Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Мирко, винаги когато някой напише с големи букви, или ако е разговор на глас, почне с уверение че казва истината, или нещо от този род, примерно дава непоискани уж безплатни съвети, първото нещо което трябва да направите, е да се обадите на 112, за да дойдат да го арестуват, защото е измамник, или политик, което е едно и също.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво общо има Путин с Костадинов?

И откъде знаеш, че сина на Костадинов е започнал провокацията? Нали стана ясно, че някой друг и отишъл да прави демонстрации, да къса бележки и да се заяжда.

Туй са бъзици ве. Лапешки работи. Аз съм силно ЗА референдум, едно от малкото смислени идеи на Копейкин. Ще ги търся да се подписвам.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Аз съм силно ЗА референдум, едно от малкото смислени идеи на Копейкин. Ще ги търся да се подписвам.

Няма смисъл.

преди 26 минути, IvanKirov написа:

Туй са бъзици ве. Лапешки работи. Аз съм силно ЗА референдум, едно от малкото смислени идеи на Копейкин. Ще ги търся да се подписвам.

Ти щом тепърва ще търсиш....Ясна работата. Нема да намериш, даже и да се спънеш в някой с бланка и химикал. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Ти щом тепърва ще търсиш....Ясна работата. Нема да намериш, даже и да се спънеш в някой с бланка и химикал. 

Има и паралелна, втора подписка.

преди 14 минути, ncl написа:

Няма какво да се пробва. Всичко е решено.

Добре че такива като тебе са доволно малко. На двайсе питани от мене един такъв дървен философ съм попадал. Малко повече са дето ги е шубе да си дават лични данни. Един на сто като чуе Възраждане и бега с двеста. Останалите подписват с радост.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Има и паралелна, втора подписка.

Да има, ама по моя град нема. Хората чули, питам ще се подпишат за референдум за лева, подминават реи крачки докато осъзнаят че е за лева. После се връщат и подписват щом е за лева.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Добре че такива като тебе са доволно малко. На двайсе питани от мене един такъв дървен философ съм попадал. Малко повече са дето ги е шубе да си дават лични данни. Един на сто като чуе Възраждане и бега с двеста. Останалите подписват с радост.

Тия 19 дето си ги питал, са измет - неполезен материал

преди 3 минути, ncl написа:

Какъв като мен? На мен не ми е проблем. Гласувал съм за Възраждане и пак ще гласувам. И подписката ще подпиша. И си държа на мнението.

Не ти е проблем ли? Ами ще ти стане проблем! Пък ти си гласувай за копейкин

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Тия 19 дето си ги питал, са измет - неполезен материал

Тъй тъй. Малкия гущер да се изкаже. Днес посъбра ли просия ...

преди 5 минути, ncl написа:

Какъв като мен? На мен не ми е проблем. Гласувал съм за Възраждане и пак ще гласувам. И подписката ще подпиша. И си държа на мнението.

Ми хубаво. залагаш на сляпо значи. Пак по-добре от иванка, дето го тресе параноя да не му вземе Възраждане паричките.

преди 19 минути, Toto2 написа:

Да има, ама по моя град нема. Хората чули, питам ще се подпишат за референдум за лева, подминават реи крачки докато осъзнаят че е за лева. После се връщат и подписват щом е за лева.

Защо въобще си харчите парите за референдум, който няма да бъде признат, защото отдавна вече е решено. Още с приемането в ЕС. Минаваме на евро рано или късно.

преди 3 минути, ncl написа:

Тц. Не залагам на сляпо. 99% е сигурно, че ще приемем еврото.

От 97г сме там. Разбира че ще се смени и името, за да сме 100% пълноправни членове.

преди 2 минути, БаалБек написа:

Защо въобще си харчите парите за референдум, който няма да бъде признат, защото отдавна вече е решено. Още с приемането в ЕС. Минаваме на евро рано или късно.

Опитват се да вържат неориентирани шарани. 

преди 2 часа, Toto2 написа:

Ми хубаво. залагаш на сляпо значи. Пак по-добре от иванка, дето го тресе параноя да не му вземе Възраждане паричките.

Не, искате да ни върнете в мрачните 90-те на миналия век. Програмата копейкинова има всички характеристики на него период. И за 1 изключение не се сещам. Не можехме да ходим да работим в ЕС, имаше казарма, прогресивен данък и мега беднотия. Не бяхме в НАТО. Мацките кълвяха на продухан Форд Ескорд, с редовно прегряващ двигател.

Всичко туй искате да връщате.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.