Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Отново ръсиш неверни разсъждения

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Toto2 написа:

По мое време в казарма влизаме директно от училище. Дам, по мое време само мангалите влизаха в казармата с едно дете. Отново се опитваш да пишеш есета . Абе пишеш пълни малоумшини, всички ти се смеят...

Кво ме интересува че сте влизали в казарма? Лично видях какво безсмислено трепане на време и пари, че и здраве понякога. Блага ракия няма ли да искаш да връщаме със закон?

Вероучението вече го дъвчете да го връщате. Излиза лапето от кабинета по физика, влиза по вероучение, и се чуди къде е вярното. Само най-нап иканите бабички може да се зарадват на такова.

И тия твои умствени напъни кво общо имат с Възраждане. Квото ти се е случвало досега няма нищо обшо с Коце. Казарми дупки по пътища и тем подобни. Ние още власт не сме помирисали, ти орева света как бихме били те онодили. Ай спри тея шизофрении.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Няма нужда. Това, че поплювковците сте се активирали, говори достатъчно в полза на това, че ви гони голям страх от Коцето.

Браво дядо, извънземните от интерната пак ти заговориха

преди 1 час, Toto2 написа:

И тия твои умствени напъни кво общо имат с Възраждане. Квото ти се е случвало досега няма нищо обшо с Коце. Казарми дупки по пътища и тем подобни. Ние още власт не сме помирисали, ти орева света как бихме били те онодили. Ай спри тея шизофрении.

Еми Коцето иска пак казарма, то и сега има доброволна, и то 100 пъти по-смислена от моята. Иска да оклепа абсолютно всички, с пораженията от болния си чиновнически слабoват мозъчец. Kaкто обикновено ако не е послъгал - писал се доброволец войник, за без пари! Как какво общо има, да не я искам аз тая простотия? Оня лумпен Ивелин вече се зъби от парламента, дето иска да се откупуваме от военните.

С дупките общото е, че искате да ми потъват още и още пари, от джоба ми, да отиват в тия дупки. Данъците в БГ се ползват половината да ги окрадете, останалите отиват по развъждане на нови циг ани. Тъй са гаврили зековете в Соловки, лагер в Сибир. Карали ги да пълнят празна каца. В казармата също има подобни гениалности.

Ей с такива олиготрони, напълнихте и без туй клетия ни омерзен парламент. Освен Деян Николов май няма друг свестен при вас, пък и той дали не ви напусна, че си има истинска работа да върши.

Казарма си трябва, нато ни напъва яко да правим войска. Само със хартиени самолети не става, трябва и хора. Кат не ти харесва казармата, оди се обеси, ако не Възраждане, някой друг ще го въведе. Ако е Възраждане, поне войската ще има дрехи, обувки и ядене. Другите ще ги издокарат верно гладни и жадни да служат, бъди сигурен.

На плоския данък му се вижда края. ПП и ДБ ако добарат власт, тея с по-големите доходи директно ще отидат на 50 процента , ще имаш да си мечтаеш за 17 процента на Коце...

Пътищата е същата работа. Там Коце и Възраждане вина няма.

Въобще, драги ми шизофренико, сбъркал си яко кой ти е враг. Ама много. Приписваш въображаеми грехове на хора, които още не са имали възможност да ги извършват, а не виждаш греховете на предишните и настоящите управляващи, които ти гласят още по дебел кол, който да ти наврат в долното отверстие. 

Ти си по-зле и от кон с капаци. На тебе направо са ти сложили кофа на главата. Или по скоро сам си си я сложил.

преди 10 минути, Toto2 написа:

Казарма си трябва, нато ни напъва яко да правим войска. Само със хартиени самолети не става, трябва и хора. Кат не ти харесва казармата, оди се обеси, ако не Възраждане, някой друг ще го въведе. Ако е Възраждане, поне войската ще има дрехи, обувки и ядене. Другите ще ги издокарат верно гладни и жадни да служат, бъди сигурен.

