Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 20 часа, Toto2 написа:

И все пак, ако имахме финансиране от където и да е, отдавна да бяхме взели властта.

Ти ще участваш ли в политическите процеси, ако "вземете" властта?...

Или ще обикаляш и подсмърчаш отстрани...

Ако участваш ти лично какво би направил за България, което да е добро за хората?...

И как би го направил, така щото да е видим резултата и след колко време ще е видим за хората?..

Веднага? Половин година? Една година?

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Как наличието на руски знамена доказва, че има руска намеса? Ако симпатизираш на някоя страна, това не означава, че си управляван от правителството на тази страна.

Ако ПП Възраждане е руска партия, тогава се занимават с дейности, които са в полза на Русия. Ти можеш ли да ми покажеш пример за такава дейност, извършена от ПП Възраждане?

Искат пълната отмяна на всички санкции срещу Русия от страна на България, което означава и от страна на ЕС, защото в съюза тези решения са на принципа на консолидация, което много добре го знаеш. Работят като троянски кон. Това се вижда за всеки с достатъчно политическа и гражданска култура. 

преди 8 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Как наличието на руски знамена доказва, че има руска намеса? Ако симпатизираш на някоя страна, това не означава, че си управляван от правителството на тази страна.

Ако ПП Възраждане е руска партия, тогава се занимават с дейности, които са в полза на Русия. Ти можеш ли да ми покажеш пример за такава дейност, извършена от ПП Възраждане?

Кога щи инсталират Елбрус 2

преди 8 минути, Гражданин написа:

Искат пълната отмяна на всички санкции срещу Русия от страна на България, което означава и от страна на ЕС, защото в съюза тези решения са на принципа на консолидация, което много добре го знаеш. Работят като троянски кон. Това се вижда за всеки с достатъчно политическа и гражданска култура. 

Ако една партия работи в полза на България, съвсем нормално е да иска пълна отмяна на санкциите срещу Русия, понеже тези санкции вредят и на българската икономика.

Искаш ли да ти обясня, как санкциите доведоха до инфлация и оскъпяване на всичко? Или ти си от тези, които отричат съществуването на икономическите проблеми и дълговото задлъжняване, докато твърдят, че всичко е наред?

Обясни, ако може, как една партия може да работи в полза на България, без да иска да отмени елементи (в случая, санкциите), които вредят на България.

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Обясни, ако може, как една партия може да работи в полза на България, без да иска да отмени елементи (в случая, санкциите), които вредят на България.

В случая с възбуждане - като спре да съществува

преди 47 минути, NewRedDragon написа:

В случая с възбуждане - като спре да съществува

Хамериканските почитатели и граждани да си гледат рахатлъка в чужбинско, и да не се бъркат в живота и политиката на Българите В България!

Нямате морално право на изказ!

Казах!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Хамериканските почитатели и граждани да си гледат рахатлъка в чужбинско, и да не се бъркат в живота и политиката на Българите В България!

Нямате морално право на изказ!

Казах!

Първо - винаги съм имал и бг гражданство - така ще ходя и ще си гледам рахатлъка, където си поискам

Второ - няма закон, който да ми забранява да се бъркам в живота и политиката на България. Ето сега на Местните избори ще съм Общински съветник - може би не за цял мандат, защото няма да ми е необходимо

Така, че какво си казал изобщо не ме интересува

преди 56 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Ако една партия работи в полза на България, съвсем нормално е да иска пълна отмяна на санкциите срещу Русия, понеже тези санкции вредят и на българската икономика.

И каква е ползата да сме троянски кон на Русия? Как лично тя ще се отблагодари на България за предателството ѝ към общността в ЕС? Всеки независим анализатор знае, че ако Русия превземе Украйна, а това се вижда, че е нейна цел, означава, че тя има поле за атака към отслабена Европа. И ще почне да си прибира ред по ред държави обратно в СССР2. Тази война е планирана десетилетия и твоите наивни прасешки обяснения те показват добре каквъв си и никой в здравия си разум няма как да ти ги одобри.

