Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Ми прост е, затова 30 години сме на дъното на всяка класация :) Включително и по тази за образование и грамотност. Ти чак сега ли схвана ? Ако е така, единственото заключение е, че и ти си прост.

Това по аквариумната логика, нали?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Toto2 написа:

Аха, начи народа прост и неук, верва на Коце, па не верва на правоверните. Сега въпроса пък е кой е по-умен - Коце или кирчо, кокорчо и всякаква такава сволоч. 

Та така, аз не претендирам да съм много умен и красив, ама ти си си грозница. Тури една снимка да видим де.

Факт че умните сме малцинство и затова партии като ПП не могат да вземат мнозинство.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ncl написа:

Това, че се определяте като умни, не означава, че сте такива.

проучванията преди избори го доказват.

Вярно че и тези гласвалии за Възраждане се имат за умни, ама като им погледнеш социалният статус, образованние или какво работят, говори друго.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, BANKATA написа:

Факт че умните сме малцинство и затова партии като ПП не могат да вземат мнозинство.

ПП умни? Хахаха. Вярваш ли си?

😀

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

ПП умни? Хахаха. Вярваш ли си?

😀

още по-умни щеха да бъдат ку беха директно обявили война на Русия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Coco1 написа:

Защо не можеш да кажеш нищо

Ти пък като си заказвал нещо, с коментари обичайно само с по една, най-много две карикатури, често без дори буква написан над, или под тях текст.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ncl написа:

Защо не си е... м.....

:yanim:

16298585_212446245886537_2859320159783607282_n.jpg

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Ти пък като си заказвал нещо,

Защо никога нищо не можа да кажеш рашагейтрололинке

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, BANKATA написа:

проучванията преди избори го доказват.

Вярно че и тези гласвалии за Възраждане се имат за умни, ама като им погледнеш социалният статус, образованние или какво работят, говори друго.

За Възраждане гласуват всякакви - бедни, богати, адвокати лекари и юристи, както и работници и безработни и пенсионери. И няма как да се знае точно кой за кого е гласувал, нали изборите са тайни. Та как точно си правите умните изводи не зная и не искам да зная, запазете си великата тайна за себе си. Знам само, че тия дето се имат за умни и красиви, са просто арогантни и неприятни личности, убедени в собственото си превъзходство над другите, които не споделят техните виждания. Нещо, през което чпвечеството вече мина и втората световна война уж им сложи край, ама ти да видиш, още мърда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, BANKATA написа:

вярвам си го знам.

Ако определяш за умност да знаеш как да крадеш и лъжеш, може и да си прав. Дай все пак определение кой може да се смята за умен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, BANKATA написа:

вярвам си го знам.

"По ръба" с Калина Андролова: Несполучливата инвестиция ПП - Посоки - БНР Новини

Вярно сте много умни...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Toto2 написа:

Ако определяш за умност да знаеш как да крадеш и лъжеш, може и да си прав. Дай все пак определение кой може да се смята за умен.

Трябва да си умен за да го разбереш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Toto2 написа:

Аз си събирам кротко подписите и никого не агитирам. Нито имам медия, нито имам канал в тубата, нито имам достъп по телевизора. Партията нито има пари за това. Па и Коце все още не го показват често по първа и втора, или ако говорят за него са все клюки и очерняне. Та как точно формираме ние мнението на хората, че не ми е ясно. То държавата отдели 10 милиона за реклама на еврото, можем ли да се сравняваме ние ...

На другия въпрос къв е смисъла да ти отговарям. Нито съм неинформиран, нито платен, нито антибългарин. 

Много е просто - хората няма нужда да ги убеждаваш че е по-добре да си запазим лева.

Ами не е толкова "просто" . Говорим за информиран избор, който не е във ваша полза.

Колкото по малоумни, неграмотни, наплашени от "злия Запад и лошата Европа която иска да ни вземе всичко да ни чипира и зомбира" и как"всичко ни диктуват САЩ и илюминатите" .... толквоа по добре за вас.

Това не е информиран избор. По същия начин бе и референдума за ядрената енергетика.

Повечето гласуваха ЗА , включително и цигани които ги наплашили че ако не гласуват ЗА , тока щял да стане 120 волта :) 

Това информиран избор на експерти по темата ли е ?