Бе ти да не си Киро Фалита, гледа в бъдещето и който не вижда неговите съновидения бил кон с капаци и умирисник. Моята казарма имаше общо с войниклъка, колкото резен от диня със спортен джет. "Кат не ти харесва казармата, оди се обеси" - това не е казарма, в познат от поколенията смисъл. Това беше затвор, в най-истинския класически смисъл. Ако правиш нещата правилно получаваш наборна служба, ако неправилно ги отсвириш - получаваш истински дисцип. И тако и вако все затвор. Това не е казарма. Как да го харесвам това, и що да се беся? Само шапкарите имаха полза от това.

На плоския данък му се вижда края. ПП и ДБ ако добарат власт, тея с по-големите доходи директно ще отидат на 50 процента , ще имаш да си мечтаеш за 17 процента на Коце...

Над 50% сме сега, данъчната тежест за физическо лице. Колко още ламтите, бе хипопотами? 110% ли искаш? И що мислиш, че ще ги видиш?

Въобще, драги ми шизофренико, сбъркал си яко кой ти е враг. Ама много. Приписваш въображаеми грехове на хора, които още не са имали възможност да ги извършват, а не виждаш греховете на предишните и настоящите управляващи, които ти гласят още по дебел кол, който да ти наврат в долното отверстие. 

Не ми обяснявайте защо трябва да ви харесвам, бок луци скапани! Филипов не спира да мечтае за компресора, ти почна с колове. Имаш ли идея колко лесно се скатават доходи? Нямаш идея, щото не си имал такива. Всичко ви е на черно при вас, на нас сте ръгнали да се дзверите, и да давате акъл. Пролетарии  с черно под ноктите.

Ти си по-зле и от кон с капаци. На тебе направо са ти сложили кофа на главата. Или по скоро сам си си я сложил.

Мене си ми е добре. Вие сте тия, дето се тръгнали да ламтите за чуждото. Вчерашна леля аниматорка, хоп - в парламента, пред камерите, мокрият сън на всеки некадърник.

преди 34 минути, Toto2 написа:

Казарма си трябва, нато ни напъва яко да правим войска. ...

Е как се напъва, като до оня ден уж не искали да имаме войска .... последно искат ли да имаме войска или искат да нямаме?

преди 37 минути, Toto2 написа:

.... Ако е Възраждане, поне войската ще има дрехи, обувки и ядене. ...

Ако има още въшкарници на склад от ПСВ и го караме на хляб, сол и вода може и да има!

преди 40 минути, Toto2 написа:

И остават тези с малки доходи ... толкова пари ще се съберат от данъци, че ще има нужда от пари - напечатани пресни, пресни като 96та понеже ще сме със силният лев и можем да си ги печатаме свободно!

преди 44 минути, Toto2 написа:

Т.е. какво ... няма да се правят ли?

Казарма си трябва, нато ни напъва яко да правим войска.

oт кога бря? :laughing5:

преди 1 час, IvanKirov написа:

Бе ти да не си Киро Фалита, гледа в бъдещето и който не вижда неговите съновидения бил кон с капаци и умирисник. Моята казарма имаше общо с войниклъка, колкото резен от диня със спортен джет. "Кат не ти харесва казармата, оди се обеси" - това не е казарма, в познат от поколенията смисъл. Това беше затвор, в най-истинския класически смисъл. Ако правиш нещата правилно получаваш наборна служба, ако неправилно ги отсвириш - получаваш истински дисцип. И тако и вако все затвор. Това не е казарма. Как да го харесвам това, и що да се беся? Само шапкарите имаха полза от това.

Над 50% сме сега, данъчната тежест за физическо лице. Колко още ламтите, бе хипопотами? 110% ли искаш? И що мислиш, че ще ги видиш?

Не ми обяснявайте защо трябва да ви харесвам, бок луци скапани! Филипов не спира да мечтае за компресора, ти почна с колове. Имаш ли идея колко лесно се скатават доходи? Нямаш идея, щото не си имал такива. Всичко ви е на черно при вас, на нас сте ръгнали да се дзверите, и да давате акъл. Пролетарии  с черно под ноктите.

