да си давам парите на някакви вресливи надрусани боклуци.

Кво е изобличил, вече се овъртоли в лъжите си, казах ти, трима човека около мене лично отказах от лъжливия музеен плъшок.

То е ясно, че не е Копейкин, той не слиза от екрана да ви залъгва.

Аз опитвам диалог, цитирам му неговата, копейкинова маймунска програма. Цитирах кво са гласували Дренчев. Дори ви пуснах мнението, изчезна само след 5 минути. Ей туй ви е диалога...

1212154471_.png.6ee5fb8413e2c82cfd475eb68f568a38.png1836844058_.png.f2e455c163d70d95210d33e2a80cd13a.png

Ей ти пак за двойния данък, да не ми се измъкваш през 2 часа, че неразбрал. Като ви казвам че сте ганювци и вече ви личи не ми се сърди! Как не ви е гнус да се сравнявате с апостоли, възрожденци и патриоти. Около вас вони на шкембе чорба и евтина мастика. И чалгия. И огромни претенции. Щял да преосновава хилядолетна държава, с дезертирали военни и с бавачка начело. Гунчева беше класи над тая гоша в парламента, дето ги е прибрал да не седят на студено.

danyk.png.04557eb096deb4cfdab826a88bcd3c3c.png

Бе лйолйо = взимаш 5000 лева 

До 800 лева - 0 лева

до 1500 - 1500 - 800 =700

10 процента на 700 е равно на 70 лева

до 3000  3000 - 1500 равно на 1500    12 процента на на 1500 е равно на 180 лева

5000 - 3000 = 2000    още 340 лева

значи за 5000 лева данъка ти е 70 + 180 + 340 =590 лева данък

при 10 процента плосък ти е 500 лева данък

Смятай си сам за други суми, къде видиш двойно увеличение. Като не знаеш, питай първо някой счетоводител да ти обясни как се смята прогресивен данък. Аман от илитерати, нема как да си ит специалист. Нема начин..

За гласуването за хартиените самолетчета - това гласуване дето го размахваш е за първа точка - да не може да се внасят самоволно решения от правителството без парламентарно решение. Оня ден пак се коментираше точно това в парламента и Петров го закопа бесепееца, дето размахваше тая теза за пореден път. Па и ако беше взето такова решение, както ти твърдиш, що го обсъждаха преди няколко дена и го гласуваха? И Възраждане как гласуваха ? А?

преди 37 минути, Toto2 написа:

Бе лйолйо = взимаш 5000 лева 

До 800 лева - 0 лева

до 1500 - 1500 - 800 =700

10 процента на 700 е равно на 70 лева

до 3000  3000 - 1500 равно на 1500    12 процента на на 1500 е равно на 180 лева

5000 - 3000 = 2000    още 340 лева

значи за 5000 лева данъка ти е 70 + 180 + 340 =590 лева данък

при 10 процента плосък ти е 500 лева данък

Смятай си сам за други суми, къде видиш двойно увеличение. Като не знаеш, питай първо някой счетоводител да ти обясни как се смята прогресивен данък. Аман от илитерати, нема как да си ит специалист. Нема начин..

В никой случай няма да плащам по-малко, ако ДОД над 3000 брутни левчета данъкът скочи със нови 70%.

https://www.kolkodavam.bg/receipt/17311.920000000002/5570.6

На гледай, не е квото си мислиш. В момента данъците са до горната граница, която простата ви алчна копейка иска да махне. Нещо около 3200 лева е таванът. В момента безработен плаща 24 лева, а работещ по 180 лева месечно, за едни и същи здравни осигуровки. И не ви стига тоя двоен аршин, ами искате да приберете ВСИЧКО, да има за лъжливото ви чиновническо аке и новичко имотче в Драгалевци примерно, или Панчарево, че е свикнал на първа линия.

преди 37 минути, Toto2 написа:

За гласуването за хартиените самолетчета - това гласуване дето го размахваш е за първа точка - да не може да се внасят самоволно решения от правителството без парламентарно решение. Оня ден пак се коментираше точно това в парламента и Петров го закопа бесепееца, дето размахваше тая теза за пореден път. Па и ако беше взето такова решение, както ти твърдиш, що го обсъждаха преди няколко дена и го гласуваха? И Възраждане как гласуваха ? А?