Искаш ли да ти обясня, как санкциите доведоха до инфлация и оскъпяване на всичко? Или ти си от тези, които отричат съществуването на икономическите проблеми и дълговото задлъжняване, докато твърдят, че всичко е наред?

Инфлацията имаше инерция много от преди това, не че това не ѝ е помогнало, но ще е много по-зле за България във всякакъв план да върви срещу ЕС и НАТО като послушно троянско конче на Русия. Перспективи в орбината на т.нар. Русский мир за България няма абсолютно никакви. Коя държава е високоразвита и в нея има руско влияние? Този въпрос съм ти го задавал вече 3 пъти и всичките пъти не ми отговоряш и не искаш дори да дадеш свое предположение измествайки дискусията в друга посока и правейки се на ударен. Еми ето ти сега, точно в 10-ката на дискусията! Отговори или си трай!

България е избрала този път и тези съюзи са ѝ много по-важни от това да коленичи на Русия и да се надява на поощрения.

Голямо прасе, напразно се хабиш да спориш с тея. Твоите доводи за тях са грешни, както техните доводи за тебе са грешни. Няма смисъл да се опитваш да даваш зрение на слепец. невъзможно е. Тея хубавци могат да ти докажат, че няма нищо гнусно да ядеш скакалци, буби, червеи или всякакви такива насекоми. Така де, това е чист протеин и логически е логично вместо да си ядем свини, говеда , пилета и риби, да си папкаме насекомчета и пей сърце, светът ще е спасен и човечеството нахранено. Същите говеда съвсем логично ще ни доказват, че няма нужда от полове и няма нужда от размножаване и даже би било нормално да е законно умъртвяване на хората. Това го има и е факт.

Как да доказваш на някого каквото и да е, за който аксиоми са неща , които за нас са грешни. Както и обратното. Да, всичко е относително, но все пак ....Как да им вярвам на аксиомите на тия , като виждам какво е положението в родината. Поне според мен, ако техните "истини" бяха истини, нямаше да сме все по-намаляваща държава от население, все  по-безцветна и унила. Та така, нека си вярват на глупостите си, не мож ги убеди, че са говеда. Няма как. 

преди 2 часа, Гражданин написа:

И каква е ползата да сме троянски кон на Русия? Как лично тя ще се отблагодари на България за предателството ѝ към общността в ЕС? Всеки независим анализатор знае, че ако Русия превземе Украйна, а това се вижда, че е нейна цел, означава, че тя има поле за атака към отслабена Европа. И ще почне да си прибира ред по ред държави обратно в СССР2. Тази война е планирана десетилетия и твоите наивни прасешки обяснения те показват добре каквъв си и никой в здравия си разум няма как да ти ги одобри.

Кой е казал, че трябва да сме троянски кон? Просто не е нужно да ставаме част от санкциите, които се поръчват от Вашингтон, за изгода на САЩ и американски компании, защото това е пагубно за нас.

Второто, което каза, е спекулация. Няма договори между България и Русия, че да си говори за отблагодаряване.

Българското правителство е външно управляема колония администрация, която е собственост на САЩ. Анти-Руската дейност е сред основните на това правителство, тъй като то е колониална администрация на САЩ, а САЩ са геополитически врагове на Русия.

Дори да има нов Съветски Съюз, това няма да е лошо нещо.

Не, войната не е била планирана от десетилетия. Ако войната беше планирана от десетилетия, щеше да започне преди милитаризацията в Украйна. Военните конфликти започнаха след преврата през 2014г, а не преди това. Факт е, че дори самия Путин доброволно призна границите на Украйна.

преди 3 часа, Гражданин написа:

Инфлацията имаше инерция много от преди това, не че това не ѝ е помогнало, но ще е много по-зле за България във всякакъв план да върви срещу ЕС и НАТО като послушно троянско конче на Русия. Перспективи в орбината на т.нар. Русский мир за България няма абсолютно никакви. Коя държава е високоразвита и в нея има руско влияние? Този въпрос съм ти го задавал вече 3 пъти и всичките пъти не ми отговоряш и не искаш дори да дадеш свое предположение измествайки дискусията в друга посока и правейки се на ударен. Еми ето ти сега, точно в 10-ката на дискусията! Отговори или си трай!