Мене си ми е добре. Вие сте тия, дето се тръгнали да ламтите за чуждото. Вчерашна леля аниматорка, хоп - в парламента, пред камерите, мокрият сън на всеки некадърник.

За Киро фалита що споменаваш? То твоите фантазии бият тея на Ванга..

Аз ти говоря за плоския данък, бастун. Сега е 10 процента. Като земем еврото за национална валута, тоя отпада. Щоъо централната банка почва да ти диктува националната политика. Нема парламент, нема закони. За такива като тебе отиваш на данък общ доход 47 процента, мене и повече. Прочети в Хърватия кво е положението...

Не ти обяснявам да ме харесваш или не. Това си е твой проблем. Имаш сериозен ментален проблем и имаш нужда от хапчета. Оди се прегледай доде е време.

преди 45 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Е как се напъва, като до оня ден уж не искали да имаме войска .... последно искат ли да имаме войска или искат да нямаме?

Ако има още въшкарници на склад от ПСВ и го караме на хляб, сол и вода може и да има!

И остават тези с малки доходи ... толкова пари ще се съберат от данъци, че ще има нужда от пари - напечатани пресни, пресни като 96та понеже ще сме със силният лев и можем да си ги печатаме свободно!

Т.е. какво ... няма да се правят ли?

Тя и ЕС не ще войска, ама американските генерали искат да има. Да има кой да пращат за пушечно месо. Че кат свършат укрите, идва ред на поляци и разни други натегачи. 

Ние сега сме във валутен борд и не можем да печатаме лев. Ма като земем евро за нашички парички пак нема да можем да печатаме колкото реши, а колкото ни наредят. И на всичкото отгоре ония си ги печатат бая. Тая инфлация от къде мислиш че е. Ама ония имат поне промишленост, произвеждат нещо, а ние не. И розовите домати и те внос от турция. 

Та така, с лява политика затъваме, с дясна пак затъваме. И то защото сме в ЕС. И като имате свобода да отидете да бачкате в ЕС тука кой остава? И като не остане никой какво се случва. Територия, освободена доброволно и предадена на който иска да бъде тука. Някой мехмед или мустафа или бог знае кой. 

преди 23 минути, Toto2 написа:

За Киро фалита що споменаваш? То твоите фантазии бият тея на Ванга..

Аз ти говоря за плоския данък, бастун. Сега е 10 процента. Като земем еврото за национална валута, тоя отпада.

Глу-пос-ти! Не ми се проверява дали са с евро или в ЕС, ама в Люксембург плоският данък е нещо като 5%, и събират данъците на Walt Disney, Apple, Microsoft и др. гиганти. Гибралтар и те. И не само.

Щоъо централната банка почва да ти диктува националната политика. Нема парламент, нема закони. За такива като тебе отиваш на данък общ доход 47 процента, мене и повече. Прочети в Хърватия кво е положението...

Добре, да се направим, че си прав. 47% прибират преди бруто, сега сме 33,4% , линк ви давах оня ден. Още 14% горница. 20% ДДС, като добавим твойте 47%, и още 10-тина % преки косвени глоби тАкси винетки ГО и компания... 47 преди бруто  + 20 ДДС + 10 преки и глоби = 77% данъци. 2 дни бачкам за музейни плъшоци и циг ани. 1 ден за мен. За толкоз прости ли ни имате?

Не ти обяснявам да ме харесваш или не. Това си е твой проблем. Имаш сериозен ментален проблем и имаш нужда от хапчета. Оди се прегледай доде е време.

Интересно, паразитът ми обяснява, че лечението не е да се отърва от паразита. Трябвало хапчета, за повече жизнени сокове за него.