Реципрочно за сегашния - колко мнения на сериозни банкери и финансисти приведохте ?  За Хърватия защо лъжете и премълчавате активно истината за еврото там ??

Казваш нямало пари ? Айде бе ? Толкова масирана  активнакампания не се прави само на мускули . Пък и Копейкин трябва да си заслужи новото Ауди .... :) 

преди 3 часа, Toto2 написа:

Много е просто - хората няма нужда да ги убеждаваш че е по-добре да си запазим лева. Тия дето ни тикат в еврозоната имат нужда да убеждават хората и то, щото Коце дигна глас и почна подписката заедно с още други партии и обществени организации. Ако не беше тая случка, никой нищо нямаше да предприеме и следващата година щяхме да бъдем "правоверни" . Ама сега ще видим. Хората не искат, ама и не смеят да си кажат гласа. Уж сме демокрация, но 60 процента не гласуват, щото "всички там горе са маскари и гадове и няма какво да направим". Та така..

Умните хора отдавна знаят че никакъв лев , нито национален символ , не се губи.

И не говори от името на хората че "не искат" . какво значи "не искат" ??  Вие умишлено принизявате дискусията  в полето на "харесване" .

Да се изразя метафорично :

"искам червено яке" . Не дали топли , а щото да е червено. Или синьо . няма значение.

Важното да не се набляга на компетентните експертни мнения "дали топли или не" .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ncl написа:

Вярно сте много умни

Вярно е.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Трябва да си умен за да го разбереш.

Такива комуняги не съществуват

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, miro20 написа:

"фъшкиите" са официални данни за Европа.

Ясно . Не ви  харесва истината,  работите против завета на Левски, работите против България, работите против единна и силна Европа и икономика, т.е. всичко това което е едно към едно с рашистките интереси за ослабване на Европа и цивилизования свят.

Винаги съм се питал.. какво е да си член и активист на  Възраждане, преди и на Атака.  с толква ярост да работиш против държавата и народа си , да разпространяваш съвсем умишлено лъжи и едностранна антобългарска пропаганда. При това облечен в националния флаг и пишещ се за "националист" .

За мен се избистриха само два варианта - или трябва да си изключително тъп и манипулируем, или да си нормален но добре платен до толкова да си газиш собствената националност и интереси .

Вие от кои сте ?

Отново си измисляш неща, фалшиви обвинения и несвързани приказки. Наистина ли си готов да отричаш инфлацията в Хърватия, само и само да угодиш на евроатлантическата пропаганда и изкривените преценки за реалност, които налага?

"Единна и силна Европа"? Нали знаеш, че такова нещо няма. Еврото, примерно, груби стойност от около 15 години насам, в полза на основния си опонент - долара.

Левски не е имал завет, според който България да бъде външно управляема колония. Очевидно е, че това, което Левски е казал, си го интерпретирал напълно погрешно.

И за какви национални интереси говориш? България няма национални интереси.

Знаеш ли какво е денационализация? Научи какво е денационализация. Процесът по денационализация започна след 1989г в България, и е вече завършен. Сега обясни как може една колония, която не е национална, а частна, собственост да има национални интереси.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Говориш за информиран избор? Хубаво, само че подписката е за свикване на референдум. Да ни питат и всеки да си направи избора. Разликата виждаш ли я или не? Обаче нещо ви е шубе хората да си направят информираният избор. Защо? Ще промием мозъците на хората? Как ще стане това, като всички властови и информационни ресурси са във ваши ръце? Що ни обвинявате в неща, които вие правоверните с години открито правите?

Така де, държавата ви е дала 10 милиона да убеждавате хората колко е хубаво в еврозоната, ние тея пари нямаме. Има един гол фейсбук, дето вие нещо не успявате да използвате, нищо че сте много умни уж...Ми правете като нас и може да успеете. То с пари е лесно, майсторлъка е без пари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом всички трололинки се преместиха тук, начи положението на партиите на които разчитат е много зян и поотделно и заедно. Затова се опитват да глоднат от електората на Възраждане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бе миро, що като те цитирам и ми спират поста, а го пускат без да те цитирам? Явно на алгоритъма не му харесва цитата, пък ти е пуснал мнението преди това.Странна работа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...