Не знам за самолетите, можеше да не трият като маймуни, а да ми кажат с думи човешки. Не тъй ами като вкара половината си рода и му порасна работата на бесния шапкар Дренчев. Самото им отношение и комуникация ги правят тотално несъвместими с нормална партия. Поредната алчна котерия, особено с тая бавачка начело подобряват и анти-рекорда на Фандъкова.

п.с. Странното обаче е, че за пред бесните чалгари номерът с елементарната първосигнална модерация минава. Има само още 2 платформи, които са постигнали обратна селекция като вашата. БегеМама и офроуд България, между другото и те се тупаха като макаци, патриоти били. Явно е една от характерните черти на утайката от лумпениата.

Патриотично било да въртиш нагли, очевидни далавери, и да си мислиш, че като триеш на поразия ще ги скриеш.

Ей туй хубаво искам да го видиш, неук таксист, колко бил плосък данъка! Туй ти е преди ДДС и останалия грабеж по пладне!

3200.png

преди 2 часа, Toto2 написа:

Въобще не си дорасъл и няма да дорастеш до разбиране какво искаме във Възраждане

Той иска сичките си пари, за да е в луксозна къща, ама не ще да даде 2 стотинки в повече, за да му асфалтират калната улица.

преди 44 минути, Sliderum2 написа:

Той иска сичките си пари, за да е в луксозна къща, ама не ще да даде 2 стотинки в повече, за да му асфалтират калната улица.

За катраняка си ти казах, нищо че не пуши и не гори масло. Най-грозната кола на паркинга е моя. Лукс влече само първосигналните ганювци и преуспелите, аз не съм от тях.

А в момента пътищата ги ремонтират на цени двойни на немските. Ей за такава черна дупка говорим, през данъците, които искате да умножавате в пъти.

В Симеоново има едни улици към лифта, които никога не са виждали настилка или снегорин. При най-високите приходи от данък. Безкрайно пари да им дадеш пак ще ги изкрадат до стотинка.  Ей такава бавачка като Фандъкова, ви е нагласил Копейкин. Безгласни мишки, само да слушат и гласуват, и да си дават заплатите на вожда!

По селата минава трактора още докато вали през нощта, при данъци по 20 лева на къща, годишно. Значи можело, не е до парите, до краденето е. После се чудите закво ви презирам. Чантаджии без един ден стаж в реалния сектор тръгнали да реформират бизнеса!

https://offnews.bg/politika/kostadinov-otide-v-makedonia-i-iadosa-kovachevski-polititci-kato-nego-790391.html

Ako си мислите, че донаборниците са турбо шантави като фюрер ви, пребиваването при тъпи старшини да е въпрос на чест. Освен ако пак не е излъгал, по навик.

haiduci.jpg

преди 5 часа, Toto2 написа:

Леле, луд умора няма.!

Аз си защитавам моя интерес, вие вашия. Организмът няма нужда от паразити, от нови Фандъчки в парламента, в името на Искра Михайлова, от родата на Дренчев, от изгонени полицаи. Моята кауза е да разглася програмата на Възраждане, и всеки да си решава от коя страна на паразитизма ще се захваща.

Тъй и не разбрах вие какво ще дадете, като само ми разправяте още какво трябвало да давам. На Теточков му обещали общинско местенце и евтин чирак за сервиза, Слидеров го залъгали че ще възкресяват соца, само не разбрах вие кво жертвате, като само ми обяснявате къв съм аз пинтия. Филипов много го впечатлило и не спира да повтаря как взели здрав български семеен мъж, против волята му го привлякли в тъпата казарма, и го помпили с въздух. Туй ли ви е блянувания соц бе мишоци, туй ли можете и искате? До там ли ви стига акъла?

2 паметника оплевихте, Копейкин и учебник си присвои, лъже като брадат цинго, че той го писал.

Лаете по македонците, че преиначават история, ама баш същата работа я вършите.

Най-грозното от цялата работа е, че мърсите портретите на Ботев и Левски, неизменно се кичите като със свастики по сборищата на котерията ви, особено грозно е отстрани. Да се правиш на възрожденец, докато трупаш имоти и коли.

Майка ми тъй я отучиха да праща за Българската Коледа, като видя начислен ДДС на пенсионерското ѝ левче. Малко му трябва на народа, да му светне под каскета, 20 стинки на правилното място обръщат колата.