Верно ли ни имате за такива балами? Аниматорка и музеен мишок, и шапкар, ми обясняват, как ще ми разпределят парите. Верно ли ни имате за такива будали? Щото вие ако сте бавачки и военни, аз си вадя хляба на свободния пазар. Там не минава с маймуняшки крясъци, да живеела БГ, ама да гърбите способните и младите, докат си пър дите под астмата, и гледате по телевизията военни паради. У Фейса има няколко групи, въздишане по Татовия Златен. Ама само като им поменуваш те да ходят да бригадирстват без пари, и да служат, и веднага бан. Много е хубав социализмът, ама накрая все опира до вземане на чужди пари и имоти.

преди 22 минути, Toto2 написа:

Щоъо централната банка почва да ти диктува националната политика

Споко, като му вдигнат данъците по нареждане от ЕЦБ, ше избегна в Русия, както направиха преди години некои френски актьори и олигарси, когато им вдигнаха данъците и приеха руско гражданство. 

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Споко, като му вдигнат данъците по нареждане от ЕЦБ, ше избегна в Русия, както направиха преди години некои френски актьори и олигарси, когато им вдигнаха данъците и приеха руско гражданство. 

Вие като не помните данъчния хаос преди плоския данък, и че не събираха повече от днес...

Що винаги най-бедните и охлузените от живота, знаете как е най-добре за бизнеса и държавата? Вашата си коч ина не може да оправите, тръгнали на нас да обяснявате, де грешим... Ние дето сме се осигурявали над горния праг, още като сте карали катраняка на баща си на такси, за да си купите кренвирши.

преди 27 минути, Toto2 написа:

Тя и ЕС не ще войска, ама американските генерали искат да има. Да има кой да пращат за пушечно месо. Че кат свършат укрите, идва ред на поляци и разни други натегачи. 

Ние сега сме във валутен борд и не можем да печатаме лев. Ма като земем евро за нашички парички пак нема да можем да печатаме колкото реши, а колкото ни наредят. И на всичкото отгоре ония си ги печатат бая. Тая инфлация от къде мислиш че е. Ама ония имат поне промишленост, произвеждат нещо, а ние не. И розовите домати и те внос от турция. 

Та така, с лява политика затъваме, с дясна пак затъваме. И то защото сме в ЕС. И като имате свобода да отидете да бачкате в ЕС тука кой остава? И като не остане никой какво се случва. Територия, освободена доброволно и предадена на който иска да бъде тука. Някой мехмед или мустафа или бог знае кой. 

Явно не си вдянал , ЕС иска да имаме, а НАТО не! Какво е урки ?

Махаш валутния борд и почваш да печаташ, ако си с евро не става!

Внос от Турция на домати щото само комунета останаха тук, които не искат да отглеждат, а искат на готово.

Трябва дясна политика с леви мерки .... баланс трябва да има!

96та къде бяхме ... на дъното .... добре бе ЕС да глътнем въздух и да имаме някаква надежда инак сега всички щяхме да сме в държави от ЕС!

Ми свобода трябва да има, теб те кефи да си крепостен селянин ли? Ако те кефи има държави с подобно управление имаш свобода на избор, не ми налагай на ново тоталитаризъм!

преди 40 минути, Toto2 написа:

И като имате свобода да отидете да бачкате в ЕС тука кой остава? И като не остане никой какво се случва. Територия, освободена доброволно и предадена на който иска да бъде тука. Някой мехмед или мустафа или бог знае кой. 

Тъй тъй, туй ви е голямата мъка, мер завци! Че кадърните можем да решаваме къде ни е добре.

Точно ти, Теточков, пищеше, че не намираш абдали да ти коват катраняците за жалките ти подаяния. Това ви е големия зор, че не ви доставят роби за лично ползване. Само да ти прошепна, че някога един роб е струвал половин състояние, примерно колкото апартамент в град. Искате това да си го ползвате на готово, точно като шапкарите, кога получават "набор" на всеки 4 или 6 месеца.

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Явно не си вдянал , ЕС иска да имаме, а НАТО не! Какво е урки ?

Махаш валутния борд и почваш да печаташ, ако си с евро не става!

Внос от Турция на домати щото само комунета останаха тук, които не искат да отглеждат, а искат на готово.

Трябва дясна политика с леви мерки .... баланс трябва да има!