Инфлацията се вдигна умишлено, след като се наложиха КОВИД мерките. Инфлацията продължи да се вдига умишлено, след като се наложиха и санкциите.

Ако не бяха санкциите, проблема с инфлацията щеше да е по-малко, отколкото е сега.

Да ти отговоря на другия въпрос, първо ти ми покажи в коя държава има руско влияние и в коя - няма. На мен не ми е известна държава, която се контролира от Русия. Известна ми е само РусияГейт лъжата, която е измама, създадена от Демократичната партия в САЩ по време на изборите през 2016г. Според тази измама, САЩ се контролира от Русия чрез Републиканците, което не е вярно (и няма как да бъде вярно).

И пак ще ти дам пример с България. България не се контролира от Русия, а от САЩ - България е колониална територия на САЩ. Защо България е изостанала, бедна, денационализирана и деиндустриализирана страна, в която има все по-напредваща демографска криза?

Напразно се хабиш пич. Тоя няма да те разбере, няма и да помисли над думите ти. Зарежи го да си се въргаля в калта. Освен ако не си мазохист, де. Може да те кефи, знам ли.

преди 13 часа, Sliderum2 написа:

иванке, тоя да не е Боби турбото версия 2? 

Не знам къв е.

И туй не съм гледал още, ама ви го нося, да сте на гребена на новините.

https://www.facebook.com/100012230072113/videos/2861909013943675

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Не знам къв е.

И туй не съм гледал още, ама ви го нося, да сте на гребена на новините.

https://www.facebook.com/100012230072113/videos/2861909013943675

Ти гледай с това "не съм гледал",  да не донесеш некое бацилче, или адрес на сайт, кото копае крипто на компютрите ни докато го посещаваме, или дори след това с някоя специално преправена бисквитка.

Някъде прочетох, че са се появили нов тип измамници - уж събират подписи за референдуми, а всъщност правят списъци за чипиране и сключване на гей бракове.

:newspaper:

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Ти гледай с това "не съм гледал",  да не донесеш некое бацилче, или адрес на сайт, кото копае крипто на компютрите ни докато го посещаваме, или дори след това с някоя специално преправена бисквитка.

Oригинален бацил Фейсбук, ви нося. Сега го гледам.

Гледай гледай, за баба ви Искра приказва. Бавачки, коминочистачи... Всяка професия заслужава уважение, ама баш такива ли ще преправят бизнеса, вкл. и нашия? Екс келнерки, шапкари... Таксиджията таман го бяха нагласили за парламента, ама кака ви Елена Гунчева им развали шуро-баджанашката идилия.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Oригинален бацил Фейсбук, ви нося. Сега го гледам.

Гледай гледай, за баба ви Искра приказва. Бавачки, коминочистачи... Всяка професия заслужава уважение, ама баш такива ли ще преправят бизнеса, вкл. и нашия?

иванке, твоя бизнес свърши с напредъка на изкуствения интелект. Освен, ако нямаш някой друг бизнес и него да имаш предвид.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Освен, ако нямаш някой друг бизнес и него да имаш предвид.

Работя по въпроса, не се притеснявай!

По тая логика вие първо ще увиснете. Механиката на робот хуманоид е направена много преди ИИ.

Аз мога и с акъла си да работя, и градина мога да копам. Вие с шкембетата не ви знам, без асансьор до вас си не може да се замъкнете. Аз съм в атлетична форма, не ме мислете!

Ако разчитате Копейкин да ни ограби, на вас да даде, много сте в грешка. Бедният е беден в главата, и Копейкин няма да ви нахрани. Ние знаем как се крият доходи, правехме го преди 15 години. Ще спрем да се осигуряваме на брутна заплата, ще почнем на минимална, и ще ползваме вашите данъчни облекчения. Вместо да ни извадите очи ще ни изпишете вежди. От глупостта си, цял живот страдате.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.