200n.thumb.jpg.400868b02b93e6ae54ae8d509e429aea.jpg

Mишки заспали, тъкмо се прибирам от протеста. За вас е чест, че си изпилих сандалите почти по 1 час в посока. Говорих с един от вашите депутати, не го знам как се казва, до лелка възпитателка Искра беше. Изглежда по-дребна от колкото на екрана. Копейкин го нямаше.

Вие кво направихте, освен да гласувате против младите и против бизнеса?

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=2369891513158238

преди 52 минути, IvanKirov написа:

гласувате против младите и против бизнеса?

Аз гласувах против гей парадите, тъй като някога имаше бизнес и без тяхното наличие, не смятам че съм гласувал против бизнеса. Бизнес имаше и ще има и след толерастията.

преди 19 минути, Sliderum2 написа:

Аз гласувах против гей парадите, тъй като някога имаше бизнес и без тяхното наличие, не смятам че съм гласувал против бизнеса. Бизнес имаше и ще има и след толерастията.

Нови 7 % данък за бизнеса са нови поне 40% фалити, и нови 7% инфлация. Няма такова нещо като безплатен обяд. Мишоците ще платите от джоба си лично, за нови калинки в администрацията. Данъкът реално е преразпределение, от нашия джоб към обръчите фирми на Доган.

Ся видях, че Деян Николов говорел. Такава тарапана беше, че дори не можах да видя трибуната. Дори са ме хванали в кадър, таман гледам записа. Бих искал да поговоря с него, като колега, ама беше като в претъпкан автобус.

Къв ви е проблемът гей парад, веднъж годишно? Спрямо мизериите, които носите е като капка в морето. Лелка бавачка щяла да оправя бизнеса. Колкото Фандъкова оправи София. Ос рана е като обор, само дето кучешките купчинки смърдят много по-гадно от обор.

п.с. Вашият депутат вика, че съм щял да доведа още хора със себе си, което е хем вярно и хем абсурдно, най-врълия им противник на програмата на Възраждане ще бъде сред активистите срещу еврото. Не се бъзикам и не иронизирам, тука съм с вас.

Кво нещо е животът!

п.с. 2  А, Копейкин бил там! Нямах честта да видя на живо тая мишка.

Кире, отдавна слядя темата и се регистрирах само, за да питам как може такъв антикомунист като теб да отиде баш на възрожденческия протест? Така им помпаш само рейтинга, а уж ги храниш. Трябва да гледаш сметките на политиците в какви валути са. Щом на много сметките им са в евра, няма страшно. Хора, които смятат, че ще си загубят от парите няма да гласуват за еврото, "възраждане" също знаят, че опасност да имат мнозинство по този популистически въпрос няма. Добре им е дошло обаче да съберат тълпи, които да бият тъпани и да замерват сградата на Европейския парламент с продукти за ядене, които наемателите ще трябва да почистят, защото там има не само парламент, но и зъболекарски кабинет и други бизнеси... и да започнат да ги показват от сега по телевизиите, защото са наясно, че от както са в парламента са в непрекъсната кампания. На тях както и на всички политици им са им най-важни постовете с държавни заплати, които винаги се получават в левове. Едва ли такава голяма част от политиците приели еврото са толкова тъпи щом са толкова хитри да попаднат в най-голямата далавера (политиката), че да си изгорят доходите гласувайки за еврото. И що пък една малка партия да не събере още 3 - 4 % от вот с малко повече крещене? Та ти реално си инфлуенсър срещу тях в най-голямата немодерирана тема за тях като каза директно "въпреки всичките ни недоразбирателства и недолюбвания им отидох на протеста...". та да изглежда все едно даже и ти ги подкрепяш... Инфлуенсваш си направо за тях.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Така им помпаш само рейтинга, а уж ги храниш.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Та ти реално си инфлуенсър срещу тях в най-голямата немодерирана тема за тях като каза директно "въпреки всичките ни недоразбирателства и недолюбвания им отидох на протеста...". та да изглежда все едно даже и ти ги подкрепяш... Инфлуенсваш си направо за тях.

Верни са тия работи, давам си сметка. Каузата ми е повече хора да разберат за скритите капани на Възраждане, и да си решават нататък от коя страна на паразитизма искат да застанат. Реално ще обеднеят още повече, копейковите мишки, ако фюрер им заграби властта. Гледайте Путин и се сещайте къв човек искате да насадите на трона. После няма да има ход назад.