96та къде бяхме ... на дъното .... добре бе ЕС да глътнем въздух и да имаме някаква надежда инак сега всички щяхме да сме в държави от ЕС!

Ми свобода трябва да има, теб те кефи да си крепостен селянин ли? Ако те кефи има държави с подобно управление имаш свобода на избор, не ми налагай на ново тоталитаризъм!

Не искам да махам валутен борд.

Точно щото комунетата измряха и не остана кой да бачка. 

В Ес не глътнахме въздух, а вода..

Точно сега свободата намалява и отива на изчезване. Трябва да си слепец, че да не го виждаш. Отричаш очевадни неща - намалява населението, намаляват работещите, селата изчезват, градовете се стопяват, всеки чака да падне тавана и нещата да се оправят сами си...Нямали сме държава, бардак сме били и все такива хубавини...

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Тъй тъй, туй ви е голямата мъка, мер завци! Че кадърните можем да решаваме къде ни е добре.

Точно ти, Теточков, пищеше, че не намираш абдали да ти коват катраняците за жалките ти подаяния. Това ви е големия зор, че не ви доставят роби за лично ползване. Само да ти прошепна, че някога един роб е струвал половин състояние, примерно колкото апартамент в град. Искате това да си го ползвате на готово, точно като шапкарите, кога получават "набор" на всеки 4 или 6 месеца.

Отново съчинения по картинка.

При мен се работи на процент. Колкото изкара и си го взима. От роб полза нямам - те са мързеливи и не вършат работа за 5 лева. Пък ти като си нямал работници, що се изказваш като че ли разбираш за какво става въпрос. Ми некадърен си отвсякъде бе, крадецо на код. Ти си най-големия крадец бе..

преди 15 минути, Toto2 написа:

Най-добре съм откак сме в ЕС. При тебе ако е друго се огледай за огледало, дано да не е криво.

Точно сега свободата намалява и отива на изчезване. Трябва да си слепец, че да не го виждаш. Отричаш очевадни неща - намалява населението, намаляват работещите, селата изчезват, градовете се стопяват, всеки чака да падне тавана и нещата да се оправят сами си...Нямали сме държава, бардак сме били и все такива хубавини...

И кво като намалява население? Тебе лично какво те грее, че сме 9 милиона, а не 6? При 9 милиона НЯМАХМЕ ТОК. При 6 милиона имаме. Селата изчезват, защото махнаха крепостничеството, наречено жителство. Дали намаляват градовете може да видиш следващия път, като дойдеш в София.

При мен се работи на процент. Колкото изкара и си го взима. От роб полза нямам - те са мързеливи и не вършат работа за 5 лева. Пък ти като си нямал работници, що се изказваш като че ли разбираш за какво става въпрос. Ми некадърен си отвсякъде бе, крадецо на код. Ти си най-големия крадец бе..

Имал съм работници, нищо не знаеш за мен. Като толкоз лесно се краде код, що не го правиш, ами ми гледаш у паничката? Как било у Германия, как било у Франция. Що не си видиш как е у вас, преди да ми искаш пари?

Аз ли ти искам пари, или ти на мене, че ми викаш пинтия и некадърник? Кат си толкоз кадърен що искаш от такива като мен?

Те ти за алчността, която рано или късно изяжда главата на всеки...

Цитат

Юлия Николова - Адвокат

1 дни  ·

Съдията е мъдрец.

Една поучителна история, която ни изпрати @Елка Атанасова

Един търговец пътувал за Франкфурт за панаир и по пътя, на улицата на едно от селата, загубил портфейла си, в който имало 800 гулдена. Значителна сума в онези дни. Тогава един кон струвал 40 гулдена.

Следователно загубата на пари, за които беше възможно да се закупят 20 коня, разбирате, е нещастна загуба.

Местен дърводелец вървял по този път и намерил тежък портфейл. занесъл го у дома. Той не казал на никого за това, но го скрил в очакване да се появи собственикът на изгубения портфейл - трябвало да го върне. А ако не е съгласен, това е друг въпрос. Но при всякакви обстоятелства трябва да изчака ...

