Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 12 часа, IvanKirov написа:

Бе Иванчо, стига ми го тика тоя измамник китаеца. Седи си в "свободна" Франция, слухти некой да му пусне някакви фъшкии...Няма доказателства, само думи от някого си...Па и иска да обедини милиони...Тотален смешник . Тоя ако ти каже добър ден, виж дали слънцето случайно не е залязло.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 часа, Toto2 написа:

Бе Иванчо, стига ми го тика тоя измамник китаеца. Седи си в "свободна" Франция, слухти некой да му пусне някакви фъшкии...Няма доказателства, само думи от някого си...Па и иска да обедини милиони...Тотален смешник . Тоя ако ти каже добър ден, виж дали слънцето случайно не е залязло.

Има ли изобщо някой, който може да те разколебае за келепиреца, дето ти е обещал Копейкин? Пък и не е Китаеца всъщност, някакъв негов приятел разправя.

Гледай кво нещо са!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Има ли изобщо някой, който може да те разколебае за келепиреца, дето ти е обещал Копейкин?

Най обикновен комунистически-трол е Теточката никой нищо не му е обещал. Просто му плащат за копипейст на глупости, като на Филипса и останалите чугуни.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Най обикновен комунистически-трол е Теточката никой нищо не му е обещал. Просто му плащат за копипейст на глупости, като на Филипса и останалите чугуни.

Член на възрожденските хайдуци е, ходи им по партийните сборища. Сам го каза, няколко пъти.

Странно е, че противниците на Възраждане, все цитират приказки от играчи на социални роли. Дали не играят даже социални роли свързани с полова флуидност и дали цитиращите ги не се припознават в тях и да ги следват, именно от тази гледна точка?

току-що, IvanKirov написа:

Член на възрожденските хайдуци е, ходи им по партийните сборища. Сам го каза, няколко пъти.

Всеки комунистически трол има болно въображение. Цялата комунистическа идеология се гради на фантасмагории. 

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Странно е, че противниците на Възраждане, все цитират приказки от играчи на социални роли. Дали не играят даже социални роли свързани с полова флуидност и дали цитиращите ги не се припознават в тях и да ги следват, именно от тази гледна точка?

Тъй е бе паразите, пасем трева, просим пред подлеза, събираме картон от кофите, и играем социални игри. Ненене, не сте бок луци вие, който не ви харесва далаверите - той е кривият.

Такива пендели като тоя китаеца няма как да ги взема на сериозно. Типична грозна махленска клюкарка. Лични нападки и хули към хора, на които даже не е виждал очите. Чул от сди кой си нещо си и хайде - това е самата истина. Ми не е . И като съм в центъра на събитията и ги знам нещата от извора, видял съм с очите си и съм чул с ушите си, тоя китаец и всякакви такива като него са просто едни злобни душички, дето даже не знаят що злобеят. Ми да си впрягат злобичката по истинските душмани....

преди 2 минути, Toto2 написа:

Ми да си впрягат злобичката по истинските душмани....

Това за Златан не го разправя Китаеца. Китаеца е наследника на Копейкин, като се издъни в небитието, както Волен, Симеонов и пр. измекяри. Градацията е пропадаща, вадите си кирливите ризи, да си заемате мястото един на друг, без да имате дори на майтап идеята да поправите нещо в клета майка България. 100 000 си е смислена инвестиция, да платиш на Копейкин да те направи депутат. Не можем да виним Златанов, има бизнес нюх.

Цитираш некви неща дето вярваш че са истина . Казах ти, че няма такива неща. Да си депутат от Възраждане значи само да даваш - време, усилия и пари за каузата. Ленчето за това се чупи и бега. Ма как да е, слушай клюки и нападки. Възраждане в момента сме в дълг, пари нема. Предишните избори глътнаха 600 хиляди, тая година ще има 3 пъти избори. Смятай както искаш, на лист ли, на калкулатор ли, на ум ли, тая субсидия дали остава нещо, че Коце да си купи и един сандвич бадева.

преди 2 часа, Toto2 написа:

Смятай както искаш, на лист ли, на калкулатор ли, на ум ли, тая субсидия дали остава нещо, че Коце да си купи и един сандвич бадева.

Добре, що го правите като няма далавера, според теб? Няма и един нормален да вярва, че правите добро на България, то само дето сте зейнали да преразпределяте парите на бизнеса, и приключваме само с това. Вие сте ВРЕДНИ за България, ако поне за себе си не сте полезни, що го правите?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Добре, що го правите като няма далавера, според теб? Няма и един нормален да вярва, че правите добро на България, то само дето сте зейнали да преразпределяте парите на бизнеса, и приключваме само с това. Вие сте ВРЕДНИ за България, ако поне за себе си не сте полезни, що го правите?