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Нови 7 % данък за бизнеса са нови поне 40% фалити, и нови 7% инфлация

Така ли, чудя се как ли работят бизнесите в страни с по-големи от в България данъци без да фалират? Че и плащат по-високи заплати и въпреки това не фалират. Явно си наясно и защо има толкова голяма инфлация. Според твоята рецепта, ако няма данъци, инфлацията би трябвало да е нулева. 

Ще кажеш че там няма корупция и крадене, или е по-малко. Да бе, да. Забрави ли ония 300 милиарда за новия есср изтребител. Кой знае колко ще произведат от него, когато най-накрая го конструират. Едва ли ще са повече от 300-500 броя. Т.е по милиард или почти по толкова средно за птичка. Нима си мислиш, че нещо може да струва наистина толкова скъпо, особено като е с направено с бюджетни пари, а не частна инвестиция, която търси печалби. Това в останалата част на есср, е абсолютна корупция и крадене в порядъци над това, което се краде у нас. Ами зелените политики за трилион, ами(добави каквито се сетиш други пера). Дай да не се лъжем и там се крадат и перат много пари, адски много се краде. Но поне се харчи и за обществото по начин, който не е трагикомичен по "български", като безброя случаи на ремонти, нуждаещи се от ремонти на ремонтите още с приключването на предишните. Явно там поне контролът на качеството не си поплюва, бие шамари, глоби и неустойки както трябва, а и фирмите са дресирани че няма да им се цепи басмата. То май това е единствената разлика там, срещу тук.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Така ли, чудя се как ли работят бизнесите в страни с по-големи от в България данъци без да фалират? Че и плащат по-високи заплати и въпреки това не фалират. Явно си наясно и защо има толкова голяма инфлация. Според твоята рецепта, ако няма данъци, инфлацията би трябвало да е нулева. 

Само се оправдавате бе!

Нека всеки да знае, и всеки да си реши за себе си. Така и така, ние сме се нарекли патриоти, искаме ДОД почти двойно, искаме казарма за младите, искаме да не можете да работите в ЕС. Всеки плюнчи калема и почва да смята. Ако си бабичка работа в ЕС не ти трябва, казарма не те бърка, ама нови 7% инфлация ти яде мизерната пенсия. Внук ти ще избяга през 9 планини в 10-та, при перспективата да прекара една година като концлагерист.

Не да триете собствената си програма, частта с данъците са я вкарали в спам листа на Гугъл, ей точно толкова сте нагли!

Не модерация и маймуняшки крясъци, българия на 3 шкембета, и квото там малоумия блянувате. Копейкин не спира да лъготи, набара ли властта ще направи точно обратното на квото ви залъгва, преди това Симеонов, преди него Волен, преди това Яне, преди това менте царя.

Кой не ви хванал той не ви мандръсал. Новият Копейкин се казва Колю Китаеца, същите ги плямпа, ама е много по-симпатичен. Не е червен руски цър вул. Тъкмо си правят партия. Казвам ви да си знаете, за кого ще гласувате на по-следващи избори. Програмируеми сте, като опитни мишки. Като зомбита.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

инфлация ти яде мизерната пенсия.

Ей, къде ме броиш ти? Кви пенсии, кви ги разправяш? Не съм първа младост, верно е. Но и когато остарея няма да вземам пенсия. Не ми е нужна. Защо да ощетявам бюджета? Ще кажеш, ама нали внасяш. И какво от това? 

преди 27 минути, Sliderum2 написа:

Ей, къде ме броиш ти? Кви пенсии, кви ги разправяш? Не съм първа младост, верно е. Но и когато остарея няма да вземам пенсия. Не ми е нужна. Защо да ощетявам бюджета? Ще кажеш, ама нали внасяш. И какво от това? 

Не визирам тебе лично, имам предвид какво би трябвало да направите, за да не сте двуличници и мерзавци.

В момента лъготите, криете, майките си продавате за купичка държавна попара. И смеете да цапате портетите на тия дето са обикаляли България на коне и пеш, не от Ауди. И са живели по изоставени мелници, пещери, не на брега на варненското езеро, и в депутатски апартаменти без пари.

На живо депутатите ви изглеждат като мухльовци, чисто на външен вид. Върви поне на един протест, да видиш кви ги събира фюрер ви. На кви сте делегирали да ви управляват живота. Лелка бавачка си изглежда точно като лелка бавачка. Душевната оскъдица се отпечатва на лицето и на фигурата. Като мишка е, стига ми до гърдите.