На следващата неделя свещеникът обявил в църквата, че 800 гулдена са изгубени и че който ги намери и върне, ще получи 100 гулдена награда. Честния дърводелец донесъл парите на пастора.

Той извикал търговеца, който дошъл и взел портфейла си. Преброил парите и дал на дърводелеца не обещаните 100 гулдена, а само 5 придружени при това с много обидни думи: „Ти си взел сто гулдена , защото в портфейла имаше 900 гулдена!“.

По такъв нечестен начин алчният търговец решил да измами и да спести пари.

Дърводелецът, разбира се, се възмутил от обвинението в кражба и казал:

„Не взех нито един гулден, да не говорим за сто. Аз съм вярващ."

Свещеникът потвърдил, че дърводелецът наистина е почтен и дълбоко религиозен човек, който спазва Божиите заповеди и затова не може да вземе тези сто гулдена. Но алчният търговец настоял на своето.

Те спорили дълго време и тогава свещеникът отвежда дърводелеца и търговеца в съда на град Франкфурт. Случаят се разглежда няколко дни и става обект на множество слухове за жителите на града. Затова в деня на съдебното заседание и обявяване на присъдата сградата на съда била препълнена. Всички се интересували как ще завърши паричният спор.

Съдията първо попитал търговеца: „Можете ли да се закълнете, че сте загубили точно 900 гулдена?“

На търговецът дори не мигнало окото, сложил ръка на Библията и изругал. По това време полагането на клетва върху Библията било много сериозен въпрос.

Тогава съдията се обръща към дърводелеца: „Можете ли да се закълнете, че сте намерили 800 гулдена?“

Честният майстор спокойно сложил ръка върху Библията и също се заклева.

Съдията обявил решението си: „Случаят е очевиден. Кесията, намерена от дърводелеца, не принадлежи на търговеца, защото той е загубил 900 гулдена. Следователно кесията и 800 гулдена се дават на дърводелеца и той може да разполага с парите както намери за добре. Търговецът ще трябва да продължи да търси портфейла си, в който имало 900 гулдена!“

Така търговецът губи пари и доброто си име. Присъдата на съдията се оказва мъдра и справедлива, защото алчността и злото се наказват.

Тука, мер завци, може да поработите достойно, вместо да заплашвате нормалните хора заради доходите им! Мизерията е ваш проблем, не наш.

https://www.ottoworkforce.bg/home/jobs/11589?lang=bg-bg&mode=job&iis=Social+media&iisn=Facebook

Възнаграждение

12,55 € на час

преди 10 часа, IvanKirov написа:

Най-добре съм откак сме в ЕС. При тебе ако е друго се огледай за огледало, дано да не е криво.

И кво като намалява население? Тебе лично какво те грее, че сме 9 милиона, а не 6? При 9 милиона НЯМАХМЕ ТОК. При 6 милиона имаме. Селата изчезват, защото махнаха крепостничеството, наречено жителство. Дали намаляват градовете може да видиш следващия път, като дойдеш в София.

Имал съм работници, нищо не знаеш за мен. Като толкоз лесно се краде код, що не го правиш, ами ми гледаш у паничката? Как било у Германия, как било у Франция. Що не си видиш как е у вас, преди да ми искаш пари?

Аз ли ти искам пари, или ти на мене, че ми викаш пинтия и некадърник? Кат си толкоз кадърен що искаш от такива като мен?

Те ти за алчността, която рано или късно изяжда главата на всеки...

Тука, мер завци, може да поработите достойно, вместо да заплашвате нормалните хора заради доходите им! Мизерията е ваш проблем, не наш.

https://www.ottoworkforce.bg/home/jobs/11589?lang=bg-bg&mode=job&iis=Social+media&iisn=Facebook

Възнаграждение

12,55 € на час

Не говоря за тебе и мене, нито за преди кво е било и сега.Говоря за общото състояние на държавата в момента.