Как защо, ще ни направят богати ... или пък само неколцина :wub:

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Как защо, ще ни направят богати ... или пък само неколцина :wub:

Да, оня стария комунделския лаф.

Цитат

- Добре де, ами пари кога ще имаме?

- Отговорът е двояк и философски. За едни ще има, за други няма да има.

Копейкин се накраде много преди да се самонарече "патриот". Най за това ме е яд на тия мер завци, дето цапат националните ни светини, с мръсните си, крадливи кунки. Заради подобни от репки като Волен и Симеонов - "патриот" стана мръсна дума. Като отида на някой протест, и ми кажат "патриот" - ми става обидно.

преди 36 минути, Coco1 написа:

Бай Коле няма ли да

Няма нужда. Това, че поплювковците сте се активирали, говори достатъчно в полза на това, че ви гони голям страх от Коцето.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

че ви гони голям страх от Коцето

Какво точно значи страх от музеен чантаджия? Не крада като някои държавни мишоци на държавна копанка, нямам партийна касичка да плюскам оттам, не се отчитам пред посолство... Грам не завися от вас, от какво точно да ме е страх от вас, че не се сещам?

Ае, иванке, поне се мяркаш тук,  да те питам дали нямаш вътрешно инфо за криптодалаверите на онази потенциално* престъпна банда нексо. Идва ми наум, че ай-ти и крипто са правене на пари от въздуха, които някак вървят в един коловоз. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Какво точно значи страх от музеен чантаджия? Не крада като Коцето, нямам партийна касичка да плюскам оттам, не се отчитам пред посолство... Грам не завися от вас, от какво точно да ме е страх от вас, че не се сещам?

Е как , как ? Няколко години след 44та какво се е случвало с другомислищите? Те са възрожденци, ще възраждат/налагат отново/ комунизма до колкото разбрах ... който не мисли като тях е предател, родоотстъпник, продажник и там всички епитети с които боравят, та така!

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Ае, иванке, поне се мяркаш тук,  да те питам дали нямаш вътрешно инфо за криптодалаверите на онази потенциално* престъпна банда нексо. Идва ми наум, че ай-ти и крипто са правене на пари от въздуха, които някак вървят в един коловоз. 

Криптото е математически модел. Пари от въздуха наливат неграмотни чички като тебе, дето вярват, че наливат в нещо смислено. От хорското безхаберие се помпат тия балони. Аз не инвестирам в крипто.

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Е как , как ? Няколко години след 44та какво се е случвало с другомислищите? Те са възрожденци, ще възраждат/налагат отново/ комунизма до колкото разбрах ... който не мисли като тях е предател, родоотстъпник, продажник и там всички епитети с които боравят, та така!

И аз тъй го усещам. Простата музейна мишка си е въобразила, че ще възкресява мумията на Георги Димитров. Ама забравя, че зад гърба му няма СССР, а Путин си има други кахъри в момента, няма да ни прати танкове на нас, да му подкрепя властта. Историята никога не се повтаря едно към едно, нещо друго трябва да измисли музеен миши. В момента е генерал на пик ливи бабишкери, и селнилни дядовци. Няма и един свестен младеж, да копнее за тъпата му казарма.

Отново приказки на неграмотници. Възраждане се позиционира като консервативна партия. Не лява ( социализъм, комунизъм и т н) и не либерална (зелени шмекери, лгбт изродщини). Лайте си колкото ви се ще колко сме лоши и ядем деца, но това си е за ваша сметка. Коце колкото и да го заливат с помия не е нападнал личностно когото и да е. Вие сте като децата в детската градина пък уж сте възрастни хора.

Интересно, ако видят Коце да се вози в автобус, дали иванка ще реши, че си е купил нов автобус и си джитка с него? 

преди 19 минути, Toto2 написа:

Не лява ( социализъм, комунизъм и т н)

Прогресивният данък какво е, бе Шишо Бакшишо? Лява, псевдо-пролетарска простотия. Дай да удушим кадърните и бизнеса, че такава лапачка ще падне... Само дето винаги сте били мизерници, няма как да знаете, прогресивен данък беше само преди 15-тина години. Лично помня какви простотии беше по него време. Не, че държавата намазваше, 2/3 от заплатата идеше под форма на бонуси, социални и ваучъри за храна, щото не се облагат. Туй че сте зейнали като хипопотами за чуждото - не значи, че ще облажите.

Визи за пътуване до комшииите какво е бре? Мокър сън на селския Пурко, дето завижда на такива като нас, дето сме обиколили света няколко  пъти, в моя случай съвсем буквално. Дай да направим гадно на кадърните, да не могат да пътуват и учат в чужбина, щото мене като ме мързи - и на тях да им е гадно.