п.с. Сетих се на кого ми прилича Копейкин. Като тия оядените попове, дето ръсят и проповядват смирение и скромност, от служебен Линкълн или Ролс Ройс, със златен Ролекс на ръката.

преди 58 минути, Гражданин написа:

Кире, отдавна слядя темата и се регистрирах само, за да питам как може такъв антикомунист като теб да отиде баш на възрожденческия протест? Така им помпаш само рейтинга, а уж ги храниш. Трябва да гледаш сметките на политиците в какви валути са. Щом на много сметките им са в евра, няма страшно. Хора, които смятат, че ще си загубят от парите няма да гласуват за еврото, "възраждане" също знаят, че опасност да имат мнозинство по този популистически въпрос няма. Добре им е дошло обаче да съберат тълпи, които да бият тъпани и да замерват сградата на Европейския парламент с продукти за ядене, които наемателите ще трябва да почистят, защото там има не само парламент, но и зъболекарски кабинет и други бизнеси... и да започнат да ги показват от сега по телевизиите, защото са наясно, че от както са в парламента са в непрекъсната кампания. На тях както и на всички политици им са им най-важни постовете с държавни заплати, които винаги се получават в левове. Едва ли такава голяма част от политиците приели еврото са толкова тъпи щом са толкова хитри да попаднат в най-голямата далавера (политиката), че да си изгорят доходите гласувайки за еврото. И що пък една малка партия да не събере още 3 - 4 % от вот с малко повече крещене? Та ти реално си инфлуенсър срещу тях в най-голямата немодерирана тема за тях като каза директно "въпреки всичките ни недоразбирателства и недолюбвания им отидох на протеста...". та да изглежда все едно даже и ти ги подкрепяш... Инфлуенсваш си направо за тях.

Само забравих да ти препоръчам, доц. Григор Сарийски има едно предаване при Карбовски, съвсем внятно и компетентно обяснява какво точно се променя с еврото. Има и други беседи де, напоследък само за това говори.

Сам си вади изводи, не гледай политиците, тяхната игра рушвети и заплати са едни други. С това евро ще плащаме дълговете на PIGS, дето са харчили пък не им се плаща. Тяхната сметка ще платим, като волове, свикнали на остен.

Цитат

Добри Божилов

7 ч.  ·

Само аз ли чух, че Костадин Костадинов си призна, че е участвал в изборни измами?

Вчера по Нова ТВ, докато громеше хартиената бюлетина, посочи свой случай от 2001 г. Каза, че бил наблюдател на избори. И вътре видял какви мурафети се правят. Опитал да възрази, но му казали: "Мълчи момче, и за теб ще има"... И той си затраял.

Защо не е съобщил това тогава? Каква е функцията на "наблюдателя", освен да съобщи? Затраял си е, дали са му нещо...

Това той го каза - ако не вярвате, гледайте записа в сайта на Нова ТВ - сутрешния блок...

Шмекер до шмекера, майно ле, тая България. И новите, и спасителите - и те от същия бардак...

Цитат

DevBG

Антон Васил  · 23 ноември в 10:06 ч.  ·

10 причини Илон Мъск да дойде в България:

- Минимални регресивни данъци за по-богатите;

- Минимален корпоративен данък печалба;

- Всеобщ традиционен расизъм;

- Липса на сериозни регулаторни органи;

- Европейски субсидии;

- Корумпирана власт;

- Високоефективна и ниско платена работна ръка;

- Златни мини с 1% концесионна такса;

- Богатството е издигнато в култ;

- Много фенове на Тръмп;

- Белоградчишките скали му приличат на видео игра.

https://www.facebook.com/groups/429629145801579/

Олеле, само мъкс ми е притрябвал. Да не си мисли някой, че ще дойде само за посрещане с хляб и сол.

току-що, Sliderum2 написа:

Олеле, само мъкс ми е притрябвал. Да не си мисли някой, че ще дойде само за посрещане с хляб и сол.

To на вас шкембетата нищо повече не ви трябва. Злоба по младите, всячески ги плюете и се мъчите да ги прецакате. Де викаше един приятел за дядо си - не яде не спи само тормози!

Като наближите пенсионната и прещраквате, у фейса хиляди бабишкери въздишат по 2,5 годишната казарма. Ей такива двуличници сте, злоба и желание за незаслужена пакост.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.