При 9 милионна България бяхме прилична по размери, сила и дух държава, с която се съобразяваха. Дори и няколко години след падането на соца. Сега със 6 милиона сме малка, слаба и без дух държавичка, инкубатор за работна ръка за господарите и на изчезване. И ако продължава така скоро територията ще бъде усвоявана от правилните господари.

И ти нищо не знаеш за мене, но си позволяваш да ме квалифицираш. Ми и аз мога. Мога да те обявявам за каквото и да е, даже за гол охлюв. Така де, отказваш се от черупката си и пълзиш нанякъде, където си мислиш че има по-големи и хубави черупки. 

И кви пари ти искам...не мога да разбера как финансово неграмотен човек като тебе въобще е в ИТ сектора. Ами да разбира се, като краднеш код не е толкова трудно. 

И не се причислявай към нормалните хора, не си - имаш ментални проблеми и наченки на шизофрения.

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

☝️ Искам само за секунда да си представите, че не Демократична България и Продължаваме промяната, а Възраждане беше замесена в пране на пари. 🤔 Представихте ли си го?
😱 Представихте ли си мощният рев и вой на американските медии по наш адрес?
👂 Аз направо мога да го чуя. 🙂 А сега забелязвате ли да има нещо подобно по адрес на ДБ и ПП? Разбира се, че няма, и няма да има.
🤫🤐 Има само тишина - срамна, гузна и престъпна тишина.
‼️ Престъпниците са си престъпници, независимо д...
Вижте повече

Костадин Костадинов 

10 мин  · 

Искам само за секунда да си представите, че не Демократична България и Продължаваме промяната, а Възраждане беше замесена в пране на пари. Представихте ли си го?

Представихте ли си мощният рев и вой на американските медии по наш адрес?

Аз направо мога да го чуя. А сега забелязвате ли да има нещо подобно по адрес на ДБ и ПП? Разбира се, че няма, и няма да има.

Има само тишина - срамна, гузна и престъпна тишина.

Престъпниците са си престъпници, независимо дали са от ГЕРБ, ДПС, ДБ или ПП, и всички те трябва да получат справедливо наказание за деянията си. Възраждане ще се погрижи за това.

преди 29 минути, Toto2 написа:

☝️ Искам само за секунда да си представите, че не Демократична България и Продължаваме промяната, а Възраждане беше замесена в пране на пари. 🤔 Представихте ли си го?
👂 Аз направо мога да го чуя. 🙂 А сега забелязвате ли да има нещо подобно по адрес на ДБ и ПП? Разбира се, че няма, и няма да има.
Вижте повече

Костадин Костадинов 

10 мин  · 

Искам само за секунда да си представите, че не Демократична България и Продължаваме промяната, а Възраждане беше замесена в пране на пари. Представихте ли си го?

Аз направо мога да го чуя. А сега забелязвате ли да има нещо подобно по адрес на ДБ и ПП? Разбира се, че няма, и няма да има.

Престъпниците са си престъпници, независимо дали са от ГЕРБ, ДПС, ДБ или ПП, и всички те трябва да получат справедливо наказание за деянията си. Възраждане ще се погрижи за това.

Абе...Къде е доказателството че ДБ и ПП са замесени в прани на пари? Искаш ли утре да направя дарение на ПП Възраждане? Ще продам малко трева и ще им пратя парите. Готово - вече са наркодилъри... Много ниско нивото тук.

преди 15 часа, Toto2 написа:

Не искам да махам валутен борд.

Точно щото комунетата измряха и не остана кой да бачка. 

Не искал да слуша Гейропата да му казва, колко да печата, ама не иска и валутния борд да са махне :lol6:

Само вие ше оправите държавата ей. Такива титани на мисълта и логиката, България на 3 морета ще направите дори. 

Вижте повече

Костадин Костадинов 

10 мин  · 

Странно, всички мълчат, а тук в 3 разлини теми се поства това, нито една която е за ДБ. Това нещо като, "забраняват ни другата гледна точка", докато ни сервирате руските опорки час след публикуването им ли е ? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.