Баш сте си шаячна правда, ама ви време минало. СССР няма да се повтори. Каузата ви е загубена.

Човек само като види какви Калинки са в партията ви - бавачки и готвачки почнахте да събирате. Искра само като я видиш на живо и ти става смешно, че я сравнявате с Жана Д'Арк.

п.с. А, да, Коцето е ЛЪЖЕЦ! Разправя, че UK лирата не я засегнало излизането от ЕС. Тия минават само пред най-изпадналите старци, дето си тананикат "на всеки километър", и лично празнуват 9-ти септември и 7-ми ноември. 2 клика в нета и лъсва що за лъжлива сган цапа националните ни светини.

Абе мамул тъп, прогресивния данък къде в ес го има бе. Германия, франция. Виж ги хърватите с кви данъци са. Ти искаш хем така, хем иначе..В ЕС плоския данък нашия кой знае защо го търпят. Приемем ли еврото плоския данък е пътник. Даваш ли си сметка за това? Опа, ти нямаш акъл за това.

Визите къв ти е проблема с тях? За щатите пак сме си с визи. И кво - който иска си пътува безгрижно. По екскурзии по целия свят също.

А това че коцето бил лъжец, понеже казал нещо за лирата - потвърждаваш ми думите за децата в детската градина. Коментираш неща които не разбираш и се позоваваш за инфо на наши медии. Ми ходи в Англия и поживей месец и тогава разправяй колко са зле от как не са в ЕС. А истината е, че господарите(англичаните) вече не искаха да нседят на една маса с робите(останалитр в ес).

п.с.2. Казармата във вида който я видях, също е преразпределение. Насилствено открадване на времето на младите семейства, момчето принудено да се разправя със затворнически порядки, жена му с 1-2 деца се оправя сама. С 2 стрелби по 12 патрона не се става войник.

ВСИЧКО при вас е безсмислено, паразити! Няма идея в програмата ви, няма идея в хората ви, миналия век се нагледахме на шаячна правда, бактън, не мерси. Като ви се служи отивайте вие, махайте ни се от очите с глупостите си!

току-що, IvanKirov написа:

п.с.2. Казармата във вида който я видях, също е преразпределение. Насилствено открадване на времето на младите семейства, момчето принудено да се разправя със затворнически порядки, жена му с 1-2 деца се оправя сама. С 2 стрелби по 12 патрона не се става войник.

ВСИЧКО при вас е безсмислено, паразити! Няма идея в програмата ви, няма идея в хората ви, миналия век се нагледахме на шаячна правда, бактън, не мерси. Като ви се служи отивайте вие, махайте ни се от очите с глупостите си!

По мое време в казарма влизаме директно от училище. Дам, по мое време само мангалите влизаха в казармата с едно дете. Отново се опитваш да пишеш есета . Абе пишеш пълни малоумшини, всички ти се смеят...

току-що, Toto2 написа:

Абе мамул тъп, прогресивния данък къде в ес го има бе. Германия, франция. Виж ги хърватите с кви данъци са. Ти искаш хем така, хем иначе..В ЕС плоския данък нашия кой знае защо го търпят. Приемем ли еврото плоския данък е пътник. Даваш ли си сметка за това? Опа, ти нямаш акъл за това.

Пак оправдания бе! В Германия данъка отива за нещо смислено. По наше село има дупки на главен път, с малолитражка кола ако паднеш и там ще си останеш. Че и чакали има, ако ти падне телефона ще видиш на живо драмата на Стивън Кинг - "Куджо".

току-що, Toto2 написа:

Визите къв ти е проблема с тях? За щатите пак сме си с визи. И кво - който иска си пътува безгрижно. По екскурзии по целия свят също.

Оправдания, оправдания. И за република Гана има визи. До Гърция що са ми визи, от къв зор искате да ги връщате? Имаш ли идея колко народ от сев. България работи в Букурещ? Искате да убиете последния поминък на половин БГ.

току-що, Toto2 написа:

А това че коцето бил лъжец, понеже казал нещо за лирата - потвърждаваш ми думите за децата в детската градина. Коментираш неща които не разбираш и се позоваваш за инфо на наши медии. Ми ходи в Англия и поживей месец и тогава разправяй колко са зле от как не са в ЕС. А истината е, че господарите(англичаните) вече не искаха да нседят на една маса с робите(останалитр в ес).

Коцето ИЗЛЪГА, че влизането в ЕС не повлияло на цената на лирата. Останалото са оправдания, изсмукана от пръстите на краката. Направо сте жалки понякога. Като ученички в прогимназия.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.